-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τελικά ο γραπτός λόγος επιτρέπει τις παρεξηγήσεις!
Ηρεμήστε παίδες!
Λίγο πιο χαλαρά όλοι μας θα είναι καλύτερα!Μερικοί απο εμάς μπορεί να εκφράζονται απότομα,αλλά οχι και παρεούλα του Φόρουμ!
Απόψεις εκφράζονται και ο καθένας εχει το δικαίωμα να έχει την δική του!όχι kouk. Υπάρχει παρεούλα και άτομα που το έχουν καβαλήσει. Δεν είναι τρόπος έκφρασης αυτός. Εγώ από 20 μου στο internet έχω υπάρξει απείρως πιο διαλλακτικός και ευγενής από ορισμένα μαργαριτάρια εδώ. Το κουβέντα κάνουμε έχει παρεξηγηθεί [και καταπατηθεί] ως είθισται με την υποκουλτούρα που λίγο-πολύ όλοι κουβαλάμε.
-
apostolis
δεν εισαι εσυ αυτος που θα κρινει γιατι ειμαι εδω. Νομιζεις εσυ οτι εισαι ο αγιος εδω μεσα. Ασε οτι σπαραζουν για γατια και τριχες κατσαρες.
ΜΑΘΕ ΤΟΝ ΚΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕ
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
Τελικά ο γραπτός λόγος επιτρέπει τις παρεξηγήσεις!
Ηρεμήστε παίδες!
Λίγο πιο χαλαρά όλοι μας θα είναι καλύτερα!Μερικοί απο εμάς μπορεί να εκφράζονται απότομα,αλλά οχι και παρεούλα του Φόρουμ!
Απόψεις εκφράζονται και ο καθένας εχει το δικαίωμα να έχει την δική του!όχι kouk. Υπάρχει παρεούλα και άτομα που το έχουν καβαλήσει. Δεν είναι τρόπος έκφρασης αυτός. Εγώ από 20 μου στο internet έχω υπάρξει απείρως πιο διαλλακτικός και ευγενής από ορισμένα μαργαριτάρια εδώ. Το κουβέντα κάνουμε έχει παρεξηγηθεί [και καταπατηθεί] ως είθισται με την υποκουλτούρα που λίγο-πολύ όλοι κουβαλάμε.
Γιατι το λές αυτό βρε gmak?
Αν κάποιος εκφράζεται με κάποιο τρόπο και κάποιοι έχουν άλλοι εχουν διαφορετική άποψη σημαίνει οτι υπάρχει παρεούλα?
Και γιατι το θεωρείς αυτό?
Επειδή πήραν θέση πολλοί σύν-φορουμάδες αντίθετη με την δική σου?Δεν υπάρχει παρεούλα gmak (εννοώ κλίκα)!!Ολοι ΜΙΑ παρέα είμαστε!
-
*Ο χρήστης *takiskoym ** έγραψε:
Εγώ βλέπω έπεσε όλη η παραιούλα του forum επάνω του για να του δώσετε συμβουλές και υποδείξεις. Για το αν έπρεπε να σταματήσει? Καλά έκανε και δεν σταμάτησε! Σε τέτοιους ανθρώπους/οδηγούς καλύτερα να μη σταματάς γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να πάει στο τέλος το πράγμα. Οσο για το δικό μου θέμα δεν έχει διαφορά γιατί ουσιαστικά είχα να κάνω με ένα παρόμοιο οδηγό.
Όπως το πάρει κανείς...
Το σίγουρο είναι ότι είμαστε μια παρέα όπως λες και εσύ.
Στην δικιά μου παρέα πάντως (αυτή εκτός του forum) επιτρέπονται και οι συμβουλές και οι υποδείξεις.
Μάλλον όμως κανένας δεν πρόσεξε την φράση του φίλου dimisgr 'μονο που ειδα απο τον καθρεπτη ηταν ο τυπος να φερνει σβουρα'
Για αυτό το λόγο λέμε όλοι ότι θα έπρεπε να σταματήσει..για να δει μήπως χτύπησε!
100 φορές το είπαμε!!!!άσε ρε φίλε μην ανοίξω το στόμα μου για τον sirgus και κάθε θέμα που κάποιος εξιστορεί σκηνικό που του έτυχε.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος με το οποίο μιλάς αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω κιόλας.
