-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σημερα το πρωι στη Χερσονησο - πού αλλου - αμαξι της εταιρειας ηταν παρκαρισμενο σε καποιο δρομο και κατα τη διαρκεια της νυχτας μεθυσμενοι τουριστες , ανεβηκαν πανω σε ενα C3, πιθανον παρεμειναν για αρκετη ωρα χορευοντας με αποτελεσμα να εχει παθει καθιζηση ολος ο ουρανος του αυτοκινητου.
Δυστυχως κανεις δεν ειδε ουτε ακουσε τιποτα...Άσχημο...
Μα ρε γμτ να μην έχουν καθόλου αυτοέλεγχο; Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι τέτοιους ανθρώπους -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
...και που είσαι ακόμη με τους 'πολιτισμένους' της αλλοδαπής!Αν μου επιτρέπεις γιατρέ μου, δεν φταίνε μόνο οι 'πολιτισμένοι' της αλλοδαπής. Εγώ ρίχνω μέρος του φταιξίματος και στους 'πολιτισμένους' αυτόχθονες. Χωρίς να έχω πάει ποτέ στη χερσόνησο και συγχωρέστε με αν κάνω λάθος, έχω την αίσθηση ότι κάπου και οι ντόπιοι κάνουν τα στραβά μάτια στο όνομα της κονόμας. Κάνω λάθος?
-
..όχι δεν κάνεις λάθος Σπύρο.
-
...υστερα λενε τους εαυτους τους πολιτισμενους και τους Ελληνες απολιτιστους, ανοργανωτους κλπ κλπ.
Τελικα δεν βγαζεις ακρη με μεθυσμενο τουριστα.
Θυμαμαι στα Μαλια ενα βραδυ ειμαι σε ενα σουβλατζιδικο - που αλλου - και ενω τρεχουν τα σαλια μου βλεποντας το γυρακι μου να ετοιμαζεται σταματαει απεξω μια μηχανη μεγαλου κυβισμου και οπως ο Ελληνας μπαινει στο σουβλατζιδικο σκουντιξε κατα λαθος μια Αγγλιδα σε κατασταση...'αποσυνδεσης'
'Hey you!!!' Του φωναζει ενας Αγγλος απο την ιδια παρεα.
Πριν τελειωσει τη φραση, του εχει ριξει ενα 'μπουκετο' ο Ελληνας στο προσωπο, εχει ανεβει πανω στη μηχανη και εχει εξαφανησθει.
Αυτο ειναι... HIT AND RUN. -
Κανένα λάθος Σπύρο..
Τους θέλουν και τους έχουν!
Απλώς,δεν παύεις να εκπλήσσεσαι για το επίπεδο αποκτήνωσης των 'πολιτισμένων',όταν πίνουν (πράγμα που γίνεται συνέχεια εκεί...)!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Απλώς,δεν παύεις να εκπλήσσεσαι για το επίπεδο αποκτήνωσης των 'πολιτισμένων',όταν πίνουν (πράγμα που γίνεται συνέχεια εκεί...)!...καταπιεσμένα ανθρωπάκια μέσα στην ρουτίνα όλο τον χρόνο που έρχονται για να ξεδώσουν στις διακοπές!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απλώς,δεν παύεις να εκπλήσσεσαι για το επίπεδο αποκτήνωσης των 'πολιτισμένων',όταν πίνουν (πράγμα που γίνεται συνέχεια εκεί...)!
...καταπιεσμένα ανθρωπάκια μέσα στην ρουτίνα όλο τον χρόνο που έρχονται για να ξεδώσουν στις διακοπές!
ετσι!!!
-
νομίζω ότι μετά από την προσεκτική περιγραφή, όλοι έχουν καταλάβει τι γίνεται σε Χερσόνησο-Μάλια κάθε καλοκαίρι
Πάντως έχω δοκιμάσει το extreme sport να περάσω με το αυτοκίνητο ανάμεσα από όλους αυτούς! κ φυσικά εννοώ το δρόμο που περνάει ανάμεσα από όλα αυτά τα μαγαζιά!
Αν έχεις όρεξη για γέλιο (εννοείτε σβήνεις φώτα μην στραβώνει, δεν μαρσάρεις, πας χαλαρά κ κάνεις πλάκα μαζί τους!) τότε βλέπεις απίστευτα πράγματα κ το κορυφαίο? δεν κινδυνεύεις να πάθεις τίποτα!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...καταπιεσμένα ανθρωπάκια μέσα στην ρουτίνα όλο τον χρόνο που έρχονται για να ξεδώσουν στις διακοπές!
μπα μη το λες αυτό..έχω ζήσει στην Αγγλία 2 χρόνια και κάθε Σάββατο αυτό ξέρουν να κάνουν, να πάνε στη pub και να γίνουν λιώμα. Αυτά που κάνουν εδώ δεν είναι κάτι καινούριο γι'αυτούς δηλαδή, όλο το χρόνο έτσι συμπεριφέρονται.
-
μετα απο 5 χρονια στην αγγλια, μπορω να πω υπευθυνα οτι οι αγγλοι ετσι διασκεδαζουν, βγαινουν δηλαδη με σκοπο να γινουν λιωμα (διαλεγοντας club αναλογα με το που θα τους βγει πιο φτηνα), και φυσικα δεν περιμενουν να ερθουν ελλαδα για να τα κανουν αυτα. Απλα επειδη στην ελλαδα ξερουν οτι δεν μπορουν να μπλεξουν (τουλαχιστον σε Καβο και Φαληρακι), γινονται και πολυ χειροτεροι.
-
Μην τα ισοπεδώνετε...
