-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
aserf -
Εγώ οδηγούσα την Cayenne!
Στον άλλο πήγαινε το whatever.
-
-
Να πάρεις παραμάζωμα κανέναν πεζό και μετά τράβα να βρεις το δικιο σου (κι ο πεζός το δικό του)
-
Μετωπικη προχθες αργα το βραδυ καπου στο Ρεθυμνο, ναι σε αυτον τον υπερσυγχρονο Βορειο Οδικο Αξονα Κρητης.
Fiat Seicento συγκρουστηκε με ανασφάλιστη νταρντάνα προβατινα.
Αποτελεσμα: μια προβατινα για...παϊδακια, ενα Seicento πηρε σασί (!!!!!!!)
και μια νεαρη Γερμανιδα υπηκοο με ισχυρο σοκ. -
Πριν από 5 λεπτά, στο δρόμο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου, ένα Skoda Favorit ανηφορίζει με 20-30 χιλιόμετρα. Η συνοδηγός έχει το χέρι έξω από το παράθυρο και κρατάει ένα λουρί. Και ένα μικρό σκυλάκι τρέχει παράλληλα με το αυτοκίνητο και κάνει τη γυμναστική του!
Μα καλά, με αυτές τις τιμές της βενζίνης και της σκυλοτροφής, να ταίζεις και το Skoda και το σκύλο; Παράλογα πράγματα!
-
Πολύ θα μου άρεσε να της κάνουν και της συνοδηγού το ίδιο πράγμα.
-
Δεν φαινόταν να ταλαιπωρείται το ζωντανό πάντως, πιο πολύ το διασκέδαζε. Εκτός άμα στο τέλος πάθει καμιά θερμοπληξία έτσι μαλλιαρό που ήταν και έτρεχε μέσα στη ζέστη...
-
Αμα γινει καμμια στραβη και περασει κατω απο το Skoda το σκυλακι?
-
Χθες το βράδυ, στην παραλιακή πριν από το Φλοίσβο. Είμαστε στη δεξιά λωρίδα μποτιλιαρισμένοι, όταν μας προσπερνάει από δεξιά, το ξαναλέω από δεξιά ένα ταξί με τα αλάρμ αναμμένα. Οι δύο αριστερές ρόδες του ακουμπούσαν στο δρόμο και οι δύο δεξιές στο πεζοδρόμιο.
Μείναμε μ@λ@κες.... -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Χθες το βράδυ, στην παραλιακή πριν από το Φλοίσβο. Είμαστε στη δεξιά λωρίδα μποτιλιαρισμένοι, όταν μας προσπερνάει από δεξιά, το ξαναλέω από δεξιά ένα ταξί με τα αλάρμ αναμμένα. Οι δύο αριστερές ρόδες του ακουμπούσαν στο δρόμο και οι δύο δεξιές στο πεζοδρόμιο.
Μείναμε μ@λ@κες....να το έκαναν μόνο ταρίφες...το έχω ξαναδεί πολλές φορές με 'νορμάλ'
-
Seat Leon εχει φυγει στο Sακι στον «παραδρομο» της παραλιακης εκει που ειναι το ημικλειστο γηπεδο beach volley....
Το αμαξι ειχε μεγαλη ζημια ετσι οπως το ειδα και απο οτι καταλαβα πρεπει να τον ειχε φερει σβουρα....
-
Τυπος με παπακι στρογγυλοφαναρο να οδηγαει και με το ενα χερι να κραταει το κρανος μη του φυγει,γιατι δεν ειχε κουμπωμα να το δεσει.Αν γινοταν η στραβη που θα πηγαινε το κρανος,που το κεφαλι???Οεο???
-
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Τυπος με παπακι στρογγυλοφαναρο να οδηγαει και με το ενα χερι να κραταει το κρανος μη του φυγει,γιατι δεν ειχε κουμπωμα να το δεσει.Αν γινοταν η στραβη που θα πηγαινε το κρανος,που το κεφαλι???Οεο???Αυτοί νομίζουν ότι το κράνος χρησιμεύει για να μην τρως κλήση. Και είναι ΠΟΛΛΟΙ δυστυχώς
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Seat Leon εχει φυγει στο Sακι στον «παραδρομο» της παραλιακης εκει που ειναι το ημικλειστο γηπεδο beach volley....Το αμαξι ειχε μεγαλη ζημια ετσι οπως το ειδα και απο οτι καταλαβα πρεπει να τον ειχε φερει σβουρα....
και συ τι έκανες εκεί;
-
ΚΟΝΤΡΕΣ
Οταν γυρναω απο Κηφισο,για να μη μπλεκω με παραλιακη μπαινω απο εκει μεσα γιατι το σπιτι μου ειναι πολυ κοντα στη πεζογεφυρα που εχει...
ps:Το περιστατικο συνεβη λιγα λεπτα πριν γραψω τη δημοσιευση(δηλαδη μερα μεσημερι)
-
-
Περί ψυχής των αυτοκινήτων το ανάγνωσμα:
Τετάρτη μεσημέρι βάζω το Punto στο F/B για Φισκάρδο. Σε κάποια φάση ακούω τον συναγερμό... Μέχρι να κατέβω, έχει σταματήσει. Μετά από 5 λεπτά, ξανά το ίδιο! Σκέφτομαι ότι θα είναι απ' το κούνημα (άσχετο ότι είχε 0,5 μποφόρ ) και κλειδώνω το αυτοκίνητο χωρίς να ενεργοποιήσω τον συναγερμό.
