-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
εχει παραγινει το κακο με τα κινητα στο αυτι κατα την οδηγησηΟντως!
Αλήθεια, μόνο εγώ 'τη λέω' σε αυτούς που οδηγούν και μιλάνε στο κινητό; Π.χ: Φωνάζω 'Κλείστο' και 'θα μας σκοτώσεις!', αναβοσβήνω τα φώτα και κορνάρω, δεν προχωράω αν ανάψει πράσινο αν ο από πίσω μου δεν κλείσει το κινητό κ.λπ.
Εσείς κάνετε ανάλογα πράγματα; Προσωπικά πιστεύω ότι είναι το σωστό να αντιδρούμε έτσι, εσείς τι λέτε;..
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
εχει παραγινει το κακο με τα κινητα στο αυτι κατα την οδηγηση
Οντως!
Αλήθεια, μόνο εγώ 'τη λέω' σε αυτούς που οδηγούν και μιλάνε στο κινητό; Π.χ: Φωνάζω 'Κλείστο' και 'θα μας σκοτώσεις!', αναβοσβήνω τα φώτα και κορνάρω, δεν προχωράω αν ανάψει πράσινο αν ο από πίσω μου δεν κλείσει το κινητό κ.λπ.
Εσείς κάνετε ανάλογα πράγματα; Προσωπικά πιστεύω ότι είναι το σωστό να αντιδρούμε έτσι, εσείς τι λέτε;..
Kαι αν αυτος , την ωρα που αναψει το πρασινο, χαζευοντας με το κινητο, πατησει γκαζι και σε χτυπησει απο πισω?? Εγω προσπαθω να εχω το νου μου οταν τους βλεπω, μπροστα η πίσω μου (από τον καθρεπτη αν ειναι ισια πισω φαινεται)
-
GeorgeTabs, φαίνεται το έχει η μοίρα σου να σε κυνηγάνε ανίκανοι υπερήλικες οδηγοί
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
εχει παραγινει το κακο με τα κινητα στο αυτι κατα την οδηγηση
Οντως!
Νομίζω ότι όσοι οδηγούν με κινητό, έχουν συγκεκριμένη συμπεριφορά στο δρόμο που καταλαβαίνεις ότι μιλάει χωρίς να το έχεις δει !
-
το χειροτερο δεν ειναι να μιλαει στο κινητο αλλα να γραφει μηνυμα
εκει τα παραγματα ειναι ακομα χειροτερα οτι και να λενε καποιοι οτι γραφουν χωρις να κοιτανε το κινητο ειμαι σιγουρος οτι σου αποσπα πιο πολυ την προσοχη. -
Σας έχει τύχει να έχετε μετωπικη με τάσι? Εμένα μου έτυχε γυρνοντας απο το 51ο, στην ευθεία της Θήβας κεινουμενος λοιπων με 140 στην αριστερη και προσπερνοντας ο μπροστινός μου κεινομενος και αυτος με αυτα και παραπανω χιλιόμετρα, χάνει το προστα δεξια τάσι του, το οποιο αρχιζει να κεινιτε και αυτο παρόμοια ταχύτητα και όποτε κτίπαγε στην άσφαλτο να περνει επικυνδνο ύψος, ευτιχως το βρείκα με τον εμπρος προφυλακτιρα με συνέπεια να το πάρω απο κατω και να ακουστει ένας δυνατός θόρυβος, το τάσι εξφενδονίστικε με δύναμη προς τα πίσω και παρολίγο να φάει τον άνθρωπο που μόλις έιχα προσπεράσει, ούτε φρένο προλαβα να πατήσω αλλα ουτε και πορεία ευτυχως για εμάς μονο μια γρατζουνια στο προφυλακτηρα κλειρονόμισα. Ο βλάχος που έχασε το τάσι ουτε που έκοψε και όταν τον προλαβα περίπου στον Σιριο έκανε τον κινέζο.
-
Μου εχει τυχει με στεφανι απο ζαντα φορτηγου πανω στην διορηγα (το σκοτωσα ε;;; ) της Κορινθου ενω προσπερναγα το εν λογω φορτηγο,το στεφανι εφυγε απο την ζαντα.Εκοψα το τιμονι αριστερα τελευταια στιγμη ,ενω ερχοταν καρφι κατα πανω μου, και μου εκοψε στεγνα τον δεξιο καθρεπτη!!!!Πρεπει να εχασα δεκα χρονια απο την ζωη μου εκεινη την στιγμη.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Φίλε μου, έχει καμιά σχέση με τον Μητσοτάκι;
γιατί πολύ γκατεμια ρε συ!πλάκα πλάκα, πάλι καλά που είστε σήμερα κοντά μας και δεν πάθατε τίποτα!
γκαντεμιά???
