-
Εγώ τις προάλλες είδα ένα rallye, και δεν μπορείτε φανταστείτε πως ήταν...
Δεν έιχε αυτοκόλλητη αγωνιστική τάπα.
-
Ο χρήστης voice of reason έγραψε:
Εγώ τις προάλλες είδα ένα rallye, και δεν μπορείτε φανταστείτε πως ήταν...Δεν έιχε αυτοκόλλητη αγωνιστική τάπα.
Oι αυτοκόλλητες τάπες μου σπάνε τα νευρα.... .....δεν μπορώ να καταλάβω την καλαισθησίας τους.....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εγώ τις προάλλες είδα ένα rallye, και δεν μπορείτε φανταστείτε πως ήταν...
Δεν έιχε αυτοκόλλητη αγωνιστική τάπα.
Oι αυτοκόλλητες τάπες μου σπάνε τα νευρα.... .....δεν μπορώ να καταλάβω την καλαισθησίας τους.....
Αυτοι που τις βαζουν τους εχει μεινει απωθημενο απο τις πολλες ταπες που εχουν φαει!!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αλήθεια, γράφουν τίποτα οι 4Τ τώρα που πεζοδρόμισαν ένα τμήμα της Κασσιόπης, σχεδόν έξω από την πόρτα τους;
Για όλο αυτό το μπάχαλο των δήμων έχει αρθρα ο ΚΚ στους 4Τ Νοεμβρίου. Ο Ν.Τσάδαρης έχει αναφορά για την Κασσιόπης.
O ivan σως να μην έχει δει ακόμα λίγο πιο πέρα (Αγ. Δημήτριος) τι έχει γίνει. Όλοι οι δρόμοι της περιοχής είχαν φορά ανάποδα στην Βουλιαγμένης. Απορώ πως έμπαιναν οι κάτοικοι εκεί. Τώρα έχει γεμίσει σήματα πεζοδρόμισης. Αν τα τηρήσουν πρέπει οι κάτοικοι να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους στα σχολία του Υμηττού, ή στο εργοτάξιο του μετρό και να πηγαίνουν με τα πόδια. Ταμπέλα πεζοδρόμισης έχει μπει και έξω από το συνεργείο Rover του Κοτζιά. Πώς θα δουλέψει; Επίσης ο δρόμος αυτός είναι μια βασική οδός διαφυγής για όσους κινούνται για Υμηττό και Αγία Μαρίνα. Τώρα -και- όλοι αυτοί θα πέσουν στην Αναγεννήσεως που έχει ήδη πρόβλημα μετά την πεζοδρομοποίηση της Κασσιόπης.
-
ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ
Αληθεια τα παρακατω τα ξερει κανενας Υπουργος? Τα καναλια τα ζουνε καθε μερα.
Και εξηγω παρακατω:-
Μπαινοντας στη Σταδιου με το παπι σημερα το πρωι την ειδα πολυυυυ!!! μποτιλιαρισμενη. Τελικα στην αριστερη λωριδα κοντα στο τελος της για Συνταγμα και ακριβως μετα την διασταυρωση με την Ομηρου Γερανος της Τροχαιας στην αριστερη λωριδα σηκωνε μηχανακια απο τα πεζοδρομια. Υπηρχαν και αστυνομικοι με περιπολικο μπροστα που συνοδευανε η μαλλον καλυτερα χαζευανε. Αντε να ειχε σηκωσει πεντε- εξι το πολυ. Και τι εγινε δηλαδη? Το μποτιλιαρισμα ρε παιδια που ειχε προκαλεσει αυτο το Γερανακι δεν το προκαλει ουτε διαδηλωση στο Συνταγμα. Γιατι αμεσως αριστερα πολλοι στριβουν για Αμερικης και επρεπε να αλλαξουν λωριδα απο αριστερη σε δεξια και παλι απο δεξια σε αριστερη σε μικρη αποσταση. Καταλαβαινετε τωρα το μπαχαλο!!!
-
Αυτο το αισχος που γινεται στα Δικαστηρια των Αθηνων (πρωην σχολη Ευελπιδων) το εχει δει κανενας? Οι αστυνομικοι να παρκαρουν οπου βρουν περιπολικα κλουβες και οτι αλλο εχουν στη μεση του δρομου διπλοσειρα απο δεξια σε δρομο διπλης λωριδας που απαγορευεται το παρκαρισμα, αριστερο παρκαρισμα και διπλοσειρα αριστερη στο αριστερο φαναρι των Δικαστηριων κ.λ.π. Το αποτελεσμα θελω μονο να σας πω. Οτι η ουρα απο το μποτιλιαρισμα που οφειλεται μονο απο την Ελληνικη Αστυνομια ειναι καμμια φορα πανω απο χιλιομετρο (περιμετρικα) και επηρεαζει παρα πολλους δρομους, γειτονιες κομβους και σε μεγαλη αποσταση. Να σας χαιρομαστε ρε παιδια.
