-
ελεος εγινε καραμπολα με 6 αυτοκινητα και καηκαν ζωντανοι.πηγαν να περασουν την φωτια και στουκαρανε.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
ελεος εγινε καραμπολα με 6 αυτοκινητα και καηκαν ζωντανοι.πηγαν να περασουν την φωτια και στουκαρανε.Χμμ. ..... ......
Αλλά φταίει πάλι το κράτος.Ο άλλος πήγε προς τη φωτιά για να μαζέψει κάτι πελάτες του τουρίστες που είχαν ξεκινήσει για πεζοπορία στο δάσος και κάηκε.
Οι δημοσιογράφοι πάλι φόρεσαν τη στολή του κορακιού πανάθεμά τους. Αντί να πάνε στο μέτωπο της φωτιάς, προσέγγισαν τα σπίτια των χαροκαμένων για... δηλώσεις και κλαμένα πρόσωπα.
-
Από συγγενείς μου που με ενημέρωσαν... η φωτιά στη Ζαχάρω έχει φτάσει σχεδόν μέσα στην πόλη, έχουν καεί σπίτια λίγο πιο πάνω από το νεκροταφείο και καίγεται και η περιοχή γύρω από τον λόφο του Προφήτη Ηλία, για όσους ξέρουν...
-
Βέβαια, από τη θέση του ασφαλούς κρίνουν τους πάντες και τα πάντα
Η φωτιά είναι σε εξέλιξη και μιλούν για ευθύνες των πυροσβεστών από τα στούντιο τους -
Μαλιστα..η φωτια εξω απο την Αμαλιαδα..
Το σπιτι το δικο μας, και του ililias ειναι πολυ κοντα στο γηπεδο που προσπαθουν να σωσουν!
Η επικοινωνια με κατω εχει κοπει..κινητα κλπ δεν δουλευει τπτ..
-
Οχι ρε παιδιά!!! ΕΛΕΟΣ!! Καίγεται ο τόπος! Πέθαναν άνθρωποι!!!
Κουράγιο παίδες...κουράγιο Λιάκο...εύχομαι...τι να ευχηθώ γμτ?!!!
-
'Εχει ξαναγίνει ποτέ στα παγκόσμια χρονικά κάτι ΤΕΤΟΙΟ;;; 16 νεκροί και ανεβάινουν συνεχώς;
Πόσα θα ανεχτούμε ακόμα από τους μαλάκες που μας κυβερνάνε χρόνια τώρα;
Και δεν μιλάω μόνο για τις φωτιές αλλά κυρίως για το τί γίνεται μετά... Και για το δασολόγιο και για όλα τα άλλα...
Δεν μπορώ από τον θυμό μου να γράψω αυτή την στιγμή...
-
παιδια η φωτια βορεια της αθηνας ηταν τοσο εντονη που την μυριζα πανω στην ακροπολη...
-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
'Εχει ξαναγίνει ποτέ στα παγκόσμια χρονικά κάτι ΤΕΤΟΙΟ;;; 16 νεκροί και ανεβάινουν συνεχώς;Πόσα θα ανεχτούμε ακόμα από τους μαλάκες που μας κυβερνάνε χρόνια τώρα;
Και δεν μιλάω μόνο για τις φωτιές αλλά κυρίως για το τί γίνεται μετά... Και για το δασολόγιο και για όλα τα άλλα...
Δεν μπορώ από τον θυμό μου να γράψω αυτή την στιγμή...
+1000
Ελπίζω μέχρι τις 16/9 να μην έχουμε ξεχάσει... -
Γιατί, για αυτούς που ψηφίζουν από παράδοση νομίζεις έχει σημασία το τι γίνεται;
-
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!!!!!!!!!!!!!!! Στην Ελλάδα του 2007 !!!!!!!!! Δυό δυό λέει τους βρίσκουνε τους νεκρούς τώρα.........φοβούνται να πουν ακόμα και το νούμερο !!!!!!!! και εκατονάδες ακόμα εγκλωβισμένοι.........Ο Θεός να βάλει το χέρι του !!!!!!!!!!!! Η τραγωδία αυτη θα ξεπεράσει ΚΑΘΕ προηγούμενο........
-
Θα σου απαντήσουν.
Εγώ δεξιά ψήφιζα από πάππου προς πάππου...
Εγώ ΠΑΣΟΚ ψήφιζε οι οικογένειά μου απο ανέκαθεν για αυτό το ψηφίζω και εγώ.... -
Xαμός γίνεται στην Ηλεία.Στη Ζαχάρω επικρατεί απόλυτο χάος η φωτιά έχει κατέβει στο χωριό Κάτω Σαμικό,είναι πριν τον Κα'ι'άφα.Επίσης άλλη φωτιά που ξεκίνησε από το χωριό Γεράκι έχει πλέον φτάσει στην Αμαλιάδα.
Μια άλλη φωτιά ξεκίνησε από το χωριό Σέκουλα,κοντά στην Ανδρίτσαινα και έχει φτάσει στα χωριά Καλλιθέα(Ζάχα για όποιον ξέρει) και Πλατιάνα.
Γίνεται της κακομοίρας!
Όσοι είχατε παέι στο ασφάλτινο σπριντ Ζαχάρως,ξέρετε την περιοχή.Επίσης ο αριθμός των νεκρών δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακόμα. -
Τι περιμένουν? Να πάρουν φωτιά και τα δικά τους σπίτια???
Θα βγούνε αύριο, θα πουνε συλλυπητήρια για τους ανθρώπους που χάθηκαν, και θα αναφερθούν στις αποζημιώσεις. Δε μπορούσαν να τα δώσουν τα λεφτά για πρόληψη? Τι αξία έχουν οι αποζημιώσεις τώρα? Κρίμα στους ανθρώπους, καλή δύναμη, και καλή δύναμη και στα παιδιά του φόρουμ που ζουν στην περιοχή ή έχουν συγγενείς και περιουσίες εκεί. Μακάρι το κακό να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα... -
Δυστυχώς και ο ίδιος ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που λένε ότι ΕΠΤΑ χωριά που πέρασε απο μέσα τους η φωτιά δεν είναι ακόμα προσβάσιμα.....και οτι δεν ξερουν οταν θα πάνε τι θα βρουνε απο τους κατοίκους.....Τι να πεις ????
Βγήκε ήδη ο ανεκδιήγητος είπε ότι λυπάται για τα θύματα , και συνέστησε ΨΥΧΑΡΑΙΜΙΑ ....!!!!!!!!!!!
-
Mεγάλη καταστροφή...
-
Μια λεξη
ΧΑΟΣ.................
-
κ απο μεθαυριο θα συνεχισουν τις προεκλογικες εκστρατειες κ απο αυριο τα αλλα κομματα θα εκμεταλευτουν το γεγονος για να επωφεληθουν αυτοι
βγηκε ενας βλακας κ εκανε ανακοινωση λεγοντας οτι κ στην ιταλια πεθανανε 11,δικαιολογια τωρα κ καλα -
Ποιός πέταξε την κοτσάνα αυτή;
-
Ρε ποιοί βάζουν τις φωτιές;;;
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες