-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και μου τη σπάει αυτό το υφάκι 'εγώ οδηγώ 40 χρόνια'...Η μεγαλύτερη κοτσάνα που ακούω ποτέ
Και δεν το λένε μόνο για τα αυτοκίνητα ...! -
Δεν ηξερα που να το γραψω οποτε το βαζω εδω....
Σημερ αειδα σε τοπικη εφημεριδα της κομητειας του Hampshire (σαν να λεμε κυκλοφορει σε ολη την Αττικη), με ΜΕΓΑΛΑ γραμματα 1η ειδηση στο εξωφυλλο να λεει (με σοκαρισμενο υφος μου φανηκε) οτι κατα την διαρκεια των γιορτων, κατα μεσο ορο 12 οδηγοι συλλαμβανονταν να οδηγουν μεθυσμενοι την ημερα και σε ολοκληρη την κομητεια (σαν να λεμε δηλαδη σε ολοι την Αττικη).
Που να ερθουν εδω δηλαδη, που 12 οδηγους θα σταματαγανε μεσα σε μια ωρα σε ενα σημειο της παραλιακης και μονο.... -
Το βράδυ εχθές, ο συγκεκριμένος ταρίφας εκτός από την ταμπέλα που βλέπετε (ΑΠΟΣΤΑΣΗ ) είχε μια άλλη που έλεγε ακριβώς όπως το γράφω 'ΦΡΕΝΤ ΝΤΕΝ ΕΧΩ ΜΑΝΕΙ'
Ενώ μπροστά μια άλλη 'ΝΟ ΜΑΝΕΙ'Το πρωί για άγνωστο λόγο υπήρχε μόνο αυτή!!!! (Δεν πρόλαβα!! )
Τώρα τα σχόλια δικά σας
-
Η κατασπασμένη και επικίνδυνη άσφαλτος στην εθνική οδό, στα κομμάτια της Μαλακάσας και της Θήβας...
Έτσι μου'ρχεται να πιάσω όλους τους πρόσφατους υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ και να τους βάλω να τη φάνε.
Άντε, να τους κάνω μια παραχώρηση... Να τη φάνε με μουστάρδα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Η κατασπασμένη και επικίνδυνη άσφαλτος στην εθνική οδό, στα κομμάτια της Μαλακάσας και της Θήβας...Έτσι μου'ρχεται να πιάσω όλους τους πρόσφατους υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ και να τους βάλω να τη φάνε.
Άντε, να τους κάνω μια παραχώρηση... Να τη φάνε με μουστάρδα.
Και πιο κοντά...
Οδός Αριστοτέλους κοντά στην Πιπίνου, υπάρχει κανονικό πηγάδι...
Δεν το πρόλαβα και έπεσα μέσα...
Δεν ξέρω αν έχω πέσει ποτέ σε τόσο μεγάλη λακκούβα -
Άσε, άσε... Να'ρχεσαι με καμιά 150αριά και ν'αναγκάζεσαι ξαφνικά να κάνεις ελιγμό αποφυγής ορύγματος...
Άντε, βιλίτσες γίναν τα λεφτά που πήγαιναν για τους δρόμους...
-
αν και δεν ξερω την αθηνα πολυ καλα θα προσπαθησω να περιγραψω που εγινε το περιστατικο. Νομιζω ηταν στην οδο Καρεα (?) στη διασταυρωση που μετα περναει ο δρομος μπροστα απο τισ στειλες του ολυμπιου δυος. Τελοςπαντων σε μεγαλη διασταυρωση.
Δευτερα 15/01/2004 22:30. Ημασταν σταματημενοι λογω φαναριου στην πρωτη γραμμη τησ σειρας. Ξαφνικα βλεπουμε ενα ασημι Fiat Seicento Sporting με πινακιδες ΖΥΙ 9291 να παταει την δεξια λοριδα των λεοφορειων-τρολλευ -σιγα το πραμα- , να περναει την ασπρη γραμμη που βρισκεται πριν απο τη διαβαση, να παταει τη διαβαση, να την περναει και να σταματαει για να περιμενει το φαναρι 1 μετρο μετο την διαβαση μεσα στο δρομο που κατεβαινε! οπως ακριβως κανουν μερικα σκουτερακια και παπακια! το θεμα ειναι οτι τα παπακια κανουν και στην ακρη και ειναι ευαιληκτα αλλα το ο κυριος με το αμαξι εμποδιζε και την κυκλοφορια!