-
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
η ουρα απο το μποτιλιαρισμα που οφειλεται μονο απο την Ελληνικη Αστυνομια ειναι καμμια φορα πανω απο χιλιομετρο (περιμετρικα) και επηρεαζει παρα πολλους δρομους, γειτονιες κομβους και σε μεγαλη αποσταση
Τότε να αναφέρω αυτό που έγινε προχθές και γερανός ήθελε να πάρει αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στην γωνία Πιπίνου και Πατησίων οπότε αναγκαστικά αφού μόνο από πίσω θα μπορούσε να το τραβήξει είχε μπει κάθετα στην Πατησίων και είχε κλείσει την 1 από τις 3 λωρίδες (Η 1 από τις 3 είναι για τρόλεϊ).
Φαντάζεστε τι γινόταν...;
Ντροπή -
Έγινε και αυτό! Όπως όλοι έτσι και εγώ τρομοκρατημένος πήγα να βάλω βενζίνη και αφού του είπα να το γεμίσει φουλ τελικά διαπιστώνω ότι με το μάτι μπορούσα να δω την βενζίνη που ήταν πραγματικά φουλ!!! Το είχε γεμίσει μέχρι την είσοδο του ρεζερβουάρ !!! Αφού με είδε που είχα τρελαθεί, μου λέει : «μεγάλε μην αγχώνεσαι, όλοι έτσι φεύγουν σήμερα!!!». Ευτυχώς που είχε πάει κάτι στραβά στο σωληνάκι για τον αέρα που φεύγει και τελικά έπεσε η στάθμη...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Έγινε και αυτό! Όπως όλοι έτσι και εγώ τρομοκρατημένος πήγα να βάλω βενζίνη και αφού του είπα να το γεμίσει φουλ τελικά διαπιστώνω ότι με το μάτι μπορούσα να δω την βενζίνη που ήταν πραγματικά φουλ!!! Το είχε γεμίσει μέχρι την είσοδο του ρεζερβουάρ !!! Αφού με είδε που είχα τρελαθεί, μου λέει : «μεγάλε μην αγχώνεσαι, όλοι έτσι φεύγουν σήμερα!!!». Ευτυχώς που είχε πάει κάτι στραβά στο σωληνάκι για τον αέρα που φεύγει και τελικά έπεσε η στάθμη...Κόντρα δε μου πάει κανείς!!!
Μου έβαλαν στο Ίμπιζα 51- λίτρα με ρεζερβουάρ 45!!! Μόνο που δεν μου έβαλαν και στην πλυστική του παρμπριζ να έχω καβάτζα... (και στο ψυγείο και τα υγρά φρένων είναι ικανοί να βάλουν...)Έκαναν την κονόμα της εβδομάδας, και αφού πάρα πολλοί βενζινάδες (εργαζόμενοι, όχι πρατηριούχοι) είναι μεροκαματιάρηδες, κατάφεραν να πουλήσουν για 1 βδομάδα και γλιτώνουν και τους μισθούς.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Έκαναν την κονόμα της εβδομάδας, και αφού πάρα πολλοί βενζινάδες (εργαζόμενοι, όχι πρατηριούχοι) είναι μεροκαματιάρηδες, κατάφεραν να πουλήσουν για 1 βδομάδα και γλιτώνουν και τους μισθούς.Και αυτό συμβαίνει για 2η φορά...Βέβαια αυτό δεν χαλάει εμάς γιατι δεν πάει χαμένη (αν και ίσως την ανεβάζουν λιγάκι...)
Μιας και μιλάμε για ντεπόζιτα να σας πω πόσο άτυχος ένιωσα όταν είδα βενζινάδικο κοντά μου να λέει ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΚΑΘΕ 30 ΛΙΤΡΑ...
Έλα όμως που στο ami χωράνε 32 και έτσι δεν μπορώ να υπολογίζω τα υπόλοιπα 2 για να πηγαίνω ! -
Γιατί ξεχάστηκε αυτό το topic?!
Anyway, σήμερα έγινε κάτι αστείο αρκετά...
Με έκλινε σιγά σιγά στο δρόμο ένα ΤΑΞΙ και αναγκάστηκα να κορνάρω για να καταλάβει ότι υπάρχει και άλλο αυτοκίνητο που δεν το έχει δει (βέβαια πάντα νομίζουν ότι μόνο αυτοί υπάρχουν στους δρόμους ΤΟΥΣ).
