-
Mόλις μου έστειλαν κ φώτο από κινητό από Πάτρα, όπου σε ένα οικοδομικό τετράγωνο από την αριστερή μεριά έγραφε η δημοτική αστυνομία κ από την δεξιά η 'κανονική' αστυνομία
Το πιο καλό τύπος ο οποίος ούρλιαζε στους αστυνομικούς ότι από καμιά μεριά δεν μπορεί να παρκάρει κ τόσα χρόνια που τα αφήνουν άλλοι κανένας δεν τους ενοχλεί, σήμερα που πάρκαρε αυτός για 1η φορά του έκοψαν κλήση είναι να χτηπιέσε από τα γέλια!
Είναι παράνομος κ το βρήκε ως δικαιολογία αυτό?
Αμ το άλλο που βγήκαν 'μικροί μεγάλοι' να μαζέψουν χρήματα????
Λέτε να μην τους φτάνουν αυτά που έχουν για την στολή κ την συμμετοχή στο Καρναβάλι χμμμμ.... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ας παει η κυρια στην Karenta να παρει μια προσφορα για την επισκευη κι αμα ξαναγουσταρει on top γραψε μου (θα μου πεις, πιθανοτατα *θα πληρωσει ο μ@#$%ς! Ειναι κι αυτο...)Πάλι on top θα είναι
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ας παει η κυρια στην Karenta να παρει μια προσφορα για την επισκευη κι αμα ξαναγουσταρει on top γραψε μου (θα μου πεις, πιθανοτατα θα πληρωσει ο μ@#$%*ς! Ειναι κι αυτο...)Πάντως ρε παιδιά, πέρα απ' το αστείο της υπόθεσης τώρα, μήπως έχουμε παρα-υποτιμήσει τις γυναίκες; Δηλαδή γιατί να πληρώσει ο μ@λ@κ@ς ή ο κάθε άντρας τέλος πάντων; Και γιατί να είναι κάποιος μ@λ@κ@ς υποχρεωτικά; Οι γυναίκες σήμερα δεν είναι εξαρτημένες απ' τους άντρες-γκόμενους πλέον, όπως ίσως ήταν κάποτε. Οπότε, το βρίσκω τουλάχιστον υποτιμητικό να μιλάμε έτσι γι' αυτές εδώ μέσα, έστω και αν πρόκειται για κάποια που έκανε τόσο χοντρή πατάτα. Πιθανότατα όμως, η ίδια θα πληρώσει μάγκες μου, κακά τα ψέματα. Είτε σας αρέσει είτε όχι, τα ίδια με εμάς βγάζουν, ίσως και περισσότερα σε κάποιες περιπτώσεις. Και εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων, αξίζουν το σεβασμό μας!
-
ΟΚ, και αφού κλείσαμε το off topic mode, πάμε στα βασικά... Ετοιμάζομαι για OSCAR κύριοι, είδα ότι πιο απίθανο μπορεί να δει κανείς στους Ελληνικούς δρόμους. Υποκληθείτε παρακαλώ, ξεκινάω την περιγραφή.
08:40 σήμερα Ακαδημίας και Πατρ. Γρηγορίου στο Ηράκλειο. Θέλω να στρίψω αριστερά απ' την Ακαδημίας για Πινδάρου (στη συμβολή τριών οδών, δίπλα στου Σαβοϊδάκη για όσους είναι από εδώ). Μπροστά μου ένα ακόμα αμάξι, από αριστερά μου κατεβαίνει τη Γρηογορίου ένας ακόμα. Από απέναντι έρχεται ταρίφας. Τι γίνεται λοιπόν;;; Ο ταρίφας, δίνει προτεραιότητα στον τύπο από αριστερά. Φεύγει ο ταρίφας, από πίσω του 2ος συνάδελφος κολλητά, δίνει προτεραιότητα στο αμάξι μπροστά μου που έστριβε επίσης αριστερά. Πίσω από τον δεύτερο ταρίφα, τρίτος ταρίφας, ο οποίος δίνει προτεραιότητα σε εμένα! Τι έγινε ρε παιδιά, τρεις ταξιτζήδες κολλητά δίνουν τρεις προτεραιότητες; Μας κάνετε πλάκα; Και πού, στο Ηράκλειο;;; Είμαστε σοβαροί; Αφού εγώ φεύγοντας, του κούνησα το κεφάλι μου με προφανή απορία την ώρα που τον ευχαριστούσα...
