-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Παρκαρισμένο pick-up στη Φιλολάου με επιγραφή με μεγάλα γράμματα που αναφέρει:
'ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ'το έχω δεί κι εγώ
ο τύπος είναι ο ορισμός της λέξης 'θεοφοβούμενος'Σπύρος
Και μια άλλη επιγραφή που έχω δει 'γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα'
αυτό νομίζω κάποιος διάσημος το έχει ξεστομίσει... αλλά δε μου ρχεται ποιος...
Σπύρος
-
Παρκαρισμένο ΑΤΟS στην Κυψέλη, κολλημένο στο πίσω τζάμι ένα ευμεγέθες τρίγωνο ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ και δίπλα με μεγάλα γράμματα έγραφε 'ΞΕΝΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ!'
Είναι ή δεν είναι σημαντική η αυτογνωσία!!!??
-
Απογευματάκι στην παραλιακή προς Γλυφάδα, παπάκι με δύο επιβάτες (ευτυχώς και οι δύο με κράνος) δεν ξέρει αν θέλει να πάει Αθήνα ή Γλυφάδα και είναι πάνω στη διαγράμμιση. Τελευταία στιγμή αποφασίσει να στρίψει προς Αθήνα, πατώντας φυσικά στις συνεχόμενες γραμμές. Εντελώς τυχαία στη λωρίδα του κανονικά για Αθήνα ήταν ένα φορτηγό το οποίο ακούμπησε στον μπροστινό προφυλακτήρα με το γόνατό του ο οδηγός
Ευτυχώς διατήρησε την ισοροπία του το παπάκι και δεν το πάτησε κυριολεκτικά το φορτηγό που δεν πρέπει να κατάλαβε τι έγινε ο οδηγός του
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Απογευματάκι στην παραλιακή προς Γλυφάδα, παπάκι με δύο επιβάτες (ευτυχώς και οι δύο με κράνος) δεν ξέρει αν θέλει να πάει Αθήνα ή Γλυφάδα και είναι πάνω στη διαγράμμιση.Αυτό το κάνουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ διάφοροι οδηγοί και αναβάτες, σε όλες αυτές τις διχάλες στο ΣΕΦ, στη Συγγρού κ.λπ.
Είναι πολύ εκνευριστικό και πολύ επικίνδυνο.
Μάλιστα ένας άλλος χρήστης του φόρουμ που έγραφε σε κάποιο άλλο thread ότι το έκανε, ανέφερε ότι είχε μείνει στη διαγράμμιση στο 'ανάμεσα' και παραπονιόταν ότι κανείς δεν τον άφηνε!
Εχω κάνει πολλές φορές λάθος και έχω πάρει λάθος δρόμο. Πάντα όμως έκανα έπειτα τον κύκλο· ούτε έστριβα την τελευταία στιγμή ούτε έκανα όπισθεν (όπως κάνουν πολλοί στο Δέλτα στη Συγγρού ). Είμαι μήπως εγώ ο μ@$^*@&? Σίγουρα πάντως δεν είμαι ο κανόνας
-
Ο χρήστης meng έγραψε:
Παρκαρισμένο ΑΤΟS στην Κυψέλη, κολλημένο στο πίσω τζάμι ένα ευμεγέθες τρίγωνο ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ και δίπλα με μεγάλα γράμματα έγραφε 'ΞΕΝΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ!'Είναι ή δεν είναι σημαντική η αυτογνωσία!!!??
Καλα εγώ το είδα χτες στο Μαρούσι νομίζω. Ήταν τόσο εξωφρενικό που σε μια προσπάθεια διάσωσης των λίγων εγκεφαλικών κυττάρων που έχω το απώθησα στο υποσυνείδητο μου και τώρα ξαναβγήκε στην επιφάνεια.
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
-
Ίσως το έγραψε άλλος (πείθοντας την 'Ξένια' ότι ήταν γουστόζικο).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ίσως το έγραψε άλλος (πείθοντας την 'Ξένια' ότι ήταν γουστόζικο)......και χρήσιμο ταυτόχρονα
Σπύρος
-
Κάθε μέρα κίνηση μέσα στην ΑΟ μετά τον Σταυρό για να βγείς στην Δ. Πλακεντίας καθώς η έξοδος είναι μια λωρίδα.......
Να το πάνε στα τρια Euro τα παιδιά να αποσυμφωρηθεί το σημείο....Απορώ γιατί δεν βάζουν τροχονόμους στα φανάρια Παπάγου. ΓΝΑ, Υπ. Δημ Τάξεως και 401 όταν υπάρχουν εκεί τροχονόμοι δεν υπάρχει καθόλου κίνηση από Ν. Προάστεια προς Μεσογείων και Β. Προάστεια και η ΑΟ είναι πραγματικά αχρείαστη.....
