-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ψευτοδιλημμα ειναι αυτο κατα τη γνωμη μου αυτο Νικο.**και οπως ειπα, αν αυριο δειξει τον αγωνα, ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα αυτον θα παρακολουθησουν και οχι τις ειδησεις με τα 'καμενα'.
**και δεν θα το κανουν επειδη δεν νοιαζονται ή επειδη ειναι αναισθητοι
Αν ο κόσμο σου περιορίζεται στο forum των 4Τ τότε πάω πάσο...
-
Ο χρήστης Sapilas έγραψε:
ψευτοδιλημμα ειναι αυτο κατα τη γνωμη μου αυτο Νικο.
**και οπως ειπα, αν αυριο δειξει τον αγωνα, ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα αυτον θα παρακολουθησουν και οχι τις ειδησεις με τα 'καμενα'.
μιλαω για τους φιλους του μηχανοκινητου αθλητισμου.
οι αλλοι θα εχουν αλλα να κανουν, πχ να πανε για μπανιο, για φραπογαλο στη παραλιακη, να πλυνουν το αμαξι τους, και αλλα παρομοια.
αλλοιμονο σε αυτους που μενουν στις πληγησες περιοχες.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ψευτοδιλημμα ειναι αυτο κατα τη γνωμη μου αυτο Νικο.
**και οπως ειπα, αν αυριο δειξει τον αγωνα, ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα αυτον θα παρακολουθησουν και οχι τις ειδησεις με τα 'καμενα'.
μιλαω για τους φιλους του μηχανοκινητου αθλητισμου.
οι αλλοι θα εχουν αλλα να κανουν, πχ να πανε για μπανιο, για φραπογαλο στη παραλιακη, να πλυνουν το αμαξι τους, και αλλα παρομοια.
αλλοιμονο σε αυτους που μενουν στις πληγησες περιοχες.
Σίγουρα οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα (όπως και οι φίλοι του ποδοσφαίρου τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής)
Πρέπει όμως να καταλάβουμε και την θέση του Α.
Ένα απ΄τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρα μ΄ένα μεγάλο μερίδιο στην ενημέρωση δεν μπορεί να δείχνει αγώνες F1 την στιγμή που καίγεται η μισή Ελλάδα.Btw εγώ πιστεύω πως θα δούμε τον αγώνα όπως το GP Γαλλίας το 2002
-
Σήμερα πήγα για μπάνιο όπως είχα κανονίσει με κάτι παιδιά από χτες. Τελικά αποδείχτηκε ότι κανένας μας δεν πολυείχε διάθεση με αυτά που έγιναν σήμερα αλλά πήγαμε επειδή το είχαμε κανονίσει και δεν το συζητήσαμε πριν. Ήμασταν και δίπλα στη φωτιά (Σαρωνίδα) και ήταν ακόμα πιο έντονο. Αυτό το λέω σχετικά με τον αγώνα κλπ.
Τώρα ας πούμε το Star δείχνει Βουγιούκλω. Άποψή μου; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. 100 κανάλια δείχνουν φωτιές, πυρκαγιές και μαλάκες βουλευτές να μιλάνε. Ε δεν πειράζει να είναι μόνο 90 τα κανάλια και τα άλλα 10 να δείχνουν κάτι άλλο. Δεν νομίζω ότι θα ενισχυθεί το πατριωτικό αίσθημα μας αν βλέπουμε τον αλήτη τον Ευαγγελάτο (που έχει βγάλει και το λάβαρο ο ΠΑΠΑΡΑΣ) να πάει να βγάλει νούμερα. Τα νεύρα μας σπάνε και επηρεαζόμαστε ψυχολογικά.
