-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αυτή που τράβηξα εγώ είχε ελβετικές πινακίδες. Δεν πρόλαβα να δω πολλά καθώς ήμουν εν κινήσει
..............
ΣπύροςΜαλλον ειναι η ιδια ,σε αυτη που φωτογραφησα εγω οι πινακιδες ,μαλλον Ελβετικες,αρχιζαν απο ΖΝ κατι.
ΕΙΝΑΙ η ίδια Βασίλη! πινακίδες ΖΗ αν δεν κάνω λάθος, αν και στην αρχή μου έμοιασαν πολύ μικρές για ελβετικές....
Σπύρος
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
αυτή που τράβηξα εγώ είχε ελβετικές πινακίδες. Δεν πρόλαβα να δω πολλά καθώς ήμουν εν κινήσει
ευτυχώς που έχω βγάλει τα πίσω προσκέφαλα στο Γιάρις... (μην πέσετε να με φάτε, δεν μπαίνει ποτέ κανείς να κάτσει πίσω. Το κάθισμα είναι κατηλλειμένο από σκουπίδια, στολή αγγαρείας του ΠΝ και άλλα ωραία..)
Σπύρος
Τωρα εσύ οδηγούσες ή τράβαγες φωτογραφίες
για τέτοιο αριστούργημα, ρισκάρησα κι έκανα ΚΑΙ τα δύο
μη φανταστείς όμως τίποτα σοβαρό, απλά οπλίζεις κινητό, γυρνάς χέρι πίσω όπως για να κάνεις όπισθεν και... κλικ!
Σπύρος
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
..............
ΣπύροςΜαλλον ειναι η ιδια ,σε αυτη που φωτογραφησα εγω οι πινακιδες ,μαλλον Ελβετικες,αρχιζαν απο ΖΝ κατι.
ΖΝ σε ελβετικό δεν παίζει...
Μόνο ZG (Τσούγκ) και ZH (Ζυρίχη).
Μάλιστα πινακίδα που να τελειώνει σε 'Ν' δεν έχει καθόλου.ΖΗ L26*** για την ακριβεια,εχεις δικιο .Βρηκα μια ακομα φωτο που φαινεται η πινακιδα καθαροτερα.
Μπορείς να μου στείλεις την φωτογραφία; Θέλω να δω τι είναι, γιατί δεν έχω ξαναπετύχει...
Ειδικές πινακίδες έχω δει με V στο τέλος (Leasing/ενοικίαση), προθεσμιακή με κόκκινη λουρίδα ημερομηνίας, τελωνείου με την λουρίδα και το γράμμα Ζ στο τέλος, και U για πινακίδες εναλλαγής (ΔΟΚ). -
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Alfisti προσκυνήστε!!! Η φωτό τραβήχτηκε πριν μισή ώρα στην Τερψιθέα Άνω Γλυφάδας και το.... εργαλείο ξέρετε τι είναι έτσι???
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... ic0237.jpg
Σπύρος
Εγώ θα την έπαιρνα μαζί μου...και θα ξεφορτωνόμουν το Yaris μια και καλή...
...να φανταστείς, ο τύπος την ανέβασε πεζοδρόμιο, κατέβηκε και την άφησε ανοιχτή
πάντως φίλε Άλφα και με την 75άρα που έχω στα σκαριά, το Yaris δεν πρόκειται να το ξεφορτωθώ. Δεν πρέπει να παίζει πιο τίμιο αυτοκινητάκι απ'αυτό
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΕΙΝΑΙ η ίδια Βασίλη! πινακίδες ΖΗ αν δεν κάνω λάθος, αν και στην αρχή μου έμοιασαν πολύ μικρές για ελβετικές....Σπύρος
Οι μπροστινές είναι πολύ μικρές, μικρότερες από τις ελληνικές εμπρός που μόλις αντικαταστάθηκαν. Οι πίσω μακρόστενες είναι ελάχιστα μικρότερες από τις γερμανικές, και υπάρχουν και τετράγωνες, που θεωρητικά είναι και οι επίσημες.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΕΙΝΑΙ η ίδια Βασίλη! πινακίδες ΖΗ αν δεν κάνω λάθος, αν και στην αρχή μου έμοιασαν πολύ μικρές για ελβετικές....
Σπύρος
Οι μπροστινές είναι πολύ μικρές, μικρότερες από τις ελληνικές εμπρός που μόλις αντικαταστάθηκαν. Οι πίσω μακρόστενες είναι ελάχιστα μικρότερες από τις γερμανικές, και υπάρχουν και τετράγωνες, που θεωρητικά είναι και οι επίσημες.
κι εγώ ταξιδεύοντας στην ευρώπη τις τετράγωνες (έχουν πάνω και τον θυρεό του καντονιού έτσι δεν είναι?) θυμάμαι γι'αυτό παραξενεύτηκα.
Σπύρος
-
Απιστευτο αυτο που ειδα πριν πριν 10 λεπτα. Ειμαι στη δουλεια και κοιταζω στον υπολογιστη τι γινεται στο Forum (ναι ναι σκοτωνομαι στη δουλεια).
Ακριβως μπροστα μου ειναι το παραθυρο και οπως σηκωνω το κεφαλι μου να κοιταξω εξω βλεπω μια BMW 7.45 Li σταματημενη διπλα στο megane!!!
126000 euro εναντιον 15000 euro
Δεν ειναι και μεγαλη η διαφορα!!! -
GeorgeTabs σου εστειλα e-mail με τις φωτο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
GeorgeTabs σου εστειλα e-mail με τις φωτο.Τις πήρα, ευχαριστώ!
