-
Ο χρήστης argi77 έγραψε:
Ταρίφας εθεάθει να έχει στην ποτηροθήκη της ταριφάμαξας γλαστράκι με βασιλικο!Είχε και ποτιστηράκι να το ποτίζει και να το δροσίζει στις ζεστές μέρες που διανύουμε...μετά το πότισμα του έριχνε και ένα χάιδεμα μπας και μεγαλώσει και φτιάξει roof garden στην οροφή..τι άλλο θα δούμε!Μια χαρα τον κοβο τον ταριφα..... τουλαχιστον μυριζε ωραια το ταξι και οχι ιδρωτιλας.....
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ταρίφας εθεάθει να έχει στην ποτηροθήκη της ταριφάμαξας γλαστράκι με βασιλικο!Είχε και ποτιστηράκι να το ποτίζει και να το δροσίζει στις ζεστές μέρες που διανύουμε...μετά το πότισμα του έριχνε και ένα χάιδεμα μπας και μεγαλώσει και φτιάξει roof garden στην οροφή..τι άλλο θα δούμε!
Μια χαρα τον κοβο τον ταριφα..... τουλαχιστον μυριζε ωραια το ταξι και οχι ιδρωτιλας.....
Αν ειχε και κανα γιουβέτσι με χταπόδι για να το συνδιάσει...
-
Στην διάρκεια των διακοπών μου...
Στο δρόμο από Ναύπακτο προς Γαλαξίδι πλησιάζω να προσπεράσω κλειστό φορτηγό. Από μακριά διακρίνω έναν όγκο στην οροφή που μοιάζει με αυτοκίνητο. Μπα λέω θα έκανα λάθος και το φορτηγό είναι ανοιχτό και κουβαλάει παλιοσίδερα και τροπέτα. Πλησιάζωντας όμως το σιμπιζάκι χρώματος φορτηγό διαπιστώνω ότι είναι κλειστό και χρησιμοποιήται ως αυτοκινούμενο.
Στην οροφή του έχει κολλημένο το κουφάρι από Renault 4L !!!
Βαμμένο καφέ σκατί όλοκληρο μπροστά και πίσω , φώτα και παρμπρίζ εμπρός και πίσω και έχει διάφανα μόνο τα πλαινά παράθυρα οδηγού συνοδηγού. Τελικά κατάλαβα προσπερνώντας με προσοχή για να μην μου φύγει το τιμόνι από τα γέλια ότι το 4L ήταν η σοφίτα του αυτοκινούμενου !!!
Είχε και δε και κουρτίνες στα πλαινά παράθυρα της σοφίτας. Το κερασάκι στην τούρτα ότι ο τύπος είχε πινακίδες Γερμανίας. Μήπως ήταν Τούρκος ;;; Σταμάτησα και τραβήξα και φωτό αλλά δυστυχώς με το κινητό μου βγήκε μάπα. -
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
υπαρχουν και αλλα ατομα που τα κανουν αυτα και καθε φορα που πας να προσπερασεις, ειτε σε κλεινουν στριβοντας ελαφρος αριστερα, ειτε πατανε γκαζι και μετα το αφηνουν, και ξανα απο την αρχη.Πριν απο 15 μερες περιπου μεταξύ Μεσολογγίου και Αντίρριου στο βουνο πάνω προσπαθω να προσπεράσω ενα χρεπι Opel Kaddet το οποίο κινείται με 50-60 χλμ, ο δρόμος ειναι γεμάτος στροφές χωρίς ορατότητα και ειναι νύχτα. Επί 20 λεπτά προσπαθω να προσπεράσω (όπου εχω ορατοτητα) αλλα αυτός καθε φορά που δοκιμάζω βγαίνει αριστερά (παταει το αντιθετο ρεύμα) και πατάει γκάζι. Τελικα μετά από άπειρα φώτα, μουντζες και κόρνες τα κατάφερα
-
Πριν λίγο στο κέντρο της Αθήνας εθεάθη μικρομεσαίο, αν δεν με απατά η όρασή μου και η μνήμη μου Πόλο προηγούμενης γενιάς, με κολλημένο στο οπίσθιο μέρος σηματάκιον (sic) της BMW MOTORSPORT (///Μ) ανάποδα βαλμένο, ως εξής: ** W/// **
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ταρίφας εθεάθει να έχει στην ποτηροθήκη της ταριφάμαξας γλαστράκι με βασιλικο!Είχε και ποτιστηράκι να το ποτίζει και να το δροσίζει στις ζεστές μέρες που διανύουμε...μετά το πότισμα του έριχνε και ένα χάιδεμα μπας και μεγαλώσει και φτιάξει roof garden στην οροφή..τι άλλο θα δούμε!