Απλα κρατησα ολα τα στοιχεια του αμαξιου του γιατι αυτη η πραξη οχι μονο δεν ηταν ακρως παρανομη και επικινδυνη, αλλα προσεβαλε και εμενα προσωπικα ως οδηγο.
Αισχος -
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
αν και δεν ξερω την αθηνα πολυ καλα θα προσπαθησω να περιγραψω που εγινε το περιστατικο. Νομιζω ηταν στην οδο Καρεα (?) στη διασταυρωση που μετα περναει ο δρομος μπροστα απο τισ στειλες του ολυμπιου δυος. Τελοςπαντων σε μεγαλη διασταυρωση.
Δευτερα 15/01/2004 22:30. Ημασταν σταματημενοι λογω φαναριου στην πρωτη γραμμη τησ σειρας. Ξαφνικα βλεπουμε ενα ασημι Fiat Seicento Sporting με πινακιδες ΖΥΙ 9291 να παταει την δεξια λοριδα των λεοφορειων-τρολλευ -σιγα το πραμα- , να περναει την ασπρη γραμμη που βρισκεται πριν απο τη διαβαση, να παταει τη διαβαση, να την περναει και να σταματαει για να περιμενει το φαναρι 1 μετρο μετο την διαβαση μεσα στο δρομο που κατεβαινε! οπως ακριβως κανουν μερικα σκουτερακια και παπακια! το θεμα ειναι οτι τα παπακια κανουν και στην ακρη και ειναι ευαιληκτα αλλα το ο κυριος με το αμαξι εμποδιζε και την κυκλοφορια!
Απλα κρατησα ολα τα στοιχεια του αμαξιου του γιατι αυτη η πραξη οχι μονο δεν ηταν ακρως παρανομη και επικινδυνη, αλλα προσεβαλε και εμενα προσωπικα ως οδηγο.
ΑισχοςΘα το χαρακτηριζα σαν καθημερινο φαινομενο!!!
Υ.Γ. Μηπως εννοεις την Καλιροης?
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
ΑισχοςΦίλε Aerandir (ή αλλιώς Sea Wanderer ), είναι φανερό ότι δεν πολυκατεβαίνεις στην Αθήνα (και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ αν θες την ηρεμία σου!). Όχι τόσο γιατί μπέρδεψες την Καρέα με την Συγγρού, όσο γιατί αυτό που περιέγραψες σου έκανε εντύπωση. Πολύ απλά τα σκουτεράκια δεν σταματούν καθόλου στο φανάρι και τα διάφορα μίνι, κινούνται όπως τα παπάκια (αν και περισσεύουν κατά δύο μέτρα σε μήκος και ένα σε πλάτος). Μιλάμε ότι ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ φανάρι λεωφόρου προς τα αριστερά δεν περιμένει ΚΑΝΕΙΣ στη σειρά του. Όλοι πάνε και τσουβαλιάζονται μπροστά από το φανάρι για να περάσουν πρώτοι και εμποδίζουν το αντίθετο ρεύμα. Αυτά που αναφέρεις είναι κοινός τόπος για το μπου...ο που λεγεται Αθήνα...
-
ΡΕ γαμωτο για αυτο το θεμα ειναι ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ οποτε υπαρχει ΜΠΑΤΣΟΣ να τους περνει και τα σωβρακα οταν το κανουνε? εχει παραγινει το κακο με αυτους που 'κλεβουνε' την ουρα στο φαναρι!
