-
Ο χρήστης Koupris έγραψε:
ίσως δούμε και σκηνές από Γαλλία!
χμμ...εαν συνεχιστει αυτη η κατασταση με τισ φωτιες μαλλον δεν θα δουμε...
...και στην κρατική ΕΤ3 τώρα δείχνει ΜotoGP...
-
To αστείο είναι πως αύριο μπορεί να μην δείξουν τον αγώνα. Και άμα θα τον δείξουν θα μας πρήξουν με τα έκτακτα δελτία.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
To αστείο είναι πως αύριο μπορεί να μην δείξουν τον αγώνα. Και άμα θα τον δείξουν θα μας πρήξουν με τα έκτακτα δελτία.Και τι να κάνουν δηλαδή ρε φίλε ν΄αφήσουν τον γάμο και να τρέχουν για...
Πουρναράκια
Έλεος οι αναισθησία μερικών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο... -
Ο χρήστης Sapilas έγραψε:
To αστείο είναι πως αύριο μπορεί να μην δείξουν τον αγώνα. Και άμα θα τον δείξουν θα μας πρήξουν με τα έκτακτα δελτία.
Και τι να κάνουν δηλαδή ρε φίλε ν΄αφήσουν τον γάμο και να τρέχουν για...
Πουρναράκια
Έλεος οι αναισθησία μερικών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο...και με το να βλέπουμε τα τηλεπαράθυρα...κάνουμε το καθήκον μας;
η κρατική ΕΤ1 και ΕΤ3 γιατί σήμερα έδειχναν στίβο και MotoGP ;
Ελεος με μερικούς εδώ μέσα...επιτέλους. Δεν είμαστε εμείς οι αναίσθητοι κι εσείς οι ευαίσθητοι. ΕΛΕΟΣ!
-
Το πρόβλημα είναι να κάνετε θέμα το ότι δεν έδειξε τα προκριματικά την ώρα που καίγεται όλη η χώρα! Κατάλαβες τώρα γιατί το κάναμε θέμα εδω μέσα?!
ΥΓ Και το ότι έδειχνε MotoGp η ΕΤ3 δεν λέει κάτι. Αν έδειχνε ο Α το GP ας το έβλεπες! Το ότι το κάνεις θέμα είναι το πρόβλημα!!
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Πουρναράκια
Έλεος οι αναισθησία μερικών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο...και με το να βλέπουμε τα τηλεπαράθυρα...κάνουμε το καθήκον μας;
Ελεος με μερικούς εδώ μέσα...επιτέλους. Δεν είμαστε εμείς οι αναίσθητοι κι εσείς οι ευαίσθητοι. ΕΛΕΟΣ!
Ακριβώς, με το να βλέπουμε τους άλλους στα παράθυρα να τσακώνονται και να λένε τα ίδια και τα ίδια κερδίζουμε τίποτα ή δείχνουμε ευαισθησία. Τό ότι το έκανα θέμα δεν συμαίνει πως δεν με νοιάζει για τις πυρκαγιές. Το έκανα θέμα γιατί η f1 είναι το θέμα συζήτησης εδώ και όχι οι πυρκαγιές. Τί πρέπει να κάνουμε δηλαδή να αρχίσουμε να κλαίμε; Η κατάσταση αύτή είναι και ότι και να κάνουμε δεν αλλάζει.
-
Ξεκινώντας να πούμε περαστικά κουράγιο κ καλή δύναμη σε όλα τα θύματα της απίστευτης αυτής καταστροφής!Ειλικρινά χθές κ σήμερα θλίβομαι κ μου είναι αδύνατο να προχωρήσω στις υποχρεώσεις μου αφού οι εικόνες πραγματικά με συγκλόνισαν!Έχω ανοιχτή την τηλεόραση κ πραγματικά μαζοχίζομαι αφού όσο περισσότερο βλέπω τόσο περισσότερο βυθίζομαι στον πόνο κ στη θλίψη!Το χειρότερο λάθος που έκανα ήταν όταν άνοιξα το πρωί την τηλεόραση κ είδα τις μακάβριες εικόνες με τα θύματα απανθρακωμένα,πραγματικά ταράχτηκα!Κ να υπογραμμίσω οτι βρισκόμαστε εν καιρώ ειρήνης.Μα καλά να πεθάνουν αβοήθητοι?Δεν υπάρχει λίγη τσίπα?Κάποιο είδος,έστω ίχνος οργάνωσης για την αντιμετώπιση της κατάστασης?
