-
Τα σαλουνς βόλευαν πολύ και για λόγους στρεπτικης ακαμψίας. Για αυτό είχαν τόσα χρόνια καριέρας. Προσφέρουν δυναμικά χαρακτηριστικά και επίπεδο κύλισης με μικρότερο κόστος κατασκευής.
Στην αισθητική του πράγματος όντως ακολουθούν μοτίβα όγκων. Και ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει μάθει να ακολουθεί μοτίβα σε κάθε τι που βλέπει. Αν μάλιστα έχουν καλές αναλογίες αυτοί οι όγκοι ,όπως χρυσή τομή τότε όντως είναι πολύ όμορφα.
-
@realzeus said in SUV ή Sedan?:
Την ίδια απορία έχω για όσους έχουν SUV και δεν πατάνε ποτέ χώμα. Τέτοια γυναίκα όμως να την κρατήσεις!
Με τους αυθαιρέτους εν πολλοίς μαρκετινίστικους χαρακτηρισμούς, αν η alfetta gtv, παρουσιαζόταν σήμερα, SUV θα την χαρακτήριζαν! Ομως η απόστασή της από το έδαφος δεν νομίζω ότι ήταν μεγαλύτερη από τη Stelvio και κανείς δεν σκέφτηκε ότι έπρεπε να τη χρειάζεσαι σε χωράφια για να την πάρεις. Η τάση των γερμανικών αυτοκινήτων (πιθανόν και δεδομένων στην χώρα τους) να οδηγούν σε όλο και πιο χαμηλά αυτοκίνητα που από ότι φαίνεται δεν τους εξυπηρετούν όλους γέννησε την ανάγκη για άλλη προσέγγιση, την οποία προφανώς κάποιοι θα τραβούσαν από τα μαλλιά. Γι'αυτό και τα περισσότερα SUV κυκλοφορούν ως δικίνητα, πράγμα που ξενίζει μερικούς από μας αλλά μάλλον αυτούς τους καλύπτει.
Εμένα τουλάχιστον αυτό με ενοχλεί σε μη SUV και το πληρώνω κάποιες φορές με το Swift.
Oσο αφορά τη σύζυγο, είναι σε πολλά αξιόλογη και ξεχωριστή. -
@manast said in SUV ή Sedan?:
@realzeus said in SUV ή Sedan?:
Την ίδια απορία έχω για όσους έχουν SUV και δεν πατάνε ποτέ χώμα. Τέτοια γυναίκα όμως να την κρατήσεις!
Με τους αυθαιρέτους εν πολλοίς μαρκετινίστικους χαρακτηρισμούς, αν η alfetta gtv, παρουσιαζόταν σήμερα, SUV θα την χαρακτήριζαν! Ομως η απόστασή της από το έδαφος δεν νομίζω ότι ήταν μεγαλύτερη από τη Stelvio και κανείς δεν σκέφτηκε ότι έπρεπε να τη χρειάζεσαι σε χωράφια για να την πάρεις. Η τάση των γερμανικών αυτοκινήτων (πιθανόν και δεδομένων στην χώρα τους) να οδηγούν σε όλο και πιο χαμηλά αυτοκίνητα που από ότι φαίνεται δεν τους εξυπηρετούν όλους γέννησε την ανάγκη για άλλη προσέγγιση, την οποία προφανώς κάποιοι θα τραβούσαν από τα μαλλιά. Γι'αυτό και τα περισσότερα SUV κυκλοφορούν ως δικίνητα, πράγμα που ξενίζει μερικούς από μας αλλά μάλλον αυτούς τους καλύπτει.
Εμένα τουλάχιστον αυτό με ενοχλεί σε μη SUV και το πληρώνω κάποιες φορές με το Swift.
Oσο αφορά τη σύζυγο, είναι σε πολλά αξιόλογη και ξεχωριστή.Τα χαμηλότερα αυτοκίνητα ήταν πάντα τα Ιταλικά, όχι τα Γερμανικά, τα οποία είχαν μεγάλο ground clearance. Δεν καταλαβαίνω πάντως πως θα ήταν η χαμηλή GTV, SUV. Όπως δεν καταλαβαίνω γενικά τι θέλεις να πεις.
SUV ή Sedan?