-
Αντικατάσταση της πεταλούδας;
Γιατί;Πάντως όταν πήγα για service υπήρχαν άλλα 5 s-turbo τα οποία όλα είχαν κάποιο πρόβλημα. Τα 2 είχαν πρόβλημα με το turbo. Από κάπου έπαορνε ή έχανε αέρα.
Με την αλλαγή του καλωδίου που έγινε χωρίς να έχω πρόβλημα στο αυτοκίνητοό μου... δεν άλλακε τίποτα... ευτυχώς.Να δούμε...
Σε αυτόν που είχε κάνει τις 2 μετατροπές του corsa που είχα... και μου το έλεγε ο άνθρωπος ... μην πάρεις turbo είναι ζημιάρικα...
Αν γνώριζα για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί σε άλλους κατόχους s-turbo θα έκανα σε αυτόν μια ατμοσφαιρική μετατροπή...Φιλικά
VAGMAGΥΓ. Το VAGMAG ουδεμία σχέση έχει με το GROUP. Είναι τα αρχικά από το ονοματεπώνυμό μου.
-
Γιατί;Πάντως όταν πήγα για service υπήρχαν άλλα 5 s-turbo τα οποία όλα είχαν κάποιο πρόβλημα. Τα 2 είχαν πρόβλημα με το turbo. Από κάπου έπαορνε ή έχανε αέρα.
Με την αλλαγή του καλωδίου που έγινε χωρίς να έχω πρόβλημα στο αυτοκίνητοό μου... δεν άλλακε τίποτα... ευτυχώς.Να δούμε...
Σε αυτόν που είχε κάνει τις 2 μετατροπές του corsa που είχα... και μου το έλεγε ο άνθρωπος ... μην πάρεις turbo είναι ζημιάρικα...
Αν γνώριζα για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί σε άλλους κατόχους s-turbo θα έκανα σε αυτόν μια ατμοσφαιρική μετατροπή...Φιλικά
VAGMAGΥΓ. Το VAGMAG ουδεμία σχέση έχει με το GROUP. Είναι τα αρχικά από το ονοματεπώνυμό μου.
-
Γιατί;Πάντως όταν πήγα για service υπήρχαν άλλα 5 s-turbo τα οποία όλα είχαν κάποιο πρόβλημα. Τα 2 είχαν πρόβλημα με το turbo. Από κάπου έπαορνε ή έχανε αέρα. Τους άλλαξαν όλο το turbo στα πλαίσια της εγγύησης.
Με την αλλαγή του καλωδίου που έγινε χωρίς να έχω πρόβλημα στο αυτοκίνητοό μου... δεν άλλακε τίποτα... ευτυχώς.
Να δούμε...
-
Ο χρήστης vagmag έγραψε:
Γιατί;Πάντως όταν πήγα για service υπήρχαν άλλα 5 s-turbo τα οποία όλα είχαν κάποιο πρόβλημα. Τα 2 είχαν πρόβλημα με το turbo. Από κάπου έπαορνε ή έχανε αέρα. Τους άλλαξαν όλο το turbo στα πλαίσια της εγγύησης.
Με την αλλαγή του καλωδίου που έγινε χωρίς να έχω πρόβλημα στο αυτοκίνητοό μου... δεν άλλακε τίποτα... ευτυχώς.
Να δούμε...
ΦΙΛΕ VAGMAG ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΒΡΙΣΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΥΠΗΡΧΕ ΔΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 3 ΜΗΝΩΝ!!!!
ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ SUBARU ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 'ΒΕΛΤΙΩΤΗ' ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ 'ΤΡΕΛΛΟ'.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ 10000 ΧΛΜ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΥΖΙ (ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΚΑΝ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ) ΚΑΘΕ SERVICE ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 205+ ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΒΔΗ 98 ΟΚΤΑΝΙΩΝ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ 98) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ (ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ).
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ, ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ. -
Όσον αφορά την ακριβή συντήρηση θα διαφωνήσω.