Είναι αστείο να λες μην ανοίξω το στόμα μου για τον sirgus γιατί φαίνεται σαν να σου έχω κάνει κάτι εδώ και πολύ καιρό και το κρατάς!! Μην πιέζεσαι. Αν έχεις να πεις κάτι που σε απασχολεί για εμένα μπορείς να το κάνεις φιλικά και ήρεμα.Για κάντε μια αναδρομή να δείτε την 'φωνή της συνείδησης' παντού και πάντα.
Κοίτα, σε αυτό το θέμα οι kyan, Petros, A-Viper7, tm, apostolis διαφώνησαν καθαρά με την πράξη του DimisGr
Τώρα γιατί εσύ αποκαλείς ειρωνικά 'φωνή της συνείδησης' μόνο εμένα μόνο εσύ το ξέρεις!
Για το παντού και πάντα περιμένω να μου πεις ένα θέμα που ΜΟΝΟ ΕΓΩ έφερνα αντίρρηση.
Λοιπόν?Και φίλε sirgus ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να φάω την ώρα μου μαζί σου να συζητάω τα αυτονόητα [είναι το χόμπι σου άλλωστε], απλά θα σου πω πως το ύφος σου εδώ δεν είναι καθόλου πρέπον.
Χαίρομαι που κάποιος κρίνει το απρεπές ύφος μου με το πιο πρέπον ύφος!
Σίγουρα έχεις άλλα προβλήματα και ξεσπάς εδώ.Το σέβομαι απόλυταΒασικά θα σου έλεγα πως οφείλεις μια συγγνώμη αλλά είμαι σίγουρος πως θα με 'αποκρούσεις'.
Βασικά θα σου έλεγα πως αν υπήρχε κάποιος να μου μιλήσει έτσι θα περίμενα να είναι ο DimisGr...αλλά προφανώς ο DimisGr είναι άτομο ικανό να κάνει διάλογο σοβαρό χωρίς εκφράσεις 'ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να φάω την ώρα μου μαζί σου'
και γενικότερα, έχω βαρεθεί να διαβάζω τους 'αγανακτησμένους' εδώ μέσα.
Δεν έχω κάποια λύση να σου προτείνω .Λυπάμαι
Ξυδάκι και ευγένεια πριν απαντάτε, τι το περάσατε να τραβάτε όποιον βρίσκετε απολογητικό από τα μούτρα; Εάν υπήρχε λιγο τάκτ, θα γνωρίζατε πως δεν επιτίθεσαι σε άτομο που απολογείται [= έχει τύψεις = έχει συνείδηση].
Ορίστε???
**Απολογητικός και άτομο με τύψεις **ήταν ο φίλος DimisGr ? όταν γράφειμονο που ειδα απο τον καθρεπτη ηταν ο τυπος να φερνει σβουρα απο κει και περα ουτε σταματησα ουτε προκειτε να σταματουσα, τωρα σκοτωθηκε εζησε **ουτε που με ενοιαξε **!!!!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ, **και εχω την συνηδηση μου καθαρη **για αυτο που εκανα γιατι δικο του το φταιξιμο ας πληρωσει τα σπασμενα αυτος
ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!
Μην με κάνεις να απορώ με τα ελληνικά μου please
Νομίζω ότι το να διαβάζουμε καλύτερα τι γράφουμε οι ίδιοι και τα άλλα μέλη του forum ...θα ήταν καλύτερα
-
sirgus
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ. ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΓΩΝΑ
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
άσε ρε φίλε μην ανοίξω το στόμα μου για τον sirgus και κάθε θέμα που κάποιος εξιστορεί σκηνικό που του έτυχε. Για κάντε μια αναδρομή να δείτε την 'φωνή της συνείδησης' παντού και πάντα.
Νομίζω ότι ο επιθετικός, ειρωνικός, αγενής και άδικος τρόπος συμπεριφοράς σου απέναντι μου είναι τελείως άσκοπος και αφελής και κυρίως αστείος
Για να δεις ποιος είναι το μαργαριτάρι του forum τελικά και για να δεις ότι πριν μιλήσεις με τον τρόπο που μίλησες σε εμένα θα έπρεπε να με ξέρεις καλύτερα ή αφού δεν με ξέρεις τουλάχιστον να έχει τύχει ,συμπτωματικά, να διαβάσεις πιο πολλά posts μου πάρε αυτό εδώ (post μου από παλιό topic που εσύ δεν έγραψες γιατί δεν κάνεις ποτέ πατάτες εξάλλου...) διάβασε το όσο πιο προσεκτικά μπορείς, και κρίνε ανάλογα για το αν το έχω καβαλήσει εγώ ή άλλοι !!
