-
Την προηγούμενη βδομάδα. Ταξί Αvensis διαλυμένο, 3-4 κομμάτια στοκαρισμένα, άλλα 2 μάυρα, προφυλακτήρας δεμένος με σκοινί , βρώμικο, άθλιο αλλά.......στο ταμπλώ εγχρωμη οθόνη, DVD, σύστημα πλοήγησης και διάφορα άλλα ηλεκτροκικά καλούδια.
Επίσης CLK μαύρη προηγούμενης γενιάς με λάστιχο 325/35/19 (τόσο το έκοψα)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο αλλος εφυγε και γω εκανα πως δεν ειδα.
γιατί έκανες πως δεν είδες, ω πάτερ?
δεν το άξιζε ένα μπινελικάκι?Οταν ημουν στην ηλικια σας εμπαινα μεσ'τα ολα χωρις να κοιταω ττις συνεπειες.
Η ζωη μ'εμαθε οτι να δινεις γροθια στο μαχαιρι δεν ειναι παντα και το σωστο. -
Σάββατο ξημερώματα σε ταξί, γράφει στο τέλος της διαδρομής το ταξίμετρο 2.02
-
Εχθές το πρωί στην περιοχή του λιμανιού Φλορέτα( !!! ) έσερνε χειράμαξα της οποίας είχε επεκτείνει τις χειρολαβές και τις είχε στερεώσει κάπου κάτω από το κάθισμα του. Α να μην ξεχάσω πάνω στην χειράμαξα υπήρχαν δυο καφάσια με πάγο και πιθανά ψάρια μέσα στον πάγο.
-
[quote='Di0']Σάββατο ξημερώματα σε ταξί, γράφει στο τέλος της διαδρομής το ταξίμετρο 2.02
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ήμουν πολύ χώμα για να κάνω φασαρία για 30 λεπτά...σ' αυτό υπολόγισε κι εκείνος
-
na kai kati pou dn fantastika oti 8a mporouse na simbei... eimai stin e.o 8es/nikis-xalkidikis, reuma pros 8es/niki. sto ipsos tis aerogefiras tis 8ermis ksafnika blepw ton mprostino mou na plakwnetai sta frena kai na prospa8ei na kanei aristera (imastan stin aristeri lwrida). ti kanei o tipos lew, frenarw kai egw, anabw alarm kai blepw oti xtipise mia katsika!!! katsika i tragos, dn 8imamai. alla re paidia, katsika stin aristeri lwrida se e.o.? pws eftase ekei? eixe kai kinisi kiolas. prosexeis tous apo pisw min pesoun panw, prosexeis apo dipla min kanontas sfines se xtipisou, e prepei kai gia katsikes pia?
sorry gia to megalo post, alla frikara! -
Αυτό μου θυμίζει την κουβέντα για το κατά πόσο είναι ασφαλές να τρέχεις με 200 στην ΕΟ. Είχα αναφερθεί και στα ζώα-παρανόμους.
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... %E1#181177
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
na kai kati pou dn fantastika oti 8a mporouse na simbei... eimai stin e.o 8es/nikis-xalkidikis, reuma pros 8es/niki. sto ipsos tis aerogefiras tis 8ermis ksafnika blepw ton mprostino mou na plakwnetai sta frena kai na prospa8ei na kanei aristera (imastan stin aristeri lwrida). ti kanei o tipos lew, frenarw kai egw, anabw alarm kai blepw oti xtipise mia katsika!!! katsika i tragos, dn 8imamai. alla re paidia, katsika stin aristeri lwrida se e.o.? pws eftase ekei? eixe kai kinisi kiolas. prosexeis tous apo pisw min pesoun panw, prosexeis apo dipla min kanontas sfines se xtipisou, e prepei kai gia katsikes pia?
sorry gia to megalo post, alla frikara!Καταρχήν μια παράκληση. Γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες πριν βγουν τα ματάκια μας, άσε που το επιβάλει και ο κανονισμός του Forum μας!!!!
Δεν ξέρω για τις άλλες Εθνικές Οδούς αλλά εμάς εδώ κάτω είναι πολύ συχνό φαινόμενο για να φτάσουμε αν το σχολιάσουμε και λαμβάνεται σοβαρά υπόψη κατά τις μετακινήσεις μας όπως οι βράχοι που πέφτουν, τις λακκούβες, τα μικρομάγαζα που πουλούν από μανουσάκια πορτοκάλια καρπούζια και ότι άλλο φανταστείς με τους εμπόρους συχνά να πετάγονται μπροστά σου προωθώντας την πραμάτεια τους!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
sorry gia to megalo post, alla frikara!ίδιο σκηνικό πριν χρόνια στο Αίγιο!!!
Επίσης αν περάσει κανείς από την Π.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών ανάμεσα σε Ρίο κ Αγ. Βασίλη πιθανόν να χρειαστεί να φρενάρει ΄για να γλυτώσει τον βοσκό με το κοπάδι που τα περνάει κάθετα στην Π.Ε.Ο. για να φτάσει μία γέφυρα πάνω από την οποία περνάει η Ν.Ε.Ο.
Ακόμα κ σήμερα το πρωϊ στις 6:30 παρότι έριχνε καρέκλες το κοπάδι σταθερό στην ώρα του....... τι να λέμε τώρα!Κ το καλό τώρα:
εν έτη 1995 πάμε για μπανάκι Καλογριά (για όσους γνωρίζουν) όπου μετά του Λάππα κοπάδι από κατσίκια περνάει τον δρόμο, σταματάμε κ περιμένουμε! ξάφνου βλέπουμε μία κατσίκα να σταμάτει, να κοιτάει το αυτοκίνητο μπροστά (κόκκινο corolla φίλου) παίρνει φόρα κ του χώνει μία κουτουλιά με τα κέρατα στο εμπρός αριστερό φτερό!
