-
Βασικά τα σημεία που είχαν φωτιά στο G.E. ήταν μαυρισμένα τετραγωνάκια.Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέτε ή αν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα!Πάντως αν είπα βλακεία γράψτε λάθος!
Η έκδοση που έχω είναι η τελευταία.
Πάντως για να μην τραβήξει το θέμα κανείς δεν είπε απάνθρωπους αυτούς που θα ήθελαν να κάνουν 1 διάλεμμα.Απλά τα 2 άκρα ή της μοιρολατρείας ή της αδιαφορίας θα έπρεπε να είναι απευκτέα!Ορίστε κ η φωτογραφία,για όσους γνωρίζουν....G.E foto
-
Τα μαυρα τετραγωνακια ειναι οι περιοχες που αν κανεις zoom τις εχει με μεγαλυτερη αναλυση
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Τα μαυρα τετραγωνακια ειναι οι περιοχες που αν κανεις zoom τις εχει με μεγαλυτερη αναλυσηΕυχαριστώ για την πληροφορία (το ήξερα βασικά) κ όταν το δοκίμασα να δώ αν αλλάζει η εικόνα δεν έδειχνε κάτι το διαφορετικό γιαυτό κ υπέθεσα οτι εκεί είναι κ οι περιοχές της φωτιάς.Πάντως με τόσα αεροσκάφη που έστειλε η Ευρώπη πιστεύω οτι θα σώσουμε οτι απέμεινε!
-
...κάποιος κατάφερε τελικά να μας θέσει
Η συγκεκριμένη θεματική ενότητα γράφει **'ξερά', *θα έλεγα, formula1, οπότε...
Πιστεύω, αν και δεν το έχω ψάξει προσεκτικά, ότι μέσα στο forum, θα υπάρχει σίγουρα θεματική ενότητα που να καλύπτει κοινωνικά αλλά και πολιτικά θέματα, όπου ο καθένας θα μπορούσε να εκθέσει τις απόψεις του για το ...φλέγον θέμα, αλλά και να ασκήσει την κριτική του προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.
Προσωπικά, ΑΠΑΙΤΩ από τον Αλφα, να μου κάνει τη χάρη και να δείξει ζωντανά τον αγώνα.
Η κοινωνική ευαισθησία/αναλγησία/ανθρωπιά/απανθρωπιά κλπ..., δεν μετριούνται με τις ώρες εκποπμής/τηλεθέασης.
Ο Αλφα, αν θέλει να θεωρείται αξιοπρεπές κανάλι, αντί να παρακολουθεί και να ανταγωνίζεται τα άλλα κανάλια, καλύτερα να κοιτάξει να είναι συνεπής απέναντι, γενικά, *στο κοινό του...
Παρατήρησα, επίσης, ότι όλα τα ευαίσθητα κανάλια, συνεχίζουν να κάνουν διαφημιστικά διαλείμματα προβάλλοντας προΐόντα που υπόσχονται 'καλύτερη ποιότητα ζωής', (αυτή τη στιγμή ο Αλφα διαφημίζει τη νέα 'κολεξιόν' του περιοδικού Βόγκ), αλλά δεν είδα πουθενά κάποια καμπάνια περί 'Κοινωνικής ευαισθησίας'...
...αλλά ας μην συνεχίσω το
**...ΑΠΑΙΤΩ **από τον Αλφα να δείξει ζωντανά τον αγώνα... Τέλος.Υ.Γ.: Μόλις τώρα, είδα ότι στη Θεματική Ενότητα 'Αντίλογος', υπάρχει το τόπικ 'Καιγόμαστε...', που ήδη αριθμεί 70 σελίδες!..
-
Θα συμφωνήσω με τον liostemi. Οι διαφημίσεις πάνε σύννεφο από χτες στα ιδιωτικά κανάλια που πάλι βρήκαν θέμα για να 'ενημερώσουν' τον ελληνικό λαό. Που είναι η ευαισθησία ? Ανακυκλώνουν τα ίδια και τα ίδια πλάνα χωρίς αυτό να οδηγεί πουθενά.
-
Ο χρήστης digital.centaur έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τον liostemi. Οι διαφημίσεις πάνε σύννεφο από χτες στα ιδιωτικά κανάλια που πάλι βρήκαν θέμα για να 'ενημερώσουν' τον ελληνικό λαό. Που είναι η ευαισθησία ? Ανακυκλώνουν τα ίδια και τα ίδια πλάνα χωρίς αυτό να οδηγεί πουθενά.Έτσι είναι και μάλιστα κερδίζουν περισσότερα από το να δείξουν f1. Επειδή για να πάρουν το σήμα της f1 πρέπει να πληρώσουν, ενώ οι ειδήσεις είναι τζάμπα.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τον liostemi. Οι διαφημίσεις πάνε σύννεφο από χτες στα ιδιωτικά κανάλια που πάλι βρήκαν θέμα για να 'ενημερώσουν' τον ελληνικό λαό. Που είναι η ευαισθησία ? Ανακυκλώνουν τα ίδια και τα ίδια πλάνα χωρίς αυτό να οδηγεί πουθενά.
