-
Ο χρήστης romilos έγραψε:
13,16 το λιτρο??Ποια πηρες??
Με κουτα πεφτει η τιμη??5w40, εχει τιμες στο site, δεν εκαναν καποια extra εκπτωση οταν τους πηρα.Απλα στην κουτα εχει χαμηλοτερη τιμη.
δεν βλεπω πουθενα 5/40
παντως απο 16 ευρω στα 13 ειναι μια χαρα!!(Ασε που νομιζω στο μαγαζι τα δινει 18
Αλλα και τα 160 μαζεμενα ειναι νουμερο...Sorry man, 10ς40 εννοουσα
http://www.trade-wind.gr/index.php?co=p ... rod_id=537οκ!
πως πας στην επιλογη για ολκληρη κουτα???Επιλεγεις αυτο που γραφει 12x946ml
-
Περι τιμων:
http://redlineoil.carshopinc.com/produc ... 5575/12504
https://www.amsoil.com/storefront/Searc ... egoryID=12
-
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
13,16 το λιτρο??Ποια πηρες??
Με κουτα πεφτει η τιμη??5w40, εχει τιμες στο site, δεν εκαναν καποια extra εκπτωση οταν τους πηρα.Απλα στην κουτα εχει χαμηλοτερη τιμη.
δεν βλεπω πουθενα 5/40
παντως απο 16 ευρω στα 13 ειναι μια χαρα!!(Ασε που νομιζω στο μαγαζι τα δινει 18
Αλλα και τα 160 μαζεμενα ειναι νουμερο...Sorry man, 10ς40 εννοουσα
http://www.trade-wind.gr/index.php?co=p ... rod_id=537οκ!
πως πας στην επιλογη για ολκληρη κουτα???Επιλεγεις αυτο που γραφει 12x946ml
ωχ μαλλον δεν βλεπω καλα
και 5/40 εχει..
απλα δεν κοιτξα κατω νομιζα εχει βαλβολινες...στα αλλα δεν εχει ρε γαμωτο...
-
Κοιτα να δεις που πατε να μου κολλησετε το μικροβιο με τα λαδια
Το ψιλοβαρεθηκα το θεμα, απλα με χαλαει να μας δουλευουν οι εμποροι και οι επιτηδειοι.......
Αααααα ρε Αγγλια! Red Line fans Nottingham Forest -
RedLine, για την απορία που είχες για το αν τα παίρνω από την AMSOIL και πώς τα ξέρω όλα αυτά θα σου απαντήσω.
Είχα κάνει πρόταση πριν 3+ χρόνια και ξαναέκανα πέρυσι στην AMSOIL USA για να με κάνουν dealer στο δίκτυό τους (πολυεπίπεδο μάρκετινγκ - υπενθυμίζω). Δεν έγινα -δυστυχώς- γιατί απλούστατα η AMSOIL δεν σκοπεύει να δικτυωθεί με ιδιώτες-dealers στην Ευρώπη, αλλά η όρεξη μου έμεινε -την είχα από πριν- και συνεχίζω να ασχολούμαι όπως πάντα σε επίπεδο χόμπι (γουστάρω να μαθαίνω για λιπαντικά όπως άλλοι γουστάρουν να ασχολούνται με εξατμίσεις ή λάστιχα μόνο για την κ@βλα τους). Με τα λιπαντικά έχω λόξα και όχι έννομο ή άνομο συμφέρον. Αλλά και ούτε τρώω και κουτόχορτο, μου αρέσει να βλέπω πίσω από τα γράμματα, χωρίς να προδικάζω ή να καταδικάζω. Πάντα μου άρεσε και έως τώρα σε καλό μου βγαίνει. Η σχέση μου με τους εμπόρους στον χώρο μας δεν είναι ποτέ απλώς πελατειακή κι ούτε σε κοινό επίπεδο λιανικής. Δεν θέλω να είμαι περαστικός, πληρώνω και απαιτώ, όπως φαντάζομαι ότι κάνεις κι εσύ.
