-
Καλησπέρα σε όλους
Ηρθε η ώρα να προγραμματισω σιγα σιγά για το FORD PUMA ST που έχω αλλαγη σε ελαστικά. Διαστάσεις 225/40R19
Αυτή την στιγμή το αμάξι φοράει Michelen Pilot Sport 4S που είναι πολύ καλά ελαστικά δεν λέω αλλα εχουν αρκετό θόρυβο και δεν έχουν μεγάλη μακροζωία. Εξάλου είναι αρκετά παλιο σε design ελαστικό που σύντομα θα αλλαξει οταν βγουν τα 5S (ακόμα μόνο τα 5 υπάρχουν)
Αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι άλλο που να είναι εξίσου καλό ή και λίγο χειροτερο από τα 4S αλλα να είναι καλύτερο αν γίνεται σε διαρκεια ζωής και θόρυβο
Οι επιλογές που σκέφτομαι είναι οι εξής:
Vredestein Ultrac Pro Vs Continental SportContact 7 VS Goodyear asymmetric 6 (η σειρα τυχαία)Γνώμες και εμπειρίες πάνω σε αυτά τα 2 και οτιδηπωτε αλλο νομίζετε. Μιλάμε για sport ελαστικά θερινα πάντα. Μη μου προτείνετε τίποτα eco και τίποτα all weather ασχετα
Δεν είστε νέος χρήστης, οπότε θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι δεν ανοίγουμε καινούριο Θέμα όταν υπάρχει ήδη κάποιο αντίστοιχο: https://forum.4troxoi.gr/topic/92341/forum-tehnika-themata-veltioseis-epilogi-elastikon-zanton-ziteitai-voitheia-3/2317. Το παρόν κλειδώνεται. {Admin}
-
-
Goodyear asymmetric 6 . Kαι αθορυβα και δεν φθειρονται ευκολα . Και σε βροχη Α .
Τα φοραω σε evo X να φανταστεις και ειμαι υπερευχαριστημενος
Σπορ λαστιχο ειναι , αλλα δεν ξερω αν υπαρχει στην διασταση σου -
@alexandros-k said in Νεα ελαστικά:
Goodyear asymmetric 6 . Kαι αθορυβα και δεν φθειρονται ευκολα . Και σε βροχη Α .
Τα φοραω σε evo X να φανταστεις και ειμαι υπερευχαριστημενος
Σπορ λαστιχο ειναι , αλλα δεν ξερω αν υπαρχει στην διασταση σουΜπαίνει στις επιλογές, ευχαριστώ, υπάρχει στην διάσταση μου
Νεα ελαστικά