-
Καλησπέρα!!!! Απλά θέλω να προειδοποιήσω όποιον αποφασίσει να αγοράσει Σεατ! Έχω εδώ και 1 χρόνο το Σέατ Ίμπιζα το οποίο δυστυχώς το πήρα από την Τεχνοκάρ - Αυτοδύναμη(ΜΕΓΑ ΛΆΘΟΣ). Αν και είναι τρομερό αμάξι, η εξυπηρέτηση τις αντιπροσωπίας καθώς και η συμπεριφορά της απέναντι μου ήταν αισχρή για πολλούς και διάφορους λόγους, που αν αρχίσω να αναλύω τώρα την κάτσαμε!
ΗΘΙΚΌ ΔΊΔΑΔΓΜΑ: Θές Σέατ------ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΚΑΡ!!!!!ΥΠΆΡΧΟΥΝ 100000000 ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ (ΜΑΚΡΉΣ,ΩΤΟΛΟΥΞ.....)
αΥΤαααααααα!
-
Καλησπέρα!!!! Απλά θέλω να προειδοποιήσω όποιον αποφασίσει να αγοράσει Σεατ! Έχω εδώ και 1 χρόνο το Σέατ Ίμπιζα το οποίο δυστυχώς το πήρα από την Τεχνοκάρ - Αυτοδύναμη(ΜΕΓΑ ΛΆΘΟΣ). Αν και είναι τρομερό αμάξι, η εξυπηρέτηση τις αντιπροσωπίας καθώς και η συμπεριφορά της απέναντι μου ήταν αισχρή για πολλούς και διάφορους λόγους, που αν αρχίσω να αναλύω τώρα την κάτσαμε!
ΗΘΙΚΌ ΔΊΔΑΔΓΜΑ: Θές Σέατ------ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΚΑΡ!!!!!ΥΠΆΡΧΟΥΝ 100000000 ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ (ΜΑΚΡΉΣ,ΩΤΟΛΟΥΞ.....)
αΥΤαααααααα!
-
αΥΤαααααααα!
-
ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ VW POLO 1.4, 16V TO 2001 AΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ 'ΤΑΓΚΑΛΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.'. ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ 'ΚΟΣΜΟΚΑΡ' ΚΑΙ EMAIL ΣΤΗΝ VW ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΤΗΣ 'KOΣMOKAΡ' ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ VW.
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ;
ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΥΤΟ. ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ; ΟΤΑΝΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΕΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΣΑΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΛΕΜΑΝ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ; ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ;ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ. ΜΠΟΡΕΙ Η KARENTA ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΑΠΡΟΣΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΧΑΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ 'ΤΑΓΚΑΛΑΚΗΣ Ε.Π.Ε.'.
-
Μακριά από τη Σέατ Μακρής!Η έλλειψη σεβασμού , ειλικρίνειας και αξιοπιστίας προς τον πελάτη είναι μεγάλη!Όταν σου βάφουν...λάθος το αμάξι και ζητούν και τα ρέστα μαζί με πολλά άλλα σύν την ανέδεια και τη γαϊδουριά,τότε τί να πει΄ς?Καλύτερα ασχοληθείτε μόνοι σας και αναζητήστε τα ανταλλακτικά σας από το ελέύθερο εμπόριο και τοποθετήστε τα σε ιδιώτη με συνεργείο!
Φιλικά -
Ο χρήστης Manos έγραψε:
Καλησπέρα!!!! Απλά θέλω να προειδοποιήσω όποιον αποφασίσει να αγοράσει Σεατ! Έχω εδώ και 1 χρόνο το Σέατ Ίμπιζα το οποίο δυστυχώς το πήρα από την Τεχνοκάρ - Αυτοδύναμη(ΜΕΓΑ ΛΆΘΟΣ). Αν και είναι τρομερό αμάξι, η εξυπηρέτηση τις αντιπροσωπίας καθώς και η συμπεριφορά της απέναντι μου ήταν αισχρή για πολλούς και διάφορους λόγους, που αν αρχίσω να αναλύω τώρα την κάτσαμε!ΗΘΙΚΌ ΔΊΔΑΔΓΜΑ: Θές Σέατ------ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΚΑΡ!!!!!ΥΠΆΡΧΟΥΝ 100000000 ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ (ΜΑΚΡΉΣ,ΩΤΟΛΟΥΞ.....)