Επίσης, δεν πιέζω κανέναν να βάλει AMSOIL. Πού το είδες αλλά και πώς μπορώ να το κάνω αυτό;
Απλά έχω άποψη, επιχειρήματα και τα προβάλλω. Για λιπαντικά είμαι ικανός να μιλάω μερόνυχτα. Τί συμφέρον έχω να παραπλανήσω τον κόσμο; Καλή ερώτηση για αυτοκριτική. Αν την βρω θα σου την πω αμέσως. Οικονομικά πάντως, και από την όλη ενασχόλησή μου με τα λάδια έχω ζημιά (δοκιμάζω σκόπιμα αλλά συχνά τα αλλάζω πρόωρα με αποτέλεσμα να πετάω λεφτά σε αλλαγές-δοκιμές μόνο από περιέργεια, αγοράζω εμμέσως και για άλλους αφού πάντα μου περισσεύουν από τις κούτες και χάνω λεφτά - εννοείται ότι αγοράζω κι εγώ πάντα σε κιβώτια), αλλά ουδέποτε με προβλημάτισε αυτό. Το ίδιο συμβαίνει και με την γενικότερη ενασχόλησή μου με το αυτοκίνητο. Όπως σχεδόν όλοι εδώ μέσα και όχι μόνο, ξοδεύω -τίμια κερδισμένα- λεφτά για το χόμπι μου σε παράλογο ρυθμό για τα δεδομένα της καθημερινότητάς μου. Να με δει κανας ψυχίατρος μήπως;Πάμε στην τιμή που τα πήρες; Από 16Ε/qt (και τιμή 8.95$ USA = 7E) έκανε έκπτωση στην κούτα 2.84Ε/qt; Ενώ στα 8.8Ε/qt (και τιμή 6.95$ USA = 5.5E) έκανε έκπτωση στην κούτα 0.05Ε/qt; Όλα ταιριάζουν με το σενάριο που έχω αναφέρει. Τίμιο έμπορο ακόμη δεν είδα κανέναν. Βλέπω μακρύτερα από σένα; Θα το ξανασυζητήσω μετά από καιρό το θέμα πάλι, όταν θα ξεχωρίσουν καλύτερα οι προθέσεις και το αν όλα αυτά είναι πρόσκαιρα ή όχι. Ο χρόνος θα αποδείξει. Μέχρι τότε ό,τι μας συμφέρει άμεσα και κερδοσκοπικά σε αυστηρά προσωπικό επίπεδο, και όχι σε συλλογικό! Έτσι λέμε εμείς οι καταναλωτές...
Για όσα AMSOIL φέρνει ο Λαμπριανίδης συμφέρει, αλλά για RED LINE και ειδικά TORCO σαφώς και πρέπει να κατέβει κι άλλο για να πούμε ότι συμφέρει (αν και τα TORCO δεν πωλούνται και σε ιδιαίτερα καλή τιμή ούτε στις ΗΠΑ - 11.20$/qt = 8.75E η χαμηλότερη για τα SR-5, που όμως απέχει κάμποσο από τα 17.6Ε/qt που είναι και η επίσημη λιανική από τον εισαγωγέα τους)... Επί του παρόντος, μόνο AMSOIL βλέπω στον ορίζοντα με τον μακράν καλύτερο λόγο κόστους προς απόδοση για όλους εμάς, χάρη στον Λαμπριανίδη. -
Συγγνωμη για την παρεμβση..
δε θα εξετασω αν ο Miltelas εχει οφελος ή οχι..
οπως και να χει ομως προσφερει γνωσεις-πληροφοριες χωρις να δυσανασχετει!!Για μενα μαγκια του αν χρηματιζεται!(δικια του επιλογη δε θα την κρινω εγω ΑΝ το κανει)Σε μενα τουλαχιστον εχει φανει πολυ αντικειμενικος (οχι με τα αμσοιλ αλλα με ολα τα λαδια της αγορας!!) και μιλαει συνεχως με πληροφοριες-τεστ-στοιχεια κατασκευαστη!Τωρα αν με τα δικα του κριτηρια θεωρει οτι ενα προιον ειναι αριστο, δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο! δε μειωνει τα αλλα, απλα ανεβαζει αυτο!Αν μειωνε τα αλλα ωστε να φανει η προτιμηση του θα ηταν αλλιως...
Μιλτο keep posting!!
-
Ο χρήστης romilos έγραψε:
Συγγνωμη για την παρεμβση..
δε θα εξετασω αν ο Miltelas εχει οφελος ή οχι..
