-
Πολλοί το κάνουν και για να καλύψουν το σπασμένο παρ-μπρίζ. Το έχω δεί σε fiat Uno λευκό στην περιοχή της κυψέλης δίπλα στα δικαστήρια.
-
Αυτό είναι ένα Lada δεκαετίας '80, αυτά τα κλασικά- ως επί το πλείστον λευκά- που είχαν κατακλύσει τους δρόμους κάποτε.
Το ενδιαφέρον στην περίπτωση που απεικονίζεται είναι το καταπληκτικό αξεσουάρ που φέρει το απεικονιζόμενο αυτοκίνητο, δηλαδή ο καθαριστήρας του προβολέα! Δε ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εμένα που προξένησε εντύπωση.
Ελπίζω να είναι aftermarket... -
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Αυτό είναι ένα Lada δεκαετίας '80, αυτά τα κλασικά- ως επί το πλείστον λευκά- που είχαν κατακλύσει τους δρόμους κάποτε.
Το ενδιαφέρον στην περίπτωση που απεικονίζεται είναι το καταπληκτικό αξεσουάρ που φέρει το απεικονιζόμενο αυτοκίνητο, δηλαδή ο καθαριστήρας του προβολέα! Δε ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εμένα που προξένησε εντύπωση.
Ελπίζω να είναι aftermarket...Οχι, νομιζω ηταν στην εκδοση 'Sport' αυτη με τις ζαντες αλουμινιου και την αεροτομή.
-
Ήταν standar στην έκδοση 1500
Είχε πάρει ένα τέτοιο lada ο πατέρας μου για να κουβαλάει τις βάρκες του στην παραλία στο νησί. -
Πριν από κανα μήνα περίπου, κατεβαίνοντας τον Διόνυσο προς Ν.Μάκρη και σε μια αριστερή στροφή όπου δεν μπορείς να δείς μετά την κορυφή της, βλέπω ευτυχώς αρκετά νωρίς ένα παλιό καντέτ να έρχεται με την όπισθεν στο ρεύμα που ημουν, να σταματάει ακριβώς στην κορυφή της στροφής και να κατεβαίνει κάτω η συνοδηγός του ΧΑΡΟΥ για να πιάσει κάποια γυαλιά ηλίου που προφανώς είχαν πέσει από κάποια μοτοσικλέτα νωρίτερα. Ο κύριος δεν σκέφτηκε καν το παιδί του (μικρότερο από 10 χρόνων) που καθότανε στο πίσω κάθισμα.
-
Το τελευταίο καιρό βλέπω όλο και περισσότερα αυτοκίνητα χωρίς φώτα φρένων. Και το κακό είναι οτι ορισμένα είναι και σχετικά καινούρια! Και το χειρότερο είναι πως όταν τους το λές πάνε να σε βρίσουν. Βοϊδόγιδια!!!
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Το τελευταίο καιρό βλέπω όλο και περισσότερα αυτοκίνητα χωρίς φώτα φρένων. Και το κακό είναι οτι ορισμένα είναι και σχετικά καινούρια! Και το χειρότερο είναι πως όταν τους το λές πάνε να σε βρίσουν. Βοϊδόγιδια!!!Παρακαλώ πολύ, το θέμα με τα 'ζώα' δεν είναι εδώ.
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Συλλέκτης !!Εντάξει είναι συλλέκτης μαλ...............απο σηματάκια αλλά γιατί στο παρπριζ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και πάλι καλά αυτός τα έχει στην θέση του συνοδηγού,κάποιοι άλλοι τα έχουν μπροστά στα μάτια τους...........νεκρές γωνίες ????????????????? πως ???????????????????
Δεν τους ενοχλεί φαίνεται,έρε ανάποδος που είμαι......
-
Ποικιλια ειχε το μενου μια μερα πριν την αναχωρηση για τις διακοπες μου...
Ξεκιναμε χαλαρα> Βρισκομαι στην μαρινα πισω απο το λιμανι του Περαματος και οσο ζεστενε ο καιρος μια αμμουδια πιο πισω αρχισε να γεμιζει κοσμο..
