-
Γνωστη μου πηγαινε κανονικα στο δρομο οταν ξαφνικα αλλο αυτοκινητο βγαινοντας απο αλλο δρομο και χωρις να ελεγξει επεσε πανω στο αυτοκινητο της.
Μεχρι εδω ολα καλα. Βγαινει ο ανθρωπος απο τα αμαξι του, εντελως σε κατασταση υστεριας.
'Συγνωμη, συγνωμη, συγνωμη αλλα μη μου ζητησεις ουτε διπλωμα οδηγησης ουτε αδεια γιατι δεν τα εχω. Ολα μου τα προσωπικα εγγραφα τα ειχα σε ενα τσαντακι μαζι με κατι επιταγες και οταν σταματησα στο Δημαρχειο για να διεκπερεωσω κατι υποχρεωσεις που εχω, μολις που ειχα μπει μεσα 3 λεπτα και καποιος εσπασε το τζαμι του αυτοκινητου και μου πηρα το τσαντακι.'
Ο ανθρωπος φαινοταν πραγματικα σε απογνωση, το τζαμι του αυτοκινητου ηταν οντως σπασμενο, αλλα ειχε ακομα ενα ελαφρυντικο. Πηγε στην ασφαλεια να καταγγηλει τη ληστεια και του ειπαν να παει αυριο.
Δεδομενου οτι η ιστορια του ειναι αληθινη ειναι να τρελαινεται κανεις. Εδω εχουν κλεψει του ανθρωπου ενα σωρο επιταγες και το μονο που ειχαν να του πουν ηταν 'ελα αυριο' -
τι επαθε ο ανθρωπος....
πριν 1 χρονο ΓΑΙΔΑΡΟΣ (το γνωστο ζωο εννοω - δεν κανω χαρακτηρισμο) στην 'εθνικη' λιγο μετα την στυλιδα!!!!
-
τελικα τωρα τελευταια ειναι πολλοι αυτοι που ακουω να πηγαινουν αναποδα στην εθνικη...μα ειναι δυνατον ρε παιδια??? . Δηλαδη εκει που λεω τα εχω ακουσει/δει ολα, παντα ο ελληνας με ξαναξαφνιαζει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
τελικα τωρα τελευταια ειναι πολλοι αυτοι που ακουω να πηγαινουν αναποδα στην εθνικη...μα ειναι δυνατον ρε παιδια??? . Δηλαδη εκει που λεω τα εχω ακουσει/δει ολα, παντα ο ελληνας με ξαναξαφνιαζει.Τωρα καταλαβες ποιος ειμαι? (τα ειπαμε και το απογευμα)
Ειμαστε η χωρα των θαυματων!
-
Μόλις έγινε κάτω απο το σπίτι μου!!!!Παλίο αυτοκίντιο μαλλον του είχε ανεβάσει θερμοκρασιά...άνοιξε το καπό και άνοιξε το ψυγίο ενώ το αμα3ι λειτουργούσε....Φυσικα κάηκε ....αφου έβγαλε ολο το νερο από το ψυγείο συνέχεισε να εχει αναμενό το αυτοκίνιτο και να συμπληρώνει νερο...Το κακό οτι ο οδηγός ήταν γύρω στα 23-25....
-
Χτες βράδυ σε ένα φανάρι περνάω με τη μηχανή μπροστά και κάθομαι δίπλα σε μια μπλε Ξαρά, η οποία δεν είχε μπροστά προφυλακτήρα. Αυτό δεν μου έκανε εντύπωση, αλλά όταν κοίταξα και δεύτερη φορά είδα το απίστευτο: ούτε δεξί φανάρι είχε και το είχε αντικαταστήσει με έναν φακό...!!!!
-
Aν ανεβαίνεται τον Κιφισσό προς Μεταμόρφωση στο παλιό φανάρι της Ρενώ στην πεζογέφυρα επάνω είναι αναρτημένο μεγάλο πανώ που λεέι:
'ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ'
-
-
Wagon R που το μισό καπώ από κάποια τράκα είχε σηκωθεί τουλαχιστόν είκοσι πόντους προς τα πάνω.... ΄
Καλά επιτρέπεται να κυκλοφορούν τα τόσο τρακρισμένα αυτοκίνητα?? -
Καραγκιόζης με PSA 1007 με τις συρόμενες πόρτες ανοικτές για να του τα αερίζει....
-
-
Ο χρήστης BIGFOOT έγραψε:
Μόλις έγινε κάτω απο το σπίτι μου!!!!Παλίο αυτοκίντιο μαλλον του είχε ανεβάσει θερμοκρασιά...άνοιξε το καπό και άνοιξε το ψυγίο ενώ το αμα3ι λειτουργούσε....Φυσικα κάηκε ....αφου έβγαλε ολο το νερο από το ψυγείο συνέχεισε να εχει αναμενό το αυτοκίνιτο και να συμπληρώνει νερο...Το κακό οτι ο οδηγός ήταν γύρω στα 23-25....Αν θυμαμαι στα 'σηματα' που διναμε για να παρουμε το διπλωμα ελεγε οτι πρεπει να συμπληρωνουμε με ανοιχτη την μηχανη.. μαλλον ετσι την πατησε ο οδηγος
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
- Καραγκιόζης με PSA 1007 με τις συρόμενες πόρτες ανοικτές για να του τα αερίζει....
