-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δεν μπορώ να δώ την εικόνα.. Οι υπόλοιποι μπορείτε;Πριν από 10' ήταν Οκ τώρα δεν μπορώ να τη δω ούτε εγώ...
-
Για όσους δεν διάβασαν ότι κάποιος με τράκαρε εχθές από πίσω εν κινήσει, στην ερώτηση μου ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ ΗΣΟΥΝΑ??
Ο τύπος (μάλλον φοβισμένος από το πώς ήμουνα!!!! ) απαντάει : Εεεε όχι στα δικαστήρια είχα μια δουλειά αλλά χαλάρωσε ρε φιλέ, σίδερα είναι.Είπα να το βάλω εδώ αν και θα έμπαινε στα ανέκδοτα.
-
αν θες τη γνωμη μου καλα σου ειπε. (ξερω οτι οι περισσοτεροι θα μου την πουν αλλα δε με νοιαζει)
ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ.
Καποια στιγμη, μπορει ολοι μας να βρεθουμε αφηρημενοι, το οτιδηποτε, ΜΕΣΑ στην κινηση μιλωντας παντα. τελοσπαντων παντα μπορει να κανουμε μια βλακεια... απο τη στιγμη που αυτο διορθωνεται (γιατι σιδερα ειναι) ειναι ΟΛΑ ΟΚ.το λαθος αν θες, ειναι δικο σου που εχεις ενα αμαξι αντικα και το κυκλοφορεις καθε μερα... ΔΥΣΤΗΧΩΣ ξερω οτι μπορει τα οικονομικα σου να μη στο επιτρεπουν, αλλα για να εχεις τετοιο τουτουνι σε καλη κατασταση πρεπει να το εχεις σε γκαραζ και να το βγαζεις το σαβ/κο...
αλλιως συνηθισε οτι θα στο τρακερνουνε, ειτε στο παρκαρισμα, ειτε εν κινησει...
(μην πεσετε -ολοι οι σωστοι οδηγοι ,που δεν κανετε ποτε λαθη, που δεν εχετε τρακαρει ποτε με δικη σας υπαιτιοτητα ιατι δε χαζευετε ποτε στο δρομο, αλλα οταν εχετε προβληματα καθεστε σπιτι σας- να με φατε!)
ΥΓ. παρολαυτα που εγραψα, σε καταλαβαινω και ειναι λογικο να στεναχωριεσαι... απλα κανω το δικηγορο του διαβολου -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
αν θες τη γνωμη μου καλα σου ειπε. (ξερω οτι οι περισσοτεροι θα μου την πουν αλλα δε με νοιαζει)
ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ.
Καποια στιγμη, μπορει ολοι μας να βρεθουμε αφηρημενοι, το οτιδηποτε, ΜΕΣΑ στην κινηση μιλωντας παντα. τελοσπαντων παντα μπορει να κανουμε μια βλακεια... απο τη στιγμη που αυτο διορθωνεται (γιατι σιδερα ειναι) ειναι ΟΛΑ ΟΚ.το λαθος αν θες, ειναι δικο σου που εχεις ενα αμαξι αντικα και το κυκλοφορεις καθε μερα... ΔΥΣΤΗΧΩΣ ξερω οτι μπορει τα οικονομικα σου να μη στο επιτρεπουν, αλλα για να εχεις τετοιο τουτουνι σε καλη κατασταση πρεπει να το εχεις σε γκαραζ και να το βγαζεις το σαβ/κο...
αλλιως συνηθισε οτι θα στο τρακερνουνε, ειτε στο παρκαρισμα, ειτε εν κινησει...
(μην πεσετε -ολοι οι σωστοι οδηγοι ,που δεν κανετε ποτε λαθη, που δεν εχετε τρακαρει ποτε με δικη σας υπαιτιοτητα ιατι δε χαζευετε ποτε στο δρομο, αλλα οταν εχετε προβληματα καθεστε σπιτι σας- να με φατε!)
