-
Αυτός ο ταρίφμαν κι αν είναι βόιδι!
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Για τους ταξιτζήδες και τις ζώνες, Θεσσαλονίκη από το αεροδρόμιο είχα πάρει ταξί, καινούριο Mercedes, στο οποίο ο οδηγός αντί να φοράει ζώνη, είχε αγοράσει δύο πόρπες σκέτες (έτσι δεν τις λένε; ) και τις έβαζε στη θέση των υποδοχέων, προφανώς για να μη χτυπάει το ηχητικό σήμα Αποτέλεσμα; Έκανα τη διαδρομή με την πόρπη-μαϊμού του συνοδηγου στο χέρι, αφού πάντα φοράω ζώνη σε ταξίΤι άλλο θα ακούσουμε (μάλλον διαβάσουμε) εδώ πέρα!!!! Α ρε Ελλαδάρα.... Μεγαλείο.....
-
Πετωντας με την Aegian εχει ενα περιοδικο και ειχε το savour fair των ταξι! πολυ γελιο! με την πρωτη ευκαιρια θα το σκαναρω
-
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο επέστρεφα από Λουτράκι στην Αθήνα. Είμαστε τέσσερα άτομα στο αυτοκίνητο και η ώρα είναι περίπου 2300 με 2330. Στον κόμβο της Νέας Περάμου (Μεγάλο Πεύκο) μπαίνουν ξαφνικά δύο περιπολικά στην εθνική με αναμμένους φάρους και πιάνουν αριστερή και δεξιά λωρίδα με ταχύτητα 60χλμ /ώρα αναγκάζοντας μας να ακολουθούμε όλοι με την ίδια ταχύτητα. Όλοι πιστέψαμε ότι έχει γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα κάπου παρακάτω.
Κοντεύουμε να φτάσουμε στην κατηφόρα που πάει για τα διόδια της Ελευσίνας όταν σταματάνε τα περιπολικά (σταματάμε κι εμείς), το ένα περιπολικό συνεχίζει για καμιά 50 μέτρα και βλέπουμε τους δύο αστυνομικούς από το περιπολικό να βγαίνουν και να κυνηγάνε ένα σκυλάκι που έχει μπει στην Εθνική για να το βγάλουν εκτός δρόμου όπως και τελικά κατάφεραν...
Προφανώς κάποιος οδηγός το είχε δει και ειδοποίησε, μπράβο στον/στην φίλο/φίλη οδηγό που ειδοποίησε αλλά μπράβο και στο τμήμα Νέας Περάμου που δεν το έγραψε στα παλιά του παπούτσια και έσωσαν και το σκυλάκι αλλά και συνανθρώπους μας από κάποιο τροχαίο (πρόσφατα χτύπησα ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές, για να αποφύγω σκύλο) -
Πραγματικά μπράβο τους!!
Κάποτε είχα δει κι εγώ ένα σκύλο από τρίπολη προς Κόρινθο, Κυριακή απόγευμα, και τηλεφώνησα (άλλωστε δωρεάν είναι ).Αυτό που διάβασα με κάνει να ελπίζω πως έκανα κάτι πιο ουσιώδες από το να κάνω μερικούς να γελάσουν!
-
Όντως πολύ καλή η πράξη τους.
Μακάρι να μην είναι η εξαίρεση...Το λέω όταν θυμάμαι φίλο μου που είχε πάρει τηλ για να ενημερώσει ότι υπάρχει σκοτωμένος σκύλος στην Εθνική και εκείνοι του απάντησαν 'Ε μπείτε στην εθνική και μαζέψτε τον.' -
Υπάρχει κάποιο τριψήφιο νούμερο ή κάτι τέτοιο ή απλά παίρνεις στην αντίστοιχη τροχαία?
