-
-
Η ιδιωτική ζωή δεν ανήκει μόνο στον ιδιωτικό χώρο. Εσείς δεν θεωρείτε ότι οι βόλτες σας στο πάρκο είναι ιδιωτική υπόθεση παρότι περπατάτε σε δημόσιο χώρο;
-
Η κυβέρνηση θέλει το καλό των ανθρώπων. Αλλά ποιών ανθρώπων; Για παράδειγμα:
- το 50% του πλούτου ανήκει στο 1% του πληθυσμού. http://abcnews.go.com/sections/science/WhosCounting/paulos990801.html
- Το 90% των ψηφοφοριών κερδίζονται σε αυτούς που ξοδεύουν περισσότερα. http://www.opensecrets.org/pressreleases/Post-Election2000.htm
Υπό αυτό το πρίσμα οι σύγχρονες δυτικού τύπου δημοκρατίες είναι ολιγαρχικά πολιτεύματα. Καμιά σχέση με την αρχαία δημοκρατία που όλοι οι πολίτες θεωρούνταν ικανοί και υποχρεώνονταν σε δημόσια αξιώματα.
- Αν το forum αυτό παρακολουθείται (και όπως πάμε θα γίνει υποχρεωτικό) η παραπάνω φράση δεν με κάνει αυτόματα ύποπτο;
-
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
- Αν το forum αυτό παρακολουθείται (και όπως πάμε θα γίνει υποχρεωτικό) η παραπάνω φράση δεν με κάνει αυτόματα ύποπτο;
...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ
ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ... -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Καμιά σχέση με την αρχαία δημοκρατία που όλοι οι πολίτες θεωρούνταν ικανοί και υποχρεώνονταν σε δημόσια αξιώματα.Καλά, μην υπερβάλλουμε και για την αρχαία δημοκρατία! Οι σκλάβοι, οι γυναίκες, οι μέτοικοι κλπ ήταν έξω από το παιχνίδι.
-
PAIDIA PRAGMATIKA XAIROMAI POU IPARXOUN AKOMA ANTROPOI 'XIPNIOI' KAI SINEIDITOPOIIMENOI GIA OTI GINETAI GIRO MAS.MAKARI NA DIAVAZEI KAI O K.KAVVATHAS TO FORUM AFTO OSTE NA DIAPISTOSEI OTI H 'ALLH ELLADA' DINEI TO PARON EDO KAI DEN EXOUN PAEI OLA TOU TA LOGIA XAMENA...TI NA KANOUME EMEIS OI ELAXISTOI POU MENOUN PIA ENANTIA SE EKATOMMIRIA 'KOIMISMENON' KAI 'EFTIXISMENON' SE OLO TON KOSMO?RE SI 'BOSS',SIGGNOMI KIOLAS GIA TIN PROSFONISI KAI TON ENIKO,ALLA META APO TOSA XRONIA 4 TROXON AISTHANOMAI GNOSTOS SOU KAI SE PARAKALOUME OLOI EDO NA KATATHESEIS KI ESI TI DIKH SOU APOPSI...THA EINAI SIGOURA H PIO APOSTOMOTIKH...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ
ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ...ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΦΡΑΣΗ {ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ} ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 4ΤΡΟΧΟΙ/FORUM?
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ
ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ...ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΦΡΑΣΗ {ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ} ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 4ΤΡΟΧΟΙ/FORUM?
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ.Αν ήμασταν τώρα στις ΗΠΑ ίσως και να ήμασταν ήδη φυλακή....Ούτε κι εγώ κάνω πίσω πάντως...
-
ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΙ΄ΑΚΟΜΑ ''ΤΡΑΓΟΥΔΩ''!
ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΙ ΕΙΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ!!
(Α.Μ.) -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
.... τυχαινει να ζουμε στην πιο ελευθερη κοινωνια στον πλανητη σημερα......Αυτό τι σε κάνει να το υποστηρίζεις;
Είναι πολύ βαριά κουβέντα και απορώ από που πηγάζει. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΟΡΡΥ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΕ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ) 100%ΛΑΘΟΣ.
Hey, κανενα προβλημα. Αντιπαραθεσεις ενα σωρο. Εντο μεταξυ σε 'λεω' απαισιοδοξο.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ) ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ 4Χ4?
ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ?(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ)?
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ?
ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ?ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ?
ΘΑ ΜΠΩΡΕΣΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ(ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ)ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ?
ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.
ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΟΡΡΥ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΕ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ) 100%ΛΑΘΟΣ.Opws elege kai o Kavathas: Abyssos h psyxh tou an8rwpou.
ΦΙΛΕ ΑΓΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ
Μην στεναχωριεσαι Χαντερ. Ολα ειναι μια χαρα. Προβληματα υπαρχουν αλλα λυνονται λιγο πολυ. Πρωσοπικα σε διαβαιβεω οτι εισαι 100% ελευθερος αυτη την στιγμη. Ακομη και εαν υπηρχαν 10 φορες παραπανω καμερες απο οτι σημερα στην Αθηνα, κτλ.
-
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Το να εχεις εμπιστοσυνη στην κυβερνηση σου ειναι καλο πραγμα ακομη και εαν μιλαμε για το επιπεδο της Ελληνικης κυβερνησης. Ακομη και αυτη (η κυβερνηση) ειναι καλοπροαιρετη και προσπαθει για το καλο των πολιτων πρωτα.
Λέμε και ανέκδοτα εδώ μέσα?
Μιλουσα 100% σοβαρα.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
3. Δεν 'μας' επεισε κανεις για τιποτε εδω στο Αμερικα. Εμεις τα 'αμερικανακια' που ολα τα πιστευουμε και τοσο χαζοι που ειμαστε, τυχαινει να ζουμε στην πιο ελευθερη κοινωνια στον πλανητη σημερα.Επέτρεψέ μου μια μικρή διόρθωση : 'ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι ζείτε στην πιο ελεύθερη κοινωνία στον πλανήτη σήμερα'...
Ούπς... Μόλις ενέταξα εαυτόν στους 'συνήθεις υπόπτους' του forum... Χαίρομαι
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
ΕΦΟΣΟΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ 300ΕΚ. ΟΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ 150ΕΚ.
Ναι. Ολοι καθομαστε και ακολουθουμε την κυβερνηση εδω. Δεν το ηξερες? Εδω ειναι η πραγματικη ΕΣΣΔ! Ξεχνα το 'the land of the free'. Χαζοι το εβγαλαν και ηταν για την Ελλαδα. Οχι για τις ΗΠΑ.
Κατα τα αλλα. Εσυ ποσα χρονια εχεις ζησει στις ΗΠΑ που την ξερεις την ζωη τοσο καλα εδω?
ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ(ENRON),
Βλεπεις οταν μια, δυο, δεκα εταιριες βγουν με 3-4 υψιστα στελεχη να ειναι απαταιωνες, καποιοι θα νομιζουν οτι οι δεκαδες χιλιαδες μεγαλες εταιριες (για Ελληνικα δεδομενα) εδω στις ΗΠΑ, 'κοροιδευουν τον κοσμο'. Καποιοι αλλοι, σκεφτοντε οτι, 'υπαρχουν καποια σαπια μηλα, αλλα η πλοιοψηφια των εταιριων στις ΗΠΑ ειναι νομιμες'. Εσυ διαλεξες το πρωτο ειδος σκεψης. Ειπαμε. Εισαι 'ελευθερος' να λες και να νομιζεις οτι θες. By the way, αυτο τι σχεση εχει με τις καμερες στην Αθηνα?
ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ,ΤΡΑΙΝΑ Κ.Λ.Π. ΑΛΛΑΞΑΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΙ ΚΑΡΕΚΛΑΤΟΙ,ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΥΔΕΣ.
Και οπως ειπα πιο πανω, εσυ μαλλον εχεις ζησει εδω πολλα χρονια διοτι ισχυριζεσαι οτι ξερεις τα πραγματα εδω τοσο καλα που ισως πρεπει να ερθω να μου κανεις μαθημα. Διοτι την Αμερικη (ΗΠΑ) που εζησα 10 χρονια και ζω εγω, την ξερω με McDonald's που πληρωνουν $9 την ωρα με ασφαλεια πληρωμενη και διακοπες, σε ατομα που το μονο που κανουν ειναι να 'γυριζουν' σουτζουκακια (και burgers). Ουτε το δημοτικο δεν χρειαζεται να βγαλεις για να κανεις κατι τετοιο. Με ενα προχηρο υπολογισμο αυτο ερχεται σε $19,000 τον χρονο (7.2 εκκατομυρια δραχμες τον χρονο) με 8 ωρες την μερα και 5 μερες την εβδομαδα.