ΥΓ. παρολαυτα που εγραψα, σε καταλαβαινω και ειναι λογικο να στεναχωριεσαι... απλα κανω το δικηγορο του διαβολουΧαίρομαι που καταλαβαίνεις ότι με όσα λες οι περισσότεροι θα σου την πούνε!
ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ
1)Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δικαιολογήσω την απροσεξία του άλλου.
Και έχει μεγάλη διαφορά η απροσεξία που απλά σε ακουμπάει επειδή κάτι κοιτούσε και έχει διαφορά το να κοιμάσαι και να βαράς κάποιον με 40 kms (πάρα πολλά για το μικρό δρομάκι της κυψέλης που ήμασταν)2)Έχω κάθε δικαίωμα εκείνη τη στιγμή να είμαι έξαλλος πόσο μάλλον όταν ο βλάκας μου λέει σαν πρώτη ατάκα ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΦΡΕΝΑ (Toyota yaris) δεν έφταιγα εγώ και μετά κατάλαβε ότι δεν μιλάει σε καμία άσχετη κυρία και το πήρε πίσω.
3)Έχεις δίκιο για το αυτοκίνητο που οδηγώ (ξέρω τι χρήση του αξίζει) , αλλά όπως είπες είναι αδύνατο να έχω 2 αυτοκίνητα στην παρούσα φάση της ζωής μου. Άρα έχεις δίκιο αλλά δεν μιλάμε για λάθος μου απλά αναγκαία επιλογή.
4)και 206 να οδηγούσα που βρίσκεις προφυλακτήρα και στα περίπτερα θα ήμουνα το ίδιο τρελαμένος με τον βλάκα. Αν όχι ακριβώς το ίδιο, πάντως σίγουρα μεγάλο ποσοστό από τα νεύρα μου οφείλονταν στο ότι δεν ανέχομαι τέτοιους οδηγούς δίπλα μου (αλλά και στο ότι θα έχω προφυλακτήρα ακορντεόν πλέον).
5)ΝΑΙ έχω κάνει πολλά λάθη στην οδήγηση, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ εώς ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ αλλά ΠΟΤΕ από απροσεξία και ύυυυυυυπνος...
Τα λάθη που κάνω είναι από λάθος εκτίμησης δυνατοτήτων, εκτίμηση χώρου, βιασύνη, κακή συμπεριφορά κλπ κλπ αλλά **ΠΟΤΕ **απρόσεκτος.6)Ποτέ δεν θα έλεγα σε κάποιον που τράκαρα από πίσω, Χαλάρωσε, σίδερα είναι.....γιατί δεν τα βλέπω σαν σίδερα
7)Είμαι σίγουρος ότι σε αυτόν αν πεις Χαλάρωσε, σίδερα είναι δεν θα ηρεμήσει
Φιλικά πάντα...
-
θα συμφωνησω με τον sirgus, σιδερα ειναι για τους αλλους.......οχι για ΕΜΑΣ.
-
1.αν σε βαρεσε με 40 πρεπει να σου διελυσε το μισο αμαξι.
2.μεγαλη κοτσανα του (μαλλον απο εγωισμο το ειπε. τι να πεις. ωχ! σκεφτομουνα αλλα?)
3.Δυστηχως ομως αφου το κυκλοφορεις, θα εχεις τετοια, οπως και οτι θα βρεις μια μερα 2 πορτες μπασμενες χωρις σημειωμα(στην ελλαδα ζουμε, και εσυ στην κυψελη)
4.Πρεπει να δειχνεις ανοχη, δεν ξερεις τι μπορει να ειχε (γιατι θα εχεις προφυλακτηρα ακορντεον? δε θα στον πληρωσει?)
5.Ποτε μη λες ΠΟΤΕ. καποια στιγμη απο καποια προβληματα και οτιδηποτε αλλο, θα αφαιρεθεις και μπορει να σου τυχει κατι.