Όσον αφορά αυτόν που είπε ότι θα μας πρήξουν στα έκτακτα. Αυτό το λέγαμε όταν πηγαίναν στράτα τη 17Ν με τις τεθωρακισμένες τζηπάρες (κοινώς σιγά το έκτακτο νέο). Τώρα όμως δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο. Κοινώς δεν θα με ενοχλούσε αν έκοβαν στη μέση προπέρασμα του Raikonen πάνω στον Alonso για την 1η θέση για να πουν για κάποια νέα φωτιά ή κάτι σημαντικό. Εδώ μας κόβουν για τις κωλοδιαφημίσεις τους. -
Σίγουρα η καταστροφή που συντελέστηκε χθες και σήμερα είναι μεγάλη. Δεν μπορώ όμως να μην παρατηρήσω πως τα κανάλια καταφεύγουν σε ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΕΣ φρικιαστικές περιγραφές και εικόνες θανάτων για να γράψουν νούμερα. Επίσης βλέπω κάποιους, συντετριμμένους κατά τα άλλα, να τρίβουν τα χέρια τους με το πλήγμα που δέχεται σε μια καίρια στιγμή η εικόνα της Κυβέρνησης. Τέλος, μπορεί στην Αφρική κάθε μέρα να πεθαίνουν χιλιάδες παιδιά από ασιτία και αρρώστιες, αλλά τότε δεν διακόπτουμε το πρόγραμμά μας γιατί βλέπετε αυτά δεν γίνονται δίπλα μας οπότε δεν μας νοιάζει!
Συγγνώμη αλλά εγώ θα προτιμούσα να δω τον αγώνα αύριο.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κοινώς δεν θα με ενοχλούσε αν έκοβαν στη μέση προπέρασμα του Raikonen πάνω στον Alonso για την 1η θέση για να πουν για κάποια νέα φωτιά ή κάτι σημαντικόΠου να τους καεί ο αλφα αμα κανουν τετοιο πράγμα!!
(ε ας δουμε λίιιγο το προσπερασματακι και ας το πουν μετα το σημαντικο... )
Συμφωνω στο ότι δεν δειχνει για καποιον οτι είναι αναισθητος το να μη βλέπει όλη μερα φωτιες (εγω σημερα ψυχοπλακωθηκα, δεν μπορουσα), αλλά κυρίως βρίσκω λογικό το να μη θέλει να βλέπει κάποιος όλους αυτους που βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν νουμερα και να λένε ότι τους κατεβει τωρα που βρήκαμε ανοιχτα μικρόφωνα και κάμερες... 1000 φορές f1 και ανα τόσο ζαπινγκ στη ΝΕΤ να δουμε τι γινεται...
-
Ο Alpha είναι πρώτα από όλα ειδησεογραφικό κανάλι και ως εκ τούτου η ειδησεογραφική επικαιρότητα προηγείται οποιοασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας. Πόσο μάλλον σε στιγμές που στη χώρα όχι μόνο έχει κυρηχθεί εθνικό πένθος αλλά και κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Το να διαμαρτύρεστε επειδή ένα κατεξοχήν ειδησεογραφικό κανάλι δεν έδειξε τα δοκιμαστικά ή δεν θα δείξει τον αγώνα της Φ1 τέτοιες ώρες, δείχνει πως στην καλύτερη των περιπτώσεων βρίσκεστε εκτός τόπου και χρόνου!
ΥΓ. Σε ότι αφορά την ΕΡΤ, έχει 3 κανάλια... το ένα, το κατεξοχήν ειδησεογραφικό της κανάλι (ΝΕΤ) δείχνει (πολύ σωστά) ότι και ο Alpha και όλα τα υπόλοιπα ειδησεογραφικά κανάλια. Τα υπόλοιπα δυο δείχνουν άλλα πράγματα, εφόσον η πρωταρχική και λογική ανάγκη καλύπτεται από τη ΝΕΤ. Το STAR δεν είναι ειδησεογραφικό κανάλι.
-
Επειδή δεν γνωρίζω, ρωτώ:
Ο χαρακτηρισμός ενός καναλιού ως 'ειδησεογραφικό' ή όχι από τί εξαρτάται? Είναι θέμα νομικό κατά την ίδρυση ή προκύπτει από το γενικό προσανατολισμό του?
-
Από τον γενικότερο προσανατολισμό του.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ο Alpha είναι πρώτα από όλα ειδησεογραφικό κανάλι και ως εκ τούτου η ειδησεογραφική επικαιρότητα προηγείται οποιοασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας. Πόσο μάλλον σε στιγμές που στη χώρα όχι μόνο έχει κυρηχθεί εθνικό πένθος αλλά και κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.Το να διαμαρτύρεστε επειδή ένα κατεξοχήν ειδησεογραφικό κανάλι δεν έδειξε τα δοκιμαστικά ή δεν θα δείξει τον αγώνα της Φ1 τέτοιες ώρες, δείχνει πως στην καλύτερη των περιπτώσεων βρίσκεστε εκτός τόπου και χρόνου!
