-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Πριν κάτι μήνες στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, μπροστά μου πήγαινε μια κοπελιά με ένα Στάρλετ έκανε το εξής φοβερό: Σε μια αριστερή καμπή που έχει διασταύρωση, η τύπισσα πανικοβλήθηκε που είδε κάποιον στο Στοπ (όχι μετά απο αυτό-το τονίζω!!!) και το άφησε ευθεία φρενάροντας.Στο σημείο το πεζοδρόμιο ήταν υπό κατασκευή.είχε μόνο την κόχη (ξέρετε εκείνο το κράσπεδο των 20 εκατοστών) και μετά τίποτα.Χώμα και πέτρες.Το σταλρετάκι καβ'αλησε λοιπόν το κράσπεδο, έβαλε τις 2 δεξιές ρόδες εξω από το δρόμο και τις αριστρές στην άσφαλτο.Η κοπελιά το άφησε να πηγαίνει έτσι, μέχρι που ήρθε και ψήλωσε το άτιμο το πεζοδρόμιο σεσχέση και με την άσφαλτο και με το χώμα!Αποτέλεσμα;το Τογιότα στον αέρα, με τον πίσω αριστερό τροχό να ναι ο μοναδικός που πατούσε και το κάρτερ να στηρίζει το υπόλοιπο αυτοκίνητο!!! Με τρεις τροχούς στον αέρα προσπαθούσε να βγει και γκάζωνε, γκάζωνε, αλλά έλα που δεν ήταν πισωκίνητο!!!Εννοείται οτι σταμάτησα (επειδή ήταν και πολύ μωρό επίσης...), έκατσα πάνω στο καπώ για να βρει πρόσφυση και της είπα να βάλει όπισθεν...Ανιδιοτέλεια, ε?
-
Ανιδιοτέλεια, ε? [/quote] Να την άφηνα έτσι;Κρίμα το κορίτσι...Και δεν έγραψα οτι έβρεχε κιόλας!Όχι πολύ αλλά δείτε αυτοθυσία!!!
-
Το κακό είναι οτι η γκόμενα ενώ με ευχαρίστησε, γνωριστήκαμε κτλ, τώρα με ντρέπεται λέει!!!Μου χει δώσει κινητό, όλα ΟΚ αλλά κάθε φορά που την πετυχαίνω κοκκινίζει από ντροπή και με αποφεύγει.Άσε που συνέχεια με ρωτάει αν το ξέρει κανένας.Και δε μπορώ να της πω ρε μάγκες οτι μπορεί να συμβεί στον καθένα για να νιώσει καλύτερα!Αφού ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ!!!Αλλά την επόμενη φορά μπορεί και να το πω...
-
Έτσι πες της... αν είναι ξανθιά θα το χάψει σίγουρα..!
-
Παντως το σιγουρο ειναι οτι δεν το ξερουν πολλοι.......
Μολις 7000 μελη του 4Τf -
Είμαστε 3 αυτοκίνητα σ' ένα στενό δρόμο, κινούμενοι όλοι προς την ίδια κατεύθυνση.
Το πρώτο σταματάει, κλείνει όλο το δρόμο (ενώ αν σταματούσε 50 εκατοστά πιο αριστερά ή δεξιά θα μπορούσαμε να περάσουμε) και βγαίνουν δυο ατάραχες γυναίκες με τα ψώνια στα χέρια.
Το αυτοκίνητο το παρατάνε εκεί στη μέση του δρόμου κλείνοντάς τον εντελώς!!!!Έτσι πως πηγαίνουν να φύγουν φωνάζει αυτός που ήταν ακριβώς από πίσω: Καλά το αμάξι εκεί θα το αφήσετε??!!
Και η απάντηση της ατάραχης νοικοκυράς: Ναι περιμέντε δυο λεπτά ντε!
Τραγική κατάσταση
-
Ρε μπελάς σήμερα.
Υπερήλικας σε γαλάζιο 206 πήγαινε για ώρα στην αριστερή λωρίδα με 30-40 χλμ και ξεχασμένα τα αλάρμ. Συνέχιζε εκεί μέχρι που χάθηκε από τον κεντρικό καθρέπτη μου.
Νεανίς με smart ομοίως με τον υπερήλικα στον ίδιο δρόμο. Πέρασα από δεξιά και στρέφοντας το κεφάλι την είδα να φτιάχνει το κραγιόν της στον κεντρικό καθρέπτη (ο οποίος εννοείται ότι αποκλείεται να 'κοίταζε' προς τα πίσω).
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Παντως το σιγουρο ειναι οτι δεν το ξερουν πολλοι.......
Μολις 7000 μελη του 4ΤfΛες να είναι στο φόρουμ και να ντραπεί;τηλέφωνο να με βρίσει δε με πήρε πάντως!!!αλλά δεν είπα ποιά είναι.είπα εγώ οτι είναι καστανόξανθη, γύρω στο 1.65 και τη λένε Χριστίνα;ή μήπως οτι οι πινακίδες του Στάρλετ είναι ΥΡΒ 96.. Έλα πλάκα κάνω.σιγά μη θυμάμαι πινακίδα!
-
Σήμερα ήμουν Αίγιο για τη δουλειά.Μπαίνω στην Ερμού που εκεί είναι στενό που μεταβίας χωράει ΙΧ...Μπροστά μου βλέπω το προ-προηγούμενο Σιβίκ σεντάν με αλάρμια.Λέω δε γαμιέται, πόσο θα αργήσει;Το χόντα αυτοκόλλητα NO FEAR πίσω και μπούκα που χωρούσε το κλιό μου ολόκληρο μέσα...Περνάνε 5 λεπτά περίπου, βγαίνει από ένα μαγαζί ένας παππάς, μου κάνει νόημα για συγνώμη, μπαίνει και γκαζώνει! Λέω ντάξει του γιού του θα ναι κλπ. προχωράει ο τύπος, το κλιό τρίζει απ τη μπούκα του (καλά γενικώς τρίζει...), στρίβει δεξιά στην Ελίκης και στα 50 μέτρα διπλοπαρκαρισμένο πικ απ κατεβάζει κάτι πράγματα.Μπιιιιιιιιιιιιιιπ, ο παππάς!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Σκουφά παρακαλώ!!!! όχι κανένα τυχαίο στενάκι!