Και ερχομαι και σου λεω εγω που εζησα μονο 10 χρονια εδω και 22 στην Ελλαδα. Εαν εσυ ΔΕΝ εισαι ικανος να μπεις σε ενα McDonald's και να συμπληρωσεις μια δηλωση και να εισαι ικανος να 'γυριζεις' σουτζουκακια, τοτε το λιγοτερο που σου αξιζει ειναι να εισαι ΑΣΤΕΓΟΣ.
Και η περιπτωση των McDonald's ειναι μια απο τα χιλιαδες παραδειγματα που μπορω να σου φερω.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ?ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ!ΠΟΥ!
Και εδω ερχομαστε στο 'τι ειναι προσωπικο και τι οχι'. Το τι ψυφιζω τυχαινει να ειναι πρωσοπικο θεμα. Το να ρωτας εσυ παιζεις τον ρολο της 'παρανομης' καμερας και παρακολουθησης. Οφθαλμοφανεστατο οτι δεν καταλαβαινεις την διαφορα ακομη.
-
Ο χρήστης Asenna έγραψε:
Για να μην νομίζουν μερικοί ότι αυτά θα τα ζήσουμε στον τόπο μας σε πολλά χρόνια σας ενημερώνω ότι υπάρχουν εταιρίες (γνωρίζω τουλάχιστον 2) και στην Ελλάδα που υποβάλλουν σε 'προαιρετικό' ιατρικό έλεγχο τους υπαλλήλους...
Για να μην θεωρηθώ απόλυτος, έχω να πω ότι συμφωνώ με κάποιες μορφές παρακολούθησης ειδικά εδώ στην Ελλάδα. Με εκνευρίζει για παράδειγμα να κατεβαίνω (καθημερινά) την Μεσογείων, να κινούμαι κανονικά στην λωρίδα μου και από δεξιά στον λεωφορειόδρομο να περνάνε άνετα οι έξυπνοι λες και εγώ δεν έχω πρόβλημα να κάνω Αγ. Παρασκευή -Πατήσια 1h 10min;;. Δεν συμφωνώ με τις κάμερες αλλά είναι ο μόνος τρόπος (δυστυχώς) για να ελέγχονται ορισμένες παραβάσεις των νόμων.Συγχαρητηρια. Χαιρομαι που υπαρχουν και εξαιρεσεις στην Ελλαδα (υποθετω οτι μενεις εκει, απο οτι φενεται απο αυτα που εγραψες).
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το τι κανουν οι μεγαλες εταιριες το βλεπουμε εμεις εδω πριν απο εσας. Δεν υπαρχει λογος για θεμα πανω σε αυτο ακομη. Τα πραγματα ειναι υπο ελενγχο.
Υπο έλεγχο των μυστικών υπηρεσιών!!!
Παρακαλουθηση για την συσωρευση πληροφοριων για να γινει η ζωη πιο δικαιη. Αυτο ειναι το μοτο της υποθεσης.
Συγνώμη αλλά αυτό είναι παραμύθι.
Ο καθενας εχει την γνωμη του. Αυτο ειναι η αποδειξη οτι ειμαστε 100% ελευθεροι.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
- Η ιδιωτική ζωή δεν ανήκει μόνο στον ιδιωτικό χώρο. Εσείς δεν θεωρείτε ότι οι βόλτες σας στο πάρκο είναι ιδιωτική υπόθεση παρότι περπατάτε σε δημόσιο χώρο;
Ναι ειναι ιδιωτικη μου υποθεση μεχρι που ερθω και σε μαχαιρωσω στο παρκο. Εαν εσυ εισουν το θυμα, τοτε, θα ηθελες να υπηρχε μια καμερα με εναν αστυνομικο απο πισω απο την οθονη και να εστελνε για να τον πιασουν τον κυριο που σε χαρακωσε? 'Η ακομη θα ελεγες, 'οχι, εγω θελω να μην εχουν καμερα στο παρκο που παω'.
Εγω δεν νομιζω οτι ειμαι τοσο σπεσιαλ και σημαντικο ατομο να νοιαζεται το κρατος για το τι κανω στο παρκο. Σιγα τα αυγα. Πηγα στο παρκο και με ειδε καποιος ξενος. Ο αλλος κοσμος που ειναι στο παρκο και σε βλεπει εκει δεν σε 'παρακολουθει'? Σε βλεπει τι κανεις. Αυτο δεν ειναι παρακολουθηση?
