-
Aν είναι από το Athens Navigator είναι στοιχεία 1995-1997, τα οποία μπορούν να έχουν μεταβληθεί μέχρι τώρα. Αν όχι στείλε PM! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Θα τα διασταυρώσω και από αλλού! Μακάρι να το είχε κανένας γιος του και να πω στον πατέρα του τα κατορθώματά του! Δεν είμαι κατά των χειροφρένων σε ανοικτό χώρο και χωρίς κόσμο για να μην κινδυνεύσει κανείς παρά μόνο εγώ! Αν θεωρεί τον εαυτό του τόσο μάγκα ας κάτσει εκείνος να κάνω εγώ σβούρες γύρω του! Κάποιες μεγαλύτερες κυρίες τα έπαιξαν οι κακόμοιρες! Και να μην ξέρεις τι να κάνεις! Είναι πιωμένος, 'φτιαγμένος' ή απλά καυλ....νος? Κι αν 'κουβαλούσε τίποτα' μαζί του? Να έχεις και το άγχος μη σου χτυπήσει το όχημα και να μη μπορείς να φύγεις αφού κάνοντας πίσω μπορεί να έπεφτε πάνω! Τί να πω!!!
-
Ο χρήστης nik16v έγραψε:
Aν είναι από το Athens Navigator είναι στοιχεία 1995-1997, τα οποία μπορούν να έχουν μεταβληθεί μέχρι τώρα. Αν όχι στείλε PM! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Θα τα διασταυρώσω και από αλλού! Μακάρι να το είχε κανένας γιος του και να πω στον πατέρα του τα κατορθώματά του! Δεν είμαι κατά των χειροφρένων σε ανοικτό χώρο και χωρίς κόσμο για να μην κινδυνεύσει κανείς παρά μόνο εγώ! Αν θεωρεί τον εαυτό του τόσο μάγκα ας κάτσει εκείνος να κάνω εγώ σβούρες γύρω του! Κάποιες μεγαλύτερες κυρίες τα έπαιξαν οι κακόμοιρες! Και να μην ξέρεις τι να κάνεις! Είναι πιωμένος, 'φτιαγμένος' ή απλά καυλ....νος? Κι αν 'κουβαλούσε τίποτα' μαζί του? Να έχεις και το άγχος μη σου χτυπήσει το όχημα και να μη μπορείς να φύγεις αφού κάνοντας πίσω μπορεί να έπεφτε πάνω! Τί να πω!!!Ναι, από εκεί είναι....δεν χάνεις κάτι!!
-
Μεσημέρι, γυρίζουμε από τη θάλασσα. Από την αντίθετη λωρίδα, έρχεται φορτηγό με υλικά οικοδομής. Παλέτα με τούβλα λυτή. Διασταυρωνόμαστε πάνω σε στροφή, τα τούβλα φεύγουν και προσγειώνονται πάνω στο fiesta μας. Άλλα τρία αυτοκίνητα και ένα δίκυκλο αποφεύγουν το ατύχημα με δυσκολία. Μάλιστα το δίκυκλο την γλίτωσε μόνο και μόνο επειδή φάγαμε εμείς τα τούβλα και του τα συγκρατήσαμε. Το παιδί έτρεμε για αρκετή ώρα. Ο μάγγας φορτηγατζής την κοπανάει όσο πιο γρήγορα μπορεί και εξαφανίζεται. Δεν προλαβαίνει κανένας να πάρει αριθμό. Το αυτοκίνητο, πράσινο mercedes.
Καλούμε την Αστυνομία, υποβάλουμε μήνυση εναντίον αγνώστου και φεύγουμε. Ο τύπος δεν ήξερε με ποιούς είχε μπλέξει. Ψάχνουμε για μάντρες οικοδομικών υλικών με αυτοκίνητα σαν το 'δικό μας'. Ανακατώνουμε ΙΚΑ, ΔΟΥ, Υπ. Συγκοινωνιών, Αστυνομία. Πέντε μέρες μετά, νάτο το πουλάκι μας. Φυσικά αρνείται τα πάντα, αλλά τα στοιχεία που έχουμε εν τω μεταξύ συγκεντρώσει είναι ξεκάθαρα. Τελικά, πηγαίνει μόνος του στην Ασφάλεια, ομολογεί και ζητάει συγγνώμη. Και λέω τώρα:
Μα πόσο μα@#κας μπορεί να είναι ένας άνθρωπος; Εάν είχε τραυματιστεί ή και κάτι χειρότερο κάποιος άνθρωπος, θα ξέμπλεκε ποτέ ο τύπος; Γιατί δεν είπε, τουλάχιστον, από την πρώτη στιγμή κάτι του τύπου 'δεν το κατάλαβα, συγγνώμη, θα σας κάνω δήλωση' και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Εννοείται πως δεν αποσύρουμε τη μήνυση, σκεπτόμαστε μάλιστα να παραστούμε και ως Πολιτική Αγωγή. -
Επειδη κατι τετοιοι τυποι ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, σκιστε τον τον αλητη!!!!