οπως και να χει ομως προσφερει γνωσεις-πληροφοριες χωρις να δυσανασχετει!!Για μενα μαγκια του αν χρηματιζεται!(δικια του επιλογη δε θα την κρινω εγω ΑΝ το κανει)Σε μενα τουλαχιστον εχει φανει πολυ αντικειμενικος (οχι με τα αμσοιλ αλλα με ολα τα λαδια της αγορας!!) και μιλαει συνεχως με πληροφοριες-τεστ-στοιχεια κατασκευαστη!Τωρα αν με τα δικα του κριτηρια θεωρει οτι ενα προιον ειναι αριστο, δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο! δε μειωνει τα αλλα, απλα ανεβαζει αυτο!Αν μειωνε τα αλλα ωστε να φανει η προτιμηση του θα ηταν αλλιως...
Μιλτο keep posting!!
Καλημερουδια φιλτατοι.
Εγω δεν αμφισβητω τις γνωσεις του φιλου Μιτελλα, απλα ο τυπος εχει καποιες εμμονες και ειναι και ολοφανερες. Αποτι καταλαβα στεναχωριεται που δεν πουλανε το ιδιο ακριβα τα amsoil?
Παντος Μιλτελα δεν μου απαντησες αν εχεις κανα tip για φθηνοτερα Red Line στην Ευρωπη
Και εγω συμφωνω romilos, αν χρηματιζεται μαγκια του, και σορρυ αν του εκανα χαλαστρα στις πωλησεις, αν και μαλλον την χαλαστρα του την εκανε ο λαμπριανιδης
δεν μπορω να φανατιστω για τις τιμες των λαδιων ουτε και ολη μου η ζωη ειναι τα λαδια, εχουμε και αλλα θεματα να ασχοληθουμε, εδω το χαρτι που ειναι ζωτικης σημασιας για μενα και δεν τρελενομαι -
Μιλτο, η χαμηλοτερη τιμη που βρηκα amsoil στο usa ειναι:
ΑΜΟ 10w40 6,60$ /qt= 5.28E και HDD 5w30 7,85$/qt=6,28E
Ετσι κανει πολυεπίπεδο μάρκετινγκ ο Αγγελοπουλος? -
Και κατι σχετικο επι του topic, Mιλτ για πες μου κατι, κανω καλα που βαζω το 10w40 και στα 2 αμαξια μου? Ενα astra 1.4 και ενα suzuki 4x4, τα ειχα ξεκινησει με 10w30( αυτα μου εβρισκαν στην αμερικη) και πριν κανα χρονο τα γυρισα στο 10w40 ( απο ιταλια τα επερνα). Στο astra δεν καταλαβα διαφορες απο το ενα νουμερο στο αλλο, αλλα στο suzuki με το που εβαλα 10w40 λες και 'γλυκανε' ο κινητηρας.
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Μιλτο, η χαμηλοτερη τιμη που βρηκα amsoil στο usa ειναι:
ΑΜΟ 10w40 6,60$ /qt= 5.28E και HDD 5w30 7,85$/qt=6,28E
Ετσι κανει πολυεπίπεδο μάρκετινγκ ο Αγγελοπουλος?Δεν κάνει πολυεπίπεδο μάρκετινγκ. Είναι έμπορος όπως όλοι. Θέλει να κονομάει όπως όλοι. Πιστεύω ότι μπορεί να ρίξει τις τιμές αλλά δεν θέλει. Πιστεύω ότι μπορεί να φέρει RED LINE με 10Ε/qt αλλά δεν θέλει. Σκέφτεται διαφορετικά. Χαλάστρα δεν μου έκανε ο Λαμπριανίδης, ούτε και ο Αγγελόπουλος, χαλάστρα μου έκανε η ίδια η AMSOIL που δεν δουλεύει με πολυεπίπεδο μάρκετινγκ εκτός ΗΠΑ. Επί του παρόντος και δεδομένων των καταστάσεων ο Λαμπριανίδης με συμφέρει περισσότερο από όλους. Το είπα πολλάκις με διάφορα λόγια.
