-
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ OVER. ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ? ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ.
ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΕΛ ΜΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΙΕ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.
ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟVER ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ.ΒΑΣΙΛΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
-
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ OVER. ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ? ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ.
ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΕΛ ΜΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΙΕ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.
ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟVER ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ.ΒΑΣΙΛΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
-
-
Ο χρήστης opelkadett έγραψε:
Enoeis to Over-Drive?
-
nai gia to over drive ennoω.
ξερεις κατι σχετικο με αυτο?βασιλης
-
Είναι μια ταχύτητα του κιβωτίου που χρησιμοποιώντας πολύ χαμηλή σχέση μετάδοσης επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινείται με υψηλή ταχύτητα ενώ ο κινητήρας λειτουργεί σε πολύ χαμηλές στροφές.Χρησιμοποιείται κυρίως στον αυτοκινητόδρομο και δεν φτάνει ποτέ την τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου.Χρησιμοποιούνταν κυρίως σε παλαιότερα αυτοκίνητα και τώρα πλεον έχει εκλείψει.
-
Ο χρήστης nicpaip έγραψε:
Είναι μια ταχύτητα του κιβωτίου που χρησιμοποιώντας πολύ χαμηλή σχέση μετάδοσης επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινείται με υψηλή ταχύτητα ενώ ο κινητήρας λειτουργεί σε πολύ χαμηλές στροφές.Χρησιμοποιείται κυρίως στον αυτοκινητόδρομο και δεν φτάνει ποτέ την τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου.Χρησιμοποιούνταν κυρίως σε παλαιότερα αυτοκίνητα και τώρα πλεον έχει εκλείψει.Genekotera to Over-Drive xrisimopoioutan sen paliotera sasman taxythton gia thn pros8hkh mias extra taxythtas, gia parageidgma 4 original sxeseis + 1 Overdrive (4+1). Apoteleite apo ena solhnoides to opoio energopoieitai eitai se sygkekrimenes strofes me tetarth pano eitai me to pathma enos koumpiou pano ston levie taxythton. To Solhnoeiseis auto energopouei ena extra granazi to opoio 'makrainei' tis sxeseis thns tetarths kai etsi exeis mias extra taxythta h opoia basizetai pano sthn tetarth. Tora pia ta perisotera autokinhta bgainoun me 5 taxythtes apo thn mana. To overdrive synexisei omos na xrisimopoieitai sta automata sasman ta opoia elenxontai apo ton ypologisth tou autokinhtou.
Auta ta oliga
-
Δεν θά 'λεγα ότι έχει εκλείψει στην πράξη. Σε κάποια αυτοκίνητα η 5η είναι αρκετά μακριά, και να μην πούμε και για την 6η. Η φιλοσοφία είναι ακριβώς η ίδια: η ελάχιστη δυνατή κατανάλωση στον 'τυποποιημένο κύκλο εκτός πόλης'.
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟVER