-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
... Εμενα οταν με αδικει καποιος στον δρομο, οταν ειδικα ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του και επιτηδες κανει μλκια (γιατι λαθη ολοι κανουμε) εις βαρος μου και μετα μου την λεει και απο πανω, τρελαινομαι. ...Συμφωνώ. Καλά, το να κάνει κάποιος την πρώτη μαλακία, που μπορεί να είναι και λάθος (π.χ. δεν πρόσεξε τα αλάρμ), να το δεχτώ. Αλλά, όταν προσπαθεί να βγει και από πάνω σε τρελαίνει. Τουλάχιστον να κάνει την πάπια και να φύγει (με ή χωρίς το αυτοκίνητο)
-
Εχθές, με το αυτοκίνητο της εταιρείας και ενώ πήγαινα προς διάφορους πελάτες, είδα δύο φορτηγά με κάτι επιγραφές να...(με το συμπάθειο)
-
Το πρώτο φορτηγό πήγαινε από Κηφησιά για Θέρμη και μια μεγάλη πινακίδα(κάτω απ΄τον αριθμό κυκλοφορίας) έγραφε:
'το μο@νί θέλει υπομονή
και το γκάζι σύνεση
F12 Γιώργος F12' -
To δεύτερο φορτηγό το είδα στην Περιφερειακή Οδό περίπου στα όρια της Ευκαρπίας. Στο πίσω κάθετο μέρος του φορτηγού(φανταστείτε το πίσω μέρος φορτηγού που μεταφέρει κρέατα) έγραφε με μεγάλη γραμματοσειρά:
'ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ [σημαία Ελληνική]
ΈΛΛΗΝΑΣ'
Τελικά, οι φορτηγατζήδες δεν παύουν να με εκπλήσσουν κάθε φορά!
-
-
Ο χρήστης LastOfTheMohicans έγραψε:
... Εμενα οταν με αδικει καποιος στον δρομο, οταν ειδικα ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του και επιτηδες κανει μλκια (γιατι λαθη ολοι κανουμε) εις βαρος μου και μετα μου την λεει και απο πανω, τρελαινομαι. ...
Συμφωνώ. Καλά, το να κάνει κάποιος την πρώτη μαλακία, που μπορεί να είναι και λάθος (π.χ. δεν πρόσεξε τα αλάρμ), να το δεχτώ. Αλλά, όταν προσπαθεί να βγει και από πάνω σε τρελαίνει. Τουλάχιστον να κάνει την πάπια και να φύγει (με ή χωρίς το αυτοκίνητο)
Κι εγώ εκεί συφιλιάζομαι και τσαμπουκαλεύομαι χωρίς πολλή σκέψη.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κι εγώ εκεί συφιλιάζομαι και τσαμπουκαλεύομαι χωρίς πολλή σκέψη.Αντε.. Πως ετσι εσυ???
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ίσως κολλάει και στα 'ζώα', θα το θεωρήσω όμως από τα απίθανα των δρόμων:Όταν πλησιάζω κάποιον στην αριστερή λωρίδα, αν δεν κάνει δεξιά, περιμένω:
Υπάρχουν αυτοί που θα κάνουν δεξιά, αυτοί που δεν κυττάζουν καθρέφτη, αυτοί που κρυφοκυττάνε αλλά δεν πάνε δεξιά, κ.λ.π.
Την περασμένη Παρασκευή το πρωί γνώρισα ένα ακόμη 'τύπο':
Αυτόν που... σε καταβρέχει!Καθαρό και γυαλισμένο το 307, έχω αργήσει για τη δουλειά και είμαι στην αριστερή λωρίδα της Αττικής Οδού. Πλησιάζω ασημί C2, και περιμένω να πάει στην μεσαία λωρίδα που είναι άδεια. Πλησιάζω λίγο ακόμα και ... αρχίζει να πλένει το παρμπρίζ! Κόβω λίγο για να πλυθεί και να γλυτώσω το σπρέυ, κι αφού τελειώνει, πλησιάζω.
Ξανά πλύσιμο, ελεγχόμενο γιατί τον έβλεπα να παρακολουθεί τον καθρέφτη και να με περιμένει!