Επειδή τόλμησα να κορνάρω ο (ο οδηγός του ταξί θεώρησε απαραίτητο να μου δείξει το μεσαίο δάχτυλο του (του ;).
Όταν πλησίασα μετά από λίγα μέτρα είδα ότι πρόκειται για γυναίκα ταξιτζού!
Δεν ξέρω αλλά μου φάνηκε αστείο έως γελοίο το θέαμα.
Όχι επειδή δεν έχουμε συνηθίσει γυναίκες στα Ταξί αλλά η κίνηση αυτή δεν πηγαίνει καθόλου μα καθόλου σε γυναίκα !!! (ούτε σε άντρα βέβαια)... -
Γιατί ξεχάστηκε αυτό το topic?!
Anyway, σήμερα έγινε κάτι αστείο αρκετά...
Με έκλινε σιγά σιγά στο δρόμο ένα ΤΑΞΙ και αναγκάστηκα να κορνάρω για να καταλάβει ότι υπάρχει και άλλο αυτοκίνητο που δεν το έχει δει (βέβαια πάντα νομίζουν ότι μόνο αυτοί υπάρχουν στους δρόμους ΤΟΥΣ).
Επειδή τόλμησα να κορνάρω ο (ο ??) οδηγός του ταξί θεώρησε απαραίτητο να μου δείξει το μεσαίο δάχτυλο του !!! (του ??).
Όταν πλησίασα μετά από λίγα μέτρα είδα ότι πρόκειται για γυναίκα ταξιτζού!
Δεν ξέρω αλλά μου φάνηκε αστείο έως γελοίο το θέαμα.
Όχι επειδή δεν έχουμε συνηθίσει γυναίκες στα Ταξί αλλά η κίνηση αυτή δεν πηγαίνει καθόλου μα καθόλου σε γυναίκα !!! (ούτε σε άντρα βέβαια)... -
Δε λέω τι έπρεπε να κάνει το δακτυλάκι της η συμπαθής κυρία 'ταριφού' , γιατί θα με κόψει η λογοκρισία...
-
ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ...
ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΣΤΗΝ Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΤΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ RENAULT MEGANE ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ΛΩΡΙΔΑ...ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ...ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΛΩΡΙΔΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΜΟΝΟ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΕΦΕΥΓΑ!!!
ΕΠΙΣΗΣ, 20 ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΑ, ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ Ι.Χ. ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ Ν.Ε.Ο...ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΞΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ Ή ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ (ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ)!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ... -
Ο χρήστης nimer έγραψε:
ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ...και που ακριβως βρισκεις το παραξενο σε αυτο??
Εδω μας γραφουν επειδη πηγαινουμε με 85 με οριο 80 σε αδειο δρομο. Οι ανθρωποι ειναι απαραδεκτοι, οπως απαραδεκτοι ειναι και αυτοι που τους δινουν τις εντολες να κανουν αυτες τις μ@λ@κιες...
-
ksekinw na paw gia kafe me to clio mou sabbato meshmeri me broxh sth 8essalonikh,lew o malakas de bazw benzinh?bazw kai ka8ws bgainw apo to benzinadiko kai epitaxynw sta 60klm smpam se mia lakouba me nero pou de fainotan posous pontous ba8ia htane...to clio egine trikyklo kai eytyxws phge kamia katostaria metra xwris problhma mexri na brw na to stamathsw...o ellhnas den einai gia polla polla stous dromous,prosexw panta mh kanw egw blakeies kai ypologizw ton allo gia teleiws blaka wste na mh th pa8w epeidh taxatis me eblepe!!
-
Ανεβαίνοντας από Αθήνα για Λάρισα σταματάω να πληρώσω στα διόδια της Πελασγίας.Δίνω 20Ευρώ και ο υπάλληλος καθυστερεί λίγο για τα ρέστα. Ξαφνικά ο πίσω κορνάρει!!!!!!!Κοιτάζω τον καθρέφτη, ήταν ταρίφας αθηναίος.Δεν έχουν το θεό τους
-
Παιδιά αυτό που είδα να γίνεται μπροστά μου ήταν το καλύτερο...
Κυψέλη,οδός Κερκύρας,στο φανάρι μπροστά από το Βασιλόπουλο...
Ένα πανάρχαιο,ασυντήρητο,σκουριασμένο,τρύπιο και ότι άλλο βάζει ο νους σας Zastava είναι πρώτο στο φανάρι και...σβήνει!
Φυσικά οι πιο πίσω οδηγοί δεν βλέπουν τι γίνεται και χάνουν το φανάρι και αρχίζουν τα γνωστά χωροδειακά κορναρίσματα,δημιουγώντας πανικό.