-
Ο χρήστης NasDriver έγραψε:
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο επέστρεφα από Λουτράκι στην Αθήνα. Είμαστε τέσσερα άτομα στο αυτοκίνητο και η ώρα είναι περίπου 2300 με 2330. Στον κόμβο της Νέας Περάμου (Μεγάλο Πεύκο) μπαίνουν ξαφνικά δύο περιπολικά στην εθνική με αναμμένους φάρους και πιάνουν αριστερή και δεξιά λωρίδα με ταχύτητα 60χλμ /ώρα αναγκάζοντας μας να ακολουθούμε όλοι με την ίδια ταχύτητα. Όλοι πιστέψαμε ότι έχει γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα κάπου παρακάτω.
Κοντεύουμε να φτάσουμε στην κατηφόρα που πάει για τα διόδια της Ελευσίνας όταν σταματάνε τα περιπολικά (σταματάμε κι εμείς), το ένα περιπολικό συνεχίζει για καμιά 50 μέτρα και βλέπουμε τους δύο αστυνομικούς από το περιπολικό να βγαίνουν και να κυνηγάνε ένα σκυλάκι που έχει μπει στην Εθνική για να το βγάλουν εκτός δρόμου όπως και τελικά κατάφεραν...
Προφανώς κάποιος οδηγός το είχε δει και ειδοποίησε, μπράβο στον/στην φίλο/φίλη οδηγό που ειδοποίησε αλλά μπράβο και στο τμήμα Νέας Περάμου που δεν το έγραψε στα παλιά του παπούτσια και έσωσαν και το σκυλάκι αλλά και συνανθρώπους μας από κάποιο τροχαίο (πρόσφατα χτύπησα ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές, για να αποφύγω σκύλο)Re ise sigouros pos isoun stin Ellada ?
-
Πριν από 20 λεπτά κατεβαίνει ο διευθυντής του καταστήματος στο γραφείο όπου ήμουν για να πει τα εξής: 'Είναι ένα αυτοκίνητο ακουμπισμένο στον προφυλακτήρα σου'.
Ανεβαίνω πάνω και βλέπω ένα Peugeot 104 να είναι όντως ακουμπισμένο στον πίσω προφυλακτήρα μου. Τίποτα παραπάνω, ευτυχώς. Αναζητώ τον ιδιοκτήτη (ανοικτά παράθυρα στο αυτοκίνητο) και ένας κύριος που κάθεται εκεί μου λέει ότι είναι στο διπλανό κατάστημα. Πηγαίνω λοιπόν εκεί, ρωτώ και έρχεται ένας κύριος γύρω στα 65-70.
Τον παρακαλώ να έρθει έξω για να δει το αυτοκίνητό του που έχει ακουμπήσει το δικό μου, και μου λέει 'δεν είναι δυνατόν, εσύ χτύπησες πάνω στο δικό μου.'Βγαίνει έξω λοιπόν και βλέπει τα δύο αυτοκίνητα ακουμπισμένα, δείχνει το δικό μου και λέει:
- Αυτό το άσπρο (το δικό μου δηλαδή) δεν ήταν εδώ
- Κύριε μου, αυτό είναι παρκαρισμένο εδώ από τις 07:45 όταν έφτασα στο κατάστημα.
- Ε, τότε αυτό έκανε πίσω και με χτύπησε!
- Μα συγνώμη, μιλάτε σοβαρά? (προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου) Αφού σας λέω ότι ήμουν στο κατάστημα και το αυτοκίνητο δεν κινήθηκε καθόλου!
Οταν του είπα να ελέγξει το χειρόφρενό του, σαν βρεγμένη γάτα μου ζήτησε συγνώμη, καθώς απεδείχθη ότι το είχε ξεχάσει και το αυτοκίνητο είχε τσουλήσει 5 μέτρα και είχε σταματήσει πάνω στο δικό μου.
Ευτυχώς που ήταν σχεδόν ίσιωμα, αλλιώς θα μου είχε κάνει ζημιά (μεταλλικός χρωμιωμένος - πλαστικός βαμμένος προφυλακτήρας, 1-0).- Με συγχωρείς βρε παληκάρι μου (μου λέει), αλλά έχω το γαμπρό μου στο νοσοκομείο και είναι αλλού το μυαλό μου...
