-
Αυτη ειναι ομαδα...Ο Λουα Λουα το εχει και κλασσικα Λεντεσμα γκαλεττι εγγυηση και μακραν οι καλυτεροι παικτες του πρωταθληματος.. Μακαρι να παιζει οπως επαιξε στο πρωτο ημιχρονο η ομαδα.Μπραβο. Περιμενω και τον Νασουτι που αν τελικα τον παρουμε η ομαδα θα βγαζει φλογες.
-
Ρε πασχο ηρεμησε αγορι μου. Ουτε εγω δεν κανω ετσι. Ο Λεντεσμα δεν εκανε τιποτα το φοβερο . Ο Γκαλετι ηταν πολυ καλος ,αλλα καλυτερος μακραν ηταν ο Λουα Λουα. Τεχνιτης ,γρηγορος και γενικα παιχταρας μεγαλος.
Ψιλομετριος ειναι ο Ολυμπιακος και παιζει με μια σκατα ομαδα. Μακαρι οι αλλοι παιχτες μας να ηταν στο επιπεδο του Λουα λουα και του Γκαλετι.
-
Ακου ρεντ,επειδη τον Λεντεσμα τον ειδα και στο γηπεδο σου λεω μετα βεβαιοτητος οτι ειναι αστερι.-Ο γκαλεττι το ιδιο,για τον Λουα λουα μονο ελπιζω να μην ειναι περιπτωση Τσικικιτα (θυμασαι το ντεμπουτο του) αν και φαινεται οτι την εχει τη μπαλα.
-
Πω πω τι γκολάρα έβαλε ο Λούα Λούα!
Που είσαι pasxoooooo! -
-
Ρε σεις... σοβαρά ο Ολυμπιακός έπαιξε μπάλα ή ήταν κουλοί οι άλλοι?
Σοβαρά πάντως, έδειξε καλά στοιχεία η ομάδα. Τον Λούα θ' αργήσω να τον πιστέψω, για μένα έκανε χατ-τρικ ο Γκαλέτι σήμερα.
Ο πιτσιρικάς με το 22 είναι μεγάλο κεφάλαιο. Ελπίζω να τον αφήσουν δημοσιογράφοι και μανατζαρέοι να γίνει ποδοσφαιριστής.
Καλός και ο Νικοπολίδης όπου χρειάστηκε.
Βελτιώνεται κι ο Πάτσα, καημό το έχω να τον δω να βγάζει χρονιά. Δίνει πολλές λύσεις.
Ο Τζόλε πρέπει να παίρνει πολλά ναρκωτικά. Μεταμορφωμένος σε σχέση με πέρυσι, τρέχει ασύστολα, ας ελπίσουμε να μην έχει ξεφουσκώσει ως το Δεκέμβριο.
Αυτά.
-
Για την Παναχαική τι γνώμη έχεις Krusenstern;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Για την Παναχαική τι γνώμη έχεις Krusenstern;Ψωνίσατε πρόεδρο από σβέρκο...
-
4 γκολακια μες το Μπερναμεου και δεν εληξε ακομα.
Για να μη ξεχναμε τι εστι Sevilla... -
Για να μη ξεχναμε τι εστι Sevilla...εντιτ: 5αρα τελικα
-
jois21 εσύ είσαι στο άβαταρ;
-
γουσταρεις;
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε πασχο ηρεμησε αγορι μου. Ουτε εγω δεν κανω ετσι. Ο Λεντεσμα δεν εκανε τιποτα το φοβερο . Ο Γκαλετι ηταν πολυ καλος ,αλλα καλυτερος μακραν ηταν ο Λουα Λουα. Τεχνιτης ,γρηγορος και γενικα παιχταρας μεγαλος.Ψιλομετριος ειναι ο Ολυμπιακος και παιζει με μια σκατα ομαδα. Μακαρι οι αλλοι παιχτες μας να ηταν στο επιπεδο του Λουα λουα και του Γκαλετι.
red_army είσαι σίγουρα εσύ???? Νιώθεις καλά παιδί μου?
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Για να μη ξεχναμε τι εστι Sevilla...εντιτ: 5αρα τελικα
Ναι,φανταζομαι ειδες τον αλβες και τον κανουτε... Τεσπα,αν σ αυτη τη ρεαλ εριξε 5 σε σας πρεπει να ριξει 17 τουλαχιστον αν το παρουμε αναλογικα..
-
Real υπηρχε για μενα στον παγκοσμιο ποδοσφαιρικο χαρτη 2 χρονια πριν την αποχωρηση Ζινταν και πριν.
Δεν ειπα ποτε οτι τη θεωρω καλη, και φυσικα θα μπορουσε να μας ρηξει περισσοτερα. Το θεμα ειναι οτι για να μπουν τοσα γκολ (5+3) πρεπει να παιζουν και οι 2 'ανοιχτο' ποδοσφαιρο, πραγμα που δε θα γινει ποτε με αντιπαλο ελληνικη ομαδα.
-
Kαι με την Γιουβέντους ανοικτά έπαιξε ο Ολυμπιακός και έφαγε 7 ....
-
Πολυ κολwπαιδο αυτος ο Ιβιτς .Μετα την λιστα του Φερερ τωρα αγοραζει παιχτες που ηταν και στην λιστα της Ριβερ Πλειτ!!
-
πάλι καλά που η ΑΕΚ έχασε με 2-0 στη Σεβίλλη.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
πάλι καλά που η ΑΕΚ έχασε με 2-0 στη Σεβίλλη.Και η Ρεαλ με 1-0 εχασε στον πρωτο αγωνα
-
...αυτό φοβάμαι Βασίλη!!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]