ΥΓ. Σε ότι αφορά την ΕΡΤ, έχει 3 κανάλια... το ένα, το κατεξοχήν ειδησεογραφικό της κανάλι (ΝΕΤ) δείχνει (πολύ σωστά) ότι και ο Alpha και όλα τα υπόλοιπα ειδησεογραφικά κανάλια. Τα υπόλοιπα δυο δείχνουν άλλα πράγματα, εφόσον η πρωταρχική και λογική ανάγκη καλύπτεται από τη ΝΕΤ. Το STAR δεν είναι ειδησεογραφικό κανάλι.
+1
Και κυνικα να το παρει κανεις, το καναλι θα νοιαστει για τους 10.000(αν ειναι τοσοι) θεατες της Φ1 ή για ολους τους υπολοιπους που ενδεχομενως να εχουν συγγενεις ή και τα σπιτια τους στις περιοχες που καιγονται?Ας μην ειμαστε παραλογοι οταν ολοκληρη η χωρα ζει τοσο τραγικες στιγμες..
-
*Εδώ ο κόσμος καίγεται… και οι άλλοι παίζουν με τα αυτοκινητάκια. Εντάξει, η Formula 1 είναι μια υπόθεση δισεκατομμυρίων, αλλά η τραγική απώλεια τόσων ανθρώπινων ζωών και η τεράστια οικολογική καταστροφή είναι πραγματικά ανυπολόγιστες.Η ομάδα του MSFREE από το βράδυ της Παρασκευής παρακολουθεί άναυδη την απελπιστική κατάσταση με τις πυρκαγιές στη χώρα μας και κάτω από αυτό το βάρος καλείται να καλύψει τα γεγονότα του Τουρκικού Grand Prix. Θα το κάνουμε, καθώς δεν έχουμε άλλη επιλογή, αλλά θα περιοριστούμε στο ειδησεογραφικό μέρος και θα αποφύγουμε κάθε είδους σχολιασμό. Δυστυχώς, αυτή είναι μια κίνηση που ελάχιστα μπορεί να βοηθήσει και εκφράζει απλώς τη συμπαράστασή μας στη δύσκολη κατάσταση που περνούν οι άνθρωποι που έχασαν τους δικούς τους στις πληγείσες περιοχές
*http://www.msfree.gr/core/details.php?id=2371
Αυτη ειναι σωστη αντιμετωπηση κατα τη γνωμη μου... -
Tο GP θα το δουμε αν το δουμε σιγουρα οπως το Γαλλικο του 2002 που προειπε ενας φιλος...Δηλαδηοχι μονον με εκτακτα αλλα κ με μιση οθονη κ χωρις σχολιασμο...
-
Ο χρήστης Koupris έγραψε:
*Εδώ ο κόσμος καίγεται… και οι άλλοι παίζουν με τα αυτοκινητάκια. Εντάξει, η Formula 1 είναι μια υπόθεση δισεκατομμυρίων, αλλά η τραγική απώλεια τόσων ανθρώπινων ζωών και η τεράστια οικολογική καταστροφή είναι πραγματικά ανυπολόγιστες.Η ομάδα του MSFREE από το βράδυ της Παρασκευής παρακολουθεί άναυδη την απελπιστική κατάσταση με τις πυρκαγιές στη χώρα μας και κάτω από αυτό το βάρος καλείται να καλύψει τα γεγονότα του Τουρκικού Grand Prix. Θα το κάνουμε, καθώς δεν έχουμε άλλη επιλογή, αλλά θα περιοριστούμε στο ειδησεογραφικό μέρος και θα αποφύγουμε κάθε είδους σχολιασμό. Δυστυχώς, αυτή είναι μια κίνηση που ελάχιστα μπορεί να βοηθήσει και εκφράζει απλώς τη συμπαράστασή μας στη δύσκολη κατάσταση που περνούν οι άνθρωποι που έχασαν τους δικούς τους στις πληγείσες περιοχές
*http://www.msfree.gr/core/details.php?id=2371
Αυτη ειναι σωστη αντιμετωπηση κατα τη γνωμη μου...+1 όπως επίσης υπογραμμίζω το γεγονός οτι κάποια κοράκια δημοσιογραφίσκοι βρήκαν ευκαιρία να αποδείξουν ποιοι πραγματικά είναι!Θεωρώ οτι οι εικόνες με τους απανθρακωμένους που κείτονταν αφημένοι στην τύχη με ένα σεντόνι ήτο τραγική!
