-
Προφανώς είναι σε αναζήτηση σπόνσορα για το αμάξι που θα οδηγεί αφού πάρει το δίπλωμα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πλακα πλακα ας φανταστουμε ολοι μας (με τα αθωα μυαλουδακια μας) το 'δασκαλο' να εχει διπλα του αυτο του αθωο κοριτσακι για μια ολοκληρη ωρα και να προσπαθει να συγκεντρωθει για να κανει τη δουλεια του.
Φανταζεστε να της λεει ' ' αστο καλυτερα δεν συνεχιζω γιατι θα βρω το μπελα μου...Τί να πω κι εγώ που είχα ένα μανουλομωρομάνουλο για δασκάλα (2 μαθήματα.. ) που δεν μπορούσα να στρίψω το τιμόνι απ τα μινι που φορούσε....Συνεχώς το μάτι μου ήταν κολλημένο στο δεξί καθρέφτη..( ντάξει για την ακρίβεια λίγο πιο κάτω.. )
-
Polo με θηλυκή ύπαρξη καλή προς πολύ καλή με κολλημένο αυτοκόλλητο πίσω με την φράση:
Δώστε μου ένα φιλάκι...
πάει την χάσαμε και αυτήν.
-
elteo
αυτην πρεπει να την ξαναβρεις! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
elteo
αυτην πρεπει να την ξαναβρεις!...ποιός σου είπε ότι δεν της έδωσα; ...στον αέρα βέβαια αλλά προσπάθησα κι εγώ...
το καλό είναι ότι μου το ανταπέδωσε και μου έφτιαξε την μέρα..
-
επαθες ζημια μιλαμε τωρα!
-
Δεν ξέρω αν πρέπει να μπει εδώ ή στο αυστραλοτόπικ, αλλά το βάζω εδώ:
Πριν από 20 λεπτά στην Ούλοφ Πάλμε ένα Honda Accord κατάμαυρο, με μαύρα τζάμια και γυαλιστερές ανθρακί ζάντες (μέχρι εδώ οκ) και αντί για το σηματάκι της Honda στο πορτ μπαγκάζ μια χρυσή Κρήτη! Στην αρχή νόμιζα ότι έκαναν πουλάκια τα μάτια μου! Μετά πήγα πιο κοντά του στο φανάρι και το επιβεβαίωσα. Μια χρυσή Κρήτη στο μέγεθος περίπου των λογότυπων των εταιριών! -
Του Εφτάψυχου θα ήταν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Του Εφτάψυχου θα ήταν.δεν ηταν του Καγκουρα?
-
παω να σταματησω στη λ.καβαλας για να παω απεναντι στο παλατακι να παρω 3 βρομικα και βλεπω κινηση πανικος χαμος αστυνομια ε λεω κανα τρακαρισμα θα εγινε.
εκει στη γωνια στο παλατακι στο ρευμα προς αθηνα ειναι ο μαυροειδης μια μαντρα πολυτελων αυτοκινητων.παρκαρω παω προς την διαβαση και βλεπω ενα bwm coupe αναποδα πανω σε ενα αλλο αμαξι.ελεος λεω πως διαολο το στουκαρε εκει περα!
με σταματανε 2 μπατσοι και μου λενε ευγενικα να περασω απεναντι οχι απο την διαβαση αλλα πολυ πιο πισω απο το φαναρι.ε σκεφτηκα και εγω οτι θα εχει κανενα πτωμα η τραυματια.και του λεω τι εγινε και μου εσκασε βομβα!
εμεινα.η μπεμπα ηταν ακωλη και παντου συντριμια.τελος παντων πηρα τα 3 βρωμικα και εφυγα.ολοι οσοι περναγανε και βλεπανε τη μπεμπα ολοι θα λενε πως διαολο το στουκαρε εκει περα.
καλα ε να πας σε μια μαντρα να κοιτας αμαξια και να σκωτοθεις ετσι για πλακα....ευτυχως δεν ειχε ουτε ενα τραυματια.
-
**Ταρίφας με ηχοσύστημα ** super duper που σε διαγωνισμούς θα ήταν μέσα στο top3..
Πέρασε από δίπλα μου (αντίθετα) και τραντάχτηκε το αμάξι...
Το είδα κι αυτό...