Αν ηταν μηχανακι στη θεση σας το πιθανοτερο ειναι να τον ειχε σκοτωσει, παλι καλα που και εσεις γλυτωσατε με υλικες ζημιες.
-
Το μηχανάκι ήταν ακριβώς πίσω μας. Γλύτωσε μόνο γιατί του ανοίξαμε δρόμο μέσα από τα ιπτάμενα τούβλα με το αυτοκίνητό μας.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Επειδη κατι τετοιοι τυποι ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, σκιστε τον τον αλητη!!!!Αν ηταν μηχανακι στη θεση σας το πιθανοτερο ειναι να τον ειχε σκοτωσει, παλι καλα που και εσεις γλυτωσατε με υλικες ζημιες.
Ηθελα να συμπληρωσω και να σας παρακαλεσω να ΜΗΝ κανετε πισω στην δικη (ταχα τα παιδακια του που θα πεινασουν,αφου εσεις δεν παθατε τιποτα,
τι σας νοιαζει για τον αλλον κλπ).Η ενεργεια του να το σκασει δειχνει και το ποιον του 'ανθρωπου'.
Και μπραβο σας που ενεργησατε ετσι γιατι αλλοι θα το βαζαμε στον καταλογο του 'ωχ αδελφε τι ψαχνεις τωρα να βρεις' -
Θα ηθελα να θιξω ενα 'ασχετο' θεμα αλλα δεν ξερω που αλλου να το γραψω.
Αναφερομαι για τις (ημι)διαφανεις ζελατινες που καλυπτουν τις πινακιδες κυκλοφοριας.Ορισμενες ειναι τοσο διαυγεις που μονον με την αφη 'βλεπεις' τον αριθμο κυκλοφοριας.Αν τυχει να τρακαρεις και ο λεβεντης την κοπανισει δεν προλαβαινεις να δεις ουτε ενα γραμμα απο την πινακιδα.Μα θα μου πειτε οτι ο κατοχος το κανει για την καθαριοτητα και οχι για να την κοπαναει σε τυχον μπλεξιμο. Θελει οταν πουλησει το αμαξι οι πινακιδες του να ειναι αψογες Στο κατω κατω κανεις (?) μπατσος δεν τον σταματησε και τον υποχρεωσε να τις αφαιρεσει εκει επι τοπου.Αρα ειναι νομιμες.ΕΙΝΑΙ ? -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αναφερομαι για τις (ημι)διαφανεις ζελατινες που καλυπτουν τις πινακιδες κυκλοφοριας.Ορισμενες ειναι τοσο διαυγεις που μονον με την αφη 'βλεπεις' τον αριθμο κυκλοφοριας.Αν τυχει να τρακαρεις και ο λεβεντης την κοπανισει δεν προλαβαινεις να δεις ουτε ενα γραμμα απο την πινακιδα.Μα θα μου πειτε οτι ο κατοχος το κανει για την καθαριοτητα και οχι για να την κοπαναει σε τυχον μπλεξιμο. Θελει οταν πουλησει το αμαξι οι πινακιδες του να ειναι αψογες Στο κατω κατω κανεις (?) μπατσος δεν τον σταματησε και τον υποχρεωσε να τις αφαιρεσει εκει επι τοπου.Αρα ειναι νομιμες.ΕΙΝΑΙ ?Απ'ό,τι ξέρω αυτές οι ζελατίνες έχουν σκοπό να κάνουν (θεωρητικά τουλάχιστον) αδύνατη τη φωτογράφιση των πινακίδων από φωτοραντάρ, δεν έχουν σχέση με την καθαριότητα. Και είναι παράνομες, αν σε πιάσουν σου κόβουν κλήση για 'παραποίηση αριθμού κυκλοφορίας'.
