-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Φιλε Petroσιγουρα οσο κυκλοφορο και βλεπω αρχιζω να προσπαθω να ειμαι πιο ηρεμος και να μην ασχολουμε με τα στραβα, αλλα καπου το ποτηρι εχει ξεχειληση.......
αλλα απο δω και περα δεν ασχολουμε
Ποτέ δεν ξέρεις πως σκέφτεται και πως λειτουργεί ο άλλος στον δρόμο. Ας έχει ξεχειλίσει το ποτήρι εσύ θα κάνεις την κότα, υπάρχουν τύποι που οδηγούν μεθυσμένοι, υπάρχουν τύποι που έχουν πάρει ναρκωτικά και οδηγούν, ενώ άλλοι κρατάνε και όπλα.
Ο τύπος σβούρηξε για να σε αποφύγει μάλλον απ ότι κατάλαβα αλλά αν κρίνω από το ότι προηγουμένως σε είχε σπρώξει λίγο, είμαι σίγουρος ότι αν οδηγούσε κανα Land Cruiser θα σε έσπρωχνε στον γκρεμό.Και κάτι σχετικό - άσχετο είδατε χθες ένα νταλικέρη που τον κυνήγαγε η μισή Αιτωλοακαρνανία χθες το βράδυ. Διέλυσε τρια περιπολικά ο τύπος. εκεί θα φρέναρες μπροστά του. Μάλλον όχι, γι αυτό όταν βλέπεις περίεργα σκηνικά κάνε στην άκρη.
-
Οταν ανεβενα το καλοκαιρι τον Δομοκο απο Αθηνα προς Τρικαλα, ειμαι κολλημενος πισω απο το λεωφορειο του ΚΤΕΛ ετοιμος να προσπερασω μολις ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΝΕΙ 2 ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 2 ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΕΝΩ (για την αναβαση τωρα καναν διαπλατινση). Ακομα δεν εχω ορατητα να περασω γιατι ειναι ΤΥΦΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ και εχει ΤΑΜΠΕΛΑ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ Η ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ και περιμενω σαν τον μ@@α πισω απο το ΚΤΕΛ και την ιδια στιγμη μου ερχετε ενας ''μαγκας'' με JEEP CHEROKEE μου αναβει φωτα και παει να προσπερασει και εχει βγει ηδη στο αντιθετο ρευμα και ειναι διπλα μου και με το βλεπει την νταλικα να προβαλει στην στροφη παει να χωθει μποστα μου (ΠΟΥ ???????) ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ και βλεπει οτι δεν τον αφηνω αρχιζει να κορναρει και να φωναζει και χωνετε στα φρενα και παει πισω μου σαν την βρεγμενη γατα και το μονο που κανει ειναι να συνεχιζει να μου αναβει τα φωτα και να κανει χειρονομιες γιατι δεν τον αφησα να χωθει εφοσον και εκανε την ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ του προσπεραση.
Το μονο που θα πω ειναι οτι δεν με περασε μετα σε ολο τον Δομοκο παρολο που εγω εκανα δεξια και ειχε ολη την αλλη λωριδα ελευθερη
Και αυτο που διαπιστωσα ηταν οτι ηταν και ''οικογενιαρχης μαγκας'' με το κοριτσακι του πισω. Αλλα επρεπε να εχω και εγω καμια νταλικα να κανω φαλαγγα με το ΚΤΕΛ να μην μπορει να χωθει ουτε στον αιωνα τον απαντα
... καποια μηνυματα πριν ελεγες για αποστασεις ασφαλειας και τωρα λες οτι ησουν κολλημενος πισω απο το ΚΤΕΛ... Λυπαμαι που στο λεω και δεν ξερω τι οδηγεις, αλλα σκεφτηκες ποτε οτι το jeep θα μπορουσε να περασει ασφαλως σε σημειο που δε θα μπορουσες εσυ ?? Να υποθεσω οτι αντικανονικη προσπεραση δεν εχεις κανει ποτε εσυ ή αν εχεις κανει θα ηταν απολυτως ασφαλης...
Οταν δεν μπορεις να προσπερασεις, αφηνεις χωρο για τους 'γρηγορους' ή 'τρελλους' ή οπως αλλιως θες πες το!
1ον) Γιατι ενδεχομενως να μπορουν να προσπερασουν εκει που εσυ δε θα μπορουσες
2ον) αν ειναι τρελλος και παει να σκοτωθει, να μην παρει κι εσενα μαζι σου!Η τελευταια προταση σου λεει πολλα!!
και εις ανωτερα!