Τα 205 euro είναι σίγουρα σεβαστό ποσό για κάθε 10,000 χλμ (και όχι 12.5000 όπως μου είπαν όταν το αγόραζα) όμως μην ξεχνάς ότι γίνεται στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, πράγμα που σημαίνει ότι χρεώνουν κομματάκι παραπάνω εκμεταλλευόμενοι την εγγύηση που έχουν δώσει.Για παράδειγμα στο renault megane coupe 1.4 16v του 99 που η εγγύηση έληξε μετά από ένα χρόνο... τα service κάθε 20,000 χλμ κόστιζαν από 200,000 εώς 350.000 δρχ χωρίς να επιδιωρθώνεται κανένα από τα πάμπολα προβλήματα που έχει βγάλει το αυτοκίνητο.
¨οταν διαμαρτυρήθηκα για το ποσό που έπρεπε να πληρώσω 'Μάλιστα τους είπα ότι με τη λογική τους αν δεν κάνω service σε 10 επισκέψεις αγοράζω αυτοκίνητο' , η απάντηση ήταν ότι αυτές είναι οι τιμές της επίσημης αντιπροσωπείας.
Οι τιμές αυτές έρχονταν σε πλήρη αντίθεση με κάποιες ενδεικτικές τιμές που παρέθετε το ΑΥΤΟΤΡΙΤΗ γαι το συγκεκριμένο μοντέλο.
Διαμαρτηρήθηκα επίσης κ για τα πάμπολα προβλήματα του αυτοκινήτου (έπεφτε το παράθυρο του οδηγού μέσα στην πόρτα, έπεσε κ του συνοδηγού, χάλασε το evaporator, έκοψε βάση μηχανής, μπαλάκια ημιαξονίου, έπαιζαν οι στροφές του κινητήρα και άλλα) μου είπαν με ειρωνικό ύφος : 'Κύριε όταν αγοράζατε το αυτοκίνητο γνωρίζατε ότι είχε μόνο ένα χρόνο εγγύηση' ... Είχαν δίκιο.Είπες ότι υπήρχε τρόπος να έρθουμε σε αντιπαράθεση με την αντιπροσωπεία μόνο μέσω της δικαστικής οδού. Θα βοηθούσε αν είμασταν αρκετοί κάτοχοι που έχουν πρόβλημα και κάναμε μία κίνηση όλοι μαζί;
-
Τα 205 euro είναι σίγουρα σεβαστό ποσό για κάθε 10,000 χλμ (και όχι 12.5000 όπως μου είπαν όταν το αγόραζα) όμως μην ξεχνάς ότι γίνεται στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, πράγμα που σημαίνει ότι χρεώνουν κομματάκι παραπάνω εκμεταλλευόμενοι την εγγύηση που έχουν δώσει.Για παράδειγμα στο renault megane coupe 1.4 16v του 99 που η εγγύηση έληξε μετά από ένα χρόνο... τα service κάθε 20,000 χλμ κόστιζαν από 200,000 εώς 350.000 δρχ χωρίς να επιδιωρθώνεται κανένα από τα πάμπολα προβλήματα που έχει βγάλει το αυτοκίνητο.
¨οταν διαμαρτυρήθηκα για το ποσό που έπρεπε να πληρώσω 'Μάλιστα τους είπα ότι με τη λογική τους αν δεν κάνω service σε 10 επισκέψεις αγοράζω αυτοκίνητο' , η απάντηση ήταν ότι αυτές είναι οι τιμές της επίσημης αντιπροσωπείας.
Οι τιμές αυτές έρχονταν σε πλήρη αντίθεση με κάποιες ενδεικτικές τιμές που παρέθετε το ΑΥΤΟΤΡΙΤΗ γαι το συγκεκριμένο μοντέλο.
