-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
BMW 2002 M3 το ετοιμαζει ενας φιλος του πατερα μου αλλα δυστυχως μαλλον θα πουληθει
Nα πουληθεί να γλιτώσει το αμαξάκι...
+1
-
Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι ο κινητήρας Μ3 είναι πολύ ακριβός, η 2002 είναι καλό αμάξι για να βάλεις E30 M3. Ταιριάζουν οι βάσεις και το σασμάν, χρειάζεται όμως νέο φίλτρο αέρα, εξάτμιση και κάτι αισθητήρες στο σασμάν. Φυσικά νέο σύστημα τροφοδοσίας υψηλής πίεσης από το ρεζερβουάρ και πολύ καλό ηλεκτρολόγο
Αν υπάρχει 2002 σε καλή κατάσταση χωρίς κινητήρα γιατί όχι;
-
Restoration δεν σημαίνει αυστραλοποίηση ενός τέτοιου αυτοκινήτου που κάποτε μας έκανε να ξενυχτάμε για να το χαζεύουμε να περνάει 'τάπα' στις γειτονιές μας...
Ίσως να μην γνωρίζεις τί εστί 2002 και η εποχή της, γι'αυτό και δεν αντιτίθεσαι σε τέτοιες μεταλλάξεις του Ν. Ημισφαιρίου!
Αλλοίμονο αν εντέλει σε κάθε ίνδαλμα της εκάστοτε εποχής πάμε και βιδώνουμε ό,τι έχει η αλάνα του μαντρά φτηνά και 'ταιριάζει'...
Σίδνεϋ θα γίνουμε... (κατά το Σικάγο!)
-
Από τη στιγμή που βάζεις κινητήρα με άλλο νούμερο, έστω ίδιου τύπου, αρχίζει η 'αυστραλοποίηση'. Το αμάξι δεν είναι πια αμάξι αλλά σύνολο ανταλλακτικών - αυθεντικό δεν είναι με τίποτε.
Γιατί να μη βάλεις Μ?
-
Pick-up tomorrow!!!
Ας όψεται ο ποιο 'Ελληνάρας' μήνας Αύγουστος...
Υ.Γ. Κρατάω και μια πισινή με αυτά που έχω δει/ακούσει...αν και οι πινακίδες μου φτάνουν το μεσημέρι...απλά το συνεργείο έχει πολύ δουλειά για να το κάνει PDI
-
Καλοτάξιδο Νίκο!!!
Πάρα πολύ όμορφο και το χρώμα ! ! !. ΚΟΥΚΛΑ! ! ! !
Ελπίζω να μη σε καθυστερήσουν άλλοΆμα πάνε καλά τα πράγματα σε κανα δυο μήνες θα το προχωρήσω και εγώ (μάλλον όμως την 3dr 116) . . .
Σε λευκό, ή στο δικό σου το μπλέ . . .Μόλις το πάρεις στείλε και καμιά φωτό με φως ημέρας
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Από τη στιγμή που βάζεις κινητήρα με άλλο νούμερο, έστω ίδιου τύπου, αρχίζει η 'αυστραλοποίηση'. Το αμάξι δεν είναι πια αμάξι αλλά σύνολο ανταλλακτικών - αυθεντικό δεν είναι με τίποτε.Γιατί να μη βάλεις Μ?
Διαφωνώ. Πέρασαν τόσα χρόνια και η καημένη η 2002 άντεξε. Της φοράς ένα μοτέρ απ' την γκάμα που φορούσε απ τη μαμά bmw και είναι έτοιμη για βόλτα.
Τα άλλα είναι τερατουργήματα.
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Hartge E92 H50Κάποιος...το παρήγγειλε!!!!! Τρούλη προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις την βόλτα!!!
-
Niko120i σου ειπα καλοταξιδο εγω πιο πισω? Δεν θυμαμαι.. Tελοσπαντων καλοταξιδη και απο μενα η μπεμπα mate
-
Λοιπόοοον...την περέλαβαααα!!!
Δεν έχω λόγια να εκφράσω πόσο μα πόσο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ είναι το αυτοκίνητο!!!
Θα τα πάρω από την αρχή. Εξυπηρέτηση εκπληκτική...πολύ ευγενικός, αναλυτικός...μου είπε τα πάντα για τα πάντα...μέχρι και για τις υπηρεσίες της BMW μου ανέλυσε. Πολύ καλό το Πακέτο Υποδοχής της BMW. Σου δίνει χάρτες για όλη την Ελλάδα και δύο βιβλιαράκια που γράφουν για τις υπηρεσίες της BMW (περιέχει κεφάλαια για την αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα, καινοτομία, αυθεντικότητα, ευφυία και ευελιξία) και για την εμπειρία BMW (περιέχει κεφάλαια για την παράδοση, τον χαρακτήρα, το πάθος, την πρωτοπορία, τον δυναμισμό, την τελειότητα και τη δύναμη). Επίσης το πακέτο με τα manual είναι πολύ αναλυτικό.
Στο αυτοκίνητο τώρα!!! Ξεκινάω από μια μικρή λεπτομέρεια που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση...και το κάνω συνέχεια! ...όταν ξεκλειδώνω το αυτοκίνητο...ανάβουν σιγά-σιγά (fade up) τα μπροστινά corona-rings και τα πίσω LED πορείας...και μετά σβήνουν σιγά-σιγά.