Κ ο ανεκδιήγητος.ο πρώτος των υπουργών πήγε στις πληγείσες περιοχές κ έκανε τι??Διαγγέλματα κ δηλώσεις??Που είναι όλος αυτός ο εξοπλισμός που όλον τον χρόνο συντηρείται με τα λεφτά των φορολογούμενων θυμάτων για τις στιγμές; αυτές?Πώς οι αχαρακτήριστοι ζητούν την ψήφο μας όταν είναι ανίκανοι να συντονίσουν?Κ ακόμη κ τώρα ωσάν κοκόρια φωνασκούν αντί να βοηθήσουν στην επίλυση με τα λογίδρια,θυμίζοντάς μου ανθρωποειδή!!
Όταν δε άνοιξα το Google Earth είδα όλη την Ελλάδα μαύρη από τους καπνούς κ διαπίστωσα αυτό που εκ τηλεοράσεως άκουγα-έβλεπα έμεινα με το στόμα ανοιχτό κ συναισθήματα που θα ένοιωθα μόνο αν έχανα κάποιν δικό μου με πλημμύρισαν.Αλλά μετά από όλα αυτά έχασα κάτι δικό μας,την πατρίδα μας(κ μην το πάρετε εθνικιστικά παρακαλώ!) κ αθώους συνανθρώπους μας που περικυκλωμένοι από την λαίλαπα όντας ανήμποροι να ξεφύγουν κάηκαν!!Γιατί???
!Κ κάτι ακόμα!:ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τα παιδιά μας για όλα αυτά που επίκεινται στο-άμεσο φοβάμαι-μέλλον.
Κ για να ελαφρύνω το κλίμα παρατήρησα οτι κ οι 2 της Μακλάρεν έχουν τους ίδιους γύρους(τα βρήκαν τελικά?)
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Πουρναράκια
Ακριβώς, με το να βλέπουμε τους άλλους στα παράθυρα να τσακώνονται και να λένε τα ίδια και τα ίδια κερδίζουμε τίποτα ή δείχνουμε ευαισθησία. Τό ότι το έκανα θέμα δεν συμαίνει πως δεν με νοιάζει για τις πυρκαγιές. Το έκανα θέμα γιατί η f1 είναι το θέμα συζήτησης εδώ και όχι οι πυρκαγιές. Τί πρέπει να κάνουμε δηλαδή να αρχίσουμε να κλαίμε; Η κατάσταση αύτή είναι και ότι και να κάνουμε δεν αλλάζει.
Κ όμως σε πληροφορώ οτι σήμερα αφού επί 3 ώρες έβλεπα τα γεγονότα δάκρυσα από οδύνη κ οργή,όταν έβλεπα την χώρα μας να καταστρέφεται!!!
Να δώ όταν θα πιάσουν οι πρώτες βροχές τι θα γίνει!
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Όταν δε άνοιξα το Google Earth είδα όλη την Ελλάδα μαύρη από τους καπνούς κ διαπίστωσα αυτό που εκ τηλεοράσεως...
αυτο πως ακριβως το εκανες?
-
Και γω την ίδια απορία έχω, δεδομένου ότι φυσικά οι εικόνες δεν είναι από πραγματικό χρόνο...
-
Το Google Earth δεν έχει live φωτογραφίες. Στην Ελλάδα πολλές είναι από το 2004. Εκτός κι αν μιλάμε για κάποια ειδική έκδοση που δεν γνωρίζω.
Ξέρει κανείς τί ακριβώς φταίει για το Internet?
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Όταν δε άνοιξα το Google Earth είδα όλη την Ελλάδα μαύρη από τους καπνούς κ διαπίστωσα αυτό που εκ τηλεοράσεως...
...καλό!
ξέρεις πιστεύω ότι το G.E. έχει τραβηγμένες φωτό οι οποίες είναι αρκετών μηνών...
@ κουκ
άστο διαφωνώ μαζί σου...δεν το συνεχίζω.