Διαμαρτηρήθηκα επίσης κ για τα πάμπολα προβλήματα του αυτοκινήτου (έπεφτε το παράθυρο του οδηγού μέσα στην πόρτα, έπεσε κ του συνοδηγού, χάλασε το evaporator, έκοψε βάση μηχανής, μπαλάκια ημιαξονίου, έπαιζαν οι στροφές του κινητήρα και άλλα) μου είπαν με ειρωνικό ύφος : 'Κύριε όταν αγοράζατε το αυτοκίνητο γνωρίζατε ότι είχε μόνο ένα χρόνο εγγύηση' ... Είχαν δίκιο.Είπες ότι υπήρχε τρόπος να έρθουμε σε αντιπαράθεση με την αντιπροσωπεία μόνο μέσω της δικαστικής οδού. Θα βοηθούσε αν είμασταν αρκετοί κάτοχοι που έχουν πρόβλημα και κάναμε μία κίνηση όλοι μαζί;
-
Ο χρήστης vagmag έγραψε:
ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΣΟ ΤΟ 'ΚΑΛΥΤΕΡΟ' ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟ(ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ), ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΤΟ SERVICE ΤΟ ΣΥΝΕΚΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ENA SUZUKI SWIFT GTi ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35000 ΔΡΧ ΓΙΑ SERVICE (ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ) ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΜΙΛΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. -
Ο χρήστης vagmag έγραψε:
Profanws, ta service exoun efeyre8ei apo tis etaireies tou typou Renault gia na bgaloun epipleon xrimata eite aytes eite oi antiproswpeies tous. Min 3exname to kostos of doing business einai poly megalo stin eyrwpi opote plirwnoun oi katanalwtes.
Se HPA, Kanada sta amerikanika autokinita den kaneis service, kai giati na kaneis? An baleis mpouzi pou kanoun gia 150.000 km kia anti gia plastiko imanta exeis metaliko den xreiazetai na koitas tipote, mono na alla3eis ladia kai na koitas to epipedon twn allwn ygrwn.
Afou ginetai edw, giati oxi kai ekei?- apo mixanologikis apopsews.
-
Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε την κίνηση και όπου βγεί.
Μόνο που πρέπει να την κάνουμε σωστά.
Εννοόντας ότι πρέπει να μας συμβουλέψεις (αφού έχεις ρωτήσει κάποιο δικηγόρο) πως είναι το νόμιμο να κινηθούμε. Να ξέρουμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε και να ζητήσουμε να μας υποστηρίξουν και άλλοι συμπάσχοντες.Θα ρωτήσω και εγώ μία δικηγόρο που έχω αλλά μήπως υπάρχει κάποια οργάνωση για την προστασία των καταναλωτών και του πολίτη;
Περιμένω κάποιες συγκεκριμένες απάντήσεις για να μπορέσουμε να κινηθούμε ανάλογα.
Η σταυροφορία ξεκινάει.
Αλήθεια (ξέρω θα με πεις άσχετο) αλλά scooby τι θα πει;
Φιλικά vagmag
-
Ο χρήστης vagmag έγραψε:
Εννοόντας ότι πρέπει να μας συμβουλέψεις (αφού έχεις ρωτήσει κάποιο δικηγόρο) πως είναι το νόμιμο να κινηθούμε. Να ξέρουμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε και να ζητήσουμε να μας υποστηρίξουν και άλλοι συμπάσχοντες.Θα ρωτήσω και εγώ μία δικηγόρο που έχω αλλά μήπως υπάρχει κάποια οργάνωση για την προστασία των καταναλωτών και του πολίτη;
Περιμένω κάποιες συγκεκριμένες απάντήσεις για να μπορέσουμε να κινηθούμε ανάλογα.
Η σταυροφορία ξεκινάει.
Φιλικά vagmag
ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΦΙΛΙΚΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ...) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝ ΟΧΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ (ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ 'ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ' ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ) ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΤΕ
ΑΧ ΒΑΧ ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ' ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ (ΟΝΟΜΑΤΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ κλπ) ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.
ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.
ΤΟ scooby ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SUBARU, ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΣΤΑ LINK TOY http://WWW.I-CLUB.COM ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ USERNAME. -
Ο χρήστης vagmag έγραψε:
Η σταυροφορία ξεκινάει.
Φιλικά vagmag
VAGMAG ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 17:30 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
-
Το μήνυμα το δίαβασα αλλά ήταν αργά. Πήρα τηλ στον Απόστολο αλλά είχες φύγει.
0974070551 Το τηλ μου. Βαγγέλης, 24 ετών.
Ούτως ή άλλως δεν με βολεύει ιδιαίτερα να περνάω από τον Απόστολο.
Μένω στις Δυτικές συνοικίες.
Πάρε μετά τις 19:00 όποια μέρα θέλεις.
Τι έγινε με το αυτοκίνητο;
Η πεταλούδα τι είχε; -
Ο χρήστης vagmag έγραψε:
Το μήνυμα το δίαβασα αλλά ήταν αργά. Πήρα τηλ στον Απόστολο αλλά είχες φύγει.