Μετά και την δικιά μου σημερινή πατάτα καταλήγω για άλλη μια φορά στο συμπέρασμα ότι οι πράξεις του στυλ «έλα μωρέ, τι έκανα?» μπορούν να καταλήξουν σε χοντρό τρακάρισμα αν είσαι λίγο άτυχος και παίζεις με τα εκατοστά...
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος σήμερα έκανα την μεγαλύτερη πατάτα που έχω κάνει ποτέ μάλλον
Οδηγάω ξένο 206 (1η πατάτα) και ο από πίσω κόπανος ανάβει σαν τρελός τα φώτα ενώ εγώ δεν μπορώ να πάω και πιο γρήγορα αφού έχω αυτοκίνητο μπροστά μου...
Με την CLK ο μπούλης (δεν το λέω επειδή δεν έχω CLK αλλά ήταν!!!) αποφασίζει να κάνει την σφήνα περνώντας με από δεξιά με σκοπό να μπει μπροστά μου.
Τι λόγο είχα να πατήσω γκάζι και να μην τον αφήσω?? Αφού όπως αποδείχθηκε το 206 δεν φτάνει για τέτοια και τελικά παρά τρίχα δεν τον βάρεσα πίσω αριστερά και τώρα είμαι εδώ και σας γράφω.
Ελπίζω να μην κάνω ξανά τέτοια ανωριμότητα..Επειδή δεν θα χάνεις τον χρόνο μαζί μου όπως είπες το link είναι http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=3941&postdays=0&postorder=asc&start=60 για να μην ψάχνεις άδικα...
Μάλλον τελικά δεν έκανες εσύ ο ίδιος αυτή την αναδρομή που προτείνεις και σε άλλα μέλη να κάνουν, τόσο καλά όσο έπρεπε!!!!
Άντε λοιπόν αγαπητά μέλη!! Κάντε μια αναδρομή όπως προτείνει και ο φίλος gmak για να μου αποδείξετε ότι είμαι ένας εξυπνάκιας και μια φωνή της συνείδησης όπως λέει που το μόνο που κάνω είναι να συζητάω τα αυτονόητα γιατί αυτό είναι το χόμπυ μου!!
Άντε γειά!
-
'ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να φάω την ώρα μου μαζί σου να συζητάω τα αυτονόητα '. Μην είσαι επιλεκτικός όταν κάνεις quote, κάνει κακό στη λογική συνέπεια.
Στο τόπικ με τον Λάμπρο ήμουν έτοιμος να εκραγώ εάν διάβαζα ακόμη μία παρατήρησή σου για τα αυτονόητα, ευτυχώς που το γυρήσατε στο καλαμπούρι. Ειλικρινά έχεις πολύ χρόνο ή όρεξη για τετριμμένα ζητήματα. Σέβομαι αρκετές απόψεις σου, αλλά όχι τον τρόπο που κάνεις διάλογο, κουράζει.
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
'ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να φάω την ώρα μου μαζί σου να συζητάω τα αυτονόητα '. Μην είσαι επιλεκτικός όταν κάνεις quote, κάνει κακό στη λογική συνέπεια.Άλλος μιλάει με quotes δηλαδή αναφορές σε προηγούμενα κείμενα και απόψεις και άλλος με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και κόκκινα γράμματα για να κάνει εντύπωση σε κάτι που δεν έχει καμία βαρύτητα και σοβαρότητα.
Επιλογές είναι αυτές.Στο τόπικ με τον Λάμπρο ήμουν έτοιμος να εκραγώ εάν διάβαζα ακόμη μία παρατήρησή σου για τα αυτονόητα, ευτυχώς που το γυρήσατε στο καλαμπούρι.
Οκ σε προλάβαμε!! Μην μας πάθεις και τίποτα!
