-
Ποια ΔΡΆΜΑ ? Για το Ελ.Βενιζέλος μιλάμε ...
.
Φέτος μάλλον έληξε η σύμβαση ανθρώπινης οδήγησης στο αεροδρόμιο μιας και κόντεψαν να με πατήσουν τουλάχιστον 3εις φορές στην διάβαση πεζών στις αφίξεις , το κακό είναι ότι και οι τρείς ήταν νέοι άνθρωποι με οικογένεια και όχι τίποτα πεθαμένοι παππούδες . -
Όλη αυτή την αναμπουμπούλα στις αφίξεις εγώ παντως την ευχαριστιέμαι απίστευτα!
Ελλαδαρά, βλαχιά ριζωμένη στο μεδούλι μας , βαλκάνια!
Εκατοντάδες ταρίφες να σκάνε σαν ορδές βαρβάρων στην δεύτερη σειρά ...στα μισθωμένα taxi που είναι κάποια μέτρα μόνο !!!! και να διώχνουν όσους βρίσκονται εκεί σταθευμένοι για λίγο ακόμη και εκεί που επιτρέπεται για αποβίβαση επιβίβαση και να φτιάχνουν δεύτερη σειρά διπλοπαρκαρισμένων!
Βρισιές, τσακωμοί , τα μεγάφωνα των αυτοκινήτων του αεροδρομίου που ρυθμίζουν την κίνηση στο διαπασών , τροχονόμοι να ουρλιάζουν!
Βγάζω το μεροκάματο κύριε εγώ !
Ρε άντε μαμήσου!
Απο την τέρμα αριστερή να βγάζουν αλαρμ για να διπλοπαρκάρουν ή να χωθούν στην σειρά των παρκαρισμένων τέρμα δεξιά!
Πόσο γουστάρω να μην τους αφήνω να μπούν μποστά μου και να περιμένω στις διαβάσεις να περάσει και ο τελευταίος πεζός που εμφανίζεται στα 10 μέτρα!Για να δούμε με αυτό το μέτρο τι θα κάνουν οι επαγγελματίες που χώνονται στην δεύτερη σειρα που είναι για τα ΙΧ;
Θα ισχύει για αυτούς; -
@kapelis said in Xρέωση για πάνω από 10λεπτο στην παραλαβή ταξιδιωτών από το Ελ.Βενιζέλος:
Ως τακτικός. Αναχωρώντας τους βλέπω όλους αυτούς και λέω ευτυχώς θα πετάξω και θα ανοίξει το μάτι μου.
Επιστρέφοντας αντιλαμβάνεσαι την ωμή πραγματικότητα με ποιες χώρες και συμπεριφορές ταιριάζουμε σαν λαός και αν έχουμε πολιτισμό και ευγένεια. Κάποιοι δε από αυτούς δεν σταματούν ούτε στις διαβάσεις πεζών. Τι ψάχνεις τώρα?? Ιδίως οι αφίξεις με τα taxi, ΔΡΆΜΑ!!!Με 1 επίσκεψη Αίγυπτο μετά αισθάνεσαι λίγο πιο Ευρωπαίος.
Xρέωση για πάνω από 10λεπτο στην παραλαβή ταξιδιωτών από το Ελ.Βενιζέλος