- Δε σας φτάνει το ένα (του λέω), πρέπει να έχετε κι άλλα? Αν ήταν παιδί στη θέση του αυτοκινήτου μου θα τρέχατε... (ααααααχ, εκεί έβγαλα το άχτι μου!!! )
Αντε καλημέρα και καλή εβδομάδα!
-
Στις πόλεις λεει που δημιούργησαν δίκτυο τραμ τα τελευταία χρόνια οι ελάχιστες απώλειες τον πρώτο μήνα λειτουργίας σε αυτοκινητιστές και πεζούς ήταν 25 άτομα. Φανταστείτε τι θα γίνει στην Αθήνα!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στις πόλεις λεει που δημιούργησαν δίκτυο τραμ τα τελευταία χρόνια οι ελάχιστες απώλειες τον πρώτο μήνα λειτουργίας σε αυτοκινητιστές και πεζούς ήταν 25 άτομα. Φανταστείτε τι θα γίνει στην Αθήνα!!!!Όχι τον πρώτο μήνα, αλλά τον πρώτο χρόνο το κόβω έγω στην Αθήνα Φυσικά το 25 θα αναφέρεται ανα βδομάδα (αυτό εντάξει τον πρώτο μήνα)
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πριν από 20 λεπτά κατεβαίνει ο διευθυντής του καταστήματος στο γραφείο όπου ήμουν για να πει τα εξής: 'Είναι ένα αυτοκίνητο ακουμπισμένο στον προφυλακτήρα σου'.Ανεβαίνω πάνω και βλέπω ένα Peugeot 104 να είναι όντως ακουμπισμένο στον πίσω προφυλακτήρα μου. Τίποτα παραπάνω, ευτυχώς. Αναζητώ τον ιδιοκτήτη (ανοικτά παράθυρα στο αυτοκίνητο) και ένας κύριος που κάθεται εκεί μου λέει ότι είναι στο διπλανό κατάστημα. Πηγαίνω λοιπόν εκεί, ρωτώ και έρχεται ένας κύριος γύρω στα 65-70.
Τον παρακαλώ να έρθει έξω για να δει το αυτοκίνητό του που έχει ακουμπήσει το δικό μου, και μου λέει 'δεν είναι δυνατόν, εσύ χτύπησες πάνω στο δικό μου.'Βγαίνει έξω λοιπόν και βλέπει τα δύο αυτοκίνητα ακουμπισμένα, δείχνει το δικό μου και λέει:
- Αυτό το άσπρο (το δικό μου δηλαδή) δεν ήταν εδώ
- Κύριε μου, αυτό είναι παρκαρισμένο εδώ από τις 07:45 όταν έφτασα στο κατάστημα.
- Ε, τότε αυτό έκανε πίσω και με χτύπησε!
- Μα συγνώμη, μιλάτε σοβαρά? (προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου) Αφού σας λέω ότι ήμουν στο κατάστημα και το αυτοκίνητο δεν κινήθηκε καθόλου!
Οταν του είπα να ελέγξει το χειρόφρενό του, σαν βρεγμένη γάτα μου ζήτησε συγνώμη, καθώς απεδείχθη ότι το είχε ξεχάσει και το αυτοκίνητο είχε τσουλήσει 5 μέτρα και είχε σταματήσει πάνω στο δικό μου.
Ευτυχώς που ήταν σχεδόν ίσιωμα, αλλιώς θα μου είχε κάνει ζημιά (μεταλλικός χρωμιωμένος - πλαστικός βαμμένος προφυλακτήρας, 1-0).- Με συγχωρείς βρε παληκάρι μου (μου λέει), αλλά έχω το γαμπρό μου στο νοσοκομείο και είναι αλλού το μυαλό μου...
- Δε σας φτάνει το ένα (του λέω), πρέπει να έχετε κι άλλα? Αν ήταν παιδί στη θέση του αυτοκινήτου μου θα τρέχατε... (ααααααχ, εκεί έβγαλα το άχτι μου!!! )
Αντε καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Αληθηνο περιστατικο.