Αυτή είναι η συμπεριφορά συγκεκριμένης τάξης.
Λέγε με townies.
Υπάρχουν και πιό συνειδοτοποιημένοι.
Πάντως στην Αγγλία οι χειρότεροι που γνώρισα... δυστυχώς... ήταν οι Έλληνες. -
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Μην τα ισοπεδώνετε...
Αυτή είναι η συμπεριφορά συγκεκριμένης τάξης.
Λέγε με townies.
Υπάρχουν και πιό συνειδοτοποιημένοι.
Πάντως στην Αγγλία οι χειρότεροι που γνώρισα... δυστυχώς... ήταν οι Έλληνες.κι όμως, αυτή η τάξη είναι πολύ μεγάλη...
τέλος πάντων γιατί ξεφύγαμε (πάλι) απ'το θέμα -
επανέρχομε στο θέμα των περίεργων:
σήμερα το πρωϊ στην Λ. Καβάλας είδα τετράτροχο μηχάνημα κουρέματος γκαζόν, πάνω στην διαχωριστική νησίδα στην Λ. Καβάλας να κουρεύει το γκαζόν κάνοντας σλάλομ ανάμεσα στα πλατάνια που έχουν φυτέψει!Αυτό είναι! να δουλεύεις διασκεδάζοντας
-
Πριν 10 λεπτα εγινε τροχαιο στην Εθνικη μεταξυ Παπαναστασιου και Κομβο Αλικαρνασου. Την ωρα που περασα, πριν 2 λεπτα, ενα αμαξι ειχε αναποδογυρισει εκτος δρομου σε ενα αναχωμα, αλλα με τρελανε το οτι και στα δυο ρευματα κυκλοφοριας σταματησαν τα αυτοκινητα στη μεση μεση του φρομου και οι οδηγοι κατεβηκαν να δουν τι εγινε με αποτελεσμα να παθει μπλακ αουτ ολος ο δρομος.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πριν 10 λεπτα εγινε τροχαιο στην Εθνικη μεταξυ Παπαναστασιου και Κομβο Αλικαρνασου. Την ωρα που περασα, πριν 2 λεπτα, ενα αμαξι ειχε αναποδογυρισει εκτος δρομου σε ενα αναχωμα, αλλα με τρελανε το οτι και στα δυο ρευματα κυκλοφοριας σταματησαν τα αυτοκινητα στη μεση μεση του φρομου και οι οδηγοι κατεβηκαν να δουν τι εγινε με αποτελεσμα να παθει μπλακ αουτ ολος ο δρομος.Αυτή είναι η απόλυτη μαλακία, σταματάνε χωρίς να θέλουν να βοηθήσουν φυσικά, ούτε τηλέφωνο δε παίρνουν για πρώτες βοήθειες μη τυχόν και μείνουν από μονάδες, κοιτάνε και φεύγουν. Σχολιάζοντας για τον μαλ... που έκανε το λάθος. Το ότι δεν ήταν μπροστά και δε ξέρουν τι και (το σημαντικότερο) πως έγινε δεν έχει φυσικά καμμία σημασία.
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
επανέρχομε στο θέμα των περίεργων:
σήμερα το πρωϊ στην Λ. Καβάλας είδα τετράτροχο μηχάνημα κουρέματος γκαζόν, πάνω στην διαχωριστική νησίδα στην Λ. Καβάλας να κουρεύει το γκαζόν κάνοντας σλάλομ ανάμεσα στα πλατάνια που έχουν φυτέψει!Αυτό είναι! να δουλεύεις διασκεδάζοντας
Έκανε δοκιμές για το ντρίφτ των κουρευτικών μηχανών μάλλον.
-
Σήμερα το μεσημέρι στην Καποδιστρίου στα φανάρια που στρίβουν για τη Βεΐκου.
Hyundai ασημί (δε πρόσεξα το μοντέλο πάντως ήταν ενός όγκου) με αντρούκλα οδηγό ο οποίος είχε το αριστερό του πόδι έξω από τα παράθυρο (ευτυχώς φορούσε παπούτσι και δεν είχαμε περιτές εκπομπές ρύπων). Προφανώς το αυτοκίνητο είναι αυτόματο (λογικό με τέτοιο εγγεφαλικά ανάπηρο οδηγό να το έχει πάρει αυτόματο) και θεωρεί μαγκιά να μας το δείχνει με αυτό το τρόπο.Πρώτη φορά είδα τη μαγκιά του ένας άντρας να τη δείχνει με ανοικτά πόδια.
-
Μάλλον δουλεύει σε τσίρκο. Ή ακροβάτης είναι ή κλόουν.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Hyundai ασημί (δε πρόσεξα το μοντέλο πάντως ήταν ενός όγκου) με αντρούκλα οδηγό ο οποίος είχε το αριστερό του πόδι έξω από τα παράθυρο (ευτυχώς φορούσε παπούτσι και δεν είχαμε περιτές εκπομπές ρύπων). Προφανώς το αυτοκίνητο είναι αυτόματο (λογικό με τέτοιο εγγεφαλικά ανάπηρο οδηγό να το έχει πάρει αυτόματο) και θεωρεί μαγκιά να μας το δείχνει με αυτό το τρόπο.Πρώτη φορά είδα τη μαγκιά του ένας άντρας να τη δείχνει με ανοικτά πόδια.
πώς γίνεται αυτό; δεν...μουδιάζει;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πώς γίνεται αυτό; δεν...μουδιάζει;
Μπα, ο εγκέφαλος του έχει τόσο περιορισμένες δυνατότητες που δεν μπορεί να δώσει την 'εντολή' του μουδιάσματος...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!