Πιάνουμε Φισκάρδο, και κατεβαίνοντας τον καταπέλτη αρχίζει να βαράει! Το αυτοκίνητο εν κινήσει και γω μέσα, τίποτα κλειδωμένο!
Σταμάτησα στην άκρη και το κλείδωσα και ξεκλείδωσα με όλους τους πιθανούς τρόπους! Τίποτα!
Κατάληξη: Έκανα Φισκάρδο-Σάμη (40 χλμ) με τον συναγερμό να χτυπάει για 30sec, να κλείνει για 5 και ξανά απ' την αρχή! Ιου-ιου-ιου!
Απορώ τι θα σκέφτονταν οι μπροστά μου! Ένας-δυπ ψάρωσαν και έκαναν άκρη (ή δεν με άντεχαν άλλο )
Τελικά το όλο πρόβλημα λύθηκε μυστηριωδώς, όπως εμφανίστηκε! Το άφησα κλειδωμένο για 5 λεπτά και voila! Και να πω πως δεν το είχα ξαναδοκιμάσει.....
Αυτοκίνητα με ψυχή!
-
Μάλλον θα πρέπει να φωνάξεις τον εξορκιστή.
Μου θύμισες πάντως κάτι που μου συνέβη πριν από λίγες μέρες στις Πλαταιές. Μετά από την πτήση είμαι στην προσγείωση μαζί με άλλους πιλότους και περιμένουμε τον εκπαιδευτή με το βανάκι να μας ανεβάσει στην απογείωση για να πάρουμε τα αυτοκίνητα μας. Αφήνουμε τον εξοπλισμό μας (δεν χωράγαμε αλλιώς) και ανεβαίνουμε στην απογείωση όταν συνειδητοποιώ ότι έχω αφήσει τα κλειδιά του BORA μέσα στη ζώνη (το κάθισμα του Parapente, που έχει μείνει 350 μέτρα πιο χαμηλά)
Περνούν κάποια δευτερόλεπτα οργής και απελπισίας και μετά θυμάμαι ότι στο πορτοφόλι μου έχω πάντα το μικρό πλαστικό κλειδί ασφαλείας του αυτοκινήτου. Πράγματι ξεκλειδώνω, βάζω εμπρός και περνάω σαν ασθενοφόρο μέσα από το χωριό των Πλαταιών με όλο τον κόσμο να με κοιτάει καθώς ο συναγερμός δεν σταμάτησε να χτυπάει (και τα αλάρμ να αναβοσβήνουν) μέχρι που έφτασα κάτω και τον απενεργοποίησα από το τηλεχειριστήριο του.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Seat Leon εχει φυγει στο Sακι στον «παραδρομο» της παραλιακης εκει που ειναι το ημικλειστο γηπεδο beach volley....Το αμαξι ειχε μεγαλη ζημια ετσι οπως το ειδα και απο οτι καταλαβα πρεπει να τον ειχε φερει σβουρα....
Στο s-ακι εκεινο παραλιγο να φυγω και εγω και να φτασω μεχρι το Αβερωφ...
Σε προδιαθετει επικινδυνα η ευθεια-διαδρομος απογειωσεως, που ειναι και κλειστη απο παραπλευρους δρομους, αμα εχεις φυγει και απο κανα ματς μπασκετ στο ΣΕΦ που μολις εχεις χασει με 2 ποντους, εχεις φαει και ολη την κινηση στην μαπα μεσα στο παρκινγκ, ε ευκολα φτανεις με πααααααρα πολλα στο s-ακι, το οποιο και χαλια ασφαλτο εχει, και λαθος καμπερ. Ε, δεν θελει και πολλα αλλα για να πας ισια...
Περί ψυχής των αυτοκινήτων το ανάγνωσμα:
Τετάρτη μεσημέρι βάζω το Punto στο F/B για Φισκάρδο. Σε κάποια φάση ακούω τον συναγερμό... Μέχρι να κατέβω, έχει σταματήσει. Μετά από 5 λεπτά, ξανά το ίδιο! Σκέφτομαι ότι θα είναι απ' το κούνημα (άσχετο ότι είχε 0,5 μποφόρ ) και κλειδώνω το αυτοκίνητο χωρίς να ενεργοποιήσω τον συναγερμό.
Πιάνουμε Φισκάρδο, και κατεβαίνοντας τον καταπέλτη αρχίζει να βαράει! Το αυτοκίνητο εν κινήσει και γω μέσα, τίποτα κλειδωμένο!
Σταμάτησα στην άκρη και το κλείδωσα και ξεκλείδωσα με όλους τους πιθανούς τρόπους! Τίποτα!
Κατάληξη: Έκανα Φισκάρδο-Σάμη (40 χλμ) με τον συναγερμό να χτυπάει για 30sec, να κλείνει για 5 και ξανά απ' την αρχή! Ιου-ιου-ιου!
Απορώ τι θα σκέφτονταν οι μπροστά μου! Ένας-δυπ ψάρωσαν και έκαναν άκρη (ή δεν με άντεχαν άλλο )
Τελικά το όλο πρόβλημα λύθηκε μυστηριωδώς, όπως εμφανίστηκε! Το άφησα κλειδωμένο για 5 λεπτά και voila! Και να πω πως δεν το είχα ξαναδοκιμάσει.....
Αυτοκίνητα με ψυχή!
Punto ε? Fiat ε? Περιεργα πραγματα με τα ηλεκτρικα ε?
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!