6.Σιδερα ειναι ομως, ασχετως πως τα βλεπεις... και εχουν το προνομιο να ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ (δικαιολογημενα ομως εισαι συναισθηματικα δεμενος)
7.Δεν το ξερεις. εγω και το λεω, και αν μου το πουν θα ηρεμησω (αρκει να μου τα πληρωσουν)
αυτα, φιλικα ΠΑΝΤΑ (παντα λεμε. ποτε δε λεμε.) -
1.αν σε βαρεσε με 40 πρεπει να σου διελυσε το μισο αμαξι.Καλά, δεν μέτρησα κιόλας αλλά σίγουρα είχε μια 2α...Απλά το πίσω σύστημα προχώρησε 5 εκατοστά ....
3.Δυστηχως ομως αφου το κυκλοφορεις, θα εχεις τετοια, οπως και οτι θα βρεις μια μερα 2 πορτες μπασμενες χωρις σημειωμα(στην ελλαδα ζουμε, και εσυ στην κυψελη)
Όλοι τα έχουμε αυτά, απλά εσείς βρίσκετε τα ανταλλακτικά σε 1 λεπτό.
Αυτή είναι η διαφορά.
Απλά δεν έχω άλλη επιλογή (προς το παρών)4.Πρεπει να δειχνεις ανοχη, δεν ξερεις τι μπορει να ειχε (γιατι θα εχεις προφυλακτηρα ακορντεον? δε θα στον πληρωσει?)
Καμία απολύτος ανοχή και κατανόηση
Μόνο παραδέχομαι ότι φέρθηκε πάρα πολύ ευγενικά.μέχρι εκεί οκ αλλά αδιαφορώ πλήρως για τα προβλήματα του όταν ο ίδιος έχει προσθέσει στα δικά μου, ένα ακόμα.5.Ποτε μη λες ΠΟΤΕ. καποια στιγμη απο καποια προβληματα και οτιδηποτε αλλο, θα αφαιρεθεις και μπορει να σου τυχει κατι.
Σωστά απλά δεν θα πω σίδερα είναι
6.Σιδερα ειναι ομως, ασχετως πως τα βλεπεις... και εχουν το προνομιο να ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ (δικαιολογημενα ομως εισαι συναισθηματικα δεμενος)
Έλα όμως που οι παλιοί προφυλακτήρες δεν γίνονται όπως ήτανε!!
Και δεμένοι είμαστε όλοι με κάθε περουσιακό στοιχείο...Anyway, μπορώ να βρω προφυλακτήρα (ίσως) αλλά πραγματικά τον λυπάμαι να τον βάλω και σε 1 μηνα να είναι γεμάτος σημάδια ...
[/i] -
4.Πρεπει να δειχνεις ανοχη, δεν ξερεις τι μπορει να ειχεΔεν καταλαβαίνω, εννοείς ψυχολογικά ότι κάτι μπορεί να είχε? Αν χτύπαγε άνθρωπο θα είχε δικαιολογία?
Αν δεν είναι καλά ο άλλος καλά θα κάνει να κάτσει σπίτι του γιατί αλλιώς είναι δημόσιος κίνδυνος
...τα σίδερα που λες οι εταιρίες έχουν κόλπα που δεν τα καλύπτουν πάντα (λέγε με παλαιότητα) οπότε δεν τα πληρώνει πάντα ο κάθε βλάκας... αλλά εσύ που αμέριμνος πας στη δουλειά σου.... -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
?
Αν δεν είναι καλά ο άλλος καλά θα κάνει να κάτσει σπίτι του γιατί αλλιώς είναι δημόσιος κίνδυνος
...κοιτα το αρχικο μου ποστ. ειπα να μην μου γραψετε τετοια γιατι δεν τα πιστευω. σιγουρα εχεις οδηγησει σε κατασταση ψυχολογικη που δεν επρεπε, και αν οχι, καποια στιγμη θα το κανεις.
Ειπα εξαρχης οτι ηταν μαλακια αυτο που εγινε, αλλα μεχρι εκει. απο τη στιγμη που ο αλλος ειναι ευγενικος, δεχεται την υπαιτιοτητα του και ΔΕΝ εγινε ζημια( ΚΑΝΕιΣ δεν χαζευει στα πολλα χιλιομετρα, παντα στα λιγα γινονται αυτα, μεσα στην πολη) τι να κανεις τωρα? να τον σκοτωσεις? -
?