αΥΤαααααααα!
φιλε Μανο καλως ηρθες στο φορουμ.
καλο θα ηταν πριν ανοιξει κανεις νεο τοπικ να κανει μια μικρη ερευνα για το αν το θεμα ηδη συζητειται σε αλλο τοπικ.
το θεμα που αναφερεις συζητειται στο τοπικ για τα συνεργεια που θα το βρεις λιγο πιο κατω αν και ισως ο τιτλος ισως να μπερδεψει καποιον γιατι μιλαει για ''εγληματικη αμελεια'' ενω ισως πιο σωστα νομιζω θα επρεπε να μιλαει απλα για την ''ποιοτητα'' των συνεργειων των αντιπροσωπειων.
καλες δημοσιευσεις
-
Mano ,ego tha sou proteina anepifylakta tin seat autolux.
Poly kali douleia kai poly kala ta paidia pou doulevoun ekei.Ego epi 5 xronia pou pigena to ibiza mou ekei,emeina apolyta eyxaristimenos. -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
καλο θα ηταν πριν ανοιξει κανεις νεο τοπικ να κανει μια μικρη ερευνα για το αν το θεμα ηδη συζητειται σε αλλο τοπικ.
το θεμα που αναφερεις συζητειται στο τοπικ για τα συνεργεια που θα το βρεις λιγο πιο κατω αν και ισως ο τιτλος ισως να μπερδεψει καποιον γιατι μιλαει για ''εγληματικη αμελεια'' ενω ισως πιο σωστα νομιζω θα επρεπε να μιλαει απλα για την ''ποιοτητα'' των συνεργειων των αντιπροσωπειων.
καλες δημοσιευσεις
Αμα δούλευε η αναζήτηση θα μπορούσαμε να βρούμε ένα topic που μας ενδιαφέρει. Αλλα όσο δεν δουλεύει θα δημιουργούνται ξανά και ξανά τα ίδια topic.
-
Ο χρήστης unusualldriver έγραψε:
[
Αμα δούλευε η αναζήτηση θα μπορούσαμε να βρούμε ένα topic που μας ενδιαφέρει. Αλλα όσο δεν δουλεύει θα δημιουργούνται ξανά και ξανά τα ίδια topic.τα νεα τοπικς που ηδη εχουν θεματα που εχουν ξανασυζητηθει συνηθως ανοιγονται απο νεοεισερχομενους οι οποιοι εκ των πραγματων δεν ειναι δυνατον να γνωριζουν τι κατα καιρους εχει συζητηθει στο φορουμ αυτο
σιγουρα εαν λειτουργουσε η αναζητηση πιθανων να μην τα ανοιγαν .....ομως συνηθως οι νεοεισερχομενοι [φυσικα οχι παντα] δεν ειναι και πολυ εξοικοιωμενοι με την χρηση και την παρουσια του φορουμ και δεν γνωριζουν και πολλες λεπτομερειες για ....αναζητησεις,χρηση γλωσσας,μικρων ή κεφαλαιων κλπ κλπ τα οποια σιγα σιγα και με τις ευγενικες παραινεσεις παλαιοτερων μελων ή των διαχειριστων τελικα μαθαινουν.
αλλωστε το συγκεκριμενο θεμα ειναι ηδη στην πρωτη σελιδα γιατι ειναι προσφατο και δεν χρειαζεται η αναζητηση για να το βρει καποιος αλλα απλα να αφιερωσει ελαχιστο χρονο για να ''δει'' τι συμβαινει στο νεο αυτο φορουμ που μπηκε και μετα να κανει και τις πρωτες του δημοσιευσεις σε αυτο.
φυσικα δεν ειναι και κανενα σοβαρο θεμα αυτο εαν το κανει και δεν του κανει κανεις [ή εγω] καμμια παρατηρηση και η δημοσιευση μου σχετικα οπως καταλαβαινεις εγινε για λογους ''ταξης''
ουτε φυσικα υπηρχε κατι στην δικη σου απαντηση σχετικα που με ''αναγκασε'' να τα γραψω αυτα
απλα ειναι θεμα ...ταξης
Αντιπροσωπίες Αυτοκινήτων