Τουλάχιστον τώρα κατάλαβα από πότε και μετά έψαχνες αφορμή για να αρχίσεις να με βρίζεις χωρίς λόγο!Πάντως το να τσακώνεσαι με άλλα μέλη χωρίς λόγο, το μόνο που καταφέρνεις είναι να αλλάζεις την πορεία ενός topic και τελικά μάλλον εσύ να κουράζεις πιο πολύ από όσο νομίζεις..όχι εμένα αλλά ένα ολόκληρο forum αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα!
-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Το πιο κουλο απο ολα που μου εχει τυχει....ειναι 11.30μμ και γυρναω απο Καλλιθεα Χαλ/δικης για Θεσσ/νικη. Μετα το υψος της Αθυτου υπαρχει στο αριστερο χερι μια ταβερνα ''το πετρινο'' και λιγο πιο κατω δεξια ενα βενζιναδικο με 2 κεραιες κινητης απο πισω (για οποιον γνωριζει το σημειο). Παρολο που εχει διπλη διαχωριστικη ο δρομος ειναι αδειος και εχω καλη ορατοτητα, οποτε αποφασιζω να κανω προσπεραση ενα citroen saxo 1.1 με αθηναικες πινακηδες ΖΜΑ το οποιο πηγενε αρκετα σιγα που μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν γνωριζε τον δρομο. Αφου το περναω μια χαρα σε δευτερολεπτα βρισκω τον τυπο κολλυμενο πισω μου, φανταστειτε τα φωτα του δεν τα εβλεπα απο τον μεσαιο καθρεπτη, μονο τον εξωτερικο του οδηγου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πιο κατω ο δρομος γινετε κατηφορικος οπου στο δεξι χερι χασκει ο γκρεμος οποτε πατησα φρενο αναγκαστηκα για να κοψω ταχητυτα (πηγαινα 90) και να αισθανομε ενα ελαφρο σπρωξιμο.... ο τυπος με ακουμπησε και με εσπρωξε με το που αισθανομε πατησα αμεσως γκαζι για να μην με φερει τε-τα-κε, !!!!!! Συγνωμη που το λεω αλλα εκεινη την ωρα εκνευριστικα τρομερα γιατι ο ''μαγκας'' νομιζε οτι κανουμε κοντρα παιδια (ισως και εγω υπερβαλα που πατησα ΑΠΟΤΟΜΑ το φρενο) αλλα οποιος ειναι απο πισω αυτος πρεπει να προσεχει και να κραταει αποσταση ασφαλειας. Το μονο που ειδα απο τον καθρεπτη ηταν ο τυπος να φερνει σβουρα απο κει και περα ουτε σταματησα ουτε προκειτε να σταματουσα, τωρα σκοτωθηκε εζησε ουτε που με ενοιαξε !!!!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ, και εχω την συνηδηση μου καθαρη για αυτο που εκανα γιατι δικο του το φταιξιμο ας πληρωσει τα σπασμενα αυτος ........ λυπαμε τον συνοδηγο του, νεαροι και οι 2 !!!!!!![list:5rvwpiw5]Το ποιο 'κουλο' φιλαρακο θα ηταν, με ειχες απο πισω σου με συρομενο φορτωμενο καμια 30αρια τονους [/list:u:5rvwpiw5][list:5rvwpiw5]Αν νομιζεις οτι εγω θα σκοτωνα τον απεναντι η θα επεφτα στα γκρεμια για να ηδονιζεται η βλακεια σου, εισαι πολυ γελασμενος [/list:u:5rvwpiw5]
-
Εχω μια απορια αλλα δεν ηξερα που να ρωτησω.
Ειδα ενα αυτοκινητο ΚΙΑ (η μαρκα μαλλον δε παιζει ρολο αλλα το αναφερω), του οποιου μονο η μπροστινη πινακιδα εχει κανονικα τυπωμενα τα τρια γραμματα, την παυλα, τη σφραγιδα του κρατους απο πανω απο τη παυλα και φυσικα το νουμερο. Το περιεργο ηταν οτι κατω αποτη παυλα ειχα τυπωμενο ενα κεφαλαιο 'Α'
Μηπως ξερει κανεις τι ηταν αυτο?