Τελικά δεν πέρασα, ο τύπος 'πλύθηκε' 4-5 φορές μέχρι που βγήκα στην Κηφισίας, αλλά δεν τον πέρασα! ( και θέλω πάλι πλύσιμο...)Να υποθέσω ότι τα πιτσιλιστήρια του ήταν αντιαεροπορικά;
Αλήθεια, γιατί δεν τα ρυθμίζουν οι βλάκες;
-
Πως ρυθμίζονται;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πως ρυθμίζονται;Με καρφίτσα.
-
Δηλαδή με καρφίτσα αλλάζει η κατεύθυνση της ροής του νερού ή καθαρίζονται από άλατα ώστε να ρίχνουν ίσια;
-
Αλλάζει η κατεύθυνση της ροής. Η τρύπα βρίσκεται πάνω σε ένα σφαιρικό κομμάτι που βρίσκεται μέσα σε έναν οδηγό και μπορεί να γυρίσει προς οποιαδήποτε διεύθυνση.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δηλαδή με καρφίτσα αλλάζει η κατεύθυνση της ροής του νερού ή καθαρίζονται από άλατα ώστε να ρίχνουν ίσια;Και το ένα, και το άλλο!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πως ρυθμίζονται;ο εύκολος τρόπος είναι με ένα ειδικό εργαλειάκι που προσαρμόζεται στα πιτσιλιστήρια και τα φέρνει στα ίσα τους
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Αλλάζει η κατεύθυνση της ροής. Η τρύπα βρίσκεται πάνω σε ένα σφαιρικό κομμάτι που βρίσκεται μέσα σε έναν οδηγό και μπορεί να γυρίσει προς οποιαδήποτε διεύθυνση.Δηλαδή μπορώ να τα ρυθμίσω ώστε να σημαδεύω ζώα που πλευρίζω;;;
-
παρε ενα νεροπιστολο! ψαρωτικο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πως ρυθμίζονται;
Με καρφίτσα.
Αυτό μπορεί να γίνει και με οδοντογλυφίδα
-
This post is deleted! -
Ε αφου δεν σε επιασε λαστιχο στα 140 πανω σε στροφουλα οπως εμενα χτες το βραδυ, παλι καλα...Μπαριερα-hunting και παει λεγοντας...
-
Το ειδα στην εκπομπη του Αυτια το πρωι:
'Νεαρη γυναικα παρασυρθηκε απο ΙΧ(Punto mk1) για περισσοτερα απο 3 χλμ!!!!!!!!!!! εξω απο ενα club.... Απο τις 3 Γεφυρες μεχρι το σπιτι του οδηγου!!!
Το φριχτο ηταν η λωριδα αιματος στην ασφαλτο!!!!
Μα καλα τιποτα δεν καταλαβε ο νεαρος που οδηγουσε???στο αλκοτεστ ηταν ελαχιστα πανω απο το οριο......
Αν ειναι δυνατον....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μα καλα τιποτα δεν καταλαβε ο νεαρος που οδηγουσε???στο αλκοτεστ ηταν ελαχιστα πανω απο το οριο......Εγώ κατάλαβα το πρωί στο ραδιόφωνο πως ήταν τύφλα, όχι απλά ελάχιστα πάνω από το όριο.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το ειδα στην εκπομπη του Αυτια το πρωι:'Νεαρη γυναικα παρασυρθηκε απο ΙΧ(Punto mk1) για περισσοτερα απο 3 χλμ!!!!!!!!!!! εξω απο ενα club.... Απο τις 3 Γεφυρες μεχρι το σπιτι του οδηγου!!!
Το φριχτο ηταν η λωριδα αιματος στην ασφαλτο!!!!
Μα καλα τιποτα δεν καταλαβε ο νεαρος που οδηγουσε???στο αλκοτεστ ηταν ελαχιστα πανω απο το οριο......
Αν ειναι δυνατον....
εκτός απ'το ποσοστό στο αίμα, είναι και πόσο 'πιάνει' τον καθένα το ποτό, άλλος μεθάει μ'ένα σφηνάκι τεκίλα, άλλος με 15 προφανώς αυτός θα ήταν απ'τους εύκολους. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι πού βρισκόταν η κοπέλα? δε θα το καταλάβαινε αν τη χτυπούσε? μήπως νόμιζε ότι ήταν η catwoman και είχε κρυφτεί από κάτω για ζεστασιά? (sorry για το black humor αλλά έχω δει σχεδόν παρόμοιο περιστατικό, όχι να καταλήξει σε δυστύχημα όμως)
-
Κι εμένα λιγάκι παρατραβηγμένο μου ακούγεται...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!