Μήπως τους διώχνει τους τροχονόμους η διοίκηση της ΑΟ? -
Τώρα αυτό δεν ανήκει ακριβώς εδώ, αλλά να σας περιγράψω τα προχθεσινά:
Όταν την Κυριακή το βράδυ ανέβαινα προς τον Βόλο, η ουρά από τον Άγιο Κωνσταντίνο τελείωνε κάπου 3-4 χιλιόμετρα πριν τα Καμένα Βούρλα. Φυσικά είχαν κλείσει την βοηθητική, σε μερικά μάλιστα σημεία είδα και 3 αυτοκίνητα παράλληλα! Κάμποσα μικροτρακαρίσματα θα έγιναν στο μποτιλιάρισμα αυτό. Δεκάδες μηχανές κινούνταν κανονικά (δηλαδή με 80+) στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσουν τα σταματημένα ΙΧ! Η τροχαία ήταν παρούσα στον Αγιο Κωνσταντίνο, αλλά μόνον ένα περιπολικό και μια μοτοσυκλέτα είδα στο μήκος της ουράς.
Φυσικά στο άλλο ρεύμα η προσπέραση ήταν αδύνατη, οπότε έβγαλα το περισσότερο πέταλο σε κομβόι πίσω από μια κλούβα της αστυνομίας και 3 φορτηγά. Αρκετοί τρελοί έκαναν προσπέραση (και εμένα, και τον μπροστινό μου και την κλούβα και τα φορτηγά) μονοκόματα και πάνω σε στροφές μόλις άνοιξε λίγο ο δρόμος. Μεταξύ αυτών και Mercedes με πινακίδες ΚΥ!
Είδα λίγο πριν την αρχή του μποτιλιαρίσματος, σε ανοιχτή δεξιά στροφή ένα ΙΧ να έχει φύγει και να έχει πάει ίσια στους θάμνους και στο χαντάκι. Ήταν εκεί η τροχαία, μα δεν φαινόταν να είχε γίνει κάποιος τραυματισμός. Και λέω ότι αν δεν ήταν τα φορτηγά να μας κάνουν κομβόι για τόσα χιλιόμετρα, η πιθανότητα να είχε πετύχει κάποιον από απέναντι ήταν μεγάλη. Ακόμα όμως δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να πήγε ίσια...
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Δεκάδες μηχανές κινούνταν κανονικά (δηλαδή με 80+) στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσουν τα σταματημένα ΙΧ!Παρότι οι μηχανόβιοι συνήθως είναι καλοί οδηγοί αυτό έιναι μέγιστο καφριλίκι που κάνουν καθώς σε όποιο δρόμο έχει διπλή διαγράμμιση εντός και εκτός πόλεων..... κινούνται χαλαρά στο αντίθετο ρευμα λες και δεν τρέχει τίποτα μη σεβόμενοι τους αντίθετα κινούμενους οι οποίοι πρεπει να στριμωχθούν για να περάσουν οι μηχανές.... Κρίμα
Επίσης τώρα τελευταία έχεο γίνει της μόδας για πολλές μηχανές, παπάκια κλπ το αργά και αριστέρα ή σταθερά πάνω στην διαγράμμιση μεταξύ μεσαίας και αριστερής λωρίδας
-
Δεν το εχω τσεκαρει αλλα μαλλον ετσι ειναι.
Στην Αττικη οδο και κοντα στις εξοδους ΔΕΝ εχει παρκινγκ.Αν λοιπον θελεις να κατεβασεις τον συνεπιβατη για να παρει το μετρο/τραινο η λεωφορειο πρεπει να βγης να τον αφησεις και να ξαναμπεις ξαναπληρωνοντας . Για πεστε μου ετσι ειναι η αδικα τους διολοστειλα προχθες ?(Οχι δεν ξαναμπηκα.Προτιμησα την αργοπορια.) -
Δηλαδή, για να καταλάβω, που θα έπρεπε να είναι τα πάρκινγκ;
-
Στην Επιτροπή Ανταγωνίσμου παραπεμπονται αρκετά βενζινάδικα κατά μήκος του ΠΑΘΕ για σύσταση καρτέλ
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεκάδες μηχανές κινούνταν κανονικά (δηλαδή με 80+) στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσουν τα σταματημένα ΙΧ!
Παρότι οι μηχανόβιοι συνήθως είναι καλοί οδηγοί αυτό έιναι μέγιστο καφριλίκι που κάνουν καθώς σε όποιο δρόμο έχει διπλή διαγράμμιση εντός και εκτός πόλεων..... κινούνται χαλαρά στο αντίθετο ρευμα λες και δεν τρέχει τίποτα μη σεβόμενοι τους αντίθετα κινούμενους οι οποίοι πρεπει να στριμωχθούν για να περάσουν οι μηχανές.... Κρίμα
Καλά οταν τους βλέπω να να κάνουν κάτι τέτοιο και να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα με αυτόν τον μέγιστο σταρχιδισμό για τα αυτοκίνητα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα, και είμαι μέσα στα νεύρα μου, πάω και εγώ άκρη άκρη προς την γραμμή με μια μεγάλη σκασίλα αν τους χτυπήσω η όχι.