-
Προσωπικά προτιμώ να μην δω καθόλου τον αγώνα ,παρά να με διακόπτουν κάθε λίγο και λιγάκι για έκτακτο η να έχω χωριστεί η εικόνα της τηλεόρασης στα 2 ,και να ακούω για φωτιές και να βλέπω στο mute.
Ας το δείξει άλλη μέρα ,όταν θα κοπάσει αυτό που ζούμε τώρα. -
Tye racing απτη μια ναι αφετερου ομως αλλη χαρη εχει το live κ ας ειναιμε ταλαιπωρια...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ο Alpha είναι πρώτα από όλα ειδησεογραφικό κανάλι και ως εκ τούτου η ειδησεογραφική επικαιρότητα προηγείται οποιοασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας. Πόσο μάλλον σε στιγμές που στη χώρα όχι μόνο έχει κυρηχθεί εθνικό πένθος αλλά και κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.Εφόσον έχουμε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πρώτα από όλα τα κρατικά κανάλια θα έπρεπε να ασχολούνται με αυτά όσα κ αν είναι...και όχι να δείχνουν όλως τυχαίως αθλητικά γεγονότα (στίβο το ένα και motogp το άλλο)
Δεν μου αρέσει να με δουλεύουν. Τον πήρε ο πόνος τον Α. Ελεος...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το να διαμαρτύρεστε επειδή ένα κατεξοχήν ειδησεογραφικό κανάλι δεν έδειξε τα δοκιμαστικά ή δεν θα δείξει τον αγώνα της Φ1 τέτοιες ώρες, δείχνει πως στην καλύτερη των περιπτώσεων βρίσκεστε εκτός τόπου και χρόνου!Το 'κατεξοχήν ειδησεογραφικό κανάλι' (τρομάρα του), σε καμιά περίπτωση και εν μέσω απανθρακωμένων πτωμάτων (χάριν της σωστής/ειλικρινούς ενημέρωσης και με σεβασμό βεβαίως απέναντι στον τηλεθεατή, αλλά και απέναντι στους νεκρούς κυρίως), δεν παρέλειψε ούτε για μια στιγμή τα διαφημιστικά του διαλείμματα!!!
Τώρα ...πλάκα με κάνεις? -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Το να διαμαρτύρεστε επειδή ένα κατεξοχήν ειδησεογραφικό κανάλι δεν έδειξε τα δοκιμαστικά ή δεν θα δείξει τον αγώνα της Φ1 τέτοιες ώρες, δείχνει πως στην καλύτερη των περιπτώσεων βρίσκεστε εκτός τόπου και χρόνου!
Το 'κατεξοχήν ειδησεογραφικό κανάλι' (τρομάρα του), σε καμιά περίπτωση και εν μέσω απανθρακωμένων πτωμάτων (χάριν της σωστής/ειλικρινούς ενημέρωσης και με σεβασμό βεβαίως απέναντι στον τηλεθεατή, αλλά και απέναντι στους νεκρούς κυρίως), δεν παρέλειψε ούτε για μια στιγμή τα διαφημιστικά του διαλείμματα!!!
Τώρα ...πλάκα με κάνεις?ειδησεογραφικό είναι το CNN.
το Αlpha με Μενεγάκες, Μπακοδήμου, Σεμίνες, σήριαλ και Κους κους...φρύδια ειδησεογραφικό είναι.
Το να δείχνεις ακάλυπτα πτώματα στην Αρτέμιδα σε mosaic όπως μας είπε η μέγιστη Στάη δεν σε κάνει ειδησεογραφικό κανάλι.
-
Είτε σας αρέσει είτε όχι, η ΝΕΤ, ο Alpha, o ΑΝΤ1, το MEGA, το SKAI (και τελευταίως, κυρίως έλευσης Χατζηνικολάου, σιγά αλλά σταθερά το Alter) είναι τα κατεξοχήν ειδησεογραφικά κανάλια της Ελλάδας.
Δραστηριότητες ξένες προς την ελληνική επικαιρότητα ψάξτε τες σε άλλα κανάλια.
-
θα μας ενημερώσει ο ΤΠ τι θα γίνει τελικά;
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)