...κοιτα το αρχικο μου ποστ. ειπα να μην μου γραψετε τετοια γιατι δεν τα πιστευω.
ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί μιλάω? Εγώ γιατί έπρεπε να κάτσω τρεις μήνες με γύψους, γιατί ο άλλος είναι απλά απρόσεκτος?
ξανά...
Αν δεν είναι καλά ο άλλος καλά θα κάνει να κάτσει σπίτι του γιατί αλλιώς είναι δημόσιος κίνδυνοςΣου εύχομαι να μη σου τύχει γιατί σίγουρα θ'αλλάξεις γνώμη...
-
Μπορώ να καταλάβω όταν κάποιος θα πέσει πάνω μου με πρώτη στην κίνηση ή στο ξεκίνημα ή κλπ, αλλά όταν πας με ταχύτητα μεγαλύτερη από πχ 40 km/h οφείλεις να έχεις τα μάτια σου και όλη σου την προσοχή στο δρόμο...
-
?
...κοιτα το αρχικο μου ποστ. ειπα να μην μου γραψετε τετοια γιατι δεν τα πιστευω. σιγουρα εχεις οδηγησει σε κατασταση ψυχολογικη που δεν επρεπε, και αν οχι, καποια στιγμη θα το κανεις.
Ειπα εξαρχης οτι ηταν μαλακια αυτο που εγινε, αλλα μεχρι εκει. απο τη στιγμη που ο αλλος ειναι ευγενικος, δεχεται την υπαιτιοτητα του και ΔΕΝ εγινε ζημια( ΚΑΝΕιΣ δεν χαζευει στα πολλα χιλιομετρα, παντα στα λιγα γινονται αυτα, μεσα στην πολη) τι να κανεις τωρα? να τον σκοτωσεις?Κοίτα, το 1997, 28 Μαρτίου, ΠΑρασκευή μεσημέρι κατά τις 3, σε μια γειτονιά του Περιστερίου ένας παππούς, ο οποίος είχε πρόβλημα καρδιάς, είχε κάνει εγχείρηση και επρόκειτο να κάνει άλλη μία, και ενώ την ημέρα εκείνη δεν αισθανόταν καλά και είχε και πυρετό, πήρε το αυτοκίνητό του, ένα παλιό έσκορτ στέησιον και πήγε μόνος του για ψώνια, χωρίς να δέσει καν τη ζώνη του.
Πηγαίνοντας προς μια διασταύρωση και ενώ είχε ένα ΣΤΟΠ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, το πέρασε με 70-80 και έπεσε από τα αριστερά σε ένα αυτοκίνητο (σκέψου να ήταν μηχανάκι) το οποίο πήγαινε με 30-40 σε δρόμο προτεραιότητας. Εμβόλισε το αυτοκίνητο εμπρός αριστερά (στον τροχό περίπου) με τέτοια ορμή που το περιέστρεψε και χτύπησε η πίσω αριστερή γωνία του έσκορτ στο σημείο που θα ήταν η πίσω αριστερή πόρτα του άλλου αυτοκινήτου (ήταν 3πορτο), ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ την θέση του πίσω αριστερού επιβάτη (σκέψου να υπήρχε). Έπειτα το άλλο αυτοκίνητο οριακά απέφυγε τα παρκατρισμένα στον ΚΑΘΕΤΟ δρόμο από αυτόν που εκινείτο (ο παππούς το εξανάγκασε σε 90 μοιρών δεξιά στροφή), ενώ το έσκορτ έφυγε με πολλά καταπάνω σε έναν πεζό. Για άπειρη τύχη του πεζού υπήρχε μια τσιμεντένια κολώνα της ΔΕΗ ανάμεσα σε αυτόν και το έσκορτ, πράγμα που τον προφύλαξε από το ίδιο το αυτοκίνητο, αλλά και από τα θραύσματα.
