-
Δύο απίθανες πινακίδες για έλεγχο ταχύτητας:
- Σήμερα ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ της Κατερίνης! (σε σημείο που άμα πας με πάνω από 30/40, σημαίνει ότι είσαι φάντασμα, ώστε να περνάς ανάμεσα στα άλλα αμάξια).
- Στην παλιά εθνική οδό που συνδέει Στυλίδα-Λαμία. Το όριο να είναι (I think) 90, πινακίδα σε ενημερώνει ότι η ταχύτητα ελέγχεται με radar, και 100-200 μέτρα πιο κάτω πινακίδα με νέο όριο τα 20 χιλιόμετρα την ώρα (?!?!?!?!)
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μπλιάχ! Και δεν είναι για γέλια
Για γέλια είναι η τρομάρα που πήρα, καθώς και οι προσπάθειες να ξαναβάλω το λουρί και να φύγω, κοιτώντας γύρω μου μη και γυρίσει το θηρίο για να πάρει εκδίκηση. . . .
Πάσο...
Κακόμοιρη γάτα...η αλήθεια είναι ότι είχε συμβεί στους γονείς μου πριν απο δεκαετίες . Θυμάμαι να βάζει εμπρός ο πατέρας μου και να ακούμε ενα αδύναμο νιαούρισμα απο την μηχανή. ΑΝοιγουμε το καπό και βρίσκουμε ενα μωρό γατί...το δώσαμε στην γιαγιά μου και έζησε μέχρι τα βαθειά γεράματα (και η γιαγιά μου και η γάτα!)
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μπλιάχ! Και δεν είναι για γέλια
Για γέλια είναι η τρομάρα που πήρα, καθώς και οι προσπάθειες να ξαναβάλω το λουρί και να φύγω, κοιτώντας γύρω μου μη και γυρίσει το θηρίο για να πάρει εκδίκηση. . . .
Ο εφιάλτης στο δρόμο με τη γάτα Σκέψου να σου πεταγόταν απο τις γρύ΄λιες του καλοριφέρ κανα κομμάτι. ΜΠΛΙΑΧ δεν λέει τίποτα!! μετα θα λέγόταν Ο πανικός και η ομίχλη στο δρόμο με διαλυμένη γάτα.
-
mia fora anapse to lampaki gia takakia eno ta ixa allaksei prosfata.
pao sto sinergio kai molis vgike i roda....... oi diskoplaka itan ntimeni me gouna kai trixes apo kapio zoo,gata isws, pou tin ixe arpaksei i roda.(sory gia ta greeklish alla mou 'xalasan' ta ellinika sto gprs-kinito mou apo to opoio postarw)
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
pao sto sinergio kai molis vgike i roda....... oi diskoplaka itan ntimeni me gouna kai trixes apo kapio zoo,gata isws, pou tin ixe arpaksei i roda.(sory gia ta greeklish alla mou 'xalasan' ta ellinika sto gprs-kinito mou apo to opoio postarw)
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!
-
πριν λίγο στην ολυμπιακή λωρίδα της Ποσειδώνος
Σπύρος
-
Το mini XXL,εχει και τζακούζι εκει πισω.
Φυσικα δεν θα βγει σε γραμμή παραγωγής. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πριν λίγο στην ολυμπιακή λωρίδα της ΠοσειδώνοςΣπύρος
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/Krusenstern/21529/303305/0/Pic0174.jpg
ΣπύροςΣε καταδοικάζω για σεντεχνεια και για παράνομο φωτομοντάζ.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκέψου να πάει σε κανα Κολονάκι και να κωλλήσει σε κανα στενό! -
..αμάν τι είναι αυτό..?...school bus..?
-
τρελό έτσι???πάλι καλά που έχω πάντα 'οπλισμένο' το κινητό
ήθελα να ήξερα ποιος είναι ο τύπος και πήρε διαπίστευση για Ο.Λ.
δηλαδή αν σκάσω μούρη κι εγώ με κανένα παρόμοιο καραγκιοζιλίκι θα μου δώσουν την πολυπόθητη διαπίστευση??? έω μουρλαθεί στα σλάλομ ανάμεσα στους ταρίφες και τα λεωφορεία τόσες μέρες
Σπύρος
-
Σπύρο ξέρεις ποιά είναι η πλάκα..?
Το χέρι έξω από το παράθυρο αλά ταρίφα....λες να είναι κανένας ταρίφας κ να βγάζει το άχτι του..?
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/Krusenstern/21529/303305/0/Pic0174.jpg
ΣπύροςΣε καταδοικάζω για σεντεχνεια και για παράνομο φωτομοντάζ.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκέψου να πάει σε κανα Κολονάκι και να κωλλήσει σε κανα στενό!Να σκασεις σε βενζινάδικο και να ζητεισεις πλήσιμο!!!!
Η να πας για αλλαγη λαδιων εκει που αλλάζουν τα πούλμαν!! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σπύρο ξέρεις ποιά είναι η πλάκα..?Το χέρι έξω από το παράθυρο αλά ταρίφα....λες να είναι κανένας ταρίφας κ να βγάζει το άχτι του..?
να δω εγώ (εμείς) πότε θα βγάλω το άχτι μου στους ταρίφες
Σπύρος
-
-
Του ταμτάκου είναι η 'βολίδα'...?
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
http://phoebus.tacnode.net/P8160020.JPGOLE!
Τι είναι τούτο ρε??
-
Ο χρήστης Musclemar έγραψε:
pao sto sinergio kai molis vgike i roda....... oi diskoplaka itan ntimeni me gouna kai trixes apo kapio zoo,gata isws, pou tin ixe arpaksei i roda.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!
Το χειροτερο απο ολα ειναι εαν μπει καμμια γατα μεσα στη μηχανη του αυτοκινητου απο τα διαφορα κενα που υπαρχουν κατω απο τα περισοτερα αυτοκινητα. Φαντασου να παει να βαλει μπροστα ο οδηγος και η γατα να μην προλαβει να φυγει και να την 'αρπαξει' κανενας ιμαντας...
Να υπολογιζεις τουλαχιστον 2000 ευρωπουλα ζημια, αναλογα το αυτοκινητο!!! -
Μαλλον δεν πειραμε χαμπαρι τιποτα.
Το θεμα αυτο εκλεισε ενα χρονο ζωης πριν 10 περιπου μερες!!!Νικο να σου ζησει το παιδι!!
Να τα εκατοστησει!!!
Μας εχει χαρησει πολυ ομορφες στιγμες μεχρι σημερα, ελπιζω να συνεχιστουν!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μαλλον δεν πειραμε χαμπαρι τιποτα.
Το θεμα αυτο εκλεισε ενα χρονο ζωης πριν 10 περιπου μερες!!!Νικο να σου ζησει το παιδι!!
Να τα εκατοστησει!!!
Μας εχει χαρησει πολυ ομορφες στιγμες μεχρι σημερα, ελπιζω να συνεχιστουν!!!Ευχαριστώ να το χαιρόμαστε!!!
Πάντως την φάση που με έκανε και το άνοιξα (στην είσοδο στην Εθνική απο Χαλκίδα) δεν θα την ξεχάσω ποτέ!!!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!