-
κατι φιλτατε βλεπω κατι εικονιδιακια...
απλα μου φαινεται περιεργο, that's all! -
Μαλλον επειδη παραπάνω ήσουν.....εκπληκτικός
-
We have a cunning plan....
-
Ωχ ωχ ωχ
-
Δεν μου αρέσει η ατάκα 'δεν σερβίρουμε μη οινοπνευματώδη' που πρωτοάκουσα αυτή τη βδομάδα σε καφετέρια του Πειραιά κατά τις 11 το βράδυ (όχι bar-pub-club). Δηλαδή όσοι οδηγούμε και έχουμε μια βίδα να μη θέλουμε να πίνουμε ούτε σταγόνα, τι θα κάνουμε; Τελικά πήρα ένα space και ήπια το μισό, έτσι για το γαμώτο...
Με εξέπληξε η ατάκα της σερβιτόρας, αλλά την επόμενη φορά δεν θα συμβεί αυτό...
Και καλά, αν παίρνει κανείς αντιβίωση και θέλει να βγει με την παρέα του, πρέπει να φέρει χαρτί από το γιατρό για να του δώσουν κάτι μη οινοπνευματώδες; Έλεος δηλαδή...
-
Σώπα ρε πεστης! Κόκα κόλα δεν έχουν;
-
Ότι πιο γελοίο. Μου το είχαν κάνει κάποτε και στην Γλυφάδα σε ένα μαγαζί. Απλά δεν ξαναπάτησα το πόδι μου εκεί.
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Δεν μου αρέσει η ατάκα 'δεν σερβίρουμε μη οινοπνευματώδη' που πρωτοάκουσα αυτή τη βδομάδα σε καφετέρια του Πειραιά κατά τις 11 το βράδυ (όχι bar-pub-club). Δηλαδή όσοι οδηγούμε και έχουμε μια βίδα να μη θέλουμε να πίνουμε ούτε σταγόνα, τι θα κάνουμε; Τελικά πήρα ένα space και ήπια το μισό, έτσι για το γαμώτο...Με εξέπληξε η ατάκα της σερβιτόρας, αλλά την επόμενη φορά δεν θα συμβεί αυτό...
Και καλά, αν παίρνει κανείς αντιβίωση και θέλει να βγει με την παρέα του, πρέπει να φέρει χαρτί από το γιατρό για να του δώσουν κάτι μη οινοπνευματώδες; Έλεος δηλαδή...
γιατί δεν της είπες από την αρχή ότι επειδή οδηγάς δεν θες να πιεις και ότι κακώς απολογείσαι ως πελάτης σε σερβιτόρα;
-
Άσε μωρέ που θα δώσουμε λογαριασμό σε ζωντόβολα που πολλές φορές δε θυμούνται ούτε τα μισά απ' όσα έχουμε παραγγείλει...
-
Παίδες,υπάρχουν επιχειρησεις οι οποίες για καποιο λόγο κοιτανε να δημιουργησουν μια ξεχωριστη εικονα στούς πελατες τους με σκοπό να δημιουργησουν το καταλληλο κοινο που θα τους αφησει περισσοτερα κερδη
Τι σας φταιει η κοπελίτσα που απλά ανακοίνωσε την πολιτικη που ακολουθει το αφεντικο της; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παίδες,υπάρχουν επιχειρησεις οι οποίες για καποιο λόγο κοιτανε να δημιουργησουν μια ξεχωριστη εικονα στούς πελατες τους με σκοπό να δημιουργησουν το καταλληλο κοινο που θα τους αφησει περισσοτερα κερδη
Τι σας φταιει η κοπελίτσα που απλά ανακοίνωσε την πολιτικη που ακολουθει το αφεντικο της;Eννοείται ότι η σερβιτόρα είναι το φερέφωνο του αφεντικού...αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι απαράδεκτο να μην σου δίνεται η επιλογή για μη αλκοολούχο ποτό. Και μετά αναρωτιόμαστε για τα τροχαία.
Θα ήθελες εσύ σε παρέα 3-4 ατόμων μιας κ είσαι ο driver που θα τους πάει να μην μπορείς να παραγγείλεις έναν χυμό ή μια κόκα κόλα γιατί δεν σερβίρουν; Θα αισθανόσουνα άνετα; Εγώ όχι.
Μετά γιατί σώνει κ καλά να παραγγείλω αλκοόλ; Μπορεί να μην πίνω; Δεν είναι ένα είδος ρατσισμού αυτό;
Τέσπα...η καλύτερη λύση σε αυτό είναι να μην ξαναπατήσεις εκεί...αλλά το θέμα είναι πόσοι ακόμα εφαρμόζουν τέτοιες τακτικές.
Δυστυχώς...
-
Η καλυτερη λυση σε αυτο ειναι το σπασιμο. Επομενη φορα, να πατε 11 παρα 10 μια μεγαλη παρεα, και παραγγειλτε ολοι πορτοκαλαδες. Μετα καθηστε μεχρι τις 2. Επαναλαβετε για μεγαλυτερο σπασιμο
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Η καλυτερη λυση σε αυτο ειναι το σπασιμο. Επομενη φορα, να πατε 11 παρα 10 μια μεγαλη παρεα, και παραγγειλτε ολοι πορτοκαλαδες. Μετα καθηστε μεχρι τις 2. Επαναλαβετε για μεγαλυτερο σπασιμοΈεεεετσι!
