-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ηλία, αν και το μάτι μου έπαιζε συνεχώς για κάποια ένδειξη, κάποια επιγραφή ίσως, ή 'κάθοδός μου' ήταν έκτακτη....Επιφυλάσσομαι για τη γουρνοπούλα, όπου ίσως προσθέσω και την προβατίνα που κέρδισε ο γιός μου στην λαχειοφόρο αγορά του Άγιου Θανάση στην Κουρούτα!Επιγραφή δεν υπάρχει, για λόγους που θα σου εξηγήσω διά ζώσης.
Άντε, πάντα τυχεροί!!!!!...Ερχομαι εγω αμα είναι για γουρνοπούλα!!!
Δηλώνω ευθαρσώς και με γνώση των συνεπειών περί ψευδούς δηλώσεως ότι εαν κι όποτε το 4ΤΦ κατέβει προς την Ηλεία, κανονίζω τσιμπούσι με γουρνοπούλα(ες) **μέσα **στο δρυοδάσος της Φολόης.
Αν χειμωνιάσει μην ανησυχείτε, το κανονίζουμε σε μαγαζί με τζάκι. -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Πριν από λίγο καιρό, είχα τραβήξει (και παραθέσει) αυτή τη φωτό:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/373177/0/������060.jpg
Επειδή μπορεί και να μην πιστέψατε ότι κινείται, πάρτε χθεσινές φωτογραφίες! (Σημειωτέον ότι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της μέρας χθες, έβρεχε).
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/392228/0/������075.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/392229/0/������076.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/392230/0/������077.jpg
Όλα τα λεφτά είναι οι καθαριστήρες (δηλαδή ότι έχει μείνει), που τους έχει σηκωμένους μάλλον για να μην της βγάλουν κανα μάτι.
Συγχωρήστε μου την κακή ποιότητα, κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης πρόσεχα μη με πάρει χαμπάρι, δεν έχανε και τίποτα να μου αφήσει καμιά στάμπα....
*Προσέξατε τον πίσω προφυλακτήρα; Τότε υπήρχε, τώρα όχι πιά.Ζει και... κυκλοφορεί ακόμα! Το είδα προχθές στην Αμαλιάδα, σε διασταύρωση κοντά στο σταθμό του τρένου. Δεν πρόλαβα να φωτογραφήσω, παρατήρησα όμως την οδηγό του, όπως και το ότι δούλευε ...ο κλιματισμός! ( Είχε αφαιρέσει τα νάυλον από εκεί που κάποτε υπήρχαν τζάμια! Και οι βραχίονες των υαλοκαθαριστήρων όρθιοι, ίσως για να καθορίζουν το εύρος του οπτικού πεδίου!
Άλλη μια τρανή απόδειξη ότι τα HONDA** δεν σπάνε, δεν χαλάνε, σε πάνε παντού **...
Σαν το λαγουδάκι της Duracell ένα πράμα.... Και πάει και πάει και πάει και πάει... -
Παρασκευη απογευμα μετά τη δουλειά, φεύγω για Ευβοια.... Ειχε αρκετη κίνηση στην εθνική και μέχρι το Σχηματαρι τουλάχιστον ταχύτητες πάνω από 100-110 ήταν απαγορευτικές... Παρόλα αυτά δεν έλειψαν οι γνωστοί καουμπόηδες που έκαναν τραγικές σφήνες από ΛΕΑ σε τέρμα αριστερά και αντίστροφα.....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Παρασκευη απογευμα μετά τη δουλειά, φεύγω για Ευβοια.... Ειχε αρκετη κίνηση στην εθνική και μέχρι το Σχηματαρι τουλάχιστον ταχύτητες πάνω από 100-110 ήταν απαγορευτικές... Παρόλα αυτά δεν έλειψαν οι γνωστοί καουμπόηδες που έκαναν τραγικές σφήνες από ΛΕΑ σε τέρμα αριστερά και αντίστροφα.....Αυτά δεν είναι για τα Απίθανα αλλά για τα Ζώα, ζώα, ζώα...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Παρασκευη απογευμα μετά τη δουλειά, φεύγω για Ευβοια.... Ειχε αρκετη κίνηση στην εθνική και μέχρι το Σχηματαρι τουλάχιστον ταχύτητες πάνω από 100-110 ήταν απαγορευτικές... Παρόλα αυτά δεν έλειψαν οι γνωστοί καουμπόηδες που έκαναν τραγικές σφήνες από ΛΕΑ σε τέρμα αριστερά και αντίστροφα.....
Αυτά δεν είναι για τα Απίθανα αλλά για τα Ζώα, ζώα, ζώα...
ναι συγνώμη έχεις δίκιο!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αυτά δεν είναι για τα Απίθανα αλλά για τα Ζώα, ζώα, ζώα...
ναι συγνώμη έχεις δίκιο!
Μή ζητάς συγνώμη φίλε...
Τα ίδια βλέπω και εγώ καθημερινά στον Κιφισσό να γίνονται ΑΚΟΜΑ και από νταλίκες... -
Σάββατο βράδυ στο Πόρτο-Ραφτη μπλε νέον λάμπα σε πάτωμα ...επαγγελματικής κλειστής 'κλούβας' μάρκας Μερτσέντες και σκούρου μπλε 'υπουργικού' χρώματος.
-
Χθες το βράδυ στην Ν. Σμύρνη είχα κίτρινο ibiza (προτελευταίο μοντέλο) με 17άρια κ μούρη από.... Saxo
Δυστυχώς έτρεχα να προλάβω γάμο κ έτσι δεν είχα χρόνο για φώτος -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Χθες το βράδυ στην Ν. Σμύρνη είχα κίτρινο ibiza (προτελευταίο μοντέλο) με 17άρια κ μούρη από.... Saxo
Δυστυχώς έτρεχα να προλάβω γάμο κ έτσι δεν είχα χρόνο για φώτοςAν ήταν με διπλοφάναρα τότε ήταν νομίζω κάποια σπόρ έκδοση που κυκλοφόρησε λίγο με κουστουμάκι γύρω γύρω από την SEAT...
(Και ναι η φάτσα έμοιαζε με αυτήν του Saxo.. ) -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Δυστυχώς έτρεχα να προλάβω γάμο κ έτσι δεν είχα χρόνο για φώτοςAν ήταν με διπλοφάναρα τότε ήταν νομίζω κάποια σπόρ έκδοση που κυκλοφόρησε λίγο με κουστουμάκι γύρω γύρω από την SEAT...
(Και ναι η φάτσα έμοιαζε με αυτήν του Saxo.. )Όχι δεν έμοιαζε απλά! αλλά πρέπει όντως να φόραγε αυτό το body kit συν του ότι φόραγε κανονικά τα φανάρια εμπρός από το saxo! κ όχι δεν ήταν 2φάναρο, αλλά είχε τα μαμά φανάρια του saxo!
Moυ ήρθε αμέσως στο μυαλό το γνωστό clio I που φιγουράρει σε πολλά sites με εμπρός μούρη από laguna I face lift k πίσω φανάρια από peugeot 406 coupe!
Τι να πεις? τα βλέπαμε από τους Άγγλους τώρα κυκλοφορούν κ αναμεσά μας !
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
...........
Τι να πεις? τα βλέπαμε από τους Άγγλους τώρα κυκλοφορούν κ αναμεσά μας !Επιτελους!!Γινομαστε Ευρωπη!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...........
Τι να πεις? τα βλέπαμε από τους Άγγλους τώρα κυκλοφορούν κ αναμεσά μας !Επιτελους!!Γινομαστε Ευρωπη!
χμμμμμ με βάζεις σε σκέψεις φίλε μου! ρε μπας κ είμασταν μία χαρά με τα γαϊδουράκια? οικολογικά ήταν, κόστιζαν λίγο! μασάζ στα μαλακά μόρια (μας) έκαναν κατά την κίνητη τους κ το κυριότερο? δεν υπήρχε το μικρόβιο της μοντίφας που μας ξεφραγκιάζει γενικώς κ... συνεχώς! κ μας μπερδεύει κ τι αυτοκίνητο οδηγούμε κ ποιός έχει διαχασμένη προσωπικότητα, το αυτοκίνητο ή... ο ιδιοκτήτης του?
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
...........
χμμμμμ με βάζεις σε σκέψεις φίλε μου! ρε μπας κ είμασταν μία χαρά με τα γαϊδουράκια? οικολογικά ήταν, κόστιζαν λίγο! μασάζ στα μαλακά μόρια (μας) έκαναν κατά την κίνητη τους κ το κυριότερο? δεν υπήρχε το μικρόβιο της μοντίφας που μας ξεφραγκιάζει γενικώς κ... συνεχώς! κ μας μπερδεύει κ τι αυτοκίνητο οδηγούμε κ ποιός έχει διαχασμένη προσωπικότητα, το αυτοκίνητο ή... ο ιδιοκτήτης του?
ναι καλα...
ελαφρωμενα πεταλα απο εξωτικα κραματα, αεροδυναμικο σαμαρι, και παει λεγοντας...