μου εχει τυχει πολλες φορες να ειναι μπατσος μπροστα οταν το κανει καποιος αυτο και να μην του λεει τιποτα! -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
ΡΕ γαμωτο για αυτο το θεμα ειναι ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ οποτε υπαρχει ΜΠΑΤΣΟΣ να τους περνει και τα σωβρακα οταν το κανουνε? εχει παραγινει το κακο με αυτους που 'κλεβουνε' την ουρα στο φαναρι! :evil: :evil:
μου εχει τυχει πολλες φορες να ειναι μπατσος μπροστα οταν το κανει καποιος αυτο και να μην του λεει τιποτα!Ενώ αντίθετα περνώντας από τη Θεσσαλονίκη είδα μόνον ένα να το κάνει και την άκουσε από τον τροχονόμο!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Ενώ αντίθετα περνώντας από τη Θεσσαλονίκη είδα μόνον ένα να το κάνει και την άκουσε από τον τροχονόμο!Πράγματι. Παρόλο που οι Θεσσαλονικείς κάνουν απίστευτες ταρζανιές (και είναι και πιο άξεστοι οδηγοί από τους Αθηναίους), αυτή την απαράδεκτη συνήθεια στα φανάρια δεν την έχουν!
-
Νομίζεις....
Θες παραδείγματα?
Παλιά στα φανάρια της Περιφερειακής για αριστερή στροφή προς κέντρο, τώρα στο φανάρι της Αγίου Δημητρίου για αριστερή στροφή προς Περιφερειακή στο φανάρι της ΧΑΝΘ για στροφή προς Αγγελάκη, στο φανάρι στον κόμβο του Carrefour για αριστερή στροφή στην Περιφερειακή και σε πολλά άλλα σημεία. Μόνο που εδώ δεν περνάνε μπροστά απλά σχηματίζουν μια δεύτερη ουρά δίπλα στην κανονική και περιμένουνε καθυστερώντας αυτούς που πάνε ευθεία...Ξέρεις πόσες καραμπόλες είχανε γίνει έτσι στην Περιφερειακή?
Α και λίγα λόγια για τους Θεσσαλονικείς μην ανοιξω thread Θεσσαλονίκη vs Αθηνα ( και όχι το ανάποδο ) και γίνει ο τάφος σας
Ακόμα πονάει κάποιους το 2-1 -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Α και λίγα λόγια για τους Θεσσαλονικείς μην ανοιξω thread Θεσσαλονίκη vs Αθηνα ( και όχι το ανάποδο ) και γίνει ο τάφος σας
Ακόμα πονάει κάποιους το 2-1Την περίμενα αυτήν την αντίδραση όταν έγραφα το μήνυμά μου...
Πατριώτη, ΧΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΡΑΑΑΑααααααααααα!!!
-
Πάντα χαλαρά!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μόνο που εδώ δεν περνάνε μπροστά απλά σχηματίζουν μια δεύτερη ουρά δίπλα στην κανονική και περιμένουνε καθυστερώντας αυτούς που πάνε ευθεία...How do you say... ΚΗΦΙΣΙΑΣ!!!!!!!!
-
I say welcome to hell
-
Μια απλή ερώτηση
Αν δείτε στην γειτονιά σας κάποιο αυτοκίνητο παρκαρισμένο πάνω σε μια διάβαση που ενοχλεί τους πάντες
1)αδιαφορείτε γιατί δεν είναι και το μοναδικό θέαμα
2)Καλείτε το 100
3)Αφήνετε κανένα χαρτάκι του στυλ ΜΑΘΕ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣή κάτι άλλο!?
-
Λοιπον παιδια ακουστε και τη δικη μου...κουφη εμπειρια...
Ανεβαινω προχτες τη γεφυρα στη διασταυρωση της Λ.Αθηνων και Κιφησου με κατευθυνση προς Χαιδαρι και ξαφνικα βλεπω μπροστα στα 4-5 μετρα ενα....γυναικειο κεφαλι!!!!!!(το υπολοιπο σωμα ελειπε) και οπως αντιλαμβανεστε για ενα δεκατο του δευτερολεπτου τα εχασα εως οτου συνειδητοποιησω οτι προκειται για κεφαλι κουκλας που προφανως ειχε πεσει απο καποιο προπορευομενο φορτηγακι.
