-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αν μετα απο αυτη την εμπειρια μπορεις (σωματικα και ψυχολογικα) και οδηγεις σε αγωνες ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ....
Ευχαριστώ, αν και δεν οδηγώ, συνοδηγώ.
Το ποδήλατο δρόμου πάντως το έκοψα, ενώ μου άρεσε πολύ (ακόμα μου αρέσει, και ξαφνικά έπαψα να νιώθω πως θέλω να κάνω... Νιώθω σαν να βαριέμαι να το κάνω, αλλά μου αρέσει όμως...
Εκτός δρόμου ΟΚ, αλλά δεν με ενθουσίαζε ποτέ τόσο.. -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Μια -έστω- ανώνυμη καταγγελία μ'ένα ζοομ στον αριθμό του δεν θα έβλαπτεGo for it!
Έστειλα τη φωτογραφία στην τροχαία, με τις κατάλληλες παρατηρήσεις, ακόμα όμως δεν έμαθα να έγινε τίποτα. . . .
Ο αριθμός φαίνεται πεντακάθαρα. . .ΥΓ : GeorgeTabs, μη μασάς, υπάρχουν και χειρότερα... κάποια μέρα μπορεί και να τα πω.... αλλά η ζωή συνεχίζεται. Εκεί μετράει η ψυχή, στη δύναμη να συνεχίσεις.
-
Σαφώς!
Απλά λογικό να θέλω να κάθεται σπίτι του κάποιος που ΝΙΩΘΕΙ πως δεν είναι σε θέση να οδηγήσει την ώρα αυτή. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αφού έχετε το κουράγιο συνεχίστε και τσακίστε τους. Κάντε τους και μήνυση για ψυχική οδύνη και αν γίνεται να του αφαιρεθεί και το διπλωματάκι (έστω για λίγο) καλό θα είναι.Τρέμω στην σκέψη πως μάλλον ακόμα ΛΥΤΕΣ τις κουβαλάει τις παλέτες...
Μια μικρή επισημανσούλα μόνο :
Χρηματική ικανοποίηση λόγω ψυχικής οδύνης μπορεί να επιδικαστεί στην οικογένεια θύματος ΜΟΝΟ σε περίπτωση θανάτωσης προσώπου...Εδώ δεν έχουμε θάνατο...
Χρηματική ικανοποίηση επίσης μπορεί να επιδικαστεί για ηθική βλάβη, δηλ βλάβη σε έννομα αγαθά που δεν είναι αποτιμητά σε χρήμα. Ενδεικτικά προσβολές που αφορούν την υγεία, την τιμή ή τη στέρηση της ελευθερίας...Ούτε τέτοια περίπτωση έχουμε, υπάρχουν μόνο ζημιές που πρέπει να αποκασταθούν πλήρως (αυτό είναι το αστικό μέρος της υπόθεσης και αυτό σας καλύπτουν)...Απο κει και πέρα η πιθανή αφαίρεση διπλώματος είναι άλλου παππά ευαγγέλιο...
Αν σας καλύπτει πλήρως τα πάντα θα έπαιρνα τα χρήματα, αλλά καταλαβαίνω αυτόν που θέλει να συνεχίσει...Δεν ξέρω κι όλας τι προβλέπεται για την παράλειψή του να φροντίσει το φορτίο του, οπότε αν αξίζει τον κόπο...Αν οι ποινές που μπορεί να του επιβληθούν είναι αρκετά βαριές ίσως αξίζει τον κόπο... -
Σωστά, ηθική βλάβη εννοούσα, αλλά δεν τα κατέχω και πολύ!
Όμως όπως λες ούτε αυτό ισχύει... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μια -έστω- ανώνυμη καταγγελία μ'ένα ζοομ στον αριθμό του δεν θα έβλαπτε
Go for it!
Έστειλα τη φωτογραφία στην τροχαία, με τις κατάλληλες παρατηρήσεις, ακόμα όμως δεν έμαθα να έγινε τίποτα. . . .
Ο αριθμός φαίνεται πεντακάθαρα. . .ΥΓ : GeorgeTabs, μη μασάς, υπάρχουν και χειρότερα... κάποια μέρα μπορεί και να τα πω.... αλλά η ζωή συνεχίζεται. Εκεί μετράει η ψυχή, στη δύναμη να συνεχίσεις.
Tσ τσ τσ....
Δεν εχεις μαθει τιποτα ακομα....
Για στειλε την στο Alter, υπ'οψιν κυριου Ευαγγελατου...(και μιλαω πολυ σοβαρα...) -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Tσ τσ τσ....