- Η κυβέρνηση θέλει το καλό των ανθρώπων. Αλλά ποιών ανθρώπων; Για παράδειγμα:
- το 50% του πλούτου ανήκει στο 1% του πληθυσμού. http://abcnews.go.com/sections/science/WhosCounting/paulos990801.html
- Το 90% των ψηφοφοριών κερδίζονται σε αυτούς που ξοδεύουν περισσότερα. http://www.opensecrets.org/pressreleases/Post-Election2000.htm
Υπό αυτό το πρίσμα οι σύγχρονες δυτικού τύπου δημοκρατίες είναι ολιγαρχικά πολιτεύματα. Καμιά σχέση με την αρχαία δημοκρατία που όλοι οι πολίτες θεωρούνταν ικανοί και υποχρεώνονταν σε δημόσια αξιώματα.
Αυτα τωρα τι σχεση εχουν με το θεμα?
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ.Αν ήμασταν τώρα στις ΗΠΑ ίσως και να ήμασταν ήδη φυλακή....Ούτε κι εγώ κάνω πίσω πάντως...
Μακ, αστειευεσει φυσικα ετσι? Διοτι εαν δεν αστειευεσαι αυτο που εγραψες ειναι γελειο. Οχι απλως λαθος.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
.... τυχαινει να ζουμε στην πιο ελευθερη κοινωνια στον πλανητη σημερα......
Αυτό τι σε κάνει να το υποστηρίζεις;
Είναι πολύ βαριά κουβέντα και απορώ από που πηγάζει.Τι με κανει να το υποστηριζω? Χμμμ... Για να δουμε. Εζησα εδω 10 χρονια και 22 στην Ελλαδα. Τα ειδα εδω, τα ειδα και εκει.
Σου φτανει αυτο?
-
Ο χρήστης PsychoDriver έγραψε:
- Δεν 'μας' επεισε κανεις για τιποτε εδω στο Αμερικα. Εμεις τα 'αμερικανακια' που ολα τα πιστευουμε και τοσο χαζοι που ειμαστε, τυχαινει να ζουμε στην πιο ελευθερη κοινωνια στον πλανητη σημερα.
Επέτρεψέ μου μια μικρή διόρθωση : 'ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι ζείτε στην πιο ελεύθερη κοινωνία στον πλανήτη σήμερα'...
Ούπς... Μόλις ενέταξα εαυτόν στους 'συνήθεις υπόπτους' του forum... Χαίρομαι
Και ισως να ειναι ετσι οπως το λες. Να νομιζουμε εμεις εδω. Να σε ρωτησω ομως κατι:
Εσυ....πως το ξερεις οτι εμεις νομιζουμε οτι η χωρα αυτη ειναι η πιο ελευθερη στον πλανητη? Με ποιες εμπειριες το εχεις σηνυδητοποιησει αυτο? Για πες μας.
-
GAVRIIL1:
Ναι. Ολοι καθομαστε και ακολουθουμε την κυβερνηση εδω. Δεν το ηξερες? Εδω ειναι η πραγματικη ΕΣΣΔ! Ξεχνα το 'the land of the free'. Χαζοι το εβγαλαν και ηταν για την Ελλαδα. Οχι για τις ΗΠΑ.>ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ:''ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΣ'' ΚΑΙ ''ΤΗ ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ''
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ (ΒΛ.ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ)ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΚΙ΄ΕΜΕΙΣ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SEATTLE!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150.000 ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 300ΕΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!SAXOGUS2 έγραψε:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ?ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ!ΠΟΥ!
GAVRIIL1:Ερχομαστε στο 'τι ειναι προσωπικο και τι οχι'. Το τι ψυφιζω τυχαινει να ειναι πρωσοπικο θεμα. Το να ρωτας εσυ παιζεις τον ρολο της 'παρανομης' καμερας και παρακολουθησης. Οφθαλμοφανεστατο οτι δεν καταλαβαινεις την διαφορα ακομη.>
ΕΓΩ ΔΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ!ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ!
ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΒΡΑΙΟΣ!
ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ,ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ!
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ!!!!ΜΠ. ΜΠΡΕΧΤ
Kameres kai o megalos adelfos(oxi to thlepaixnidi...)