-
εχεις απολυτο δικιο cpp, σωστα αυτα που λες.
δεν μπορεις ξερεις τι ειναι ο αλλος, απλα προσπαθω να τα αποφευγω ΠΙΑ
-
tm
λυπαμε μονο τον αθωο που ερχοτανε απο απεναντι χωρις να ξερει τι συμβαινει αλλα ετυχε και ηταν νταλικα
-
tm
μπορει να εχεις δικιο αλλα εκει δεν μπορουσε να με προσπερασει και εξηγησα τους λογους εκτος αμα ειχε αεροπλανο....
και οταν κανω λαθη τα αναγνωριζω και δεν μιλαω
-
Ξαναδιαβάζω και το άλλο περιστατικό που μας αναφέρεις και πάλι στην πρόταση σου 'ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ και βλεπει οτι** δεν τον αφηνω**' (άρα μπορούσες να τον αφήσεις απλά δεν το έκανες για κόντρα και τιμωρία) βλέπω διάθεση να τιμωρήσεις όποιον κάνει ..ότι εσύ θεωρείς λάθος
Είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν θα σου βγει σε καλό...Ελπίζω να το καταλαβαίνεις και εσύ.
Σαφέστατα και έχεις δίκιο στο θέμα της οδήγησης για το άλλο περιστατικό.
Ήταν απαράδεκτος ο τρόπος που οδηγούσε και θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρότατο ατύχημα αν δεν πατούσες γκάζι εσύ για να ξεκολλήσειςΌμως ο τρόπος που περιγράφεις τα συναισθήματα σου μόλις τον είδες να φεύγει από το δρόμο, μου δείχνουν σημάδια κακίας και εκδίκησης που μακάρι να κάνω λάθος.
Το θέμα είναι πόσο ανησύχησες για το αν έπαθε κάτι ή όχι.
Με λίγα λόγια σε βλέπω ιδιαίτερα σκληρό και με διάθεση να μην στεναχωρεθείς καθόλου αν ακούσεις ότι έπαθε κάτι (που εγώ τουλάχιστον...δεν το εύχομαι)
Λάθος?
-
sirgus
εχεις δικιο απλα ισως διατυπωσα λαθος .Απλα εκνευριστικα για το οτι με κολλησε πισω μου χωρις να αφησει περιθωρια φρεναρισματος η ελιγμων...
οσο για το ΚΤΕΛ το λογικο θα ηταν να των αφησω αλλα και εγω μπορουσα να περασω το ΚΤΕΛ λογω μεγαλου κυβισμου του αυτοκινητου αλλα περιμενα μεχρι να εχω ΠΛΗΡΗ ορατοτητα , πες μου ομως εσυ τι θα εκανες στην θεση μου ?
-
Καλά, δεν καταλαβαίνω το πνεύμα της παραιούλας εδώ στο forum. Είμαι αυτός που λέτε ότι έκραξε κάποτε το forum γιατί έπερεπε εγώ με 180 να κόψω και να κάνω δεξιά για με προσπεράσει κάποιος άλλος με 150. Διαβάστε στις ποιό πίσω σελίδες, τέλος πάντων.
Καλά τι έκανε ο άνθρωπος? Μια προσπέραση και τίποτα παραπάνω. Ο άλλος γιατί μετά την προσπέραση αποφασίζει να κολήσει απο πίσω του? Και τι θα θέλατε να κάνει ο DimisGR να κάνει πάλι δεξιά να τον αφήσει να περάσει. Και να του κάτσει πάλι μπροστά του και αργά τα ζώα μου. Και μετά ξανά απο την αρχή ο DimisGR να προσπαθήσει προσπέραση. Καλά τι το περάσατε? τη κολοκυθιά θα παίζουμε στους δρόμους? Και κάτι άλλο για τις πινακίδες και κολοκύθια. Ο άνθρωπος ήταν μπροστά. Εχετε δεί πουθενά να δικαιώνεται αυτός που δεν πρόσεξε και έπεσε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο? Δεν νομίζω. Κοιτάξτε κάπου πρέπει να είμαστε και υπεύθυνοι των πράξεών μας. Οποιοι αποφασίζουν να τρέξουν, κατα το κοινώς λεγόμενο να κοντράρουν, να έχουν στο νού τους ότι μπορεί να χάσουν και αυτοκίνητο και αρτιμέλια ακόμα και τη ζωή τους. Λοιπόν όχι να την κάνουμε και μετά 'συγχωρίστε με δεν έφταιγα' και άλλα τέτοια. Ο DimisGR δεν έκανε τίποτα το παράνομο. Αν ο άλλος τον χτύπαγε απο πίσω και τον έριχνε σε κανένα γκρεμό τότε τι θα λέγαμε? οτι έφταιγε ο άνθρωπος επειδή τον προσπέρασε? Και στον πάτο της γραφής, καλύτερα αυτός παρά εγώ. Για να συνέλθουμε λίγο. Είπαμε η οδήγηση στον τόπο μας είναι πόλεμος. Και στον πόλεμο πάντα θα υπάρχουν και απώλειες! -
