-
Νταλίκα μεταφοράς αυτοκινήτων, τίγκα στο Terios, προχθές.
Ok μέχρι εδώ.
Το κουφό (και τρομακτικό) ήταν ότι κανένα δεν ήταν δεμένο στην καρότσα!
Και μετά θα έφταιγε η κακιά ώρα...
ΥΓ ΟΚ, και εγώ τι έκανα? Ισως, εάν είχα προλάβει να κρατήσω πινακίδα, να έπρεπε να καλέσω την αστυνομία. Πολλοι βέβαια δεν το κάνουν, βέβαιοι ότι η αρχή δεν θα κάνει τίποτα ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μπα, ο εγκέφαλος του έχει τόσο περιορισμένες δυνατότητες που δεν μπορεί να δώσει την 'εντολή' του μουδιάσματος...
Πιο λογικό βλέπωνα έχει μουδιάσει για πάντα ο εγκέφαλος του....
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι στην Καποδιστρίου στα φανάρια που στρίβουν για τη Βεΐκου.
Hyundai ασημί (δε πρόσεξα το μοντέλο πάντως ήταν ενός όγκου) με αντρούκλα οδηγό ο οποίος είχε το αριστερό του πόδι έξω από τα παράθυρο (ευτυχώς φορούσε παπούτσι και δεν είχαμε περιτές εκπομπές ρύπων). Προφανώς το αυτοκίνητο είναι αυτόματο (λογικό με τέτοιο εγγεφαλικά ανάπηρο οδηγό να το έχει πάρει αυτόματο) και θεωρεί μαγκιά να μας το δείχνει με αυτό το τρόπο.Πρώτη φορά είδα τη μαγκιά του ένας άντρας να τη δείχνει με ανοικτά πόδια.
Μα γιατί όλοι είναι κακοπροαίρετοι?
Απλά ο άνθρωπος είχε αιμοροϊδες κ ταυτόχρονα είχε συγκαεί ανάμεσα στα πόδιαΉ αλλιώς όπως λέει κ ο Αρκάς, 'δεν είναι στυλ, είναι δυσκοιλιότητα...'!
αχαχαχαχα! -
Με αφορμή την εμπειρία του maxmara θυμήθηκα μία δική μου αντίστοιχη.
Πριν λίγες μέρες κατέβαινα γύρω στι 1 το βράδυ με ταξί την κηφισίας και στο δεύτερο φανάρι μετά το S της BMW είχε δημιουργηθεί κομφούζιο λόγω χαλασμένων φαναριών. Και εκεί συνέβη το απίστευτο : Ο ταξιτζής πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για να τους ενημερώσει!
-
Ειδα αυτό -
[url][/url]
-
Εεεεχμμμ... φτιάξε λίγο το λινκ αν γίνεται...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ειδα αυτό -[url][/url]
Μάλλον αυτό εννοεί: http://www.ookworld.com/img/car/factory/cordfront.jpg
Τί είναι;
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Ειδα αυτό -
[url][/url]
Τί είναι;
404 - file not found
-
Ειδα αυτό -
[url][/url]
Τί είναι;
Xmmm...τα έκανα λίγο σαλάτα.
http://www.hfmgv.org/exhibits/showroom/1937/cord.html
Είναι ένα Cord, το περίφημο coffin-car, ονομαζόμενο έτσι επειδή το καπώ έμοιαζε με...φέρετρο.
Το είδα στην Συγγρού, μπροστά απο μια καταπληκτική DS. Νόμιζα ότι ήταν πανάκριβο και σπανιότατο . Μάλλον έπρεπε να το ποστάρω στο carspotting!
-
Χθες το απογεματακι στην Εθνικη. Ειχε σχεδον νυχτωσει μετα δυσκολιας εβλεπες χρωρις φωτα. Οπως προχωραω βλεπω δυο αυτοκινητα παρκαρισμενα στην Λ.Ε.Α. με τα αλαρμ αναμενα. Λιγο πριν τα περασω διαπιστωνω οτι ηταν δυο 4Χ4. Την ιδια ωρα ενα τριτο αμαξι τα πλησιαζει και παει να σταματησει ακριβως πισω τους χωρις να αναψει αλαρμ ή φλας. Κοιταζοντας πιο προσεκτικα βλεπω οτι ηταν ενα τζιπ των ΤΑΕ.
