-
Και εγώ με το Tiguan μου, ήρθα εδώ για να βρω πληροφορίες και βρήκα... ψυχιατρείο
-
Άπαντες μην ανησυχείτε, θα σκάσει όπου να ναι η Καλδέρα και θα γίνουν όλα μια χαρά.
Έχω πάει 52 και πριν από μερικά χρόνια, κατάλαβα, κατανόησα και αποφάσισα ότι τελικά, δεν μπορείς να φτιάξεις τον κόσμο.
Σταμάτησα να δίνω συμβουλές και την άποψη μου όταν καταλαβαίνω ότι ο συνομιλητής μου, θα κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο για τον εαυτό του.
Καλώς ή κακώς θα το κάνει.
Το αυτοκίνητο είναι ένα μέσο μεταφοράς, αλλά από το 198κατι έχει εξελιχθεί σε πολλά πράγματα. Κάποιοι το έχουν σαν αυτό που είναι κατασκευασμενο, άλλοι σαν status χρηματικης και κοινωνικής επάρκειας και ευμεριας.
Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θα πρέπει να ανησυχώ, αλλά μετά τον θάνατο φίλου, έχω αποφασίσει ότι η ζωή είναι μικρή, ανοιγοκλεινεις τα μάτια και έχουν περάσει 10 χρόνια.
Η καταναλωτική τρελα με πλέον πολύ εύκολη χρήση, δεν σε αφήνει να σκεφτείς, σοβαρότερα θέματα της ζωής...
-
Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες είναι πολύ σβαρνιαρες στη χρήση του αυτοκινήτου. Μπορούν να κάνουν πολλές βλακωδεις ζημιές, άθελά τους ίσως αλλά όπως και να το κάνεις εκνευρίζει.
Προχθές ρωτάω την 🩷 αν χωράει να ανοίξει την πόρτα γιατί είχε κάτι πασαλακια, μου λέει ναι, την ανοίγει και κοπαναει τον καθρέφτη, δε το υπολόγισε αλλά κλαιν πρέπει να ήταν επιφανειακό γδαρσιμο, ούτε το κοίταξα.Γενικά αυτό που με ενοχλεί είναι ότι εκνευρίζεται όταν είμαι "προστατευτικός" προς το αυτοκίνητο. Από την άλλη μου λέει να φτιάξω στο δικό της τα γδαρσίματα στα πλαστικά της πόρτας που τα χάραξε με κλειδιά.
Δυστυχώς γυναίκα και αυτοκίνητο στην πένα δεν πάνε μαζί, το παίρνουμε απόφαση και προχωράμε.
Πάντως σκεφτείτε τι θα μπορούσε να γίνει αν κατά λάθος της κάνατε ζημιά σε επίσημο ρούχο
-
Οι γυναίκες εκ φύσεως έχουν περιορισμένη περιφεριακή όραση! Ψάξτε το και θα το δείτε!
Οι άντρες έχουν ως θηρευτές αναπτυγμένη περιφεριακή όραση! Βοηθά στο κυνήγι και να μη γίνονται θήραμα και οι ίδιοι όντας εξερευνητές!
VW Tiguan 2024