Σίγουρα είναι παλιές, φαίνεται από την γραμματοσειρά.
Ούτε το γράμμα αυτό έχω ξαναδεί σε τέτοια θέση, ούτε θυρεό σε μπροστινή πινακίδα!!
Θα προσπαθήσω να ψάξω να βρω τι είναι, με έχει φάει η περιέργεια!! -
Νομίζω πως ειδα μια BMW 845 στον κηφισό κατεβαινε προς πειραια, (καινουργια σειρα) εχει βγει καινουργια σειρα 8 ετσι δεν ειναι;
-
Νέα ειρά 8 της BMW δεν έχει βγει.
Πολύ πιθανόν να πρόκειται για 645 που δεν είναι όμως και τόσο σπάνια.Γιάννης
-
tha sas pw kati kai an thelete to pistevete! (sorry gia ta greeklish,grafw apo kiniti)
kapios simpolitis kai gnostos mou kirios, o opoios prin liges meres ekleise ta 101 (!!!) xronia tou, odigaei aftokinito (ton sinantaw sxedon kathimerina) kai malista epsaxne apegnosmena prin ligo kairo na vrei pathologo pou tha tou ananeone to diplwma! afou pige se 2-3 oi opoioi molis evlepan ilikia den ipografan xwris kan na ton eksetasoun, vrike ena pathologo pou xwris na tou ta staksei tou ananeose to diploma afou ton vrike igiestato kai me orasi aetou!
parol afta vevea o anthropos einai 'o xaros vgike pagania' opote odigaei.Oi perisoteroi stin poli vevea ton kseroun kai molis vlepoun apo makria to oxima tou, tithontai aftomatws se isxi kikloforiakes rithmiseis -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
tha sas pw kati kai an thelete to pistevete! (sorry gia ta greeklish,grafw apo kiniti)kapios simpolitis kai gnostos mou kirios, o opoios prin liges meres ekleise ta 101 (!!!) xronia tou, odigaei aftokinito (ton sinantaw sxedon kathimerina) kai malista epsaxne apegnosmena prin ligo kairo na vrei pathologo pou tha tou ananeone to diplwma! afou pige se 2-3 oi opoioi molis evlepan ilikia den ipografan xwris kan na ton eksetasoun, vrike ena pathologo pou xwris na tou ta staksei tou ananeose to diploma afou ton vrike igiestato kai me orasi aetou!
parol afta vevea o anthropos einai 'o xaros vgike pagania' opote odigaei.Oi perisoteroi stin poli vevea ton kseroun kai molis vlepoun apo makria to oxima tou, tithontai aftomatws se isxi kikloforiakes rithmiseisΑν αυτο ειναι αληθεια(δεν εχω κανενα λογο να σε αμφισβητησω ) πρεπει να μπει στα ρεκορ γκινες..
Ακου εκει 101..... -
No 1
Μπορντώ Bravo έξω από Υπ. Δημ Τάξεως με την μαμά να κρατάει το παιδί στην αγκαλιά, δεν μιλάω πλέον γιατί όταν την είπα σε μια τύπισσα πριν κανά δίμηνο ' Δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε'
γυρνάει και μου λέει- Δεν σε ρωτήσαμε!!!!
No2
Hyundai Atos Στην Γλυφάδα γεμάτο με μωβ λαμπάκια καλά έξω αλλά και μέσα?
Πως οδηγούν αυτοί οι ανθρωποι?
Μου θύμισε το κρεωπολείο της γειτονιάς που ο κρεοπώλης αφήνει την λάμπα το βράδυ την μωβ για τις μύγες -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
No 1
Μπορντώ Bravo έξω από Υπ. Δημ Τάξεως με την μαμά να κρατάει το παιδί στην αγκαλιά, δεν μιλάω πλέον γιατί όταν την είπα σε μια τύπισσα πριν κανά δίμηνο ' Δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε'
γυρνάει και μου λέει- Δεν σε ρωτήσαμε!!!!
No2
Hyundai Atos Στην Γλυφάδα γεμάτο με μωβ λαμπάκια καλά έξω αλλά και μέσα?
Πως οδηγούν αυτοί οι ανθρωποι?
Μου θύμισε το κρεωπολείο της γειτονιάς που ο κρεοπώλης αφήνει την λάμπα το βράδυ την μωβ για τις μύγεςΜπορεί να το έχει για τις μύγες και αυτός με το Atos...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μπορεί να το έχει για τις μύγες και αυτός με το Atos...Xo xo xo ή λες να είναι απλά ένας βρωμιάρης κρεοπώλης;
-
Παράξενο, πίστευα πως εδώ θα σχολιαστεί το δυστύχημα με την 147 στη Συγγρού το πρωί...
Τι ήταν αυτό που έγινε πάλι...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Παράξενο, πίστευα πως εδώ θα σχολιαστεί το δυστύχημα με την 147 στη Συγγρού το πρωί...Τι ήταν αυτό που έγινε πάλι...
Έχει σχολιαστεί σε δύο άλλα topics
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Παράξενο, πίστευα πως εδώ θα σχολιαστεί το δυστύχημα με την 147 στη Συγγρού το πρωί...
Τι ήταν αυτό που έγινε πάλι...
Έχει σχολιαστεί σε δύο άλλα topics
Πού βρε παιδιά και το έχασα?
-
Ρε σεις μπήκε ο Οκτώβρης και εξαφανίστηκαν οι τροχονόμοι από τους δρόμους !!!!!!!!!!!!
Και πήξε στην κίνηση εσύ κάφρε Έλληνα
Τι έγινε? Πάνε για ελιές?
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!