-
Χθες στη Βουλιαγμένης 3 ενήληκες και 4 παιδιά σε τρίθυρο Lada hatchback (δεν είχα ξαναδεί τέτοιο). Δυο ενήλικες μπροστά κι ένας πίσω. Τα δύο πιο μεγάλα στο πίσω κάθισμα. Τα δυο πιο μικρά; Το ένα όρθιο ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα και το άλλο στο πορτ-μπαγκάζ.
Ζώνες; Τι είναι αυτό; -
Είναι απίστευτο! Γελάω ακόμα...
Αυτοκίνητο που το καπό του άνοιγε στο κάτω μέρος (σαν το C3 pluriel), με τα πίσω καθίσματα κάτω, και φορτωμένο με μια τεράστια πολυθρόνα που επειδή η μισή ήταν έξω από το αυτοκίνητο, την κρατούσε η συνοδηγός με το ΕΝΑ χέρι...
Αν είναι δυνατόν...
Αν φύγει από το χέρι της η πολυθρόνα και βαρέσει σε παπάκι???
Ελλαδάρα... -
Ειμαι σταματημενος και σκοτωνω την ωρα μου βλεποντας τη κυκλοφορια, και ξαφνικα βλεπω ενα πρωτης γενειας το οποιο ειχε τα παρακατω περιεργα.
πισω αριστερο φτερο καρατρακαρισμενο.
πισω αριστερη πορτα καρατρακαρισμενη.
μπροστα αριστερο φτερο τρακαρισμενο.
μπροστινα φωτα σπασμενα και εντελως κατεστραμενα.
στο κατω μερος της μασκας 4 προβολακια (πως θα βλεπουμε το βραδυ?)
γενικα το εξωτερικο ηταν μια ατελειωτη γρατζουνια.
το ΠΙΟ κουφα απο ολα ομως ηταν οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο ειχε κατι ζαντολαστιχα το οποια πραγματικα ΕΛΑΜΠΑΝ. Ηταν απιστευτα καθαρα!!!!!!!!!
Αα να μην ξεχασω και το αλλο, δεν ειχε και πινακιδες.Κανενας κανενα σχολιο?
-
Διάφορα ωραία :
-
Πλησιάζοντας στον Αϊ-Γόρδη (Κέρκυρα) η δεξιά λωρίδα έχει καταρρεύσει σε μήκος 50 περίπου μέτρων λόγω των χειμερινών κατακλυσμών. Εκεί έχει τοποθετηθεί ταμπέλα που ειδοποιεί ότι η διέλευση γίνεται με ευθύνη των οδηγών. Το θέμα είναι ότι από εκεί διέρχονται καθημερινά τόσο το λεωφορείο της γραμμής με αρκετά δρομολόγια, όσο και μεγάλος αριθμός τουριστικών λεωφορείων γεμάτων κόσμο.
Ερώτηση (αφελής) προς αρμοδίους, την ευθύνη για τους επιβάτες ποιός την έχει ; -
Εδώ στην Κέρκυρα μεγάλος αριθμός οδηγών αδιαφορεί πλήρως για τα σήματα STOP. Μάλιστα, εάν τολμήσεις να τους το υπενθυμήσεις εισπράττεις διάφορους ωραίους χαρακτηρισμούς, είτε όταν διασταυρώνεσαι μαζί τους είτε όταν βρεθούν πίσω σου σε ένα STOP. Φυσικά για το ανάποδο τρίγωνο ούτε λόγος.
-
Άλλο περίεργο με το νησί μας είναι ότι τα περισσότερα μηχανάκια (βέσπες, παπάκια, σκουτεράκια) δεν έχουν φώτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για τους πιτσιρικάδες αυτό είναι μαγκιά και το κάνουν συνειδητά, ενώ οι μεγαλύτεροι (έως και 100 χρονών γέροντες) απλά αδιαφορούν. Με δεδομένο τον πολύ κακό φωτισμό στους κεντρικούς δρόμους και τον ανύπαρκτο στους επαρχιακούς, ο κίνδυνος να χτυπήσεις κάποιον από αυτούς τη νύχτα είναι πολύ μεγάλος. Και άντε μετά να βρεις δίκιο ή να ξεπεράσεις το σοκ.