Αποτέλεσμα το φτερό μέσα κ με 2 τρύπες
Εμείς είχαμε λυθεί στα γέλια κ ο φίλος να κυνηγάει τον τσομπάνη...... τελικά μετά από μήνες αποζημιώθηκε! -
συγνώμη για τα greenglish αλλά είμαι σε νετ καφέ και είχε γίνει μια βλακεία με το pc. εγώ πήρα την τροχαία τηλέφωνο από το κινητό και τους είπα τι έγινε παντως. δεν ξέρω αν την μάζεψαν. έτσι μεγάλη που ήταν, αποτελούσε μεγάλο κίνδυνο. αλλα κατσίκα δεν είχα φανταστεί ποτέ οτι 8α έβλεπα σε ε.ο. κάποτε που περνούσα πάνω στον ταϋγετο πήγαινα καροτσάκι για κανένα δεκαλεπτο με κάτι προβατα, αλλα ποτέ σε δρόμο ταχείασ κυκλοφορίας. δεν 8αέπρεπε να υπάρχει κάποιος τρόπος ωστε να μην μπαίνουν στον δρόμο;
-
Βράδυ 2 περασμένα τα μεσάνυκτα επιστρέφαμε από παραλαβή πυρομαχικών σε φάλαγγα 6 STEYR και μπροστά ένα τζίπ. Με το που περνάει το τζιπ ενα γαιδούρι πετάγεται στη μέση του δρόμου. Ευτυχώς δεν έγινε κάπιο ατύχημα.
Είμασταν και φορτομένοι βαρέου τύπου πυρομαχικά φαντάζομαι το αποτέλεσμα. -
Σήμερα το βράδυ στην παραλιακή κάποιο ζώον με κόκκινο Punto (χωρίς να έχει αναμμένα φώτα) έκανε συνεχώς σφήνες. απο τη Βάρης Κορωπίου μέχρι την Γλυφάδα.
-
Πριν λιγο ειδα τη πρωτη μου Mazerati.
Δεν προλαβα να την παρατηρησω καλα γιατι τα ματια μου ειχαν κολησει στις πινακηδες ΑΝΖ, Αγιου Νικολαου, που μου εκαναν μεγαλη εντυπωση.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πριν λιγο ειδα τη πρωτη μου Mazerati.Δεν προλαβα να την παρατηρησω καλα γιατι τα ματια μου ειχαν κολησει στις πινακηδες ΑΝΖ, Αγιου Νικολαου, που μου εκαναν μεγαλη εντυπωση.
Maserati ιερόσυλε!
-
Ειδα χτες στην Γλυφαδα,Atos να ρυμουλκεί ένα φορτηγάκι ( στο μεγεθους του παλιου γνωστου VW)
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πριν λιγο ειδα τη πρωτη μου Mazerati.Δεν προλαβα να την παρατηρησω καλα γιατι τα ματια μου ειχαν κολησει στις πινακηδες ΑΝΖ, Αγιου Νικολαου, που μου εκαναν μεγαλη εντυπωση.
Eγώ είδα προχθές στην Κηφισιά δύο 3200GT(ξέρετε... τις καλές.... με τα φώτα μπούμεραγκ, όχι τις καινούργιες με τα αμερικάνικα φώτα ) μία θαλασσύ και μία μπλε παρκαρισμένες η μία πίσω ακριβώς από την άλλη! Και η πλάκα είναι ότι δεν ήταν στην ίδια παρέα γιατί η μία εφυγέ πολύ νωρίτερα από την άλλη.
-
VW Golf V 1,4 FSi μαύρο, 3θυρο με.......... ζάντες 18'...
Το είδα την ώρα που το πάρκαρε θηλυκή όμορφη ύπαρξη και έκατσα να το κοιτώ σαν χαζός.. -
Τις προτάσεις σας παρακαλώ:
Για να φύγω από το σπίτι μου, ο μοναδικός δρόμος είναι μια κατηφόρα με τουλάχιστον 10-15% κλίση, στρωμένη με πλάκες, γλιστερή ως εκεί που δεν παίρνει (τσακίζεσαι ακόμα και με τα πόδια), η οποία καταλήγει σε δεξιά στροφή 180 μοιρών (με την ίδια κλίση) για να σε βγάλει στον κεντρικό δρόμο. Πριν τη στροφή υπάρχει λίγος χώρος αριστερά, ώστε να ανοιχτείς και να πάρεις ίσα ίσα τη φουρκέτα χωρίς μανούβρα.
Το κακό είναι, ότι πολλοί παρκάρουν εκεί, (συγκεκριμένα κυρίως ένας με πεζό 205 κόκκινο το έχει αφήσει μόνιμα εκεί τις τελευταίες 20 μέρες) με αποτέλεσμα πρωί πρωί με κρύο αυτοκίνητο να χρειάζεται όπισθεν σε κλίση 10% και γλιστερό οδόστρωμα με τέρμα κομμένο τιμόνι για να περάσεις από το σημείο, το λυπάμαι το καημένο το κουβαδάκι μου
τι να κάνω με τον τύπο???
-
Σπύρο να πας να του μιλήσεις εάν ξέρεις που μένει...εάν δεν παίρνει από λόγια και παρκάρει παράνομα, ένα τηλεφωνάκι στην Τροχαία
Εάν τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!