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Και γω την ίδια απορία έχω, δεδομένου ότι φυσικά οι εικόνες δεν είναι από πραγματικό χρόνο...Είναι αναμενόμενο: Εδώ και χρόνια μαύρη έχει γίνει αυτή η έρημη χώρα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το πρόβλημα είναι να κάνετε θέμα το ότι δεν έδειξε τα προκριματικά την ώρα που καίγεται όλη η χώρα! Κατάλαβες τώρα γιατί το κάναμε θέμα εδω μέσα?!ΥΓ Και το ότι έδειχνε MotoGp η ΕΤ3 δεν λέει κάτι. Αν έδειχνε ο Α το GP ας το έβλεπες! Το ότι το κάνεις θέμα είναι το πρόβλημα!!
Τι θέλεις να πείς τώρα? Ότι αν ο Άλφα έκανε μια ώρα 'διάλειμμα' από τη συνεχή επανάληψη των ίδιων εικόνων (που άλλωστε τις βλέπαμε και από τα άλλα κανάλια), θα έχαναν οι Έλληνες την ενημέρωση?
Ή μήπως πιστεύεις ότι αυτό που κάνουν εδώ και 24+ ώρες τα κανάλια, το κάνουν από υπερευαισθησία και όχι για λόγους ανταγωνισμού, τουλάχιστον, μεταξύ τους, στοχεύοντας κατά κύριο λόγο στα ποσοστά τηλεθέασης της AGB?
Μου δίνεις την εντύπωση, ότι μάλλον εσύ προσπαθείς να δημιουργήσεις πρόβλημα, φορτώνοντας με ενοχές όλους όσοι θα ήθελαν να είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα χρονομετρημένα της F1, σαν να ζητούσαν κάτι απάνθρωπο!
Μετά από 3-4 ημέρες που όλα θα έχουν πάρει πάλι τον ...τετριμμένο δρόμο τους (και τα κανάλια επίσης), θα συνεχίζεις να πιστεύεις στην απανθρωπιά και την αναισθησία των κάποιων εδώ μέσα?
Ή μήπως το δικό σου τριήμερο ευαισθησίας σε απαλλάσσει από τις ενοχές, οπότε μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος αφού έχεις κάνει το...(3ήμερο) καθήκον σου?
Κατάλαβες τώρα γιατί κι εγώ έδωσα συνέχεια στο θέμα? -
+1.το να καθομαστε ολοι στον καναπε μας & να μυρολογουμε (θεορωντας οτι ετσι συνδραμουμε στον πονο των ανθρωπων αυτων) μας κανει να μην εχουμε τυψεις.σωστα?
-
υγειέστερο είναι αυτό που κάνουν τα κρατικά κανάλια.
μελαγχόλησα χτες βράδυ και σήμερα πρωί.
Δεν είχα όρεξη να δω τίποτε.ούτε τα προκριματικά θα έβλεπα.
ξεμπρίζωσα την ΤιβΙ.....ήπια 2 τσίπουρα.δεν προσφέρει τίποτε και σε κανέναν αυτό που κάνουν[ μάλλον όχι από ευαιασθησία] τα ιδιωτικά κανάλια.
Ίδιες εικόνες - ανταποκρίσεις πανικού κλπμπορείς κάλιστα να ενημερωθείς και από το ραδιόφωνο.
Να πω-γράψω και για τον αγώνα μετά τα αποτελέσματα.
..βλέπω 1-2 των κόκκινων.
.....δεν ξέρω τί έχουν από καύσιμα- αλλά κάπου είδα γραμμένο ότι ο κιμι έκανε κάποιο λάθος στον τελευταίο-γρήγορο γύρο..οπότε γιατί να υπα΄ρχει διαφοροποίηση στο 'φόρτωμα' αππό τον μάσσα;
Δεν ξέρω τί παίζει στην εκκίνηση: Υπάρχει καθαρή και ακάθαρτη γραμμή;[δεν έχω δει αγώνα της Τουρκίας -δεν είδα και σήμερα ..ιδέα δεν έχω]
Μπορεί να δούμε εξαρχής μπροστά τους κόκκινους;Α! φτιάχνω ένα blog...μάλλον προς το χαβαλέ το πάω...δεν είναι ακριβώς μπλογκ...
http://mpala.wordpress.com
προτάσεις [κυρίως εικόνες και ευτράπελα δεχόμαστε....] -
Ο χρήστης pptsmps έγραψε:
Mάλλον θά΄πρεπε να ανοίξουμε ένα ξεχωριστό τοπικ που να αφορά το στοίχημα.