Φυσικα παρα τη μικρομανουβριτσα που εκανα το χτυπησα λιγακι με τη μια ροδα...αλλα μαλλον το κακο ειχε ηδη γινει νωριτερα ( οπως λεει και το σχετικο ανεκδοτο...αν μας τον φερνατε πιο εγκαιρα θα τον ειχαμε σωσει;-)ΥΓ:Μηπως πετυχε το εν λογω κεφαλι και κανενας αλλος σινφορουμιστας??
-
χτες (παρασκευη) πηγα λιμανακια μετα απο καιρο.....
Ειδα ενα (πολυ) δυσαρεστο και ενα ευχαριστο:
Δυσαρεστο:πηγαινοντας προς σουνιο μετα τις στροφες του Καραμανλη στη μικρη ευθεια που ακολουθει ενα σαξο και ενα ραλλυ ειχαν γινει λιωμα.
Δε καταλαβα πως. Το πιο περιεργο στουκο που εχω δει. Το σαξο χτυπημενο απο πισω αποτο ραλλυ (μαλλον) ειχε φτασει μεχρι τις μεσαιες κολωνες(στραβωσε μεχρι εμπρος). Ο οδηγος του ΟΚ
Το ραλλυ περιεργως πως του εμεινε και αλλη φορα (πολλη) και επεσε στη διπλανη κολωνα και στη κυριολεξια ελιωσε. Ειχαν σκορπισει ανταλλακτικα σε ολη τη περιοχη. Το μοτερ του επισης ειχε πεταχτει. Μεσα στο ραλλυ ο οδηγος του σε κατασταση οπως το αμαξι του.......Δε καθησα να δω να τον απεγκλωβιζουν...Παντως δεν ασχολιοντουσαν μαζι του οποτε μαλλονεπεσε θυμα της ατυχιας(?) και της μαλακιας του....
Δεν ειναι δυνατον παντως ολοι οι μ@λ@κες να εχουν παρει σαξοραλλα.
θα επρεπε να τους περνανε interview πριν τους πουλησουν αυτα τα περιπτερα, κατι αντιστοιχο οπως κανει η ferrari για τους επιδοξους πελατες της και οτι κανει η ABT(γερμανια) οταν ενας πελατης ζηταει μια extreme μετατροπη....(του κανουν μαθημα στη κυριολεξια...)
Ποιος πατερας και ποια μανα θα καστραφηκαν χτες....Να χτυπησει τηλεφωνο για να παραλαβεις τον γιο σου κομματακια απο το νεκροτομειο....
Τεσπα.....
το ευχαριστο:
Στο Ribas στο φαναρι, εχει αναψει κοκκινο. Μπροστα μου ενα μπατσικο, πιο μπροστα αλλο ενα αμαξι σταματημενο στο κοκκινο και στη διασταυρωση (20 μετρα απο τους μπατσους) ενα S2000 να σβουριζει (burnout) ατελειωτα και να μη σταματαει!
Τελικα φευγει προς αθηνα κομματια οι μπατσοι να ωρυονται, ο κοσμος να φωναζει και να τραβαει φωτογραφιες και σιγα μην τον εφτασαν τα στρουμφ. Στη κυριολεξια εξαφανιστηκε και φανταζομαι θα εστριψε καπου προς κωροπι για να μην τον σταματησουν σε μπλοκο....Πολυ γελιο
ελλαδαρα αθανατη...για να επιστρεψω στο πρωτο: Τελικα ειναι αδυνατο οι μικροτερες ηλικιες να εχουν αισθηση του οριου??? Δημοσιοι δρομοι ειναι ρε π@#$%στη μου....
και τελειος να εισαι παντα υπαρχει ο ασταθμητος παραγοντας και η πιθανοτητα λαθους...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!