Εκεί να δεις πως μπαίνουν πίσω στην λωρίδα τους οι νεοέλληνες!
Έτσι κι αλλιώς αν χτυπήσει ή σκοτωθεί κανείς αυτοί θα φταίνε γιατί μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα και οχι εγώ.
Ξέρω οτι δεν είναι σωστό και θα βγείτε μερικοί και θα λέτε μπλα μπλα μπλα μπλα αλλά ποσώς με νοιάζει. Κάτι τέτοιοι λαλάκες με κάνουν και ξεχνάω τις Σκανδιναβικές μου οδηγικές καταβολές και γίνομαι Έλληνας. -
Δηλωνω υπευθυνως οτι ο sado δεν ειναι 'Ελληνας', αλλα 'Σκανδιναυος'!
Spiros -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Δεκάδες μηχανές κινούνταν κανονικά (δηλαδή με 80+) στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσουν τα σταματημένα ΙΧ!
Παρότι οι μηχανόβιοι συνήθως είναι καλοί οδηγοί αυτό έιναι μέγιστο καφριλίκι που κάνουν καθώς σε όποιο δρόμο έχει διπλή διαγράμμιση εντός και εκτός πόλεων..... κινούνται χαλαρά στο αντίθετο ρευμα λες και δεν τρέχει τίποτα μη σεβόμενοι τους αντίθετα κινούμενους οι οποίοι πρεπει να στριμωχθούν για να περάσουν οι μηχανές.... Κρίμα
Καλά οταν τους βλέπω να να κάνουν κάτι τέτοιο και να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα με αυτόν τον μέγιστο σταρχιδισμό για τα αυτοκίνητα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα, και είμαι μέσα στα νεύρα μου, πάω και εγώ άκρη άκρη προς την γραμμή με μια μεγάλη σκασίλα αν τους χτυπήσω η όχι.
Εκεί να δεις πως μπαίνουν πίσω στην λωρίδα τους οι νεοέλληνες!
Έτσι κι αλλιώς αν χτυπήσει ή σκοτωθεί κανείς αυτοί θα φταίνε γιατί μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα και οχι εγώ.
Ξέρω οτι δεν είναι σωστό και θα βγείτε μερικοί και θα λέτε μπλα μπλα μπλα μπλα αλλά ποσώς με νοιάζει. Κάτι τέτοιοι λαλάκες με κάνουν και ξεχνάω τις Σκανδιναβικές μου οδηγικές καταβολές και γίνομαι Έλληνας.ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ..... ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.....................ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ?????
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ.
-
Για να κανω μια () εδω αν και δεν ειμαι ο sado, αλλα ξερω λιγακι τις καταστασεις στην Σκανδυναυια, ας πουμε!Και ο sado εχει ζησει ενα χρονικο διαστημα στα μερη μας!
Αυτο που περιγραφει ειναι αδιανοητο να γινει εδω, δηλ, εσκεμμενα και προκλητικα να οδηγουν με αυτον τον τροπο!Φυσικα δεν θα το κανει αυτο που λεει , ουτε κανενας αλλος, αλλα καποτε πρεπει να αρχισει να γινεται Ευρωπη αυτη η Ανατολια χωρα!Που ξεκιναει το κακο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Απο εσας που τα κανετε και βλεπουν και τα παιδια σας και κανουν τα ιδια!
Απο εκει πρεπει να αρχισουμε φιλοι μου!
Σπυρος -
Προχωράω στη δεξιά λωρίδα (κατά το δυνατόν, γιατί ήταν γεμάτη παρκαρισμένα). Ο μπροστινός μου σταματάει. Λέω, θα είδε κάτι στη διαστάυρωση. Σταματάω κι εγώ από πίσω. Βγαίνει από το αυτοκίνητο , κλειδώνει και φεύγει (διπλοπαρκάρισμένος)! Όταν τον ρωτάω 'πώς σταματάς έτσι' μου κοιτά με μεγάλη απορία 'δηλαδή πώς θα έπρεπε να σταματήσω;'. Ούτε φλας, ούτε αλάρμ, ούτε τίποτα!!!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Προχωράω στη δεξιά λωρίδα (κατά το δυνατόν, γιατί ήταν γεμάτη παρκαρισμένα). Ο μπροστινός μου σταματάει. Λέω, θα είδε κάτι στη διαστάυρωση. Σταματάω κι εγώ από πίσω. Βγαίνει από το αυτοκίνητο , κλειδώνει και φεύγει (διπλοπαρκάρισμένος)! Όταν τον ρωτάω 'πώς σταματάς έτσι' μου κοιτά με μεγάλη απορία 'δηλαδή πώς θα έπρεπε να σταματήσω;'. Ούτε φλας, ούτε αλάρμ, ούτε τίποτα!!!Α,πάνω απ'όλα η άνεσις!!!
-
Μην τον κατηγορείς τον άνθρωπο, δε φταίει αυτός. Απλά στον βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου του λείπανε τα φλας...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!