Εναλλακτικά όταν σας το ξαναπεί αυτό σηκώνεστε και φεύγετε επί τόπου και αφήστε την να μείνει κόκαλο...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Τι σας φταιει η κοπελίτσα που απλά ανακοίνωσε την πολιτικη που ακολουθει το αφεντικο της;Eννοείται ότι η σερβιτόρα είναι το φερέφωνο του αφεντικού...αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι απαράδεκτο να μην σου δίνεται η επιλογή για μη αλκοολούχο ποτό. Και μετά αναρωτιόμαστε για τα τροχαία.
Θα ήθελες εσύ σε παρέα 3-4 ατόμων μιας κ είσαι ο driver που θα τους πάει να μην μπορείς να παραγγείλεις έναν χυμό ή μια κόκα κόλα γιατί δεν σερβίρουν; Θα αισθανόσουνα άνετα; Εγώ όχι.
Μετά γιατί σώνει κ καλά να παραγγείλω αλκοόλ; Μπορεί να μην πίνω; Δεν είναι ένα είδος ρατσισμού αυτό;
Τέσπα...η καλύτερη λύση σε αυτό είναι να μην ξαναπατήσεις εκεί...αλλά το θέμα είναι πόσοι ακόμα εφαρμόζουν τέτοιες τακτικές.
Δυστυχώς...
Δεν ειναι 'σωνει και καλα πίνεις αλκοόλ' γιατι μπορεις όπως ειπες να σηκωθεις και να φυγεις
Μαγαζια υπάρχουν πολλά,και κανενας δεν σε υποχρεωνει να πάς σε αυτο το μαγαζι του οποίου η πολιτικη δεν σου αρεσει
Αυτος ειναι ο ανταγωνισμος.Πάμε όπου γουσταρουμε.Σε όσους δεν γουσταρουμε,απλά δεν παταμε.
Οι 'τακτικες' ειναι στο παιχνιδι της επιχειρηματικότητας.Εκεινος ακολουθει μια τακτικη που πιστευει πώς θα τον οφελήσει,αλλα εσυ εισαι αυτος που τελίκα θα την εγκρινει ή θα την απορριψει -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:We have a cunning plan....
που ειναι το εικονιδιο που ειναι παπας ρε γαμωτο, να ριξει εναν αγιασμο να φυγουν τα δαιμονια?
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Δεν μου αρέσει η ατάκα 'δεν σερβίρουμε μη οινοπνευματώδη' που πρωτοάκουσα αυτή τη βδομάδα σε καφετέρια του Πειραιά κατά τις 11 το βράδυ (όχι bar-pub-club). Δηλαδή όσοι οδηγούμε και έχουμε μια βίδα να μη θέλουμε να πίνουμε ούτε σταγόνα, τι θα κάνουμε; Τελικά πήρα ένα space και ήπια το μισό, έτσι για το γαμώτο...Με εξέπληξε η ατάκα της σερβιτόρας, αλλά την επόμενη φορά δεν θα συμβεί αυτό...
Μας είχε τύχει και εμάς στην παρέα σε μαγαζί της παραλιακής προς Βουλιαγμένη μεριά. Πλην όμως είχαμε στην παρέα άτομο το οποίο είναι εγκάθετος σε κάτι τέτοια...
Και πάνω που του το λέει, γυρνάει και του ζητάει πορτοκαλάδα 'ΕΨΑ'...
Ο φαινομενικά μετρημένος, ψυχρός και σοβαρός σερβιτόρος, με τη μια έσκασε στα γέλια λέγοντας του πως δεν έχουν ΕΨΑ, και τελικά συμβιβάστηκαν και οι 2 πλευρές σε ένα φυσικό χυμό...
-
Εγώ χθες χάρηκα που σε όμορφο μαγαζί της Θεσσαλονίκης παρήγγειλα κρασί Πόρτο κ είχαν...
επίσης ήπιαμε κ ένα σορμπέ λεμόνι στο τέλος κ ήταν όλα τα λ7! δοκιμάστε το!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ο φαινομενικά μετρημένος, ψυχρός και σοβαρός σερβιτόρος, με τη μια έσκασε στα γέλια λέγοντας του πως δεν έχουν ΕΨΑ, και τελικά συμβιβάστηκαν και οι 2 πλευρές σε ένα φυσικό χυμό...
απο πορτοκαλια?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
απο πορτοκαλια?
Δεν ξέρω... Εκείνος το ήπιε...
-
Μου άρεσε η έκπληξη που μου έκανε σήμερα το πρωί ο καλύτερος μου φίλος και νονός του γιού μου, που έκανε μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μόνο για τα γενέθλια του. Ότι και να πω είναι λίγο.
δεν μου αρέσει ότι τελειώσαν χθες οι 3 μέρες διακοπές που πήγα στη νότια Κρήτη.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]