Φυσικα αγνουσαν τις καινουργιες ταμπελες για απαγορευση κολυμβησης λογω μολυσμενων νερων..
Λιγο πιο μετα ξεκιναει απιστευτη επελαση καγκουρω που βολταραν μεσα στην μαρινα με τεζα σκυλαδικα...Κ το καλυτερο ηταν οταν πηγα να παρω φραπεδια...
Περναει να μπει στο πλοιο για Σαλαμινα χρεπι διπλοκαμπινο με ενα ακυρο φυμε πισω κ απολυτως τπτ αλλο...
Μολις περιμενει στην ουρα κανει μια και βγαινει απιστευτης εντασεως ηχος γαβ γαβ που μερικοι βγηκαν απο τα αμαξια να δουν τι γινοταν...
Το χρεπι ηταν τιγκα στο sub και ηχεια κ το κουφο ηταν οτι ειχε κ ποιοτητα..============
Κ σαν τυχερο παιδι που ειμαι μετα ανακαλυπτω οτι το ατιμο κλουβοgolf με ειχε αφησει απο μπαταρια.. (ασχετο)
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
..
Περναει να μπει στο πλοιο για Σαλαμινα χρεπι διπλοκαμπινο με ενα ακυρο φυμε πισω κ απολυτως τπτ αλλο...
Μολις περιμενει στην ουρα κανει μια και βγαινει απιστευτης εντασεως ηχος γαβ γαβ που μερικοι βγηκαν απο τα αμαξια να δουν τι γινοταν...
Το χρεπι ηταν τιγκα στο sub και ηχεια κ το κουφο ηταν οτι ειχε κ ποιοτητα..Το χρέπι τί ακριβώς είναι??
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Το χρέπι τί ακριβώς είναι??
σκέψου κάτι σε... Opel, A-Class, 1007 κλπ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το χρέπι τί ακριβώς είναι??
σκέψου κάτι σε... Opel, A-Class, 1007 κλπ
Μη κλέβεις το 'θάψιμο' είναι αλλού.
-
Σήμερα στον Γέρακα,12:00 δεν θαταν,εθεάθη type-r.Στο παμπρίζ ένα Ν να με το συμπάθειο.Στη θέση του οδηγού ένα κοριτσάκι(το πολύ 20 χρονών),στη θέση του συνοδηγού κύριος γύρω στα 60,προφανώς ο μπαμπάς της(θέλω να ελπίζω ).Το type-r τσούλαγε,ένα φανάρι το χάσαμε,γιατί της έσβησε...ωστόσο ούτε ένας δεν κόρναρε,προσπαθούσαμε όλοι να συνέλθουμε από το σοκ Ή δεν ξέρει που μπήκε ή ...μαγκιά της που μαθαίνει τα πρώτα της βήματα με τέτοιο ''αυτοκινητάκι''!
-
παρτης το τηλεφωνο της...
-
Πριν λίγο ήμουν στη Λ. Γαλατσίου, όπου σε ένα σημείο υπήρχε ένα αφρώδες υλικό κατά μήκος όλου του δρόμου (μόνο στο ένα ρεύμα ευτυχώς). Μόλις έφτασα σπίτι πήρα το λάστιχο για να το ξεπλύνω με νερό αλλά όσο νερό και να έριχνα δεν έφευγε τίποτα!
Ξεκίνησα να το βγάζω με τα χέρια από τους θόλους αλλά έχουν μείνει πολλά μικρά κομμάτια.
Είναι αυτό το υλικό που βάζουν στις οικοδομές για μόνωση. (Το είδα μετά στο παράθυρο του γκαράζ)
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πριν λίγο ήμουν στη Λ. Γαλατσίου, όπου σε ένα σημείο υπήρχε ένα αφρώδες υλικό κατά μήκος όλου του δρόμου (μόνο στο ένα ρεύμα ευτυχώς). Μόλις έφτασα σπίτι πήρα το λάστιχο για να το ξεπλύνω με νερό αλλά όσο νερό και να έριχνα δεν έφευγε τίποτα!Ξεκίνησα να το βγάζω με τα χέρια από τους θόλους αλλά έχουν μείνει πολλά μικρά κομμάτια.