-
Μαθητευόμενος οδηγός σε εκπαιδευτικό αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο υπό την εποπτεία του 'δασκάλου' - 'εκπαιδευτή' (ρε πως έχουν χάσει το νόημά τους κάποιες λέξεις) και διακινδυνεύοντας να τραυματίσει πεζούς. Όταν έβαλα τις φωνές στο δάσκαλο περιορίστηκε να παριστάνει ότι κάτι ψάχνει.
Αυτά και πολλά άλλα λαμπρά για τη νεοελληνική οδηγική λεβεντιά.
-
-
Ο χρήστης arisaa3 έγραψε:
- Άλλο περίεργο με το νησί μας είναι ότι τα περισσότερα μηχανάκια (βέσπες, παπάκια, σκουτεράκια) δεν έχουν φώτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για τους πιτσιρικάδες αυτό είναι μαγκιά και το κάνουν συνειδητά, ενώ οι μεγαλύτεροι (έως και 100 χρονών γέροντες) απλά αδιαφορούν.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
- Άλλο περίεργο με το νησί μας είναι ότι τα περισσότερα μηχανάκια (βέσπες, παπάκια, σκουτεράκια) δεν έχουν φώτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για τους πιτσιρικάδες αυτό είναι μαγκιά και το κάνουν συνειδητά, ενώ οι μεγαλύτεροι (έως και 100 χρονών γέροντες) απλά αδιαφορούν.
Δίπλωμα και κράνος έχουν?
Αστυνομία έχει το νησί?
-
Mpika se ena kolochat kai lene ta aytokinita ths
mikris kathgorias (106 , saxo cinqu... klp ) NOUNOU !!Ti m@lakes thee mou !!
Eseis to kserate ?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δίπλωμα και κράνος έχουν?
Αστυνομία έχει το νησί?
Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω από πολλές συζητήσεις είναι αρκετοί αυτοί (όλων των ηλικιών) που κυκλοφορούν χωρίς δίπλωμα. Ίσως καταφέρω κάποια στιγμή να μάθω στατιστικά από την τροχαία και να σας πληροφορήσω καλύτερα.
Όσο για κράνη, τα χρησιμοποιούν ελάχιστοι αναβάτες κυρίως άνθρωποι συνειδητοποιημένοι με μηχανές μεσαίου-μεγάλου κυβισμού.
Η τροχαία σίγουρα δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες του νησιού. Κάνει δε μπλόκα σε γνωστά σημεία που εύκολα αποφεύγονται αφού με τα κινητά πέφτει και το γνωστό 'σύρμα' μεταξύ των νεαρών κυρίως αναβατών αλλά και οδηγών που φοβούνται τυχόν αλκοτέστ.
Και ας πούμε ότι δίνουν κλήση σε ένα οδηγό χωρίς φώτα, από εκεί και πέρα πως του επιτρέπουν να συνεχίσει την πορεία του ;
Για μένα η έλλειψη επαρκούς φωτισμού ή, η μη λειτουργία των φώτων πέδησης θα έπρεπε να επιφέρει την άμεση ακινητοποίηση του οχήματος από την τροχαία. Ας το πάρει οδική βοήθεια να το πάει κατευθείαν σε συνεργείο.
Να πούμε και για τα κακορυθμισμένα φώτα ; Άσε σε άλλο post.
-
Ο χρήστης Slipstream έγραψε:
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΚΟUΚ. Ο ΤΥΠΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ.Σιγά τα αίματα !!
-
Ο χρήστης trexa_gyreve έγραψε:
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΚΟUΚ. Ο ΤΥΠΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ.
Σιγά τα αίματα !!
Sorry αλλά σε ποια σελίδα είναι το post του Slipstream?
Εγώ δεν το βλέπω???
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΚΟUΚ. Ο ΤΥΠΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ.
Σιγά τα αίματα !!
Εγώ δεν το βλέπω???
Στην πρώτη.
-
Ο χρήστης trexa_gyreve έγραψε:
Σιγά τα αίματα !!
Εγώ δεν το βλέπω???
Στην πρώτη.
Α οκ!
Τότε το σχόλιο σου (ειρωνικότατο και άσκοπο) ήταν απόλυτα χρήσιμο σε ένα post που έγινε τον Άυγουστο του 2002 !!!!Ρε ήμαρτον!!!!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!