Έκανα τα πρώτα μου 85κμ κιόλας...με 5 το περέλαβα μόνο...πρώτη φορά τόσα λίγα ΚΜ. Το αυτοκίνητο είναι πολύ solid...και πολύ στιβαρό...αστεία η σύγκριση θα ήταν με την 147 πριν! ...τιμόνι πάρα πολύ καλό...αν και ελαφρύ μέχρι τα 20-30κμ...αλλά μετά βαραίνει. Μου έκανε εντύπωση (ναι το λέει ένας πρώιν 147ας) η αίσθηση του! ΠΑΡΑ πολύ πληροφοριακό...νιώθεις το γαργάλημα στη παλάμη σου. Είναι επίσης αρκετά γρήγορο...και όσο βαρύ πρέπει. Βασικά είναι ΤΕΛΕΙΟ!
Η θέση οδήγησης είναι φανταστική...κάθεσαι χαμηλά κάτω...σε αγκαλιάζουν τα ρυθμιζόμενα σε κλείσιμο bucket...πιάνεις το μικρό και χοντρό τιμόνι...ακουμπάς στον χαμηλό λεβιέ...και νιώθεις ότι το φοράς το αυτοκίνητο. Σου δίνει τρομερή εμπιστοσύνη...είναι απίστευτα ουδέτερο. Μια χαλαρή βόλτα που πήγα μέχρι Βάρκιζα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Επιδόσεις...επίσης ότι περίμενες από ένα μοτέρ με 170άλογα! Ζωντανό πάνω από τις 1900στροφές...και ακόμα είναι σφιχτό. Εντύπωση μου έκανε πως 'τραβάει' με 6η!! Το μοτέρ αυτό νομίζω είναι ότι πρέπει για το αυτοκίνητο. Νιώθεις ότι είναι ζωντανό το αυτοκίνητο!!
Φρένα...δυνατά...και άμεσα πέρα από κάθε προσδοκία!
Ποιότητα υλικών, συναρμολόγησης επίσης καταπληκτική.
Το start/stop έχει πολύ πλάκα! Σε κοιτάνε καλά-καλά στα φανάρια...νομίζουν ότι σου έσβησε! ...θέλει λίγο συνήθεια...αλλά παίρνει γρήγορα μπροστά...δε σε καθυστερεί...ούτε και κορνάρουν από πίσω...το μόνο αρνητικό είναι ότι αν το φανάρι είναι μεγάλο...αρχίζουν και μυρίζουν λίγο τα φίλτρα...άλλα όταν πάρει μετά πάλι είναι ΟΚ.
Κιβώτιο...κοντό...με καταπληκτικό κούμπωμα...τυπικό BMW. Απλά ΤΕΛΕΙΟ!
Κατανάλωση...μέση με 85κμ είναι στα 9λτ/100κμ...με κλιματισμό...και ανοίγματα μέχρι τις 3500 στροφές.
Επίσης πλάκα έχει το σημείο αλλαγής ταχύτητας. Σου βγάζει στο καντράν ποια ταχύτητα να επιλέξεις ώστε να μη καίει πολύ. Έξυπνο...και χρήσιμο.
Αύριο θα μου βάλουν τα χρωμιομένα νεφρά της 130i. To PDC είναι μάλλον aftermarket γιατί μου λέει ότι οι σένσορες είναι από πίσω από τον προφυλακτήρα...αλλά δε με νοιάζει αφού είναι δώρο και δουλεύει!
Επειδή συγκρίνω την 120i με την 147 μου πριν σε λογικά πλαίσια...μιας και ήταν το προηγούμενό μου αυτοκίνητο...θα πω ότι η 147 κερδίζει ΜΟΝΟ στο γρήγορο και 'κοντό' τιμόνι. Σε όλα τ'άλλα την βρίσκω σημαντικά υποδεέστερη.
-
ΤΩΡΑ ειναι η ώρα να πούμε:
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ, ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ, ΚΑΛΟΣΤΡΙΦΤΟ! -
+147
Kαι σούπερ χρώμα! Interlagos, ε; -
Ωραίο, πολύ ωραίο!! Καλορίζικο και καλοτάξιδο και από μένα
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
+147
Kαι σούπερ χρώμα! Interlagos, ε;Όχι Montego Blue.
Έβαλα και τα χρωμιομένα νεφρά το πρωί!!
Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό...και είναι αρκετά πιο επιθετικό το αυτοκίνητο.
Θα βγάλω κι άλλες φωτογραφίες το απόγευμα με φως έξω.
Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Φτου φτου μη το ματιάσουμε!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
+147
Kαι σούπερ χρώμα! Interlagos, ε;Εεεεεπ, άστο κάτω το χρώμα!
-
Καλοτάξιδη και καλόστριφτη Νίκο !!!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Καλοτάξιδη και καλόστριφτη Νίκο !!!Ευχαριστώ Βασίλη. Θα σε χρειαστώ σε κάποια στιγμή για το μπλοκέ
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλοτάξιδη και καλόστριφτη Νίκο !!!
Ευχαριστώ Βασίλη. Θα σε χρειαστώ σε κάποια στιγμή για το μπλοκέ
ΟΚ εδώ είμαστε ..
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
+147
Kαι σούπερ χρώμα! Interlagos, ε;Όχι Montego Blue.
Έβαλα και τα χρωμιομένα νεφρά το πρωί!!
Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό...και είναι αρκετά πιο επιθετικό το αυτοκίνητο.
Θα βγάλω κι άλλες φωτογραφίες το απόγευμα με φως έξω.
Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Φτου φτου μη το ματιάσουμε!Να σου ζήσει η μπέμπα!
Καλοτάξιδη - ωραίο χρώμα, άψογη επιλογή κινητήρα, μπράβο. Αντε και στα δικά μου ( ).
BMW FORUM