Έτσι είναι και μάλιστα κερδίζουν περισσότερα από το να δείξουν f1. Επειδή για να πάρουν το σήμα της f1 πρέπει να πληρώσουν, ενώ οι ειδήσεις είναι τζάμπα.
το θέμα είναι όμως ότι έχουν πληρώσει την μετάδοση της Φ1.
άρα έχουν χασούρα που δεν το δείχνουν.στείλτε email στον A...εγώ έστειλα.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Έτσι είναι και μάλιστα κερδίζουν περισσότερα από το να δείξουν f1. Επειδή για να πάρουν το σήμα της f1 πρέπει να πληρώσουν, ενώ οι ειδήσεις είναι τζάμπα.
το θέμα είναι όμως ότι έχουν πληρώσει την μετάδοση της Φ1.
άρα έχουν χασούρα που δεν το δείχνουν.στείλτε email στον A...εγώ έστειλα.
Και εγώ έστειλα
-
Κι εγω εστειλα email αλλα μηπως να παιρναμε κανα τηλεφωνο για να μας πουνε;
-
Ο χρήστης kostasof έγραψε:
Κι εγω εστειλα email αλλα μηπως να παιρναμε κανα τηλεφωνο για να μας πουνε;Τους πήρα αλλά ήταν κατηλημένο . Δεν θα χάσεις πάντως να δοκιμάσεις και εσύ.
-
Πήρε τηλέφωνο ο vagelis-rallye στο thread Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007) δεν θα δείξουν τον αγώνα τελικά.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Δοκίμασε live tv online... ΤVU Player, κανάλι Star SportsΜια λογική DSL χρειάζεσαι μόνο, υπομονή 3-5 λεπτάκια να φορτώσει καλά το streaming, και να μην έχεις τίποτα downloads από πίσω.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Δοκίμασε live tv online... ΤVU Player, κανάλι Star Sports
Μια λογική DSL χρειάζεσαι μόνο, υπομονή 3-5 λεπτάκια να φορτώσει καλά το streaming, και να μην έχεις τίποτα downloads από πίσω.
Εμ, αυτό θα κάνω μορώ και τίποτα άλλο. Έχει χάλια ανάλυση αλλά τί να κάνουμε από το να χάσω τον αγώνα καλύτερα αυτό.
-
Παιδιά...έτσι και ο 'Α' δε δείξει τη μετάδοση...δε θα έχει πρόβλημα από τη FOM?
-
Δοκίμασε live tv online... ΤVU Player, κανάλι Star Sports
Μια λογική DSL χρειάζεσαι μόνο, υπομονή 3-5 λεπτάκια να φορτώσει καλά το streaming, και να μην έχεις τίποτα downloads από πίσω.
Εμ, αυτό θα κάνω μορώ και τίποτα άλλο. Έχει χάλια ανάλυση αλλά τί να κάνουμε από το να χάσω τον αγώνα καλύτερα αυτό.
μπορειτε να πρειγραψετε 'click by click ' ( οκ οχι δα τοσο αναλυτικα ) τι κανατε .....
thnx in advance
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Παιδιά...έτσι και ο 'Α' δε δείξει τη μετάδοση...δε θα έχει πρόβλημα από τη FOM?Μακάρι να έχει αλλά για ποιο λόγο;
-
f1 live timing ....μόνο δυστυχώς....
κοράκιαααααααααααα δημοσιογράφοι.....
-
Μακάρι να έχει αλλά για ποιο λόγο;
H FOM θέλει να δείχνει τη F1 παντού...σωστά? Ένα κανάλι και μόνο ένα κανάλι δείχνει σε μια χώρα F1...αλλά τελικά αποφασίζει να μη το δείξει...άρα μένει χωρίς μετάδοση μια χώρα...όταν έχει ήδη συμφωνήσει να δείχνει τους αγώνες το εν λόγω κανάλι.
Ίσως ο συλλογισμός μου είναι λάθος βέβαια...γιαυτό ρωτάω κι εσάς.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μακάρι να έχει αλλά για ποιο λόγο;
H FOM θέλει να δείχνει τη F1 παντού...σωστά? Ένα κανάλι και μόνο ένα κανάλι δείχνει σε μια χώρα F1...αλλά τελικά αποφασίζει να μη το δείξει...άρα μένει χωρίς μετάδοση μια χώρα...όταν έχει ήδη συμφωνήσει να δείχνει τους αγώνες το εν λόγω κανάλι.
Ίσως ο συλλογισμός μου είναι λάθος βέβαια...γιαυτό ρωτάω κι εσάς.
Μήπως σε ειδικές περιπτώσεις επιτρέπεται να μην δείξει αγώνα
-
Όλα είναι λάθος σε αυτή την χωρά, σιγά μην ασχοληθεί η FOM με μια Ελλάδα.
Επίσημο thread: GP Tουρκίας 2007