Λοιπόν, τι κερδίζω με αυτό που είδα;
(Υ.Γ. Και να τονίσω, ότι μπορεί η ίωση να μη μου έχει περάσει 100%, αλλά σίγουρα δεν είναι οράματα απ' τον πυρετό αυτά που σας λέω! )
-
Μπας και είχαν ΣΤΟΠ; (αν και πάλι, ταξί ήταν... )
Μπάς και είχε καμία όμορφη που έβλεπαν από εκεί και εσύ δεν παρατήρησες λόγω άλλου οπτικού πεδίου;
Μπας και με τις απόκριες ντύσαν τα αυτοκίνητά τους ταξί και ήταν ξένοι τουρίστες;
-
221 σελίδες για την τρέλα των Ελλήνων οδηγών...
Και έχει και συνέχεια!
Αυτό θα γίνει με διαφορά το πιο δημοφιλές θέμα του Forum!...Ας πω κι εγώ τη δικιά μου εμπειρία: Μπροστά απ'το σπίτι μου έχει υπαίθριο πάρκινγκ. Είχε αδειάσει λοιπόν μια θέση, αρκετά άνετη. Έρχεται μια γυναίκα με χιλιοτρακαρισμένη (...) 3αρα BMW.
Στην πρώτη προσπάθεια να μπει χτυπάει τον προφυλακτήρα του αριστερού αυτοκινήτου (ο οποίος ξεκόλλησε από τη μια μεριά).
Στη δεύτερη προσπάθεια χτυπάει τον προφυλακτήρα και του δεξιού!!! (αυτός ξεκόλλησε εντελώς)
Μετά, κάνει όπισθεν και φεύγει ΣΑΝ ΚΥΡΙΑ...
Φυσικό Parktronic εν δράσει -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μπας και είχαν ΣΤΟΠ; (αν και πάλι, ταξί ήταν... )Μπάς και είχε καμία όμορφη που έβλεπαν από εκεί και εσύ δεν παρατήρησες λόγω άλλου οπτικού πεδίου;
Μπας και με τις απόκριες ντύσαν τα αυτοκίνητά τους ταξί και ήταν ξένοι τουρίστες;
Ti Stop στο Ηράκλειο? πλάκα με κάνεις???
Εδώ τα φανάρια τα κόκκινα τα περνάνε για πλάκα μιας κ η αντίληψη είναι ότι κάπου σε όλο το Ηράκλειο υπάρχει ένα τουλάχιστον πράσινο φανάρι! αυτό είναι για μένα!!!Όσο για το σημείο που αναφέρεις φίλε nasos79 πριν 2-3 χρόνια είχα δει το άπαικτο: μαύρο passat παρκαρισμένο πάνω στη διασταύρωση κ μετά από ώρα σκάει γερανός της αστυνομίας κ τότε ο οδηγός βγαίνει έξω κ πιάνει κουβέντα λέγοντας ότι έχει μαγαζί και δεν έχει που να το βάλει και και και...
ο αστυνομικός να φωνάζει κ ο οδηγός του passat λέει το κλασσικό 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ? τόλμα να με γράψεις κ θα δεις...'
ε! με την μία ο αστυνομικός λέει στον οδηγό του γερανού σήκωσε το κ είσαι κ μάρτυρας για εξύβριση οργάνου κ απειλή..... μετά έγινε το σώου της αρκούδας..... Ηρωικό σημείο -
ναί όλοι έχουνε γίνει κάποιοι...
'έχω μια καφετέρια σε κεντρικό σημείο και είμαι κάποιος'
slow the eggs ρε -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Πάντως ρε παιδιά, πέρα απ' το αστείο της υπόθεσης τώρα, μήπως έχουμε παρα-υποτιμήσει τις γυναίκες; Δηλαδή γιατί να πληρώσει ο μ@λ@κ@ς ή ο κάθε άντρας τέλος πάντων; Και γιατί να είναι κάποιος μ@λ@κ@ς υποχρεωτικά; Οι γυναίκες σήμερα δεν είναι εξαρτημένες απ' τους άντρες-γκόμενους πλέον, όπως ίσως ήταν κάποτε. Οπότε, το βρίσκω τουλάχιστον υποτιμητικό να μιλάμε έτσι γι' αυτές εδώ μέσα, έστω και αν πρόκειται για κάποια που έκανε τόσο χοντρή πατάτα. Πιθανότατα όμως, η ίδια θα πληρώσει μάγκες μου, κακά τα ψέματα. Είτε σας αρέσει είτε όχι, τα ίδια με εμάς βγάζουν, ίσως και περισσότερα σε κάποιες περιπτώσεις. Και εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων, αξίζουν το σεβασμό μας!