Για στειλε την στο Alter, υπ'οψιν κυριου Ευαγγελατου...(και μιλαω πολυ σοβαρα...) -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μια -έστω- ανώνυμη καταγγελία μ'ένα ζοομ στον αριθμό του δεν θα έβλαπτε
Go for it!
Tσ τσ τσ....
Για στειλε την στο Alter, υπ'οψιν κυριου Ευαγγελατου...(και μιλαω πολυ σοβαρα...)Η 4η εξουσία.. χε χε χε!
-
leei denied για την φωτογραφεια φιλε ΗΛΙΑ!!!
δεν γινεται κατι να τη δουμε και εμεις??? -
Και σε μενα Access Denied μου γράφει ..μάλλον γιατί έχεις ρυθμίσει το briefcase σου στον pathfinder να τον βλέπεις μόνο εσύ..!
-
Το ποδήλατο δρόμου πάντως το έκοψα, ενώ μου άρεσε πολύ (ακόμα μου αρέσει, και ξαφνικά έπαψα να νιώθω πως θέλω να κάνω... Νιώθω σαν να βαριέμαι να το κάνω, αλλά μου αρέσει όμως...
Εκτός δρόμου ΟΚ, αλλά δεν με ενθουσίαζε ποτέ τόσο..Κάνω λάθος όταν πιστεύω ότι ο συνοδηγός νιώθει περισσότερο ανασφαλής; Αν όχι, πάλι μπράβο...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εκτός δρόμου ΟΚ, αλλά δεν με ενθουσίαζε ποτέ τόσο..Κάνω λάθος όταν πιστεύω ότι ο συνοδηγός νιώθει περισσότερο ανασφαλής; Αν όχι, πάλι μπράβο...
Αν εμπιστεύεσαι τον οδηγό σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αν δεν τον εμπιστεύεσαι, τότε θα έχεις φοβία, ζαλάδα, ίλιγγο, γενικά όσα λένε πολλοί και πολλές συνοδηγοί που κατά καιρούς έχουν κάτσει δίπλα μας...
Προσωπικά προτιμώ τη θέση του συνοδηγού, γιατί λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά. Έτσι έχεις περισσότερο χρόνο να καταλάβεις τι δεν πάει καλά, αν ο οδηγός πρέπει να καλμάρει για να πάει ταχύτερα, ή αν πρέπει να τον σπηρουνίσεις, γενικά χτυπάς το τύμπανο για να τραβά κουπί ο άλλος!
Βέβαια αν δεν ακούει τα όσα λες, σηκώνεσαι και φεύγεις, από τις δοκιμές κιόλας, αλλιώς δεν θα δουλέψει το πράγμα (αν δεν σε ακούει είναι σαν να πηγαίνεις στο τρενάκι του τρόμνου και αυτός σε ανάβαση με έρμα...)Αν βέβαια η περίπτωση είναι πως ΔΕΝ σε ακούει και παρόλα αυτά τα πηγαίνετε καλά, κάπου είσαι λάθος, οπότε δεν μιλάς μη γίνεις ρεζίλι!!!
-
ÐÁÉÄÉÁÁ ÄÅÍ Å×Ù ÄÉÁÂÁÓÅÉ ÔÉ Å×ÅÔÅ ÃÑÁØÅÉ ÁËËÁ ÁÕÔÏ ÐÏÕ Å×Ù ÄÅÉ ÓÔÇ ÓÁÌÏ ÄÅÍ ÔÏ Å×Ù ÎÁÍÁÄÅÉ ÐÏÔÅ.ÏËÏÉ ÏÉ ÓÁÌÉÙÔÅÓ ÏÄÇÃÏÉ (ÏÉ ÏÐÏÉÏÉ ÄÅÍ ÊÁËÕÔÅÑÁ ÍÁ ÏÄÇÃÏÕÍ ÐÁÔÉÍÉ ÐÁÑÁ ÁÕÔÏÊÉÍÇÔÏ) ÏÔÁÍ ÏÄÇÃÏÕÍ Å×ÏÕÍ ÔÏ ÌÉÓÏ ÁÕÔÏÊÉÍÇÔÏ ÁÐÏ ÔÇ ÄÅÎÉÁ ÐËÅÕÑÁ ÊÁÉ ÔÏ ÁËËÏ ÌÉÓÏ ÓÔÇÍ ÁÑÉÓÔÅÑÇ .ÄÅÍ ÔÏ ÓÕÆÇÔÙ ÃÉÁ ÔÇÍ ÔÁ×ÕÔÇÔÁ ÌÅ ÔÇÍ ÏÐÏÉÁ ÏÄÇÃÏÕÍ!ÐÇÃÁÉÍÏÕÍ ÊÏÕÂÁÑÉÁ ÌÅÓÁ ÓÅ ÊÁÔÏÉÊÇÌÅÍÅÓ ÐÅÑÉÏ×ÅÓ ×ÙÑÉÓ ÍÁ ÔÏÕÓ ÍÏÉÁÆÅÉ ÔÉÐÏÔÁ ÊÁÉ ÊÁÍÅÍÁÓ. ÏÉ ÔÕÐÏÉ ÅÉÍÁÉ ÓÊÅÔÏÉ ÅÃÊËÇÌÁÔÉÅÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Και που να δεις τι γίνεται εδω στη Μυτιλήνη που σπουδαζω!!!!!!!