Ο παππούς αρχικά προσέκρουσε στο τιμόνι, μετά έπεσε στο κάθισμα του συνοδηγού, και με την πρόσκρουση στην κολώνα βρέθηκε στα πόδια του συνοδηγού. Συνήλθε μετά από 3 μέρες, και δεν ήξερε τι έκανε. Όταν του είπαν τι είχε κάνει, σοκαρίστηκε, στενοχωρήθηκε. Μετά από 1-2 μέρες πέθανε τελικά.
Στο άλλο αυτοκίνητο υπήρχαν 2 φοιτητές. Ο οδηγός που από θαύμα την γλίτωσε (αν τον είχε χτυπήσει 1 μέτρο πιο πίσω θα ήταν νεκρός) είχε (και έχει) πόνους στα γόνατα, με τα οποία έσπασε την κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου του, και φορούσε μαλακό κολλάρο για 15 μέρες, ενώ ακόμα έχει πόνους στον αυχένα. Ο δε συνοδηγός φορούσε σκληρό κολλάρο για 45 μέρες και μαλακό για άλλο τόσο, και οι γιατροί του είπαν πως αν ξαναζήσει τέτοιο τράνταγμα μπορεί να μείνει παραπληγικός ή τετραπληγικός, ή να πεθάνει επιτόπου.
Τα σίδερα, δηλαδή το αμάξι των φοιτητών ήταν μόλις 13 μηνών, και φυσικά δεν καλύφθηκε όλη η ζημιά (γιατροί, πλήρης αξία του ολοκαίνουριου πρακτικά αυτοκινήτου, ενοικίαση άλλου 1-2 μήνες μέχρι την απόκτηση νέου, ταξί κλπκλπ). Επειδή ο φοιτητής δεν ήταν 21 ετών δεν μπορούσε καν να οδηγήσει το αυτοκίνητο που η οικογένειά του ενοικίασε.Το κερασάκι στην τούρτα ήταν πως τον κατηγόρησαν αυτεπάγγελτα για φόνο (του παππού) εξ αμελείας, και για 18 μήνες δεν ήξερε τι θα του ξημερώσει την άλλη μέρα. Σκέψου και να είχε χτυπήσει τον πεζό το Έσκορτ, σκέψου και να είχε σκοτωθεί ο συνοδηγός, σκέψου να οδηγούσε το μηχανάκι που εκείνη την εποχή ήταν έτοιμος να αγοράσει, σκέψου να είχε άτομο στο πίσω αριστερό κάθισμα.
Ο παππούς είχε πάθει εγκεφαλικό την ώρα που οδηγούσε με 2α-3η, τί σχέση είχε εκείνη την ώρα, και εμβόλισε το άλλο αμάξι περνώντας το ΣΤΟΠ. Έτσι απλά, επειδή οδήγησε μια ημέρα που δεν αισθανόταν καλά.
Ο φοιτητής που οδηγούσε το άλλο αμάξι ήμουν εγώ. -
GeorgeTabs με συγκλόνισες...
Κι όλα αυτά επειδή απλά... δεν αισθανόταν καλά!!!
Έτσι απλά... -
ok paidia... ayto de shmainei omws oti prepei na arpazoume apo to giaka kai na skotwnoume opion mas xtyphsei to amaksi, epeidi den prosexe! dhladh hmartwn!
(grafw greeklish giati kolisan ta ellhnika! ) -
ok paidia... ayto de shmainei omws oti prepei na arpazoume apo to giaka kai na skotwnoume opion mas xtyphsei to amaksi, epeidi den prosexe! dhladh hmartwn!
(grafw greeklish giati kolisan ta ellhnika! )Δεν νομίζω ότι κάποιος είπε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι τέτοιο.
-
den katalabenw ti ginete. grafei katw 'EL' gia ta ellhnika, kai parolayta grafei agglika. (en to metaksi ta gallika doyleyoune farsi!)
Na sas pw egw mia allh istoria.
Kapote enas kyrios perpatage amerimnos se mia nhsida ths kifisias. etsi apla perimene na perasei to dromo. enas allos kirios o opios ton akolouthouse (eixe thn idia poreia) pathse to kordoni tou, epese panw tou kai ton petakse katalathos sthn kifisias.