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Καλά τι έκανε ο άνθρωπος? Μια προσπέραση και τίποτα παραπάνω. Ο άλλος γιατί μετά την προσπέραση αποφασίζει να κολήσει απο πίσω του? Και τι θα θέλατε να κάνει ο DimisGR να κάνει πάλι δεξιά να τον αφήσει να περάσει. Και να του κάτσει πάλι μπροστά του και αργά τα ζώα μου. Και μετά ξανά απο την αρχή ο DimisGR να προσπαθήσει προσπέραση. Καλά τι το περάσατε? τη κολοκυθιά θα παίζουμε στους δρόμους? Και κάτι άλλο για τις πινακίδες και κολοκύθια. Ο άνθρωπος ήταν μπροστά. Εχετε δεί πουθενά να δικαιώνεται αυτός που δεν πρόσεξε και έπεσε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο? Δεν νομίζω. Κοιτάξτε κάπου πρέπει να είμαστε και υπεύθυνοι των πράξεών μας. Οποιοι αποφασίζουν να τρέξουν, κατα το κοινώς λεγόμενο να κοντράρουν, να έχουν στο νού τους ότι μπορεί να χάσουν και αυτοκίνητο και αρτιμέλια ακόμα και τη ζωή τους. Λοιπόν όχι να την κάνουμε και μετά 'συγχωρίστε με δεν έφταιγα' και άλλα τέτοια. **Ο DimisGR δεν έκανε τίποτα το παράνομο. **Αν ο άλλος τον χτύπαγε απο πίσω και τον έριχνε σε κανένα γκρεμό τότε τι θα λέγαμε? οτι έφταιγε ο άνθρωπος επειδή τον προσπέρασε? Και στον πάτο της γραφής, καλύτερα αυτός παρά εγώ. Για να συνέλθουμε λίγο. Είπαμε η οδήγηση στον τόπο μας είναι πόλεμος. Και στον πόλεμο πάντα θα υπάρχουν και απώλειες!Χαλάρωσε λίγο!
Είπε κανείς ότι ο DimisGR έκανε κάτι παράνομο? ή οδηγικό λάθος??
Πάνω στα νεύρα σου δεν νομίζω ότι διαβάζεις προσεκτικά όσα γράφονται...
Όλοι λέμε ότι θα έπρεπε να σταματήσει να δει τι έγινε...
Μην μπερδεύεις αυτό το θέμα με το δικό σου γιατί δεν έχουν καμία
απολύτως σχέση...
Διάβασε προσεκτικά πάλι όλα τα posts και θα δεις και εσύ ... -
sirgusεχεις δικιο απλα ισως διατυπωσα λαθος .Απλα εκνευριστικα για το οτι με κολλησε πισω μου χωρις να αφησει περιθωρια φρεναρισματος η ελιγμων...
οσο για το ΚΤΕΛ το λογικο θα ηταν να των αφησω αλλα και εγω μπορουσα να περασω το ΚΤΕΛ λογω μεγαλου κυβισμου του αυτοκινητου αλλα περιμενα μεχρι να εχω ΠΛΗΡΗ ορατοτητα , πες μου ομως εσυ τι θα εκανες στην θεση μου ?
Και επειδή δεν το πέρασες εσύ δηλάδη να μην το περάσει κανείς άλλος??
Δεν σε καταλαβαίνω καθόλου.Όσο για την ερώτηση σου δεν νομίζω ότι έχει νόημα τι θα έκανα εγώ...
Μπορεί να τον άφηνα και έτσι να φανεί ότι είμαι ο τέλειος που κάνει παρατηρήσεις και μπορεί να τον τράκαρα επίτηδες για να σκοτωθούμε και οι 2 ...
Τι νόημα έχει η ερώτηση σου? -
ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ.....
ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ,
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΛ στο συγκεκριμενο σημειο δεν υπηρχε περιπτωση να περασει.....
ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΙ
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Χαλάρωσε λίγο!Είπε κανείς ότι ο DimisGR έκανε κάτι παράνομο? ή οδηγικό λάθος??
