-
Γεια σου Αμαλιάδα με τα ωραία σου!!!!!!
-
Σκεψου τωρα να σε σταματησουν επειδη πηγαινες με 90 σε δρομο με οριο 80, και να υπαρχει αυτο το πραγμα που θα κανει βολτες χωρις να το 'ακουμπαει' κανενας!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γεια σου Αμαλιάδα με τα ωραία σου!!!!!!Γειά σου πατριώτη.
(Μακάρι να ήταν μόνο η Αμαλιάδα...)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...Τζάμι μπροστά έχει;Τι είναι αυτά που λες, όχι βέβαια!!!!!!!!!!!
-
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν θα τ'αγγίξουν, αφού πάει πάντα με τα όρια ταχύτητας...
Αυτό το χρέπι πάντως σηκώνει καταγγελία. Δοκίμασε και για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Τζάμι μπροστά έχει;
Τι είναι αυτά που λες, όχι βέβαια!!!!!!!!!!!
Air condition?
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν θα τ'αγγίξουν, αφού πάει πάντα με τα όρια ταχύτητας...Αυτό το χρέπι πάντως σηκώνει καταγγελία. Δοκίμασε και για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.
Θα έπρεπε να γίνει καταγγελία ονομαστικά στην κυρία, αφού δεν έχει πινακίδες. Και μπορεί να σε καταγγείλει για ψευδή καταμήνυση, αφού δεν μπορείς να αποδείξεις ότι κινείται (οι φωτο είναι προϊόν υποκλοπής και δεν λαμβάνονται υπ' όψιν ). Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στην Τροχαία, να πάρεις ένα όργανο μαζί σου και να το πας να την δει να κινείται!!!!!! Αλλά αν δεν κινείται μέχρι να την βρεις η δεν την βρεις, μπορεί να σε κατηγορήσει το όργανο για άσκοπη μετακίνησή του.
Τελικά, το μόνο εύκολο που μπορώ να κάνω είναι να το κάψω!
Γμτ, είναι και Honda και, απ' ότι φαίνεται, δε χαλάει....Τζάμι μπροστά έχει;
Τι είναι αυτά που λες, όχι βέβαια!!!!!!!!!!!
Air condition?
cmarin, δεν το περίμενα αυτό από εσένα. Βεβαίως και έχει (μόνο μη με ρωτήσεις αν δροσίζει το εσωτερικό το καλοκαίρι).
-
Οι φωτογραφίες οχημάτων που κινούνται σε δημόσιο χώρο ΔΕΝ είναι προϊόν υποκλοπής και μπορούν μια χαρά να χρησιμοποιηθούν ως πειστήριο σε οποιοδήποτε δικαστήριο (αλλιώς θα ήταν παράνομα τα φωτοραντάρ).
-
...oπότε Ηλία τράβα μια καταγγελία με τις φωτό που μας έδειξες.
Οσο την βλέπω, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!Το σούργελο...
-
Προτεινω να τις ψηφισουμε φωτογραφιες του μήνα... και να δωσουμε και στον Ηλια ενα δωρακι.....(το οχημα της φωτογραφίας για παράδειγμα
) -
Εχθές το μεσημέρι γυρίζω από την Πολυτεχνειούπολη, μέσω της Κατεχάκη.
Στο σημείο που ο δρόμος είναι 1,5 λωρίδα (μεταξύ Κηφησίας και Μεσογείων) και ενώ είμαι στη μισή δεξιά λωρίδα, αντιλαμβάνομαι ένα ασθενοφόρο με αναμένο τον φάρο και τη σειρήνα περίπου 20 αυτοκίνητα πιο πίσω. ΌΛΟΙ όσοι ήταν στη αριστερή λωρίδα ανέβηκαν στη νησίδα και όλοι όσοι ήταν στη δεξιά πήγαν όσο πιο δεξιά επέτρεπαν οι συνθήκες. Όλοι εκτός της ηλίθιας που ήταν από πίσω μου η οποία μου άναβε προβολείς και μου έκανε νόημα να προχωρήσω.
Φταίω να κατέβω κάτω και να την αρχίσω στις γρήγορες;!;
Ευτυχώς κρατήθηκα και το άφησα να περάσει...
Δεν είμαι σίγουρος αν έκανα καλά όμως...
-
Και δεύτερο σκηνικό εχθές με γυναίκα.
Είμαι στο αυτοκίνητο (παρκαρισμένο) και περιμένω μια κοπέλα για να φύγουμε. Στο μπροστινό αυτοκίνητο ήταν μια γυναίκα και επειδή δεν υπήρχε αρκετός χώρος για να ξεπαρκάρει έκανα το δικό μου 1 μέτρο πιο πίσω για να τη διευκολύνω. Αντί να ξεκινήσει μου παίζει τα φώτα και μου κάνει νόημα 'φύγε'. Εγώ της κάνω νόημα να φύγει εκείνη. Πάλι τα ίδια αυτή. Σβήνω τον κινητήρα για να της δείξω ότι περιμένω και εκείνη αρχίζει τα κορναρίσματα.