Δεν ειδα τι εγινε, μαλλον δεν προλαβα να δω, αλλα ενω ειχα κανει 100 200 μετρα ακουω ενα τρομερο θορυβο πισω και δεξια μου οποτε γυριζοντας το κεφαλι μου μολις προλαβα και ειδα να με προσπερνα απο δεξια μια μηχανη απο αυτες τις 'ανωμαλου' με απιστευτη ταχυτητα, φυσικα χωρις πινακιδα. Τα 4Χ4 μαλλον δεν προλαβαν να αντιδρασουν αλλα η μηχανη προλαβε.Αυτο το κωλοτζιπ τους χαλασε τη δοσοληψια ρε γμτ μου.
-
περιπετειώδης μέρα
Στον καλό το δρόμο (Ναύπακτο-Λειβαδιά) βλέπω ένα περιπολικό Xsara να σταματάει σε χωμάτινο πάρκινγκ και βγαίνουν δύο αστυνομικοί από μέσα με τα πιστόλια στο χέρι και τρέχουν
από τον παράδρομο βγαίνει μία μπλε Xsara κι αρχίζει η κούρσα του θανάτου, τυφλά προσπεράσματα, αντίθετο ρεύμα κλπ. Μετά από λίγο με προσπέρασε και το περιπολικό με 1000 κυνηγώντας την μπλε Xsara λογικά.
Μέχρι την Ιτέα είχε γεμίσει ο τόπος περιπολικά, στο ρεύμα προς Ναύπακτο, ακόμα θα τον ψάχνουν
Λίγο μετά την Ιτέα, στις φουρκέτες, μου κρύβε τη θέα μία νταλίκα, αλλά δεξιά βλέπω τρία άτομα να κάθονται στα βράχια Λίγο μετά ήταν κι ένα Accent στις μπαριέρες λίγο πριν τον γκρεμό
Μετά τα διόδια των Κιούρκων, στην ανηφόρα προς Αθήνα και με αρκετή κίνηση, μένει ένα Cordoba για άγνωστο λόγο, το αποφεύγει τελευταία στιγμή ο πίσω μπαίνοντας μπροστά μου, ο πιο πίσω σταματάει οριακά, αλλά το τρίτο αυτοκίνητο δεν...
τη γλυτώσαμε και σήμερα
-
Σήμερα κατά τις 14:30 είδα έξω από τη Φάγε στην Eθνική (Αθήνα) ένα ατύχημα με μία σχετικά μεγάλη μηχανή και μία νταλίκα. Η μηχανή είχε συρθεί αρκετά μέτρα στην άσφαλτο, αλλά ήταν ακόμα ένα κομμάτι. Είχαν μαζευτει 3 περιπολικά, ενώ στη διαδρομή από την έξοδο της Αττικής Οδού στη Μεταμόρφωση μέχρι τη Φάγε (1 ώρα αποκλειστικά με 1η) πέρασαν και 2 ασθενοφόρα... Δεν κατάφερα να καταλάβω πως έγινε, αλλά η μηχανή ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση, δηλαδή δε φάνηκε να έχει στραβώσει τίποτα σοβαρά.
Ελπίζω να ήταν αναίμακτο, αν και με μηχανή και με τέτοιες ταχύτητες δεν ξέρω πόσες πιθανότητες υπάρχουν...
Επίσης, στην Παλλήνης στη Ν. Κηφισιά (κάθετος της Καλυφτάκη), παραλίγο σήμερα το πρωί γέρος με αρχαίο ημιφορτηγό, εξερχόμενος όλος χαρά από χωράφι, να τρακάρει με παπί το οποίο πήγαινει τέρμα δεξιά στο δρόμο αλλά δε φαινόταν εξαιτίας μιας φυλλωσιάς.
200 μέτρα πιο κάτω, παραλίγο να τρακάρω με όρνιο το οποίο πρώτα στρίβει με χίλια και μετά κοιτάει μήπως υπάρχει κανένας άλλος στο δρόμο που έστριψε - ο οποίος δρόμος είναι και στενός και δεν επιτρέπει 'ελιγμούς αποφυγής'...