O kirios aytos htan sygenis mou kai den zei pleon.
kai eseis mou lete gia lamarines.
ti na tou peis tou alou pou skontapse pou den bgenei apo to spiti tou pia? Giati den edeses kalitera ta kordonia sou to prwi?
Mh leme oti thelume re paidia. -
den katalabenw ti ginete. grafei katw 'EL' gia ta ellhnika, kai parolayta grafei agglika. (en to metaksi ta gallika doyleyoune farsi!)
Na sas pw egw mia allh istoria.
Kapote enas kyrios perpatage amerimnos se mia nhsida ths kifisias. etsi apla perimene na perasei to dromo. enas allos kirios o opios ton akolouthouse (eixe thn idia poreia) pathse to kordoni tou, epese panw tou kai ton petakse katalathos sthn kifisias.
ti na tou peis tou alou pou skontapse pou den bgenei apo to spiti tou pia? Giati den edeses kalitera ta kordonia sou to prwi?
Mh leme oti thelume re paidia.Εμένα αυτή η λογική δεν με εκφράζει ΚΑΘΟΛΟΥ
Σέβομαι την προσωπική ιστορία σου και στεναχωριέμαι που την διαβάζω αλλά
1)Δεν μπορώ να μην στεναχωρηθώ για κάτι επειδή υπάρχει και κάτι χειρότερο που μπορεί να τύχει
2)Δεν σημαίνει ότι σε εμένα δεν έχουν συμβεί χειρότερα γεγονότα από τον προφυλακτήρα του Αmi
Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η κοσμοθεωρία μου (Κοκκίνου ένα πράγμα )
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
?
Ειπα εξαρχης οτι ηταν μαλακια αυτο που εγινε, αλλα μεχρι εκει. απο τη στιγμη που ο αλλος ειναι ευγενικος, δεχεται την υπαιτιοτητα του και ΔΕΝ εγινε ζημια( ΚΑΝΕιΣ δεν χαζευει στα πολλα χιλιομετρα, παντα στα λιγα γινονται αυτα, μεσα στην πολη) τι να κανεις τωρα? να τον σκοτωσεις?Κοίτα, το 1997, 28 Μαρτίου, ΠΑρασκευή μεσημέρι κατά τις 3, σε μια γειτονιά του Περιστερίου ένας παππούς, ο οποίος είχε πρόβλημα καρδιάς, είχε κάνει εγχείρηση και επρόκειτο να κάνει άλλη μία, και ενώ την ημέρα εκείνη δεν αισθανόταν καλά και είχε και πυρετό, πήρε το αυτοκίνητό του, ένα παλιό έσκορτ στέησιον και πήγε μόνος του για ψώνια, χωρίς να δέσει καν τη ζώνη του.
Πηγαίνοντας προς μια διασταύρωση και ενώ είχε ένα ΣΤΟΠ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, το πέρασε με 70-80 και έπεσε από τα αριστερά σε ένα αυτοκίνητο (σκέψου να ήταν μηχανάκι) το οποίο πήγαινε με 30-40 σε δρόμο προτεραιότητας. Εμβόλισε το αυτοκίνητο εμπρός αριστερά (στον τροχό περίπου) με τέτοια ορμή που το περιέστρεψε και χτύπησε η πίσω αριστερή γωνία του έσκορτ στο σημείο που θα ήταν η πίσω αριστερή πόρτα του άλλου αυτοκινήτου (ήταν 3πορτο), ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ την θέση του πίσω αριστερού επιβάτη (σκέψου να υπήρχε). Έπειτα το άλλο αυτοκίνητο οριακά απέφυγε τα παρκατρισμένα στον ΚΑΘΕΤΟ δρόμο από αυτόν που εκινείτο (ο παππούς το εξανάγκασε σε 90 μοιρών δεξιά στροφή), ενώ το έσκορτ έφυγε με πολλά καταπάνω σε έναν πεζό. Για άπειρη τύχη του πεζού υπήρχε μια τσιμεντένια κολώνα της ΔΕΗ ανάμεσα σε αυτόν και το έσκορτ, πράγμα που τον προφύλαξε από το ίδιο το αυτοκίνητο, αλλά και από τα θραύσματα.