απολύτως σχέση...
Διάβασε προσεκτικά πάλι όλα τα posts και θα δεις και εσύ ...Εγώ βλέπω έπεσε όλη η παραιούλα του forum επάνω του για να του δώσετε συμβουλές και υποδείξεις. Για το αν έπρεπε να σταματήσει? Καλά έκανε και δεν σταμάτησε! Σε τέτοιους ανθρώπους/οδηγούς καλύτερα να μη σταματάς γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να πάει στο τέλος το πράγμα. Οσο για το δικό μου θέμα δεν έχει διαφορά γιατί ουσιαστικά είχα να κάνω με ένα παρόμοιο οδηγό.
-
Ρε παιδιά σε τέτοια σκηνικά κοιτάμε πως θα απαλλαγούμε από τον περίεργο οδηγό πιο ανώδυνα.
Τώρα θα μου πείτε πως γίνεται αυτό? Συνταγές δεν υπάρχουν.
Αν έχεις γρήγορο αυτοκίνητο και ο άλλος έχει 1,1 επιταχύνεις και εξαφανίζεσαι. Δεν έχεις λόγο να σταματήσεις αφού τον πέρασες.
Επίσης αν θέλις ανάβεις τα alarm και σταματάς. Τώρα αν σταματήσει και αυτός δίπλα σου επειδή τον προσπέρασες πάνω στην διπλή γιατί πήγαινε αργά τότε είσαι πραγματικά άτυχος γιατί έχεις μπλέξει ή με τρελό ή με την αστυνομία.Τώρα και κάτι άλλο που δεν θέλω να πιστευω ότι ισχύει. Πολλοί όταν βρίσκονται σε δρόμους που δεν ξέρουν (και εγώ μερικές φορές) πάμε πολύ σιγά μέχρι να μας προσπεράσει κάποιος ντόπιος και να μας οδηγήσει με ασφάλεια. Τα παιδιά μπορεί επειδή ήταν από Αθήνα να μην ήξεραν τον δρόμο ή για ασφάλεια να περίμεναν κάποιον (εσένα πχ) να τους προσπεράσει και μετά να τον ακολουθήσουν. Μπορεί πριν που πήγαιναν μόνοι τους να είχαν τα μεγάλα φώτα αναμένα και μόλις τους προσπέρασες να ξέχασαν να τα σβήσουν. Μπορεί να έκαναν λάθος και να μην κράτησαν τη σωστή απόσταση και μην ξέρωντας ότι ακολουθεί απότομη στροφή να την πάτησαν και να μην πρόλαβαν να φρενάρουν όταν φρέναρες εσύ.
Χαλκιδική, Πινακίδες ΖΜΑ, Citroen 1,1, νεαρός, δημιουργεί το τέλειο σκηνικό για νέο άπειρο οδηγό με καινούργιο αυτοκίνητο σε δρόμο που δεν ξέρει.
Θα μου πείτε βλέπεις ταινίες αλλά μια στο εκατομμύριο φαντάσου να συνέβη αυτό. -
συγνωμη A-Viper7 αλλα ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ γιατι ηταν απο πισω μου, δικια του η ευθυνη αμα δεν κρατουσε ''αποσταση ασφαλειας'' και αποπανω νομιζε οτι καναμε και ΚΟΝΤΡΑαλλα αυτη ειναι η αυτοκινιτιστικη παιδεια των ελληνων, οτι κανουμε κοντρες και ειναι ο καλυτερος οδηγος οποιος κανει αντικανονικα πραγματα η τρεχει υπερβολικα
Φίλε μου ,
Δυστυχώς τα λεγόμενα -ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ- σου με ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να πώ,
πώς πέραν των ΠΟΙΝΙΚΩΝ ευθυνών που απορρέουν απο την στάση σου ,
το λές ότι είδες ΕΝΑ ΑΤΥΧΥΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ! ,
πρέπει να σκεφτείς ξανά το ΓΙΑΤΙ είσαι ΕΔΩ που είσαι !
Βλέπεις , εδώ , υπάρχουν και μέλη που σπαράζουν στο κλάμα όταν πατήσουν ένα γατί , ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΖΩΗ βλέπεις , και εσύ ..............Η Παιδεία των Ελλήνων .........
ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .....
Δέν νομίζω πως θα σε φέρω σαν παράδειγμα στα (μικρά) παιδιά μου .Αποστόλης.
Υ.Γ. Εάν φαίνεται προσωπική επίθεση , σκέψου τί έγραψες !!!!