(και λαμπιτσες νεον κατω απο τα αυτια και την κοιλια φυσικα φυσικα...)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...........
ναι καλα...
ελαφρωμενα πεταλα απο εξωτικα κραματα, αεροδυναμικο σαμαρι, και παει λεγοντας...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...........
ναι καλα...
Συγγνώμη που το ξεφτυλίζω τελείως, αλλά αυτό με το αεροδυναμικό σαμάρι μου έφερε μία 'κορυφαία' εικόνα στο μυαλό κ με κάνει να χαμογελάω σας..... 'χάχας'
Φανταστείτε λίγο γαϊδουράκι με σαμάρι σε σχήμα καθίσματός .... bucket !!!!
Πωπωωωω ... πρέπει να τα κόψω τα ληγμένα.... κρίμα να μην έχω κανά photoshop εδώ να ... δημιουργήσω κάτι! -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
...........
Μπα, μη το λές κάποιοι από εδώ μέσα θα του έβαζαν νέφτι στον κ... για να πηγαίνει πιο γρήγορα, έτσι για να λένε ότι έριξαν στο μουλάρι του κυρ΄ Μήτρου.
-
Σωστοι και οι δυο
σαμαρι Sparco bucket, αεροδυναμικο θα ειναι το κουρεμα της χαιτης του γαιδαρου, και το νεφτι θα ψεκαζεται απο μπουκαλα, ενεργοποιουμενη με κουμπακι
-
όχιιιιιι νέφτι στο κακόμοιρο το ζωντανό!
Αφήστε που αν διαβάσουν τι γράφουμε εδώ μέσα οι φιλοζωϊκές μας βλέπω black list -
Απογευμα Δευτερα γυρω στις 8 παρα και βρισκομαι στο 'ποταμι' στο ρευμα προς Πειραια.
Αυτο που βλεπω δεν το πιστευουν τα ματια μου! Ή μαλλον το πιστευουν, αλλα δε θελω να το παραδεχτω οτι μπορει να συμβαινει και μαλιστα στην Αθηνα τους 2005
Renault Clio οδηγουμενο απο νεαρη δεσποινίδα, ρυμουλκει δίκυκλο!!!
Η 'κυρία' πιάνει την δεξιά μεριά της Λ.Κηφισου και βγαίνει στην έξοδο προς Ίλιον - Περιστέρι κλπ
Πρέπει όμως να της δώσω συγχαρητήρια νομιζω, μιας και δε κατάφερε (τουλάχιστον όσο είχα οπτική επαφή) να ρίξει κατω τον αναβάτη του ρυμουλκούμενου δικύκλου, αλλά από την άλλη είχε αναμένα συνεχως τα 'αλαρμ' της(φυσικα μπορείτε να δείτε ευκρινως τους αριθμους κυκλοφοριας και των 2 οχηματων)
συνεχιζει....
τα μπροστινα αυτοκινητα σταματουν στο κοκκινο φαναρι. (προσεξτε ποσο εχει χαλαρωσει το σκοινι/σπαγγος) καλυτερα να μην σας πω ποσο αποτομα τεντωθηκε με το ξεκινημα του 'γερανου'
συνεχιζουν ομως ακαθεκτοι
προσεξτε στην πιο κατω φωτογραφια την ουρα που εχει σχηματιστει απο πισω τους...η οποια ολοενα και γινοταν μεγαλυτερη
EXPRESS SERVICE λοιπον η κυρία
-
Αυτα λοιπον για να δουμε, πως υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι θετουν την σωματικη τους ακεραιοτητα και αρτιμελεια σε κινδυνο, προκειμενου να μην καλεσουν μια Ο.Β. μοτο αξιας περιπου 30€
(Φυσικα ουτε εκεινης της 'εκοψε' το τι κινδυνο διατρεχει ο 'καλος' της πανω στη μηχανη, ενω τον ρυμουλκει σε κεντρικοτατους δρομους, σε ωρα αιχμης... Τουλαχιστον ασ φορουσε κρανος ο κ@ρ@γκ.....)
τωρα θα μου πειτε: 'Και τι σε νοιαζει εσενα ρε φιλε? Τι ζορι τραβας?'
Τραβαω το ζορι οτι μοιραζομαστε τον ιδιο χωρο στο δρομο ρεεεεεεεεεε.....
Και ο,τι λαλακια κανει ενας απο μας, τις περισσοτερες φορες εχει αντικτυπο (πχ προκληση ατυχηματος) σε ολους τους υπολοιπους ή μηπως οχι???
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!