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Πριν από 20 λεπτά στην Ούλοφ Πάλμε ένα Honda Accord κατάμαυρο, με μαύρα τζάμια και γυαλιστερές ανθρακί ζάντες (μέχρι εδώ οκ) και αντί για το σηματάκι της Honda στο πορτ μπαγκάζ μια χρυσή Κρήτη! Στην αρχή νόμιζα ότι έκαναν πουλάκια τα μάτια μου! Μετά πήγα πιο κοντά του στο φανάρι και το επιβεβαίωσα. Μια χρυσή Κρήτη στο μέγεθος περίπου των λογότυπων των εταιριών!Κλασικό φαινόμενο είναι που πολλοί Κρητικοί βάζουν αυτοκόλητο στο πίσο παρ-μπριζ το περιγραμα του Νησιού!
Ειδικά Megane coupe κίτρινο το οποίο κυκλοφορεί αρκετά στην Λ.Βουλιαγμένης με γυναίκα οδηγό (όποτε το βλέπω εγώ) με τεράστιο αυτοκόλητο ΚΙΤΡΙΝΟ στο πίσω παρ-μπριζ, και ένα άλλο αυτοκίνητο δεν θυμάμαι μάρκα και χρώμα αλλά είχε πίσω στη θέση του πορτ-μπαγκαζ για το μοντέλο και τη μάρκα, είχε απο τη μία το περίγρμαμμα του νησιού και απο την άλλη έγραφε Κρήτη!
Είναι λίγο μουρλοί οι κρητικοί!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πριν από 20 λεπτά στην Ούλοφ Πάλμε ένα Honda Accord κατάμαυρο, με μαύρα τζάμια και γυαλιστερές ανθρακί ζάντες (μέχρι εδώ οκ) και αντί για το σηματάκι της Honda στο πορτ μπαγκάζ μια χρυσή Κρήτη! Στην αρχή νόμιζα ότι έκαναν πουλάκια τα μάτια μου! Μετά πήγα πιο κοντά του στο φανάρι και το επιβεβαίωσα. Μια χρυσή Κρήτη στο μέγεθος περίπου των λογότυπων των εταιριών!Κλασικό φαινόμενο είναι που πολλοί Κρητικοί βάζουν αυτοκόλητο στο πίσο παρ-μπριζ το περιγραμα του Νησιού!
Ειδικά Megane coupe κίτρινο το οποίο κυκλοφορεί αρκετά στην Λ.Βουλιαγμένης με γυναίκα οδηγό (όποτε το βλέπω εγώ) με τεράστιο αυτοκόλητο ΚΙΤΡΙΝΟ στο πίσω παρ-μπριζ, και ένα άλλο αυτοκίνητο δεν θυμάμαι μάρκα και χρώμα αλλά είχε πίσω στη θέση του πορτ-μπαγκαζ για το μοντέλο και τη μάρκα, είχε απο τη μία το περίγρμαμμα του νησιού και απο την άλλη έγραφε Κρήτη!
Είναι λίγο μουρλοί οι κρητικοί!
Μικρά, μεσαία, μεγάλα αυτοκόλλητα έχω δει κι εγώ και δεν μου κάνουν εντύπωση πια. Αλλά αντικατάσταση του σήματος της εταιρίας με το νησί δεν είχα ξαναδεί! Πρέπει να βάλω μια μόνιμη ψηφιακή φωτογραφική στο αυτοκίνητο...
-
Όχι το σήμα βρε, την μάρκα κα ιτο μοντέλο λέμε!
δλδ Renault στην αριστερή μεριά του πορτ-μπαγκαζ Megane στη δεξια (το σήμα στη μέση ) και βγάζει το Renault ας πούμε και βάζει το περίγραμα και στη θέση του Megane γράφει ΚΡΗΤΗ!
-
Τυπάς με παπί έξω από το Σιδηροδρομικό σταθμό Πύργου όπου κράταγε στο αριστερό χέρι με το μπράτσο τεντωμένο, ΠΑΛΕΤΑ ΞΥΛΙΝΗ!!!!!! Λίγο παρακάτω σταμάτησε να πάρει ανάσες και ξανασυνέχισε!!!!
Καλα ρε άνθρωπε μου γιατί δεν την φόραγες στο κεφάλι με μια ταινία για κράνος!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τυπάς με παπί έξω από το Σιδηροδρομικό σταθμό Πύργου όπου κράταγε στο αριστερό χέρι με το μπράτσο τεντωμένο, ΠΑΛΕΤΑ ΞΥΛΙΝΗ!!!!!! Λίγο παρακάτω σταμάτησε να πάρει ανάσες και ξανασυνέχισε!!!!Καλα ρε άνθρωπε μου γιατί δεν την φόραγες στο κεφάλι με μια ταινία για κράνος!!!!
