-
Καλησπέρα σας!
Ξαφνικά ενώ το αυτοκίνητο παίρνει μπροστά (γυρίζει δηλαδή το κλειδί) , το τιμόνι «κλείδωσε».
Προσπάθησα να το βγάλω και να το ξαναβγάλω και να γυρίζω το τιμόνια αλλά και πάλι τίποτα.
Δεν μου είχε συμβεί παλιότερα ώστε μα έχω κάποιο «σημάδι» ότι κάτι τρέχει.Μοντέλο: FIAT SEICENTO 2002 1100 (βενζίνη) .
Έχετε ιδέα τί μπορεί να είναι; Και αν ναι με τί κόστος;
Ευχαριστώ,
-
@thodoristeo said in ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ:
Καλησπέρα σας!
Ξαφνικά ενώ το αυτοκίνητο παίρνει μπροστά (γυρίζει δηλαδή το κλειδί) , το τιμόνι «κλείδωσε».
Προσπάθησα να το βγάλω και να το ξαναβγάλω και να γυρίζω το τιμόνια αλλά και πάλι τίποτα.
Δεν μου είχε συμβεί παλιότερα ώστε μα έχω κάποιο «σημάδι» ότι κάτι τρέχει.Μοντέλο: FIAT SEICENTO 2002 1100 (βενζίνη) .
Έχετε ιδέα τί μπορεί να είναι; Και αν ναι με τί κόστος;
Ευχαριστώ,
Κολωνα τιμονιου λογικα. Δεν γνωριζω κοστος για το αμαξι σου, λογικα δεν θα υπαρχει καν σαν καινουριο ανταλλακτικο. Σε μεταχειρισμενο θα ελεγα κανα 150αρι ευρω αναλογα και της καταστασης.
-
@driver-m δεν θα μπορούσε να είναι κλειδαριά τιμονιού ή πρόβλημα με τον πείρο; Αριστερά - δεξιά πάει αλλά σκαλώνει…
-
Πρόβλημα με τον πείρο που το ασφαλίζει μυρίζει
-
@panos2171 αλλάζει;;
-
καλυτερα αφαιρεσε το για δικη σου ασφαλεια μην κλειδωσει ξαφνικα ενω οδηγεις παρα να το επισκευασεις...επειδη ειναι παλιο εξαρτημα
ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