Μια χαρα τον κοβο τον ταριφα..... τουλαχιστον μυριζε ωραια το ταξι και οχι ιδρωτιλας.....
Mήπως είχε και κανένα μπουζούκι βρε παιδιά;;;;;;
Όχι τίποτα άλλο, μην μιλάμε για τον ίδιο δηλαδή... -
BMW 316i Ε36 με ταμπελάκι πίσω luxus!
Kατά τα άλλα μαύροι προφυλακτήρες και τάσι στην ρόδα... -
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
υπαρχουν και αλλα ατομα που τα κανουν αυτα και καθε φορα που πας να προσπερασεις, ειτε σε κλεινουν στριβοντας ελαφρος αριστερα, ειτε πατανε γκαζι και μετα το αφηνουν, και ξανα απο την αρχη.Για αυτό πρέπει να έχεις σοβαρό γκάζι
Που δεν έχω εγώ -
Ο χρήστης argi77 έγραψε:
Ταρίφας εθεάθει να έχει στην ποτηροθήκη της ταριφάμαξας γλαστράκι με βασιλικο!Είχε και ποτιστηράκι να το ποτίζει και να το δροσίζει στις ζεστές μέρες που διανύουμε...μετά το πότισμα του έριχνε και ένα χάιδεμα μπας και μεγαλώσει και φτιάξει roof garden στην οροφή..τι άλλο θα δούμε!VW Beetle οδηγούσε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kατά τα άλλα μαύροι προφυλακτήρες και τάσι στην ρόδα...Υπήρχε έκδοση εξοπλισμού
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ναι αλλά όχι με τάσια και άβαφους προφυλακτήρες
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
σε σχέση με τις 316 Μ πταίσμα!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
σε σχέση με τις 316 Μ πταίσμα!!
Yπήρχαν και οι 315 Μ
-
Ποσοι χωράνε σε ενα Smart ?
4!!! 2 μπροστα και 2 πίσω στην εταζερα!!! Κριμα που δεν ειχα φωτογραφικη μαζι μου
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Ποσοι χωράνε σε ενα Smart ?4!!! 2 μπροστα και 2 πίσω στην εταζερα!!! Κριμα που δεν ειχα φωτογραφικη μαζι μου
Και δεν εκανε σουζα??...ειναι και πισωκινητο.....
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Ποσοι χωράνε σε ενα Smart ?4!!! 2 μπροστα και 2 πίσω στην εταζερα!!! Κριμα που δεν ειχα φωτογραφικη μαζι μου
Ου, αυτό το έχω δει ουκ ολίγες φορές...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ποσοι χωράνε σε ενα Smart ?
4!!! 2 μπροστα και 2 πίσω στην εταζερα!!! Κριμα που δεν ειχα φωτογραφικη μαζι μου
Ου, αυτό το έχω δει ουκ ολίγες φορές...
Εγω ομολογω οτι δεν το εχω ξαναδει και θα ηταν πολυ ενδιαφερον να το εβλεπα!!!
Εχω ζησει ομως μια ομορφη εμπειρια με ενα Seicento οπου ειχαμε μπει 6 ατομα!!!
-
Ειδα στο Πειραια Corolla εργοστασιακη με διπλη αεροτομη.
Οταν λεω διπλη εννοω η μια πανω στην αλλη....
-
Ε το μπέρδεψε με τις πίτες και είπε: Μάστορα πιάσε ένα με διπλή ...
-
Aντε και τριπλή!!!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!