Το Zastava δεν ξεκινάει και τότε γίνεται το ωραίο.
Βγαίνει από μέσα ένας τύπος από αυτούς του στυλ μπετατζής με σκισμένη-λερωμένη φανέλα και τεράστια κοιλιά (όχι ότι έχω και τίποτα με τους μπετατζήδες,κάθε άλλο,μην παρεξηγηθούμε κιόλας),και παιδιά ο τύπος ήταν τόσο έξω φρενών που τον κορνάρανε και δεν μπορούσε να φύγει που δεν το πίστευα!Ούρλιαζε βρίζοντας σα μανιακός,ενώ έκλεισε την πόρτα με τόση δύναμη που έσπασε το τζάμι!!!!!!!!Εν τω μεταξύ μία γυναίκα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο είχε τρομάξει τόσο από το θυμό του που έκλαιγε δυνατά,ενώ εγώ είχα την ατυχία να είμαστε με ένα φίλο το αμέσως επόμενο αυτοκίνητο από τον μανιακό,ο οποίος άρχισε να κινείται εναντίον μας με απειλητικές διαθέσεις!!Κάναμε burnout στην προσπάθεια να ξεφύγουμε και τον τρομάξαμε και έκανε στην άκρη και φύγαμε κακήν κακώς,καθότι τα είχαμε κάνει πάνω μας κυριολεκτικά,ο τύπος θα μας έσπαγε το παρμπρίζ και μετά τα μούτρα!!!Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Και να φανταστείτε είμασσταν οι μοναδικοί που δεν κορνάραμε!!!!!!
Αυτά όλα έγιναν παραμονή χριστουγέννων κατά τις 8 το βράδυ. -
Όντως είναι πολύ εκνευριστικό να σου σβήνει το ρημάδι και να έχεις και το τσίρκο από πίσω να κορνάρει. Αυτό με το συνδυασμό να σηκώνεις τούβλα κάθε μέρα, δημιουργεί εκρηκτικό κοκτέηλ (ούτε εγώ θα έμενα να του εξηγήσω )
-
Μπορεί να συμβεί αυτό σε άλλη χώρα?
να πηγαίνει κάποιος ανάποδα σε μονόδρομο να κορνάρεις και να σε βρίζει από πάνω?!Α! και το άλλο!
Είσαι σε ένα φανάρι και μόλις που γίνεται πράσινο.
Έλα όμως που έρχεται από πίσω άλλος με 60 που σου κορνάρει και ανάβει φώτα σαν ηλίθιος γιατί απαιτεί να έχεις μία Diablo και να κάνεις το 0-70 σε 2 δευτερόλεπτα! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μπορεί να συμβεί αυτό σε άλλη χώρα?
να πηγαίνει κάποιος ανάποδα σε μονόδρομο να κορνάρεις και να σε βρίζει από πάνω?!Α! και το άλλο!
Είσαι σε ένα φανάρι και μόλις που γίνεται πράσινο.
Έλα όμως που έρχεται από πίσω άλλος με 60 που σου κορνάρει και ανάβει φώτα σαν ηλίθιος γιατί απαιτεί να έχεις μία Diablo και να κάνεις το 0-70 σε 2 δευτερόλεπτα!πριν απο λιγο κινουμενος σε μονοδρομο με μεγαλη ροη κυκλοφοριας βλεπω ξαφνικα μια απο αυτες τις αθλιες λευκες [μαλλον] βεσπες γνωστης εταιρειας courier να μου ερχεται αντιθετα μη κυτταζοντας μπροστα του αλλα στο πλαι ψαχνοντας για οδο αριθμο η δεν ξερω και γω τι.
του κορναρω και παιζω τα φωτα μηπως και δεν εχει δει οτι παει αντιθετα σε μονοδρομο ή αν το εχει δει μπας και καταλαβει [σιγα τωρα] τι κανει και ο απιθανος ελληνας οδηγος μου ριχνει μια ωραια ελληνικοτατη ........μουντζα.δυστηχως η συνεχης ροη απο πισω μου, εβρεχε κιολας, δεν μου επετρεψε να κανω οτι θα επρεπε ή τουλαχιστον να του παρω τον αριθμο και να τα βρω στην συνεχεια με τον προισταμενο του οπως ειχα κανει και παλαιοτερα σε ενα τσογλανι που ανεβαινοντας σε ενα πεζοδρομιο για να κολλησει σε δυο πιτσιρικες παραλιγο να πατησει ενα παιδακι με τη μαμα του που εβγαιναν απο ενα καταστημα.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!