Η μητερα μου οταν ηταν φοιτητρια πηγαινε να συναντησει τον πατερα μου και φορουσε μια καμπαρτινα που καθως προχωρουσε ανεμιζε πισω της. Ξαφνικα εκει που περπατουσε ακουει ενα κροτο απο πισω της και καθως δεν προλαβε να αντιδρασει πηγε να κανει ακομα ενα βημα. Το θεμα ηταν οτι δεν μπορουσε να κανει ουτε χιλιοστο πιο περα! Κατι τισ κρατουσε την καμπαρτνινα. Γυρναει πισω να δει και βλεπει ενα αμαξι καρφωμενο στον τοιχο της πολυκατοικιας και η ουρα της καμπαρντινας της σφηνωμςνη αναμεσα στον τοιχο και στο αμαξι!
Ο #@#$% ο οδηγος δεν ειχε τραβηξει το χειροφρενο και το αμαξι τσουλησε απο κατηφορικο δρομο και στουκαρε πανε στην πολυκατοικια επειδη σε εκεινο το σημειο τελειωνε ο δρομος εστριβε η δεξια η αριστερα. Η συγκρουση ηταν τοσο δυνατη που μπικε μεσα ολη μουρη του αμαξιου και φανταζεστε τι θα γινοταν ετσι και η μητερα μου ηταν μισο μετρο πιο πισω! -
ΩΩΩχχχ Πρέπει να χαίρεσαι που είσαι εδώ και μπορείς να μας το αναφέρεις!....
-
Τι μου θύμισατε τώρα
-
Φτάνοντας στην Σαντορίνη μετά από ταξίδι με το αργό το πλοίο, και χωρίς καμπίνα, ο ξενοδόχος που θα μας περίμενε εμφανίστηκε μετά από 2 ώρες...
Αφού φτάσαμε στο ξενοδοχείο, διαπιστώσαμε πως το δωμάτιό μας θα άδειαζε μετά από 3 ώρες, ενώ μας είχαν πει πως είναι ΟΚ...
Τέλοσπάντων αφήνουμε τα πράγματα στην ρεσεπσιόν και τηλεφωνούμε να μας φέρουν το αυτοκίνητο που είχαμε κλείσει, να πάμε έστω για μπάνιο στη θάλασσα, να ξαπλώσουμε σε καμιά σκιά κιόλας, αφού ήμασταν πτώμα από τον (όχι) ύπνο στο καράβι... Το αυτοκίνητο όμως θα ερχόταν κι αυτό σε 2 ώρες...
Έτσι πήγαμε μια μικρή βόλτα, να βρούμε μια ησυχία να αράξουμε. Πράγματι, βρίσκουμε έναν χαμηλό μαντρότοιχο (σαν ψηλό πεζούλι, 70-80 πόντους ύψος) με δέντρα γύρω και σκιά, όπου και καθόμαστε. Ήταν μια εντελώς άδεια περιοχή, κάθετος δρόμος σε μια ανηφόρα, και κάτσαμε περίπου 15 μέτρα από την γωνία, μην τυχόν και γίνει τίποτα.
Με πήρε ο ύπνος έχοντας το κεφάλι μου στα γόνατα της κοπέλας μου, την οποία προφανώς πήρε ο ύπνος ακουμπώντας στον κορμό ενός δέντρου. Μετά από κάποια ώρα ξυπνάμε από έναν αρκετά δυνατό κρότο... Ένα αυτοκίνητο είχε τσουλήσει στην κατηφόρα, στην προσπάθεια του οδηγού να το παρκάρει με μικρή ταχύτητα (5-10 χμ/ώ) και σταμάτησε βίαια στην μάντρα, περίπου 1 μέτρο πιο δίπλα από τα πόδια της κοπέλας μου...Ο οδηγός (60φέυγα και του μίλαγα πολύ ήρεμα να τον καλμάρω, μιας και έμοιαζε έτοιμος να καταρρεύσει μετά το συμβάν, χωρίς να έχει ποτέ του καταλάβει πόσο κοντά ήμασταν...) νόμιζε πως απλά δεν έπιασαν τα φρένα... (Αν δοκίμαζε το μεσαίο πεντάλ αντί του αριστερού μάλλον θα έπιαναν... ). Αξιοσημείωτο είναι πως το αυτοκίνητο μπήκε (πρακτικά ακυβέρνητο) στον κάθετο δρόμο και τράκαρε με την ουρά του σχεδόν 15 μέτρα από την διασταύρωση... Μάλλον αυτός κοιμόταν πιο πολύ και από εμάς... (και αν ζει σήμερα μάλλον ακόμα οδηγεί...)