Είναι αυτό το υλικό που βάζουν στις οικοδομές για μόνωση. (Το είδα μετά στο παράθυρο του γκαράζ)
Αν ειναι αφρος πολυουρεθανης με το νερο διογκωνεται και σκληραινει.
Βγαινει με βενζινη ασετον ή οινοπνευμα. -
Γνωστος μου πηγαινε τα παιδια του στη θαλασσα. Μερικα μετρα πριν σταματησει και παρκαρει βγαζει τη ζωνη ασφαλειας. Εκεινη ακριβως τη στιγμη πεταχτηκε μπροστα του ενας αστυνομικος πεζός και του κανει σημα με το χερι να σταματησει. Ο γνωστος μου κοιταζοντας τον πιο καλα συνηδητοποιει οτι ο αστυνομικος ειναι γνωστος του, μαλιστα μενει στην ιδια γειτονια. Σταματαει λοιπον ο γνωστος μου και λεει:
'Γειτονα τί κανεις;'
'καλα ειμαι αλλα θα σε γραψω γιατι δεν φορας ζωνη'
'Μα καλα δεν με ειδες που την εβγαλα μολις τωρα;'
'Οχι δε ξερω τιποτα, ειναι 83 ευρω.'Του εκοψε τη κληση με συνοπτικες διαδικασιες και ο γνωστος μου εχει κανει ενσταση και...ελπιζει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν ειναι αφρος πολυουρεθανης με το νερο διογκωνεται και σκληραινει.
Βγαινει με βενζινη ασετον ή οινοπνευμα.Πριν από λίγο που κατέβηκα να ξαναδώ, είχαν μαλακώσει λίγο.
Ευτυχώς βγαίνουν εύκολα αλλά θέλει ΠΟΛΛΗ δουλειά.
Είναι κρίμα γιατί το αυτοκίνητο δεν είναι δικό μου (είναι της μητέρας μου) και το πρόσεχα όσο μπορούσα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Γνωστος μου πηγαινε τα παιδια του στη θαλασσα. Μερικα μετρα πριν σταματησει και παρκαρει βγαζει τη ζωνη ασφαλειας. Εκεινη ακριβως τη στιγμη πεταχτηκε μπροστα του ενας αστυνομικος πεζός και του κανει σημα με το χερι να σταματησει. Ο γνωστος μου κοιταζοντας τον πιο καλα συνηδητοποιει οτι ο αστυνομικος ειναι γνωστος του, μαλιστα μενει στην ιδια γειτονια. Σταματαει λοιπον ο γνωστος μου και λεει:
'Γειτονα τί κανεις;'
'καλα ειμαι αλλα θα σε γραψω γιατι δεν φορας ζωνη'
'Μα καλα δεν με ειδες που την εβγαλα μολις τωρα;'
'Οχι δε ξερω τιποτα, ειναι 83 ευρω.'Του εκοψε τη κληση με συνοπτικες διαδικασιες και ο γνωστος μου εχει κανει ενσταση και...ελπιζει.
Αυτά είναι τα 'όργανα'...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Του εκοψε τη κληση με συνοπτικες διαδικασιες και ο γνωστος μου εχει κανει ενσταση και...ελπιζει.
Ήταν η μέρα των ζωνών! Γράφουμε για ζώνη και για τίποτε άλλο! Έτσι υπακούνε τα όργανα και κάνουν σίγουρα σωστά τη δουλειά τους, επειδή είναι εύκολο να καταλάβεις ποιος φοράει ζώνη και ποιος όχι .
Την έχω γλιτώσει αε μπλόκο ζωνών μία φορά που μπήκα σε μία φουρκέτα (στην Αττική οδό τότε που υπήρχε παράκαμψη για περ. Υμμητού) με τα τέσσερα και αμέσως μετά σταματούσαν μόνο για ζώνες!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!