Ο παππούς αρχικά προσέκρουσε στο τιμόνι, μετά έπεσε στο κάθισμα του συνοδηγού, και με την πρόσκρουση στην κολώνα βρέθηκε στα πόδια του συνοδηγού. Συνήλθε μετά από 3 μέρες, και δεν ήξερε τι έκανε. Όταν του είπαν τι είχε κάνει, σοκαρίστηκε, στενοχωρήθηκε. Μετά από 1-2 μέρες πέθανε τελικά.
Στο άλλο αυτοκίνητο υπήρχαν 2 φοιτητές. Ο οδηγός που από θαύμα την γλίτωσε (αν τον είχε χτυπήσει 1 μέτρο πιο πίσω θα ήταν νεκρός) είχε (και έχει) πόνους στα γόνατα, με τα οποία έσπασε την κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου του, και φορούσε μαλακό κολλάρο για 15 μέρες, ενώ ακόμα έχει πόνους στον αυχένα. Ο δε συνοδηγός φορούσε σκληρό κολλάρο για 45 μέρες και μαλακό για άλλο τόσο, και οι γιατροί του είπαν πως αν ξαναζήσει τέτοιο τράνταγμα μπορεί να μείνει παραπληγικός ή τετραπληγικός, ή να πεθάνει επιτόπου.
Τα σίδερα, δηλαδή το αμάξι των φοιτητών ήταν μόλις 13 μηνών, και φυσικά δεν καλύφθηκε όλη η ζημιά (γιατροί, πλήρης αξία του ολοκαίνουριου πρακτικά αυτοκινήτου, ενοικίαση άλλου 1-2 μήνες μέχρι την απόκτηση νέου, ταξί κλπκλπ). Επειδή ο φοιτητής δεν ήταν 21 ετών δεν μπορούσε καν να οδηγήσει το αυτοκίνητο που η οικογένειά του ενοικίασε.Το κερασάκι στην τούρτα ήταν πως τον κατηγόρησαν αυτεπάγγελτα για φόνο (του παππού) εξ αμελείας, και για 18 μήνες δεν ήξερε τι θα του ξημερώσει την άλλη μέρα. Σκέψου και να είχε χτυπήσει τον πεζό το Έσκορτ, σκέψου και να είχε σκοτωθεί ο συνοδηγός, σκέψου να οδηγούσε το μηχανάκι που εκείνη την εποχή ήταν έτοιμος να αγοράσει, σκέψου να είχε άτομο στο πίσω αριστερό κάθισμα.
Ο παππούς είχε πάθει εγκεφαλικό την ώρα που οδηγούσε με 2α-3η, τί σχέση είχε εκείνη την ώρα, και εμβόλισε το άλλο αμάξι περνώντας το ΣΤΟΠ. Έτσι απλά, επειδή οδήγησε μια ημέρα που δεν αισθανόταν καλά.
Ο φοιτητής που οδηγούσε το άλλο αμάξι ήμουν εγώ.Αν μετα απο αυτη την εμπειρια μπορεις (σωματικα και ψυχολογικα) και οδηγεις σε αγωνες ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ....
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ο φοιτητής που οδηγούσε το άλλο αμάξι ήμουν εγώ.γκουλπ
Σπύρος
-
den katalabenw ti ginete. grafei katw 'EL' gia ta ellhnika, kai parolayta grafei agglika. (en to metaksi ta gallika doyleyoune farsi!)Λειτουργικό Σύστημα;
Mh leme oti thelume re paidia.Η διαφορά στις δύο (ανατριχιαστικές) ιστορίες είναι ότι στη μία ο 'δράστης' είχε (ή ώφειλε να έχει) πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει και υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να προκαλέσει ατύχημα ακόμη και θανατηφόρο (οι νομικοί νομίζω το λένε 'ενδεχόμενο δόλο') ενώ στην άλλη ήταν καθαρή ατυχία. Καμμία σχέση λοιπόν.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!