(Άντε είδατε και το καπό μου)
το απίθανο είναι το καπό σου ή το βανάκι που 'χει ανέβει στο 'κράσπεδο';
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Το κακό είναι οτι η γκόμενα ενώ με ευχαρίστησε, γνωριστήκαμε κτλ, τώρα με ντρέπεται λέει!!!Μου χει δώσει κινητό, όλα ΟΚ αλλά κάθε φορά που την πετυχαίνω κοκκινίζει από ντροπή και με αποφεύγει.Άσε που συνέχεια με ρωτάει αν το ξέρει κανένας.Και δε μπορώ να της πω ρε μάγκες οτι μπορεί να συμβεί στον καθένα για να νιώσει καλύτερα!Αφού ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ!!!Αλλά την επόμενη φορά μπορεί και να το πω...Μέχρι και η άλλη άκρη του Ατλαντικού το έμαθε
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
ΟΚ, η κατασταση εχει ξεφυγει απο ΚΑΘΕ ελεγχο....
**
Λεωφορειο του ΟΑΣΑ με αναμενα τα προβολια ομιχλης και στα κανονικα τα θεσεως**Καλα, το ποσο αγριο και γρηγορο εδειχνε, δεν περιγραφεται...
είδα χθες το ίδιο περιστατικό στο Θησείο αλλά με περιπολικό
-
το συγκεκριμένο topic εμφάνισε πρόβλημα με τις πολλές σελίδες, το έχω πετύχει και σ'άλλο φόρουμ παλιότερα σε πολυσέλιδα topic/forum και δε ξέρω αν οφείλεται στη mysql ή στην έκδοση του phpBB. όποιος ξέρει let me know
-
Ταξί Almera με προβολάκια αναμένα βρίσκεται πίσω μου σταματώ για λίγα δευτερόλεπτα για να κατέβει η γυναίκα μου από το αμάξι (αν είχε έστω και λίγο χώρο θα έκανα στην άκρη αλλά που τέτοιο πράγμα στη Κυψέλη) οπότε ο ταρίφας αρχίζει να κορνάρει δαιμονισμένα με ταυτόχρονο σχόλιο 'άντε ρε μα... αηδία έχεται καταντήσει κ..λογιωταχίδες'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ταξί Almera με προβολάκια αναμένα βρίσκεται πίσω μου σταματώ για λίγα δευτερόλεπτα για να κατέβει η γυναίκα μου από το αμάξι (αν είχε έστω και λίγο χώρο θα έκανα στην άκρη αλλά που τέτοιο πράγμα στη Κυψέλη) οπότε ο ταρίφας αρχίζει να κορνάρει δαιμονισμένα με ταυτόχρονο σχόλιο 'άντε ρε μα... αηδία έχεται καταντήσει κ..λογιωταχίδες'....ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα
-
tazio, έπρεπε ν'ανάψεις κι εσύ το φως ομίχλης να τον γκαβώσεις το βλάκα.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ακριβως στο ιδιο σημειο πριν 1 μηνα ειχα δει τον αξιοτιμο κ. Μακη Τριανταφυλλοπουλο με το μαυρο Cayenne Turbo του. Μολις το ειχε ανεβασει στο πεζοδρομιο-σταση και εφευγε σαν κυριος...
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Ακριβως στο ιδιο σημειο πριν 1 μηνα ειχα δει τον αξιοτιμο κ. Μακη Τριανταφυλλοπουλο με το μαυρο Cayenne Turbo του. Μολις το ειχε ανεβασει στο πεζοδρομιο-σταση και εφευγε σαν κυριος...
porschiko ε?εγω τον ειχα δει στη Θεσσαλονικη το Σεπτεμβριο με grand cherokee το τελευταιο μοντελο.ε ρε πείνα...
-
Εχει ΘΕΜΑ για αυτό...
-
Γυρνωντας απο Αθηνα ειμαι μεσα στο τουνελ Αρτεμησιου 50 με 60 μετρα πριν την εξοδο .Απο πισω μου ειναι ενα JEEP ή καποιο αλλο μοντελο ιδιου παντως μεγεθους.Η ταχυτητα μου ειναι 60χλμ/ωρα.Ξαφνικα ακουω ενα μπασο θορυβο και βλεπω απο αριστερα μου να με προσπερνα ενα Punto sporting ασημι με πινακιδες ΖΖκατι.Και απο απεναντι να ερχεται νταλικα!!!!!!!Κοβω το τιμονι δεξια ,χωνεται
και ο μ@λ@κ@ς με το σπορτινγκ μπροστα μου ξακριζει και η νταλικα και γλυτωνουμε μια καραμπολα τουλαχιστον τριων αμαξιων και μιας νταλικας.
Ο ηλιθιος καταλαβε την #$%*** που εκανε , το πατησε και εγινε μπουχος.
Ελπιζω να του παει σπιτι μια ωραια φωτο που να δειχνει την παπαρια που εκανε,αν ζει μεχρι τοτε με το μυαλο που κουβαλαει.Ακου τυφλη προσπεραση μεσα σε τουνελ!!!!
Οι ηλιθιοι ειναι αναμεσα μας ,προφυλαχθητε!!.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!