Αν ήταν έτσι, δεν θα ήταν 'γαμπροζητούσες'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πάντως ρε παιδιά, πέρα απ' το αστείο της υπόθεσης τώρα, μήπως έχουμε παρα-υποτιμήσει τις γυναίκες; Δηλαδή γιατί να πληρώσει ο μ@λ@κ@ς ή ο κάθε άντρας τέλος πάντων; Και γιατί να είναι κάποιος μ@λ@κ@ς υποχρεωτικά; Οι γυναίκες σήμερα δεν είναι εξαρτημένες απ' τους άντρες-γκόμενους πλέον, όπως ίσως ήταν κάποτε. Οπότε, το βρίσκω τουλάχιστον υποτιμητικό να μιλάμε έτσι γι' αυτές εδώ μέσα, έστω και αν πρόκειται για κάποια που έκανε τόσο χοντρή πατάτα. Πιθανότατα όμως, η ίδια θα πληρώσει μάγκες μου, κακά τα ψέματα. Είτε σας αρέσει είτε όχι, τα ίδια με εμάς βγάζουν, ίσως και περισσότερα σε κάποιες περιπτώσεις. Και εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων, αξίζουν το σεβασμό μας!
Αν ήταν έτσι, δεν θα ήταν 'γαμπροζητούσες'
σσσσσσσσσσστ! μιλάτε πιο σιγά ρε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
σσσσσσσσσσστ! μιλάτε πιο σιγά ρε!
Γιατι τι θα σας κανουν????
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ας παει η κυρια στην Karenta να παρει μια προσφορα για την επισκευη κι αμα ξαναγουσταρει on top γραψε μου (θα μου πεις, πιθανοτατα θα πληρωσει ο μ@#$%*ς! Ειναι κι αυτο...)
Οτι πιθανοτατα βγαζουν τα ιδια και περισσοτερα, εχουν καλυτερες θεσεις κλπ κλπ απο τους αντρες δεν το αμφσβητει κανενας. Αυτο ομως **ουδεμια **σχεση εχει με το οτι οι περισσοτερες εχουν ενα μλκ να πληρωνει...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οτι πιθανοτατα βγαζουν τα ιδια και περισσοτερα, εχουν καλυτερες θεσεις κλπ κλπ απο τους αντρες δεν το αμφσβητει κανενας. Αυτο ομως **ουδεμια **σχεση εχει με το οτι οι περισσοτερες εχουν ενα μλκ να πληρωνει...
-
2 περιστατικα που εγιναν σημερα το πρωι...
Το πρωτο με το κλιο που μου πεταχτηκε απο τα αριστερα μου ενας παπους...Κοκκαλωνω,κοκκαλωνει και αυτος και αρχιζει να βριζει...
Λεω δωσε τοπο στην οργη ειναι γερος ανθρωπος κ φυγε....Αλλα παει να ανοιξει την πορτα!!!!
Του λεω βλεπεις πουθενα να εχω ΣΤΟΠ????Κοιταζει δεξια κ αριστερα και μου λεει φυγε....Το 2ο με το Ignis της κοπελας και αφου την εχω παει στη δουλεια της παω να μπω απο Συγγρου δεξια στην Λ.Κατσωνη(Καλλιθεα) ακριβως στην γωνια της αντιπροσωπειας Οπελ.
Πεταγεται και παραβιαζει το τεραστιο Στοπ αλλα και το υποχρεωτικη πορεια ευθεια ή δεξια που εχουν οσοι βρισκονται στον παραδρομο της Συγγρου σε εκεινο το σημειο ενας Κ@Ρ@Μ@Λ@Κ@Σ....Αρχιζω να τον βριζω κ μου κανει το του το κανω κ εγω και εκει τα πηρα τελειως....Κανεις που κανεις 2 παρανομιες χωρις να υπολογιζεις τους αλλους που ερχονται απο Συγγρου βρε αληταρα,θες να την βγεις και απο πανω??
Αχχ.τα ειπα κ ξεθυμανα... -
Nα κ άλλο 'καλό'
Ν. Φιλαδέλφεια πηγαίνω σε δρόμο με προτεραιότητα κ ξαφνικά από δεξιά ανάποδα σε μονόδρομο πετάγεται ένας με opel kadett ... κόρνες φρένα σταματώ εγώ κ αυτός εξεπαφής με την κολώνα!
Του λέω είσαι ανάποδα σε μονόδρομο σου κορνάρω κ....
Απάντηση: Σοαβάρα κ εγώ πίστευα ότι είμαι δεξιά κ έχω προτερεότητα....
Λέω άστον δεν παίζει .....
