-
στην Κατεχάκη
Παπάδες με σκαραβαίο άσπρο του 1970+ με ρυμουλκούμενο πορτμπαγκαζ.
Άλλες πινακίδες ο σκαραβαίος, άλλες το ρυμούλκόμενοΠου πας πάτερ?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
στην Κατεχάκη
Παπάδες με σκαραβαίο άσπρο του 1970+ με ρυμουλκούμενο πορτμπαγκαζ.
Άλλες πινακίδες ο σκαραβαίος, άλλες το ρυμούλκόμενοΠου πας πάτερ?
Τι μου θυμησες;;;
Προχθες στην Ε.Ο. βρισκομαι στην αριστερη λωριδα και πετυχαινω μπροστα μου ενα 206 να πηγαιναι με 60 χλμ.
Βρε τι αναμα φωτων, τι κορναρισματα τιποτα το χαβα του. Και οι 2 εξωτερικοι καθρευτες ηταν κλειστοι, οποτε καποια στιγμη βαρεθηκα και προσπερασα απο τη δεξια λωριδα. Την ωρα που περνουσα απο διπλα κοιταζω και βλεπω στη θεση του οδηγου μια νεοτατη καλογρια με συνοδηγο μια επισηε καλογρια μεγαλης ηλικιας. Μαλιστα η 'μικρη' μου εριξε και μια ματια ολο ναζι!!!
-
καλά πως την έχουν δει οι παπάδες, νομίζουν ότι ο θεός είναι πάντα μαζί τους; Χθες πετάχτηκε ένας από εμφανές stop χωρίς καν να κοιτάξει.. Κι αν πήγαινα πιο γρήγορα εγώ; Θα ασκούταν καμιά θεϊκή δύναμη να σταματούσε τα αμάξια;
-
Εγώ όμως που είδα παπάκι στο οποίο ο συνεπιβάτης ισορροπούσε στο δεξί χέρι του ένα ποδήλατο και έτσι και αυτό κινούνταν δίπλα από το παπάκι?
-
Μητροπολίτης (το λέγαν οι πινακίδες) με Α8 να πηγαίνει αέρα-πατέρα (>170) στο δρόμο Θεσ/νίκη-Βέροια, τι σας λέει;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μητροπολίτης (το λέγαν οι πινακίδες) με Α8 να πηγαίνει αέρα-πατέρα (>170) στο δρόμο Θεσ/νίκη-Βέροια, τι σας λέει;μάλλον ο οδηγός του πήγαινε αερα πατέρα.θα βιαζόταν να σχολάσει.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Μητροπολίτης (το λέγαν οι πινακίδες) με Α8 να πηγαίνει αέρα-πατέρα (>170) στο δρόμο Θεσ/νίκη-Βέροια, τι σας λέει;
μάλλον ο οδηγός του πήγαινε αερα πατέρα.θα βιαζόταν να σχολάσει.
...φαίνεται θα είδε πρόσφατα το Ronin....
Σπύρος
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μητροπολίτης (το λέγαν οι πινακίδες) με Α8 να πηγαίνει αέρα-πατέρα (>170) στο δρόμο Θεσ/νίκη-Βέροια, τι σας λέει;Eχω πετυχει νεο παπα me Wrangler..
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Eχω πετυχει νεο παπα me Wrangler..
που να δεις ένα Νισσαν Patrol που έχουν σε ένα μοναστήρι της Ναυπακτίας.....
βέβαια εκεί το χρειάζονται!!!! -
Κατηφορίζοντας με περίπου 180-190 χλμ. προς Ελευσίνα την Αττική Οδό για την κοπή της πίτας του 4TF, με προσπέρασε 'σφαίρα' Zafιra OPC, και χάθηκε στον ορίζοντα... Το πρόλαβα λόγω κίνησης στα διόδια της Ελευσίνας: Παπάς τριαντάρης, με το μοντέρνο του μουσάκι, πλήρωσε τα διόδια και έφυγε καπνίζοντας τα λάστιχα...
Κάποιο υπερεπείγον ευχέλαιο ίσως... -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Κατηφορίζοντας με περίπου 180-190 χλμ. προς Ελευσίνα την Αττική Οδό για την κοπή της πίτας του 4TF, με προσπέρασε 'σφαίρα' Zafιra OPC, και χάθηκε στον ορίζοντα... Το πρόλαβα λόγω κίνησης στα διόδια της Ελευσίνας: Παπάς τριαντάρης, με το μοντέρνο του μουσάκι, πλήρωσε τα διόδια και έφυγε καπνίζοντας τα λάστιχα...
Κάποιο υπερεπείγον ευχέλαιο ίσως...Μάλλον είχε τον διάολο μέσα του
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Eχω πετυχει νεο παπα me Wrangler..
Εχω πετύχει παπά με accent να φτάνει σε φανάρι αριστερό, να θέλει να κάνει αναστροφή και να τραβάει χειρόφρενο...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εχω πετύχει παπά με accent να φτάνει σε φανάρι αριστερό, να θέλει να κάνει αναστροφή και να τραβάει χειρόφρενο...Δηλαδή έκανε ... παπαντηλίκια;
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Εχω πετύχει παπά με accent να φτάνει σε φανάρι αριστερό, να θέλει να κάνει αναστροφή και να τραβάει χειρόφρενο...
Δηλαδή έκανε ... παπαντηλίκια;
Έγραψες....
-
Ένας από τους παπαροκάδες έχει ένα Passat 1.8Τ που ούτε αυτός ξέρει πόσα άλογα είναι!
Έχει βάλει δαγκάνες από Porsche και έψαχνε να βρει τακάκια
Με έναν άλλο είχα μία 'φιλική αντιπαράθεση' από το Μοσχάτο μέχρι την Αγ. Μαρίνα. Ο παπάς μέχρι τη Βουλιαγμένη μόνο σφήνες έκανε με Bora 1.6, αλλά τον έπιαναν όλα τα φανάρια.
Επειδή είναι μικρός ο κόσμος τον πετυχαίνω μετά από κάνα μήνα σε γνωστό κατάστημα στην Καβάλας να παζαρεύει... PSS9
'δεν πάει καλά στις στροφές τέκνον μου' έλεγε στον πωλητή
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Δηλαδή έκανε ... παπαντηλίκια;
Ή καντηλίκια.
-
Παπας με Uno Turbo 1400αρι ν αφηνει λαστιχα τουρμπισμενος κ να πλακωνεται στις σφηνες!
Φανταστηκα οτι εκτελουσε το εργο του Θεου πιο γρηγορα!!! -
Γιατι δηλαδη αυτοι ανθρωποι δεν ειναι????
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Παπας με Uno Turbo 1400αρι ν αφηνει λαστιχα τουρμπισμενος κ να πλακωνεται στις σφηνες!
Φανταστηκα οτι εκτελουσε το εργο του Θεου πιο γρηγορα!!!εγώ γιατί δεν έχω πετύχει παπά να πηγαίνει έτσι όπως λετέ??? όσους έχω δει, πιο αργά κι απ'το θάνατο πάνε
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φανταστηκα οτι εκτελουσε το εργο του Θεου πιο γρηγορα!!!όσους έχω δει, πιο αργά κι απ'το θάνατο πάνε
Σπύρος
Γιατί εχεις δει το θάνατο να οδηγάει?
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!