-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αφού 'τσουλάει' και δε μας αφήνει γιατί να το κοιτάξουμε. Αμάν πια βρε παράξενοι συμπατριώτες.θες να τ'ακούσεις εσύ τώρα ε;;;
-
είχα -άλλη μία- εμπειρία από 'οδηγό' 320 Ci κι είναι να μην σου βγει τ' όνομα τελικά
να τη γράψω εδώ ή στα ζώα Krus;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
είχα -άλλη μία- εμπειρία από 'οδηγό' 320 Ci κι είναι να μην σου βγει τ' όνομα τελικάνα τη γράψω εδώ ή στα ζώα Krus;
Γράφτο εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=6143 ελεεινέ τεντιμπόη!
-
Σήμερα το βράδυ στον δρόμο Θεσ/νίκης-Έδεσσας, λίγο πριν την Γέφυρα, υπήρχε στύλος φωτισμού πεσμένος κάθετα στον δρόμο!
Ευτυχώς υπήρχαν σταματημένα 3 περιπολικά με αναμμένους τους φάρους, γιατί ο στύλος έπιανε μεγάλο μέρος του δρόμου, πράγμα πολύ επικίνδυνο, καθώς είχε σκοτάδι.
Τρακαρισμένο αυτοκίνητο δεν υπήρχε, η μπαριέρα δεν ήταν εμφανώς χτυπημένη και ο στύλος ήταν κάθετα σε σχέση με το δρόμο. Άρα έπεσε από μόνος του!
Να δούμε από τι άλλο πρέπει να φυλαγόμαστε στους ελληνικούς δρόμου...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σήμερα το βράδυ στον δρόμο Θεσ/νίκης-Έδεσσας, λίγο πριν την Γέφυρα, υπήρχε στύλος φωτισμού πεσμένος κάθετα στον δρόμο!Ευτυχώς υπήρχαν σταματημένα 3 περιπολικά με αναμμένους τους φάρους, γιατί ο στύλος έπιανε μεγάλο μέρος του δρόμου, πράγμα πολύ επικίνδυνο, καθώς είχε σκοτάδι.
Τρακαρισμένο αυτοκίνητο δεν υπήρχε, η μπαριέρα δεν ήταν εμφανώς χτυπημένη και ο στύλος ήταν κάθετα σε σχέση με το δρόμο. Άρα έπεσε από μόνος του!
Να δούμε από τι άλλο πρέπει να φυλαγόμαστε στους ελληνικούς δρόμου...
Είναι πάρα πολλοί οι στύλοι που είναι είτε διαβρωμένοι τελείως είτε οι βίδες που τους κρατούν στο κάτω μέρος τόσο οξειδωμένες που σκέφτεσαι πως τα καταφέρνουν και στέκουν ακόμα!!!!!
-
Δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα φινόταν αν περνούσε κανείς με καμιά 100άρα πάνω απ' τον πεσμένο στύλο!
Ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται σε τόσο άθλια κατάσταση, που τα κόκκινα ανακλαστικά (έτσι δεν λέγονται; ) του διαχωριστικού δε φαίνονται ΚΑΘΟΛΟΥ από την βρωμιά (ή για κάποιον άλλο μυστήριο λόγο). Εθνική όδος, δήθεν...
Σα δεν ντρέπονται!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
εμένα μου αρέσει που έχει κλείσει και τον καθρέπτη...Αρα ισως ηταν νηφάλιος....
Η..... γυναίκα!
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
εμένα μου αρέσει που έχει κλείσει και τον καθρέπτη...
Αρα ισως ηταν νηφάλιος....
Η..... γυναίκα!
Τίποτα από τα δύο! Οδηγώ (σπάνια) ένα 307 που είχε στάνταρ ηλεκτρικούς καθρέπτες που με το σβήσιμο του κινητήρα κ αφαίρεση του κλειδιού κλείνει κ τους 2 καθρέπτες
Αλήθεια τι δουλειά έχει η κλειδαριά 'σπιτιού' στο καθαρισμένο κομάτι της πίσω πόρτας του παρακάτω transit, στερεωμένη μάλιστα με 4 μεγάλα πριτσίνια
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
[Αλήθεια τι δουλειά έχει η κλειδαριά 'σπιτιού' στο καθαρισμένο κομάτι της πίσω πόρτας του παρακάτω transit, στερεωμένη μάλιστα με 4 μεγάλα πριτσίνιαΈχει ένα κλειδί για όλα! Πρακτκός άνθρωπος
-
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
[Αλήθεια τι δουλειά έχει η κλειδαριά 'σπιτιού' στο καθαρισμένο κομάτι της πίσω πόρτας του παρακάτω transit, στερεωμένη μάλιστα με 4 μεγάλα πριτσίνια
Έχει ένα κλειδί για όλα! Πρακτκός άνθρωπος
Μάλλον χάλασε η κανονική κλειδαριά. Ή θέλει επιπλέον ασφάλεια για τα εμπορεύματα.
-
-
-
Ο πρώτος είναι σίγουρα για τα ΖΩΑ!
Έχει παρκάρει τα προς πώληση Smart σε σημείο όπου απαγορεύεται η στάθμευση. Πως θα του το πάρει γερανός έτσι που το έδεσε σε περίπτωση που δημιουργηθεί πρόβλημα με καμιά νταλίκα;Ο δεύτερος, εφόσον κλείνει κοινόχρηστη θέση στάθμευσης 'για να κάνει τη δουλειά του' και απειλεί ταυτόχρονα ότι μπορεί να σου κάνει ζημιά χωρίς ευθύνη του, επίσης είναι ΖΩΟ!
-
-
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Έχει ξαναμπεί αυτή η φωτογραφία σε κάποιο θέμα, ίσως και σε αυτό εδώ.
σωστα την είχα ποστάρει εγώ πριν καιρό όπου είχα αναγράψει κ τον δρόμο στον οποίο τραβήχτηκε, καθώς κ ότι ο εν λόγο κύριος πουλάει αυτοκίνητα κ τα (εξ)'ασφαλίζει' με αυτό τον τρόπο
Έτσι ήταν και το Πεζάκι μου κλειδωμενο στην έκθεση μέχρι να το πάρω!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Το Πεζώ το κλείδωσαν γιατί δε κρατιόταν.
-
Δεν γνώριζα. Τις φωτό μου τις έστειλε ένας φίλος με e-mail.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το Πεζώ το κλείδωσαν γιατί δε κρατιόταν.
...ή γιατί τα κλέβουν σαν ζεστά ψωμάκια...άστα!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!