-
Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι για αγορά scooter 125 cc. Προσανατολίζομαι σε Yamaha καθώς με ενδιαφέρει η αξιοπιστία και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από ένα Crypton που έχω εδώ και 15 χρόνια. Σκέφτομαι για αγορά D’elight ή NMAX125. Ποια είναι η γνώμη σας πάνω σε αυτά; Ευχαριστώ πολύ.
-
Εξαρτάται τι χρήση θες να κάνεις.
Αν κινείσαι σε απαιτητικές διαδρομές (ανηφόρες, μακρινές διαδρομές) νομίζω ότι το nmax είναι η επιλογή σου, καθότι έχει υδρόψυκτο κινητήρα και νομίζω μεγαλύτερης διαμέτρου τροχούς. -
https://sym.gr/model/symphony-st1-25-lc/
Αυτό είπαμε ΟΧΙ;
Έχει ξεφύγει λίγο κι η τιμή...
Αλλά στα χαρτιά φαίνεται "σωστό". -
Τίμια λύση το sym.
Υπόψιν ότι τα ταιβανεζικα (sym-kymco) δεν γερνούν καλά σε σχέση με τα υπόλοιπα τις αγοράς. Τα πλαστικά τους είναι χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τον ανταγωνισμό και πολυμεριζονται γρήγορα. -
@teo-mak said in Αγορά scooter στα 125 κυβικά:
Τίμια λύση το sym.
Υπόψιν ότι τα ταιβανεζικα (sym-kymco) δεν γερνούν καλά σε σχέση με τα υπόλοιπα τις αγοράς. Τα πλαστικά τους είναι χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τον ανταγωνισμό και πολυμεριζονται γρήγορα.Για να είναι φθηνότερα κάποιες διαφορές θα έχουν, αλλά μερικές φορές όσο κάνει ένα (καλύτερο σε ολα) Γιαμαχα/Χόντα, αγοράζεις δύο Κύμκο/Συμ,
-
Συμφωνώ με αυτό που γράφεις , αλλά, το δικό μου το yamapa είναι σε κατάσταση καινούργιου και ας είναι μοντέλο του 07 με μηδενική συντήρηση σε θέμα καλοπισμου. Ούτε γαλακτώματα σε πλαστικά ούτε αλοιφές.
Το μόνο που άλλαξα είναι το καπάκι του βαριατου με το αντίστοιχο από το facelift λόγω έντονης φθοράς.
Αντίστοιχης χρονολογιας sym -kymco , είναι λες και βγήκαν από την μάχη της Fallujah. -
Είναι μάχιμοι, αμ πως!
-
Και να μην ξεχάσω ότι στο κόστος αγοράς ενός ταιβανεζικου πρέπει να υπολογιστεί και ένα ζευγάρι ελαστικά γιατί αυτά που τοποθετούνται είναι γτπ .
-
τα yamaha ειναι τα mazda των μηχανων. απεθαντα.
τα κορεατικα ειναι φθηνα. μονο φθηνα. -
Μαζί σου με τα χίλια! Με ιαπωνικό δεν χάνεις με τίποτα κ εγγύηση στο δρόμο είναι κ δεν πετάς τα λεφτά σου στα συνεργεία και τα ανταλλακτικά!
Αγορά scooter στα 125 κυβικά