-
Το γράφω εδώ γιατί δε ξέρω πού ταιριάζει...
Προ ημερών βρισκόμουν στη Λ. Συγγρού κατά τη μια το βράδυ με κατεύθυνση προς το κέντρο και προσπερνώντας τα λιγοστά αυτοκίνητα που κινούνταν εκείνη τη στιγμή στο δρόμο είδα στο καθρέφτη μου ένα αυτοκίνητο σε πολύ μεγάλη απόσταση που με πλησίαζε πολύυυυυυ γρήγορα. Αυτομάτως έκανα δεξιά και εντός ολίγου με προσπέρασε με πολλάααααα μια Porsche Cayenne Turbo. Έλα όμως που τον έπιασε το πρώτο φανάρι με αποτέλεσμα να ξαναβρεθώ δίπλα του και να ακολουθήσει το εξής σκηνικό: Με το που άνοιξε το πράσινο έφυγα ακαριαία όπως και συνηθίζω και αμέσως ακούω ένα δυνατό σφύριγμα και βλέπω την Cayenne να με προσπερνάει με πολλά και να εξαφανίζεται. Τον ξαναπιάνει όμως το επόμενο φανάρι και ξαναβρίσκομαι δίπλα του. Αυτός με κοιτάει και γελάει σα να λέει από μέσα του πού πας με το αμαξάκι σου, λες και πήγα να του κάνω κόντρα με ένα Fiat Tipo 1.4 που έχω. Γυρίζω λοιπόν και του λέω όπως είχα ανοιχτό το παράθυρο: 'Μα καλά, τι γελάς; Δίπλα σου δεν είμαι πάλι;' Το χαμόγελο του κόπηκε ακαριαία και έβγαλε το σκασμό. Το τι γέλιο έριξα άλλο πράγμα
Περιττό να πω ότι λόγω κίνησης μέχρι να στρίψει δεξιά προς Κολωνάκι μετά τη Βουλή ήμουν συνεχώς μπροστά του και τον έβλεπα στον καθρέφτη που έψαχνε απεγνωσμένα κάποιο κενό για να χωθεί και να με προσπεράσει...
Ε ρε άνθρωποι που υπάρχουν σε αυτόν τον κόσμο... -
Έλα αμέσως να τον κακολογήσεις μπορεί να τον κυνηγούσε κανα τραβέλι!
-
aserf
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
παω να σταματησω στη λ.καβαλας για να παω απεναντι στο παλατακι να παρω 3 βρομικα και βλεπω κινηση πανικος χαμος αστυνομια ε λεω κανα τρακαρισμα θα εγινε.εκει στη γωνια στο παλατακι στο ρευμα προς αθηνα ειναι ο μαυροειδης μια μαντρα πολυτελων αυτοκινητων.παρκαρω παω προς την διαβαση και βλεπω ενα bwm coupe αναποδα πανω σε ενα αλλο αμαξι.ελεος λεω πως διαολο το στουκαρε εκει περα!
με σταματανε 2 μπατσοι και μου λενε ευγενικα να περασω απεναντι οχι απο την διαβαση αλλα πολυ πιο πισω απο το φαναρι.ε σκεφτηκα και εγω οτι θα εχει κανενα πτωμα η τραυματια.και του λεω τι εγινε και μου εσκασε βομβα!
εμεινα.η μπεμπα ηταν ακωλη και παντου συντριμια.τελος παντων πηρα τα 3 βρωμικα και εφυγα.ολοι οσοι περναγανε και βλεπανε τη μπεμπα ολοι θα λενε πως διαολο το στουκαρε εκει περα.
καλα ε να πας σε μια μαντρα να κοιτας αμαξια και να σκωτοθεις ετσι για πλακα....ευτυχως δεν ειχε ουτε ενα τραυματια.
Μεγάλο λαμόγιο ο τύπος.Μέχρι και μπράβο είχε μέσα στο μαγαζί μια εποχή.Άνθρωπος του υποκόσμου και είχε κυκλοφορήσει και μια φήμη ότι είχε βάλει να φάνε και τον συνεργάτη του,για να του μείνει το μαγαζί.
Άλλωστε στο in.gr έλεγε ότι δήλωσε η αστυνομία πως ο μηχανισμός αυτός που βάλανε χρησιμοποιείται συνήθως από ανθρώπους της νύχτας σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!