ε! συνεχίζω ευθεία κ στο 2ο δρόμο αριστερά κ ενώ έχω προτεραιότητα ο ίδιος έχει πάει από άλλο δρόμο, τρώει το STOP k ίσα που γλυτώνουμε τη στούκα? εκεί μου ανεβηκε το αίμα στο κεφάλι αλλά λέω άστον γιατί....
Ακολουθώ από απόσταση, αφήνω κ κανά δυο να μπουν ανάμεσα κ σε ένα περίπτερο απλά σταματάει κ κατεβαίνει... ο από πίσω Άγιο είχε που την γλύτωσε.. το τι άκουσε....
Μάλλον ακατοίκητο είχε για κεφάλι....Λίγο πιο κάτω βυτιοφόρο με πετρέλαιο έχει χύσει αρκετό κάτω κ έχουν κλείσει τον δρόμο για να ρίξουν πριονίδι οπότε μετά φόβου Θεού ακολουθώ τους άλλους που μπαίνουν ανάποδα σε μονόδρομο
Φτάνοντας στο πρώτο στενό έρχετε μία κυρία με ένα ibiza κομμάτια! εγώ βέβαια στην άκρη με αλάρμ κ σιγά σιγά οπότε σταματάει ίσα ίσα κ τι μου λέει?
Χίλια συγγνώμη που μπήκα ανάποδα στο δρόμο
Εκεί κάπου έπαθα ψυχολογικό γιατί πρότη φορά κάνω παρανομία κ μου ζητάει ο άλλος συγγνώμη...... φαντάσου δηλαδή που ήξερε κ που πήγαινε....
Μάλλον μ@λ@κομ@γνήτη είχα σήμερα.... -
Ειμαι πεζος και πλησιαζω σ'ενα σταυροδρομι κοντα στο σπιτι μου και απο τον δρομο που εχει STOP ερχεται ενας με μια Οκταβια ουτε φρεναριστος ουτε φυλαγμενα,με χιλια.Απο τον αλλο ανεβαιναι ενας με ενα Καντετ του 70,ευτυχως απο ενστικτο κοντοσταθηκε και την ωρα που ο αλλος περναει μπροστα του ,του κορναρει.Εμ ο λαμακας με το σκοντα σταματαει (μηδεν ο χρονος αντιδρασης) βγαινει εξω και αρχιζει τα Γαλλικα.Ο αλλος εφυγε και γω εκανα πως δεν ειδα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ο αλλος εφυγε και γω εκανα πως δεν ειδα.γιατί έκανες πως δεν είδες, ω πάτερ?
δεν το άξιζε ένα μπινελικάκι? -
Σκηνικό πριν κανά μήνα: είμαι με την κοπέλα μου στο αυτοκινητό της και σταματάμε σε ένα φανάρι στην Κορίνθου, Πάτρα, μπροστά μας είναι ένα Rav4 5θ με κοτσαδόρο. Τυχαία η κοπέλα μου σταματάει περίπου 10μέτρα πιό πίσω και ξαφνικά αρχίζει το Rav να κινείται, τσουλάει προς τα πίσω, εντελώς αφημένο και φτάνει μέχρι το πολύ μισό μέτρο απο τη μούρη του αυτοκινήτου, τρώω το πρώτο σοκ! Σταμάτησε να τσουλάει το Rav λόγω του ότι άναψε πράσινο και ξεκίνησε. Στο επόμενο φανάρι βάζω τη κοπέλα μου να σταματήσει πάνω απο 20 μέτρα πιό πίσω και παρατηρώ ότι το ανθρωποειδές μπροστά αφήνει επίτηδες το αυτοκίνητο να τσουλάει τυχαία προς τα πίσω!! Άν κατέβαινα και έκανα το ανθρωποειδές σωματικά ανάπηρο θα έπρεπε μετά να το πληρώσω για άνθρωπο ή θα είχα την δυνατότητα να αποδείξω ότι ώς μη ανθρώπινο όν, δέν φέρω ευθύνη για ότι θα γίνονταν και θα πάθαινε;;
ΥΓ.Θυμάμαι το σκηνικό πού και πού και αρπάζω σε σημείο που αν τον ξαναπετύχω σε παρόμοια φάση και είμαι μόνος, δεν μου γλυτώνει!
-
φίλε geko το ρίχνεις έτσι απλά.... γιααα λέγε στοιχεία για το RAV4 (χρώμα κάποια γράμματα από πινακίδα κλπ κλπ...)
Κυκλοφορούμε κ εμείς Πάτρα κ δεν λέει..... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο αλλος εφυγε και γω εκανα πως δεν ειδα.
γιατί έκανες πως δεν είδες, ω πάτερ?
δεν το άξιζε ένα μπινελικάκι?Μήπως ήτανε ο sado;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!