Καλα καλα ενταξει το ξερω, εχω μανια με τις λεπτομερειες!! -
Στο σημερινο (30/9) ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ υπαρχει μια ειδησουλα πολυ χαριτομενη
Δυο οδηγοι παραπεμπονται στο Μεικτο Ορκωτο Δικαστηριο Θεσσαλονικης γιατι πυροβολησαν ο ενας τον αλλον μετα απο εντονη λογομαχια κατα την διαρκεια οδηγησης σε πολυσυχναστο δρομο της Θεσσαλονικης.
Αμερικαν μπαρ που ελεγε και ο αλησμονητος Παπαγιαννοπουλος. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Δυο οδηγοι παραπεμπονται στο Μεικτο Ορκωτο Δικαστηριο Θεσσαλονικης γιατι πυροβολησαν ο ενας τον αλλον μετα απο εντονη λογομαχια κατα την διαρκεια οδηγησης σε πολυσυχναστο δρομο της Θεσσαλονικης.
Αμερικαν μπαρ που ελεγε και ο αλησμονητος Παπαγιαννοπουλος.δεν υπαρχουν σχολια
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αμερικαν μπαρ που ελεγε και ο αλησμονητος Παπαγιαννοπουλος.Που το περιέργο? Δεν ξέρετε ότι έχει κυρηχθεί πόλεμος στους δρόμους.
Βάλτε στην λίστα και πέντε νεκρούς χθες το βράδυ στην Κέρκυρα. -
Και πάλι καλά να λέτε, αφού δεν ήταν κανένας άλλος με κανένα 30τονο TIR να το ρίξει επάνω στο μπάρ και τα τα κάνει όλα λαμπόγυαλο
-
οποιος με κολλαει πολυ απο πισω τρωει ενα φρεναρισματακι και στρωνει......
αν θελει ας πεσει πανω μου να μου φτιαξει και το αμαξι.... -
Φτού να πάρει η οργή έχασα τέτοια δίκη?
Ασυγχώρητο!
Ελπίζω να προλάβω να διαβάσω την ετιμηγορία για τον φίλο DimisGR.
Εεεεεεεεεεεεεεεεεερεεεεεεεεεεεεεεεεε γλέντια!
-
οποιος με κολλαει πολυ απο πισω τρωει ενα φρεναρισματακι και στρωνει......
αν θελει ας πεσει πανω μου να μου φτιαξει και το αμαξι....Η στρατηγική δεν πολύ λέει....
Και να φταίει ο άλλος όταν πάθεις ζημιά στον δρόμο δεν θα πάρεις όλα τα λεφτά που έδωσες γιατί θα σου αφαιρέσουν παλαιότητα.
Κυκλοφορούν πολλοί ανασφάλιστοι, οπότε άντε να βρεις άκρη.
Επίσης μπορεί να σε πάρει παραμάζωμα κανά τζιπ ή φορτηγό και αν είσαι τυχερός και δεν σπάσεις κανα αυχένα, μπορεί να σου πει 'Μάγκα εγώ δεν σου κάνω δήλωση, άντε στα δικαστήρια'. ή φαντάσου να σε σπρώξει και να την κοπανήσει και εσύ να ψάχνεις να τον βρεις μετά.
Για αυτό σου λέω καλό είναι να μην δίνουμε δικαιώματα στο δρόμο και να μην ασχολούμαστε με τους περίεργους.Εννοείται βέβαια ότι δεν λέει και η στρατηγική να κολλάς πίσω από τον άλλο.
-
το ξερω φιλε cpp
ειπα να το ριξω λιγο στο κελεπουρι.... Φυσικα δεν ειναι στρατηγικη. Σε περιεργα σκηνικα κανουμε περα
-
το ξερω φιλε cppειπα να το ριξω λιγο στο κελεπουρι.... Φυσικα δεν ειναι στρατηγικη. Σε περιεργα σκηνικα κανουμε περα
Ακριβώς έτσι.
Πόσοι μπλέξανε μετά γιατί ασχολήθηκαν ή με ανασφάλιστους, ή με άτομα με όρεξη για ξύλο, κλπ κλπ -
Φιλε sirgus
για αυτο το πραγμα εχετε απολυτο δικιο και εσυ και ο cpp, δεν ξερεις τι μπορει να ειναι ο αλλος η τι να κουβαλαει..... για αυτο καλυτερα μακρια και αγαπημενοι
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!