-
Φίλε μου, έχει καμιά σχέση με τον Μητσοτάκι;
γιατί πολύ γκατεμια ρε συ!πλάκα πλάκα, πάλι καλά που είστε σήμερα κοντά μας και δεν πάθατε τίποτα!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μάλλον αυτός κοιμόταν πιο πολύ και από εμάς... (και αν ζει σήμερα μάλλον ακόμα οδηγεί...)Μάλλον εδώ εστιάζεται όλο το πρόβλημα. Και ποιος θα βρεθεί να τον αποσύρει από τους δρόμους θα μου πεις.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
γιατί πολύ γκατεμια ρε συ!πλάκα πλάκα, πάλι καλά που είστε σήμερα κοντά μας και δεν πάθατε τίποτα!
γκαντεμιά???
μάλλον ΤΥΧΗ βουνό θέλεις να πεις....όπως και η κυρία με την καμπαρντίνα...πρέπει να ακούμε κάνα τέτοιο πού και πού, έτσι για να αναλιγιζόμαστε πόσο κοντά είναι το κακό καμιά φορά...Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
γκαντεμιά???
μάλλον ΤΥΧΗ βουνό θέλεις να πεις....όπως και η κυρία με την καμπαρντίνα...πρέπει να ακούμε κάνα τέτοιο πού και πού, έτσι για να αναλιγιζόμαστε πόσο κοντά είναι το κακό καμιά φορά...Σπύρος
Γκαντεμια όλα τα άλλα... αλλα αυτό φυσικά ήταν τύχη!
-
εχει παραγινει το κακο με τα κινητα στο αυτι κατα την οδηγηση και καθε μερα ολοι βλεπουμε διαφορες κωμικοτραγικες καταστασεις.
οπως μια κυρια με την μερτσεντες της να μιλαει χειρονομωντας εντονα καθως ηταν σταματημενη σε φαναρι και ολοι οι γυρω οδηγοι αλλα και οι περαστικοι να την κυτταζουν γελωντας που ειδα χτες.........ή τους οδηγους σε μηχανακια [παπακια ή σκουτερ συνηθως] να κανουν σφηνες με το ενα χερι στο τιμονι και το κινητο στο αλλο.........
ομως σημερα στην πλ.Κεννεντυ εριξα πολυ γελιο ενω αλλοι εριχναν πολλες μουντζες........απο Δ.Πλακεντιας αναβει το φαναρι πρασινο και ξεκιναει η κυρια με το σαξο στην αριστερη λωριδα [που ολοι στριβουν αριστερα στην ΑΓ.Παρασκευης ] για να παει ομως ευθεια ενω ο κουστουματος κυριος με την νεα 520 στην μεσαια λωριδα θελει να στριψει αριστερα και σταματουν και οι δυο κοβωντας την κυκλοφορια και κορναροντας ο ενας στον αλλο ενω ταυτοχρονα με το αριστερο χερι κρατουν το κινητο στο αυτι συνεχιζοντας προφανως την συζητηση τους και σταματημενοι μες την μεση της [τρομαρα της] πλ.Κεννεντυ καθως εχουν ηδη πρασινισει και τα αλλα φαναρια και για λιγο γινεται ενας ''γορδιος δεσμος'' απο αγανακτισμενους οδηγους που ολοι μαζι κορναρουν και βριζουν..........
ευτυχως που με την μηχανη μου κατι τετοια περιστατικα τα προσπερνω αμεσως και συνεχιζω γελωντας και οχι βριζωντας
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!