-
ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ, ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΠΡΙΤΣ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ.
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
leei denied για την φωτογραφεια φιλε ΗΛΙΑ!!!
δεν γινεται κατι να τη δουμε και εμεις???Και σε μενα Access Denied μου γράφει ..μάλλον γιατί έχεις ρυθμίσει το briefcase σου στον pathfinder να τον βλέπεις μόνο εσύ..!
Συγνώμη παιδιά, πρωτάρης είμαι στις φωτο, θα μάθω...
Ελπίζω να την βλέπετε τώρα, εαν όχι, μπορώ να σας τη στείλω και με e-mail. -
Για όλους αυτούς που, ενώ βλέπουν ότι κάποιος έχει βγάλει φλας αριστερά ή δεξιά για να στρίψει σε διασταύρωση και τους έχει αφήσει χώρο, αντί να τον παρακάμψουν και να συνεχίσουν την πορεία τους, κολλάνε από πίσω του, τι έχετε να πείτε; Εγώ στα Χανιά το αντιμετωπίζω συνέχεια.
-
OK!!! tis βλεπουμε!!!
παντως το ατομο ειναι απαραδεκτο, αφου εχει και περιθωριο να την παει ακρη κανα μετρο!! -
Αν εμπιστεύεσαι τον οδηγό σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αν δεν τον εμπιστεύεσαι, τότε θα έχεις φοβία, ζαλάδα, ίλιγγο, γενικά όσα λένε πολλοί και πολλές συνοδηγοί που κατά καιρούς έχουν κάτσει δίπλα μας...Η ναυτία έχει σχέση με το αν εμπιστεύεσαι τον οδηγό?! Νόμιζα οτι έφταιγε το ότι γενικά ζαλίζεσαι όταν διαβάζεις μέσα στο αυτοκίνητο
Εγώ παντως όταν δεν εμπιστεύομαι τον οδηγό, πατάω 'φρένο' ασυναίσθητα!!!!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Λοιπόν, η φωτό αυτή θα πήγαινε μάλλον στο θέμα περί μπατσολογικής κλπ, αλλά νομίζω ότι ταιριάζει κι εδώ. Σημειώνω ότι:- Πρόκειται για διασταύρωση με μεγάλη κυκλοφορία, είναι κεντρικά στην Αμαλιάδα και λίγο πριν το ΚΤΕΛ, ο κύριος δρόμος είναι μονόδρομος, αλλά ο δρόμος που έχει παρκάρει ο μπάτσος είναι διπλής κατεύθυνσης.
- Έμεινε εκεί 20 λεπτά τουλάχιστον, πίνοντας μπύρες με τον περιπτερά, ο οποίος όπως βλέπετε έχει κάνει οριστική κατάληψη του πεζοδρομίου. Προσέξτε ότι έχει βάλει το κράνος του πάνω στη μηχανή. Η κυκλοφορία είχε γίνει κόλαση, αλλά αυτός τίποτα.
- Ο τύπος μόλις μισή ώρα νωρίτερα έγραφε αυτοκίνητα για παράνομη στάθμευση, σε πινακίδα 'απαγορεύεται η στάθμευση τους μονούς μήνες', που ήταν καλυμμένη με πλαστική σακούλα και αποκαλύφθηκε **εκείνο το πρωί **. Έπεσαν στην περίπτωση.....
Δακρύζω με το μεγαλείο της φυλής μας. Εσείς?
Edit: Βάζω και τη δ/νση, δεν ξέρω τι έγινε με τη φωτό....
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/252021/0/������������.jpgΧα χα χα εγώ θα την κοπανούσα να πέσει κάτω και ας τολμούσε να πει τίποτα...τροχαία και αλκοολόμετρο!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!