Ξεκινήσαμε τις καγκουριές τώρα;;; Αυτό με τις ανοιχτές πόρτες, πρέπει να είναι ελ΄ληνική πατέντα... Που να το ήξεραν οι Γάλλοι να βάλουν σύστημα να μην ξεκινάει το αμαξι αν οι πόρτες δεν είναι κλειστες;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Aν ανεβαίνεται τον Κιφισσό προς Μεταμόρφωση στο παλιό φανάρι της Ρενώ στην πεζογέφυρα επάνω είναι αναρτημένο μεγάλο πανώ που λεέι:'ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ'
Γιατί, το 'Τζωτζώκα σ'αγαπώ' το ξεχάσατε κιόλας;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Aν ανεβαίνεται τον Κιφισσό προς Μεταμόρφωση στο παλιό φανάρι της Ρενώ στην πεζογέφυρα επάνω είναι αναρτημένο μεγάλο πανώ που λεέι:
'ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ'
αυτό δεν είναι σε μια γέφυρα της εθνικής;;;;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
'ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ'
Κωστα μου ξερεις ποση ειναι η αποσταση μεταξυ 'Σ'αγαπω ' και 'παντρεψου με ' ? Οση και του IQ μεταξυ του Αινσταιν και του Ταμτακου.
-
Αναστροφή νταλίκας στην Αλίμου έχετε δεί?? Λοιπόν ο τύπος είχε την ιδέα να το κάνει στην συμβολή της Αλίμου με την Βουλιαγμένης. Από το ένα ρεύμα της Αλίμου έστριψε στο αντίθετο, αφού πρώτα έκλεισε την μισή Βουλιαγμενης και τα δύο ρεύματα της Αλίμου..
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
'ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ'
Ναι, κοντά στον Πειραιά.. Το είδα χθες και πέθανα στο γέλιο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
'ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ'
Ναι, κοντά στον Πειραιά.. Το είδα χθες και πέθανα στο γέλιο.
Κι άλλο ωραίο γραμένο σε δύο σημεία , ένα στον τοίχο μιας γέφυρας στο δρόμο απο Σπάτα για Λούτσα, και τό ίδιο ακριβως σε μάντρα σπιτιού στο δρόμο απο Λούτσα για Ραφήνα.
Ο γιος της cicciolina είναι ο αντιχριστος
και για όποιον δεν κατάλαβε ακολουθεί επεξήγηση
s+t+a+l+l+e+r= 666 (με λατινικούς αριθμούς)
Υ.Γ. Staller είναι το επώνυμο της cicciolina
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
- Καραγκιόζης με PSA 1007 με τις συρόμενες πόρτες ανοικτές για να του τα αερίζει....
Ξεκινήσαμε τις καγκουριές τώρα;;; Αυτό με τις ανοιχτές πόρτες, πρέπει να είναι ελ΄ληνική πατέντα... Που να το ήξεραν οι Γάλλοι να βάλουν σύστημα να μην ξεκινάει το αμαξι αν οι πόρτες δεν είναι κλειστες;
Γιατί; Και την κλούβα του με ανοιχτές πόρτες την οδηγούσε. Του πέφτανε βέβαια μερικά καρπούζια που και που, αλλά έχει άλλη χάρη το κάμπριο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
τελικα τωρα τελευταια ειναι πολλοι αυτοι που ακουω να πηγαινουν αναποδα στην εθνικη...μα ειναι δυνατον ρε παιδια??? . Δηλαδη εκει που λεω τα εχω ακουσει/δει ολα, παντα ο ελληνας με ξαναξαφνιαζει.Ευτυχώς για μας, ΜΑΚΡΑΝ συχνότερο γεγονός είναι αυτό που αναφέρεις στην υπόλοιπη Ευρώπη, παρά στην Ελλαδα!!!
Εξαιρείται η Ιταλία που λόγω διοδίων σε είσοδο και έξοδο πρέπει να είσαι τελείως ΝΤΙΡΛΑ και να κουρέψεις και την μπάρα των διοδίων για να μπεις ανάποδα... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
2. Καραγκιόζης με PSA 1007 με τις συρόμενες πόρτες ανοικτές για να του τα αερίζει....ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο χθες στο Λουγκάνο με ένα Πεζώ 807 (το αντίστοιχο του Φίατ Ουλίσε)
Βρε λες να είναι διαφημιστική οδηγία της PSA???
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
'ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ'
Κωστα μου ξερεις ποση ειναι η αποσταση μεταξυ 'Σ'αγαπω ' και 'παντρεψου με ' ? Οση και του IQ μεταξυ του Αινσταιν και του Ταμτακου.
Μάλλον εννοείς το IQ του Ταμτάκου με του Αϊνστάιν!!
(μπρόσεξς την σειρά με την οποία τα αναφέρω!!! )
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!