Τις τιμές που ανέφερες τις ανέφερα κι εγώ με πληρέστερη αναφορά (μαζί με άλλα λιπαντικά της AMSOIL) εξηγώντας σε παραπάνω ποστ και είναι παραπλήσιες. Απλά έδωσα τιμές από δυνατό και γνωστό λαδέμπορα των ΗΠΑ που αντιπροσωπεύει εξίσου και επίσημα ΚΑΙ τις δύο μάρκες οπότε δεν ρίχνει την μία για την άλλη, αυτό φαίνεται από τις τιμές. Το ότι ο Αγγελόπουλος βαράει πολύ στις τιμές είναι το ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Από εκεί ξεκίνησα τον συλλογισμό μου και βρήκα ότι και ο Λαμπριανίδης κάνει το ίδιο σε RED LINE και TORCO. Τα βρήκες φθηνότερα από Λαμπριανίδη; Κι εγώ πριν φέρει ο Λαμπριανίδης AMSOIL τα έβρισκα φθηνότερα στον Αγγελόπουλο. Όποιος έχει το μονοπώλιο είναι ο φθηνότερος θέλεις δεν θέλεις. Το πρόβλημα δεν το έχω εγώ που γουστάρω AMSOIL και τα βρίσκω πάμφθηνα αλλά εσύ που γουστάρεις RED LINE. 'Πρόβλημα' τρόπος του λέγειν, για να μην παρεξηγηθώ πάλι.
Πραγματικό πρόβλημα θα είχες μόνο εάν είχα για χόμπι τα χαρτικά.Και κατι σχετικο επι του topic, Mιλτ για πες μου κατι, κανω καλα που βαζω το 10w40 και στα 2 αμαξια μου? Ενα astra 1.4 και ενα suzuki 4x4, τα ειχα ξεκινησει με 10w30( αυτα μου εβρισκαν στην αμερικη) και πριν κανα χρονο τα γυρισα στο 10w40 ( απο ιταλια τα επερνα). Στο astra δεν καταλαβα διαφορες απο το ενα νουμερο στο αλλο, αλλα στο suzuki με το που εβαλα 10w40 λες και 'γλυκανε' ο κινητηρας.
Εάν μου πεις τα μοντέλα με τις χρονολογίες τους, τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει έως σήμερα, τον τρόπο οδήγησης, το λιπαντικό που χρησιμοποιείς στις τελευταίες αλλαγές σου και κάποιες εντυπώσεις που κρίνεις άξιες λόγου, τότε θα μπορώ να προτείνω καλύτερα.
Το 10W40 γενικά είναι η σίγουρη λύση για συνθήκες Ελλάδος. Όλα τα σύγχρονα μοντέλα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και 30άρι. Δεν είναι άσχημη ιδέα δεδομένου ότι υπάρχουν ορισμένα εξαιρετικά 30άρια. Το 30άρι της RED LINE έχει τον ισχυρότερο δείκτη HTHS που έχω δει σε λιπαντικό. Παλαιότερα που δεν βρίσκαμε τόσο δυνατά 30άρια, ήταν επίφοβα για σκληρή χρήση. Σκοπεύω να το γυρίσω σε 30άρι κατά την επόμενη ελλαγή μου. Μετά από διεξοδική αναφορά μου χρήσης του αυτοκινήτου μου στην AMSOIL μου πρότεινε ανεπιφύλακτα ένα συγκεκριμένο 30άρι της που προορίζεται για σκληρή χρήση (diesel), το HDD 5W30. Γι αυτό και πιστεύω ότι το 30άρι της RED LINE θα καλύψει χαλαρά τις όποιες ανάγκες σου, αρκεί να προτείνεται το ιξώδες από τον κατασκευαστή των αυτοκινήτων σου και να είναι σύγχρονα μοντέλα (μετά το 2000). Από ό,τι διάβασα στο AUTODATA πάντως η Suzuki προτείνει συνήθως από 5W30 έως 20W50 οπότε το 10W40 ακούγεται ιδανικό ιξώδες σε ετήσια βάση. Ενώ η Opel κινείται κυρίως μεταξύ 0W30 και 20W40, οπότε τόσο το 5W30 όσο και το 5-10W40 φαίνονται η σωστή επιλογή. -
Λοιπον, astra 2003, με ξεκινησαν με opel 10w40 και μετα βουρρρρρ red line 10w30, και τωρα βαζω 10w40. Εχει κανει 41300km.
Suzuki μοντελο 2004 1300cc. Χιλομετρα 59.000 ναι ναι, ταξι εχει καταντησει! -
Με το Suzuki είσαι εντάξει και μην αλλάζεις. Ισχύουν αυτά που ανέφερα παραπάνω.