Τα ίδια θα έλεγα , και face to face , και σε όποιον άλλον έγραφε έτσι. -
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Χαλάρωσε λίγο!
Είπε κανείς ότι ο DimisGR έκανε κάτι παράνομο? ή οδηγικό λάθος??
απολύτως σχέση...
Διάβασε προσεκτικά πάλι όλα τα posts και θα δεις και εσύ ...Εγώ βλέπω έπεσε όλη η παραιούλα του forum επάνω του για να του δώσετε συμβουλές και υποδείξεις. Για το αν έπρεπε να σταματήσει? Καλά έκανε και δεν σταμάτησε! Σε τέτοιους ανθρώπους/οδηγούς καλύτερα να μη σταματάς γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να πάει στο τέλος το πράγμα. Οσο για το δικό μου θέμα δεν έχει διαφορά γιατί ουσιαστικά είχα να κάνω με ένα παρόμοιο οδηγό.
άσε ρε φίλε μην ανοίξω το στόμα μου για τον sirgus και κάθε θέμα που κάποιος εξιστορεί σκηνικό που του έτυχε. Για κάντε μια αναδρομή να δείτε την 'φωνή της συνείδησης' παντού και πάντα.
Και φίλε sirgus ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να φάω την ώρα μου μαζί σου να συζητάω τα αυτονόητα [είναι το χόμπι σου άλλωστε], απλά θα σου πω πως το ύφος σου εδώ δεν είναι καθόλου πρέπον. Ειδικά όταν πήρες τη θέση του ηθικού κριτή. Από το 'θωκό' [και δη διαδυκτιακό] όλοι μάγκες είμαστε. Ο Dimis είχε σαφώς δίκιο και ακόμη κι αν δεν επικροτείς την επιλογή του [κι εγώ θα γυρνούσα], δεν είχες το δικαίωμα να καταφερθείς έτσι απέναντί του.
Βασικά θα σου έλεγα πως οφείλεις μια συγγνώμη αλλά είμαι σίγουρος πως θα με 'αποκρούσεις'.
-
και γενικότερα, έχω βαρεθεί να διαβάζω τους 'αγανακτησμένους' εδώ μέσα. Ξυδάκι και ευγένεια πριν απαντάτε, τι το περάσατε να τραβάτε όποιον βρίσκετε απολογητικό από τα μούτρα; Εάν υπήρχε λιγο τάκτ, θα γνωρίζατε πως δεν επιτίθεσαι σε άτομο που απολογείται [= έχει τύψεις = έχει συνείδηση].
ο φίλος αγνοεί την ηθική πλευρά του ζητήματος, εντάξει, υπάρχουν κόσμιοι τρόποι να εκφραζόμαστε, όχι ο καθένας με τα απαξιωτικά του σχόλια. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ.
τώρα πάω να κάνω κάτι καλύτερο. Φαγωθείτε μόνοι σας.
-
φιλε cpp
μιλαμε οτι ηταν σε αποσταση χιλιοστων απο εμενα, με ειχαν κολλησει στο απειροελαχιστο (δεν ειχαν αναμενη την μεγαλη σκαλα φωτων απλα εγω δεν μπορουσα να δω τα φωτα τους γιατι ηταν πολυ κοντα μου.....
φιλε apostolis
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΟΥΤΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΗ, ΔΙΑΒΑΣ(Τ)Ε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣ(Τ)Ε
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΤΑΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ .....ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ
-
φιλε cpp
ο οδηγος δεν μπορει να ηταν απειρος γιατι ετρεχε αρκετα και μαλιστα, οπως υποστηριζεις, σε δρομο που δεν τον ηξερε !!!!!!
εγω ξερω οτι αμα δεν ξερεις ενα δρομο πας με λογικη ταχυτητα και οχι με 90 χλμ που πηγενε
δηλαδη γιατι πριν προσπερασω πηγενε 40 και μολις περασα 90 ??????????????????????
-
Τελικά ο γραπτός λόγος επιτρέπει τις παρεξηγήσεις!
Ηρεμήστε παίδες!
Λίγο πιο χαλαρά όλοι μας θα είναι καλύτερα!Μερικοί απο εμάς μπορεί να εκφράζονται απότομα,αλλά οχι και παρεούλα του Φόρουμ!
Απόψεις εκφράζονται και ο καθένας εχει το δικαίωμα να έχει την δική του! -
Αποστολη
Δεν σου ζητησα να με φερεις παραδειγμα στα παιδια σου......... ουτε και που θελω......
Ξερω πολυ καλα τι εγραψα και εχω καθαρη συνηδηση !
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!