Τελικά τις Παρασκευές τους πιάνει κάτι...
-
Σήμερα κατά τις 14:30 είδα έξω από τη Φάγε στην Eθνική (Αθήνα) ένα ατύχημα με μία σχετικά μεγάλη μηχανή και μία νταλίκα. Η μηχανή είχε συρθεί αρκετά μέτρα στην άσφαλτο, αλλά ήταν ακόμα ένα κομμάτι. Είχαν μαζευτει 3 περιπολικά, ενώ στη διαδρομή από την έξοδο της Αττικής Οδού στη Μεταμόρφωση μέχρι τη Φάγε (1 ώρα αποκλειστικά με 1η) πέρασαν και 2 ασθενοφόρα... Δεν κατάφερα να καταλάβω πως έγινε, αλλά η μηχανή ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση, δηλαδή δε φάνηκε να έχει στραβώσει τίποτα σοβαρά.Ελπίζω να ήταν αναίμακτο, αν και με μηχανή και με τέτοιες ταχύτητες δεν ξέρω πόσες πιθανότητες υπάρχουν...
και η ουρά ήταν μέχρι την... παραλιακή
-
Σήμερα κατά τις 5 στην υπόγεια διάβαση του Σταυρού Αγίας Παρασκευής!
Είμαι με 120 περίπου όταν βλέπω κυριούλα με παλιό Honda Civic να μπαίνει ανάποδα από τον παράδρομο!!!
Φρένα...αλάρμ....σταμάτησα...σταμάτησαν και ένα Ritmo,ένα φορτηγό και δύο αλλα αυτοκίνητα!
'Ε,και που να το καταλάβω?' η ατάκα της οδηγού!!!
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του οδηγού του Ritmo οπότε και ...την έδειρε!!!
Ρε γμτ....με παρόμοιο περιστατικό στην Εθνική Οδό άνοιξα αυτό το θέμα πριν 2 χρόνια!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε γμτ....με παρόμοιο περιστατικό στην Εθνική Οδό άνοιξα αυτό το θέμα πριν 2 χρόνια!!!!!
Καί τί περίμενες;
Βελτίωση; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καί τί περίμενες;
Βελτίωση;Μα δεν το έχετε καταλάβει; Ζούμε σ' ένα σουρεαλισμό...
Και πάνε κοντά 3 χρόνια! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σήμερα κατά τις 5 στην υπόγεια διάβαση του Σταυρού Αγίας Παρασκευής!Είμαι με 120 περίπου όταν βλέπω κυριούλα με παλιό Honda Civic να μπαίνει ανάποδα από τον παράδρομο!!!
Φρένα...αλάρμ....σταμάτησα...σταμάτησαν και ένα Ritmo,ένα φορτηγό και δύο αλλα αυτοκίνητα!
'Ε,και που να το καταλάβω?' η ατάκα της οδηγού!!!
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του οδηγού του Ritmo οπότε και ...την έδειρε!!!
Την δολοφόνο...!!!!
Περνάω καθημερινά απο εκεί και καταλαβαίνω το μέγεθος της ΒΛΑΚΕΙΑΣ της! -
Και του ΘΡΑΣΣΟΥΣ elteo!!!!
-
Δε θέλει ξύλο η κυρία και γενικά όποιος κάνει τέτοιες χοντρομ@λακίες.
Απλά να βρεθεί κάποιος να του πετάξει τα κλειδιά του αυτοκινήτου στον υπόνομο (το έχω δει αυ΄το να συμβαίνει και το έχω γράψει εδώ πριν από καιρό).Βασικά αν πετάξει και την (τον) οδηγό στα σκουπίδια καλό θα κάνει παρά κακό.
Μια απορία βρε παιδιά. Σε άδειο δρόμο παραβιάζεις το όριο για λίγα χιλιόμετρα και τυχαία κάποιος αστυνομικός υπάρχει εκεί και σε γράφει.
Αυτούς όλους που κάνουν αυτά τα εγκλήματα πως και δε τους βλέπει κανείς και να τους σκίσει την πρωκτιαία οπή τους; -
Γιατί άραγε γιατί;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!