0974070551 Το τηλ μου. Βαγγέλης, 24 ετών.
Ούτως ή άλλως δεν με βολεύει ιδιαίτερα να περνάω από τον Απόστολο.
Μένω στις Δυτικές συνοικίες.
Πάρε μετά τις 19:00 όποια μέρα θέλεις.
Τι έγινε με το αυτοκίνητο;
Η πεταλούδα τι είχε;VAGMAG ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ DYNAMIC DRIVE ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΑ S-TURBO Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟ ΜΗΝΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΗ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ 'ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ' ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ(ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗΣ ΟΤΑΝ ΚΙΝΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ), ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΑΣΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΧΘΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ LEGACY.
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ, ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ Ή ΤΟ ΑΠΛΟ IMPREZA Ή ΤΟ 2ΛΙΤΡΟ ΑΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.
ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΩ, ΑΝ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ. -
Ε ρε πίκραααααα!!!!...Κρίμα παιδιά και τα Subaru εχουν την φήμη οτι δεν σπανε δεν χαλάνε.
Αν διεκδικήσετε τελικά,οπως λετε,καλα κουράγιααααα -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε ρε πίκραααααα!!!!...Κρίμα παιδιά και τα Subaru εχουν την φήμη οτι δεν σπανε δεν χαλάνε.
Αν διεκδικήσετε τελικά,οπως λετε,καλα κουράγιαααααΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ SUBARU ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΗΚΕ ΧΕΡΙ 'ΒΕΛΤΙΩΤΗ' ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
-
Μπήκε χέρι βελτιωτή Έλληνα που μάλλον τον χαρακτηρίζει ο ωχαδερφισμός...
Δεν εξηγήται αλλιώς το γεγονός ότι προβλήματα δεν είναι οφείλονται μόνο σε προβλημα των εξαρτημάτων αλλά και της τοποθέτησης.
Στο δικό μου ξέχασαν να βιδώσουν τα μπουλώνια μπροστά, να τοποθετήσουν την πλαστική ποδιά από κάτω και να κουμπώσουν ένα σωλήνα που περνούσε αέρας...
Σε άλλους έχω ακούσει ότι ξέχασαν κατσαβίδι μέσα στον κινητήρα με αποτέλεσμα να σπάσουν σχεδόν όλα μέσα....
Έβαλαν ελλατωματική βαλβίδα επιστροφής λαδιού και κάηκε καινούριο μοτέρ.Έχω φίλο που έχει απλό δίλιτο forester... αλλάζει μόνο λάδια
Έχω γνωστή που έιχε το παλιό 16αρι 5πορτο και το άλλαξε όταν το τράκαρε. Η καϋμένη πήρε το νέο 16΄'αρι sturbo 5πορτο και τρέχει σε συνεργείαΤα δύο παραπάνω άτομα ήταν ο λόγος που εμπιστεύθηκα την subaru.
Ρε scooby εσύ στοιχεία δεν έχεις; έστω όνομα ηλικία;
Το legacy station το έχουν πουθενα για test drive? -
Ο χρήστης vagmag έγραψε:
Μπήκε χέρι βελτιωτή Έλληνα που μάλλον τον χαρακτηρίζει ο ωχαδερφισμός...Δεν εξηγήται αλλιώς το γεγονός ότι προβλήματα δεν είναι οφείλονται μόνο σε προβλημα των εξαρτημάτων αλλά και της τοποθέτησης.
Στο δικό μου ξέχασαν να βιδώσουν τα μπουλώνια μπροστά, να τοποθετήσουν την πλαστική ποδιά από κάτω και να κουμπώσουν ένα σωλήνα που περνούσε αέρας...
Σε άλλους έχω ακούσει ότι ξέχασαν κατσαβίδι μέσα στον κινητήρα με αποτέλεσμα να σπάσουν σχεδόν όλα μέσα....