Τελικά κατάφερε και έφυγε...
Να με συγχωρέσουν οι κυρίες του φόρουμ αλλά μερικές γυναίκες είναι όντως ΜΟΝΟ για πιάτα... Το ίδιο ισχύει βέβαια και για μερικούς άντρες αλλά μετά τα χθεσινά τι να πει κανείς...
-
Οι φωτογραφίες οχημάτων που κινούνται σε δημόσιο χώρο ΔΕΝ είναι προϊόν υποκλοπής και μπορούν μια χαρά να χρησιμοποιηθούν ως πειστήριο σε οποιοδήποτε δικαστήριο (αλλιώς θα ήταν παράνομα τα φωτοραντάρ).Θα στείλω τις φωτογραφίες με συστημένο στην Τροχαία και θα περιμένω απάντηση.
Να δω, θα έλθει; -
Σύμφωνα με το νόμο, είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν, αλλιώς τους μηνύεις. Εγώ πάντως στη θέση σου θα πήγαινα αυτοπροσώπως τις φωτογραφίες αυτές, έχοντας από δίπλα κι ένα δικηγόρο που να'ναι γάτος.
-
Σύμφωνα με το νόμο, είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν, αλλιώς τους μηνύεις. Εγώ πάντως στη θέση σου θα πήγαινα αυτοπροσώπως τις φωτογραφίες αυτές, έχοντας από δίπλα κι ένα δικηγόρο που να'ναι γάτος.Πρεπει να εισαι άεργος (όχι ανεργος) και ευκατάστατος για να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες.
-
Διαφωνώ. Αυτό είναι δικαιολογία για να μην κάνουμε τίποτα που να βάλει στη θέση τους τα πράγματα. Ανεχόμενοι τέτοιου είδους καταστάσεις, εκπαιδεύουμε τους άλλους να συμπεριφέρονται κατ'αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή, με άλλα λόγια, ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
Όσο κρυβόμαστε πίσω απ'το δάχτυλό μας και ωχαδερφίζουμε, τόσο θα κυκλοφορούν στο δρόμο τέτοια φονικά εργαλεία.
Ωστόσο, κανένας δεν είναι αρκετά άεργος για να το παίξει 'αγανακτισμένος πολίτης' με τους πιο 'ανήσυχους' οδηγούς... Μήπως δηλαδή πρέπει να μιλάμε και για υποκρισία;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πριν λιγο ειδα τη πρωτη μου Mazerati.
Δεν προλαβα να την παρατηρησω καλα γιατι τα ματια μου ειχαν κολησει στις πινακηδες ΑΝΖ, Αγιου Νικολαου, που μου εκαναν μεγαλη εντυπωση.
Maserati ιερόσυλε!
Ααα ναι;
...κι οπως λεω παντα σε τετοιες περιπτωσεις: 'Εγω το ηξερα, απλα ηθελα να δοκιμασω τις γνωσεις σας.'
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σύμφωνα με το νόμο, είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν, αλλιώς τους μηνύεις. Εγώ πάντως στη θέση σου θα πήγαινα αυτοπροσώπως τις φωτογραφίες αυτές, έχοντας από δίπλα κι ένα δικηγόρο που να'ναι γάτος.
Πρεπει να εισαι άεργος (όχι ανεργος) και ευκατάστατος για να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες.
akrivws!!
-
Προχθές στη Θεσσαλονίκη στη διασταύρωση Λ. Στρατού και Παπαναστασίου:
Είμαι στο φανάρι σταματημένος και γίνεται της πόπης από κίνηση. Ξαφνικά, κάτι πέφτει από τον ουρανό!!!!!!! Τα παίξαμε όλοι... Τελικά είδα ότι ήταν μία πακεταρισμένη τούρτα μαζί με τη σακούλα της, η οποία προσγειώθηκε στο καπό ενός ταξί, προκαλώντας ζημιές φυσικά!!! Ο ταξιτζής σταμάτησε και έψαχνε να βρει από που του ήρθε... Προχωρώντας λίγο είδα ότι παραπέρα είχε πέσει και μία ανθοδέσμη...
Μάλλον καυγαδάκι και αυτός πήγε να εξιλεωθεί με γλυκό και λουλούδια και αυτή του τα πέταξε στο δρόμο (από την μπαλκονόπορτα της πολυκατοικίας...) Ο καϋμένος ο ταξιτζής που του χτύπησε το αμάξι δεν κατάλαβα σε τι έφταιγε...
-
Εμένα μου είχε έρθει από μπαλκόνι milko, χάλια με είχε κάνει και πήγαινα θέατρο.
Ο υπαίτιος καπνός...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!