Με το Opel επίσης εντάξει, απλά μπορείς να πας και σε 30άρι. Αν δεις ότι καταναλώνει υπερβολικά (με RED LINE που φτιάχνει πανίσχυρο φιλμ για 30άρι το αποκλείω αλλά λέμε) επιστρέφεις στο 40άρι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά θεωρητικά το 30άρι θα σου δώσει, καλύτερη ροή του λιπαντικού, άρα χαμηλότερες θερμοκρασίες κινητήρα (θέλει θερμόμετρο λαδιού για να το δεις αυτό), περισσότερη ευστροφία. Για τον 1.4 90PS και τον 1.8 116-125PS προτείνεται από 0W30 έως 10W40, για τον 1.6 100PS και τον 2.0Τ 192-200PS προτείνεται από 0W30 έως 10W50. Για τους τελευταίους δύο κινητήρες το 5-10W40 φαίνεται ιδανικό ιξώδες. Όλα αυτά δεδομένου ότι συνεχίζεις με Group IV/V ή με Group V όπως τα RED LINE, αλλιώς το 30άρι δεν θα το πρότεινα και αντί για 10W40 θα πρότεινα 5W40. -
Έχω ένα opel astra gtc 1.8 (125PS) του 2005 με 16300 χλμ. Από την αρχή που οδήγησα το αυτοκίνητο μέχρι και σήμερα έχω παρατηρήσει πως το σασμάν του (5άρι μηχανικό), παρότι έχει σχετικά μικρές διαδρομές δεν πολυσυμπαθεί τις γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων καθώς επίσης και τις αλλαγές σε υψηλές στροφές (από 5000 σαλ μέχρι κοντά στον κόφτη.. ). Επίσης δεν είναι τόσο γλυκές οι αλλαγές όσο θα ήθελα. Τα παραπάνω προβλήματα υφίστανται κι όταν το κιβώτιο έχει ζεσταθεί.. Ερώτηση: Πιστεύετε ότι το ας πούμε πρόβλημα αυτό (με τα δικά μου δεδομένα) μπορεί έστω σε κάποιον βαθμό να μειωθεί με αλλαγή βαλβολινών; Βέβαια ακόμα κι αν κάτι τέτοιο δουλεύει ως λύση, είναι μάλλον υπερβολή η αντικατάσταση λαδιών κιβωτίου σε τόσο λίγα χλμ, αλλά σε κάθε περίπτωση θα ήθελα κάποια ενδεχόμενη άποψη/συμβουλή. Αν κάποιος φίλος έχει εμπειρία/άποψη για βαλβολίνες κιβωτίων Opel κατάλληλες για την περίπτωση που προανέφερα, ας δώσει τα φώτα του..
-
Δεν ειναι θεμα του συγκεκριμενου αυτοκινητου ασχετα αν καποια αυτοκινητα μισουν περισσοτερο απο αλλα τις γρηγορες αλλαγες κι εν γενει την σκληρη χρηση.
Αν θες να εχεις ηπιες κι ευκολες αλλαγες πρεπει η βαλβολινη του κιβωτιου ταχυτητων σου να εχει μεσα friction modifier σε αρκετη για τις αναγκες σου ποσοτητα, που σημαινει να μπορουν να κανουν τη δουλεια τους τα συγχρονιζε δημιουργοντας το απαραιτητο φρεναρισμα των γραναζιων κατα την αλλαγη.
Απο την αλλη τα γραναζια αυτα καθεαυτα μισουν τους friction modifiers ακριβως για τον ιδιο λογο (την υπαρξη τριβης) αφου οσο πιο καλο λιπαντικο φιλμ εχει η βαλβολινη σου τοσο καλυτερα και για περισσοτερο καιρο δουλευουν απροβληματιστα.
Τωρα θα πει κανεις πως ειναι δυνατον αυτα τα δυο εντελως αντιθετα πραγματα να συνυπαρχουν σε μια βαλβολινη!!!Απλα διαλεγεις καποια που για το αυτοκινητο/ τροπο-συνθηκες οδηγησης και φυσικα παλαιοτητα σου ταιριαζει καλυτερα, αν κρινω απο αυτα που λες θα ελεγα μια Redline προσθετοντας σταδιακα μεσα friction modifier σου ταιριαζει περισσοτερο κι αν δεν θες να κανεις τετοιες 'αλχημιες' κατι σε 75W/90 NS που ηδη περιεχει friction modifier και κανει ακομη και για σαζμαν με ενσωματωμενο δισκατο διαφορικο!