δεν είμαι φανατικός αλλά αν έχει ρίξει και 10 ευρω κανείς παρακολουθεί με περισσότερο ενδιαφέρον το 'αδιάφορο' πια θέαμα..
σημειώνω: απο χτες άλλαξαν τα πράγματα. χτες μπροστα ήταν ο Αλόνσο και σήμερα πέρασε ο κιμι.. και για πολ και για νικητής.
γμτ... πέφτει κι η απόδοση του μάσσα.υπαρχει θεμα καπου πιο κατω , το ειχα ανοιξει περυσι!
εγω δινω και καποια προγνωστικα στο grandslam.gr μετα απο παρακληση φιλου.νταξει δε παω για τα λεφτα αλλα ενα μικρο κερδος υπαρχει και φυσικα αυτο που λες , μεγαλωνει το ενδιαφερον, και επεκτεινεις τις γνωσεις σου σφαιρικα σε ολη την f1 και οχι μονο τις ομαδες που σε ενδιαφερουν
-
To gelio einai oti syllabane mia 77 xronh epeidh lene ayth ksekinhse thn fwtia otan mageireye ston koipo ths sthn pelloponhso...
Sto xolargo brhka emprhstikoys mhxanismoys, ston dhmokrito to prolabane kai sto dionyso to idio....
Apo ekei kai pera ontws ayto poy lete poly apo esas oti eimaste apan8rwpoi klp klp epeidh disanasxetisame poy den edeiksan to xronometrjmena....
Estw oti egw symfwnw me esas.... Kai eimai kai egw stoys apan8rwpoys, poy h8ela na dw ta prokrimatika alla ama hmoyn ellada 8a hmoyn xolargo logw filwn poy exoyn spitia ekei na toys boh8hsw, opws eixa paei kai pio palia sthn megalh fwtia ths pentelhs....Apo ekei kai pera... oloi eseis poy eiste ellada, kai isws kapoioi na eisaste konta kai stis fwties alla den apeilhste apo aytes.... Anti na mas lete emas apan8rwpoys eseis giati den phgate na boh8hsete? Etsi boh8ate ton synan8rwpo sas opws lete? Me to na ka8este ston kanape na blepete tis zwntanes kalypseis? Poies zwntanes? Ola amnaklyklwmena einai kai deixnoyn tis idies eikones? Dld den mporoyn na ta mazepsoyn kai na deixnoyn ka8e 2 wres?
H einai kalytero na blepw ton papandreoy na arxizei na leei moyfes(h na leei prepei na sas afhsw giati exw na paw kai alloy)? h mhpws ton ekrpwsopo ths kybernishs na prospa8ei na dikaiologhsei ta adikaiologhta? Emena perisotero orgh moy prokalei ayto para 8lipsh....
-
Εγώ πάντως είμαι της άποψης αν δείξει ο άλφα τον αγώνα έχει καλώς αν οχι δεν θα σκάσω κιόλας. τι να κάνουμε η μισή ελλάδα καίγεται
π.χ περσι στον τελευταίο αγώνα στη βραζιλία δεν εδείξε τον αγώνα επειδή είχε εκλογές τότε έφαγαν τα μπινελίκια τους σήμερα είναι διαφορετική η κατάσταση. -
Ο Κιμης εκανε σοβαρο λαθος στο τελευταιο s αν και ηταν ηδη πισω μεχρι εκεινο το σημειο αρα δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι εχασε θεση ή pole λογω αυτου οπως δηλωσε. Γενικα ειχαν καλη ευκαιρια να κλειδωσουν το front row ειδικα με τον Alonso βαρυφορτωμενο, βεβαια ετσι σπαει και το ρισκο σε ενδεχομενο safety car. Οι ζυγες θεσεις θα χασουν στην εκκινηση αλλα δεν ειναι μεγαλη η αποσταση μεχρι την 1η στροφη οπως σε αλλες πιστες οποτε μπορει να ειναι οκ.
Επίσημο thread: GP Tουρκίας 2007