μάλλον ΤΥΧΗ βουνό θέλεις να πεις....όπως και η κυρία με την καμπαρντίνα...πρέπει να ακούμε κάνα τέτοιο πού και πού, έτσι για να αναλιγιζόμαστε πόσο κοντά είναι το κακό καμιά φορά...Σπύρος
Γκαντεμια όλα τα άλλα... αλλα αυτό φυσικά ήταν τύχη!
Τύχη... πεζούλι!!!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
GeorgeTabs, φαίνεται το έχει η μοίρα σου να σε κυνηγάνε ανίκανοι υπερήλικες οδηγοίΆστα να πάνε...
Ελπίζω όταν φτάσω στην ηλικία να υπάρχουν επιλεκτικά αυτοκίνητα με αυτόματο πιλότο... -
Τρακαρα το αυτοκινητο της μανας μου με ενα δεντρο!
ΕΙναι αυτοματο και μου φυγε λιγο το γκαζι (στην οπισθεν) και πριν προλαβω να πατησω φρενο τσουπ! μια ελια! εκανε μια λακουβα στο πισω μερος.. -
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Τρακαρα το αυτοκινητο της μανας μου με ενα δεντρο!
ΕΙναι αυτοματο και μου φυγε λιγο το γκαζι (στην οπισθεν) και πριν προλαβω να πατησω φρενο τσουπ! μια ελια! εκανε μια λακουβα στο πισω μερος..Ειδες ποσο γρηγορα σου πεταγονται αυτες οι ελιες. Σοβαρα τωρα τα σιδερα φτιαχνονται (αν ηταν το δικο μου δεν ξερω αν θα το ελεγα).Εσυ να εισαι καλα.
-
Δεν ξερω αν αποτελει δικαιολογητικο η οχι αλλα ημουν μεσα σε δασος! 7-8 μετρα εξω απο τον χωματοδρομο
-
Δεν ξερω αν αποτελει δικαιολογητικο η οχι αλλα ημουν μεσα σε δασος! 7-8 μετρα εξω απο τον χωματοδρομοΩστε το ομολογείς! Είσαι off-topic, εδώ συζητάμε για 'ό,τι πιο απίθανο σε ελληνικούς δρόμους', όχι ελληνικά δάση.
(μη βαράτε )
-
Δεν ξερω αν αποτελει δικαιολογητικο η οχι αλλα ημουν μεσα σε δασος! 7-8 μετρα εξω απο τον χωματοδρομοΕδώ πηγαίνει το 'έβλεπε το δάσος κι έχασε το δέντρο'
-
χαχαχα!!!
-
Honda Accord αμερικανικών προδιαγραφών (επιπλέον φωτάκια) με αθηναϊκές πινακίδες και ένα ΠΕΛΩΡΙΟ 'ΠΡΟΣΕΧΕ' σχηματισμένο με αυτοκόλλητη κόκκινη παχιά ταινία στον πίσω προφυλακτήρα (και πολλά αμερικανικά και καναδικά bumper stickers). Α, και το πίσω φως ομίχλης αναμμένο.
-
Μανία καταδίωξης;
-
Πράμα 'εν κατέω ωρέ Κώστα... Ποιος κατέει τώρα είντα κουβαλεί στην κεφαλή ντου ο κάθε κουζουλός!
-
Κινούμενος στην αριστερή στο πολύπαθο ποτάμι, μου μπαίνει μπροστά -χωρίς φλας φυσικά- με γύρω στα 100 -120 εγώ- άσπρο επαγγελματικό Kangoo (White Van Man ).
Δεν ήξερε που πήγαινε, πότε προς το τσιμέντο, πότε προς τη δεξιότερη λωρίδα, πότε δεξιά πότε αριστερά, και φυσικά ο αριστερός καθρέπτης να λείπει.
Μέσα από το τζάμι έβλεπα κινήσεις και των ΔΥΟ χεριών του, αλλά όχι ταυτόχρονα, πότε το ένα, πότε το άλλο. Επειδή κάτι δεν μου πήγαινε καλά και για να προλάβω τα χειρότερα -αφού δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει δεξιά- μπαίνω στη δεξιά να τον προσπεράσω. (ναι το ομολογώ!)
Τελικά τι έκανε;
α) μιλούσε στο κινητό
β) κάπνιζε
γ) έφτιαχνε το μαλλί
δ) ξυριζόταν με ξυριστική μηχανήΌσοι σκέφτηκαν το δ) μάντεψαν σωστά
Ότι πιο φυσιολογικό μπορείς να κάνεις στην αριστερή κινούμενος με 100
Υ.Γ: τουλάχιστον οι γυναίκες βάφονται στα φανάρια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σοβαρα τωρα τα σιδερα φτιαχνονταιΣιδερα;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!