Έβαλαν ελλατωματική βαλβίδα επιστροφής λαδιού και κάηκε καινούριο μοτέρ.Έχω φίλο που έχει απλό δίλιτο forester... αλλάζει μόνο λάδια
Έχω γνωστή που έιχε το παλιό 16αρι 5πορτο και το άλλαξε όταν το τράκαρε. Η καϋμένη πήρε το νέο 16΄'αρι sturbo 5πορτο και τρέχει σε συνεργείαΤα δύο παραπάνω άτομα ήταν ο λόγος που εμπιστεύθηκα την subaru.
Ρε scooby εσύ στοιχεία δεν έχεις; έστω όνομα ηλικία;
Το legacy station το έχουν πουθενα για test drive?ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΤΩΝ 34.
LEGACY ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ. -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Το πρωτο πραγμα που συνιστω σε ολους να ελενξουν οταν το λαμπακι αναβει ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΑ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ!
Ενας απο τους ορους μεσα στο OBDII ειναι οτι η ταπα της βενζινης πρεπει να ειναι εντελως στεγανη. Ταπες βενζινης που 'χανουν' (καυσαερια) μολυνουν το περιβαλλον.
Σε αντίθεση με το αμερικανικό OBDII, οι ευρωπαικοί κανονισμοί (EOBD) δεν προβλέπουν έλεγχο της εξάτμισης βενζίνης από το ρεζερβουάρ (evaporative losses monitoring), άρα η τάπα δεν ευθύνεται για άναμμα του check engine.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ, και προσθέτω ότι υπάρχουν πάρα πολλά είδη μετατροπών (ακόμα και πολύ απλές) που στέλνουν την αξιοπιστία του OBD στον κουβά (για να χρησιμοποιήσω μια έκφραση των ημερών), ή με άλλα λόγια, το λαμπάκι ανάβει όποτε του κατέβει.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Το πρωτο πραγμα που συνιστω σε ολους να ελενξουν οταν το λαμπακι αναβει ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΑ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ!
Ενας απο τους ορους μεσα στο OBDII ειναι οτι η ταπα της βενζινης πρεπει να ειναι εντελως στεγανη. Ταπες βενζινης που 'χανουν' (καυσαερια) μολυνουν το περιβαλλον.
Σε αντίθεση με το αμερικανικό OBDII, οι ευρωπαικοί κανονισμοί (EOBD) δεν προβλέπουν έλεγχο της εξάτμισης βενζίνης από το ρεζερβουάρ (evaporative losses monitoring), άρα η τάπα δεν ευθύνεται για άναμμα του check engine.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ, και προσθέτω ότι υπάρχουν πάρα πολλά είδη μετατροπών (ακόμα και πολύ απλές) που στέλνουν την αξιοπιστία του OBD στον κουβά (για να χρησιμοποιήσω μια έκφραση των ημερών), ή με άλλα λόγια, το λαμπάκι ανάβει όποτε του κατέβει.
Δεν ειχα ιδεα οτι η ΕΕ χρισημοποιει τους δικους τους ορους (EOBD). Thanks.
-
Καλησπέρα και πάλι σε όλους
Μερικές απορίες μου:Το αυτοκίνητο είναι αρκετά υποστροφικό. Φταίνε τα ελαστικά (185/70/14)και η μαλακή ανάρτηση;
ΓΥΡΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ!!
Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της κατανομής δύναμης εμπρός/πίσω (κάτι σαν το sti;
Το μπλοκέ το οποίο είναι στάνταρ στο δίλιτρο θα βοηθούσε στο 1,6( αν ναι σε τι;); Το διαφορικό του μπούμπη θα ταίριαζε στο 1,6;Είναι πιστεύω αργό σε καλή άσφαλτο με στροφές... ένα καλοστημένο προσθιοκίνητο πάει πιο γρήγορα.
Πάντως στους ελληνικούς δρόμους (λακκούβες, χωματοδρομοι κλπ) πάει σφαίρα άνετα. Διασχίζει και και αμμουδιά. Είχε δίκιο τελικά ο 40ρης κύριος που γνώρισα τον Απόστολο (παρεπιπτόντος του άλλαζαν turbo λόγω προβλήματος), όταν μου έλεγε φτάνει μέχρι τη θάλασσα.
Λοιπόν σας εύχομαι ένα καλό σαβ/κο, χωρίς προβλήματα στα subaru μας, και εύχομαι να τα πούμε από Δευτέρα πάλι υγειής και δυνατοί.
ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΣΑΣ
Subaru Impreza s-turbo