Παντα κατα την αποψη μου και δεν εχω εμπειρια απο σαζμαν Γερμανικων, ευτυχως ειχα παντα Ιαπωνικο και το σαζμαν ειναι βουτυρο στις αλλαγες. -
Στο manual του αυτοκινήτου σου τί βαλβολίνη προτείνει η OPEL;
Ιξώδες και προδιαγραφή. Υποθέτω ότι προτείνει 75W90 GL-4. Αν είναι έτσι ξαναναφερθήκαμε πρόσφατα και σε συγκεκριμένες μάρκες, αφού οι σκέτες GL-4 υψηλής ποιότητας και αντοχής δεν είναι και πάρα πολλές.Αν βάλεις πραγματικά καλή βαλβολίνη θα δεις αισθητή βελτίωση σε όλη συνολικά την λειτουργία του σασμάν σου. Από την στιγμή που δεν έχεις μπλοκέ δεν είναι απαραίτητη η προσθήκη FM εκτός αν πρόκειται για moly ή βελτιωτικό μετάλλων ακόμη καλύτερα για Motorkote100 ή Militec-1. Αλλά καλύτερα να βάλεις μία εξ αρχής καλή βαλβολίνη παρά να ψάχνεσαι πώς να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα.
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Με το Suzuki είσαι εντάξει και μην αλλάζεις. Ισχύουν αυτά που ανέφερα παραπάνω.
Με το Opel επίσης εντάξει, απλά μπορείς να πας και σε 30άρι. Αν δεις ότι καταναλώνει υπερβολικά (με RED LINE που φτιάχνει πανίσχυρο φιλμ για 30άρι το αποκλείω αλλά λέμε) επιστρέφεις στο 40άρι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά θεωρητικά το 30άρι θα σου δώσει, καλύτερη ροή του λιπαντικού, άρα χαμηλότερες θερμοκρασίες κινητήρα (θέλει θερμόμετρο λαδιού για να το δεις αυτό), περισσότερη ευστροφία. Για τον 1.4 90PS και τον 1.8 116-125PS προτείνεται από 0W30 έως 10W40, για τον 1.6 100PS και τον 2.0Τ 192-200PS προτείνεται από 0W30 έως 10W50. Για τους τελευταίους δύο κινητήρες το 5-10W40 φαίνεται ιδανικό ιξώδες. Όλα αυτά δεδομένου ότι συνεχίζεις με Group IV/V ή με Group V όπως τα RED LINE, αλλιώς το 30άρι δεν θα το πρότεινα και αντί για 10W40 θα πρότεινα 5W40.Thanks man Στην αποθηκη βρηκα και ενα ανοιγμενο red line 5w30, αρα καποια στιγμη ειχα βαλει και αυτο......δεν θυμαμαι σε ποιο απο τα δυο ομως!
-
ποια κατανάλωση λαδιού θα επιτρέπατε στο αυτοκίνητο μου?
1975, 170.000 kms (με μία επισκεύη μηχανής πριν περίπου 70.000 kms)
από πόσα ml/kms λαδιού και πάνω να αρχίσω να τρομάζω?
-
Γενικά πόσο είναι το αναμενόμενο διάστημα (πχ 80.000 χλμ?) για αλλαγή βαλβολίνης κιβωτίου σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο μέσης ιπποδύναμης με νορμάλ προς σπορ χρήση και σχετικά συχνή χρήση του σασμάν;
-
Για τον κινητήρα που προανέφερα (Z18XE ecotec 1.8 125PS) τι λάδι προτείνετε μεταξύ των: Motul 8100 excess 5W40, AMsoil 5W40 european formula, RedLine 5W30, Mobil 1 0W40? Η Opel βάζει το GM 5W30 synthetic..
(Έχω ξαναθέσει παλιότερα το ερώτημα, αλλά ψάχνοντας προδιαγραφές και συλλέγοντας πληροφορίες από εδώ, τείνω στα προαναφερθέντα...)
Περι λιπαντικών γενικώς