-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
... το DSG λύνει το πρόβλημα μόνο του...Επίσης λύνει τη σπαζοκεφαλιά της ...οικονομίας: λόγω της ειδικής σχεδίασης, πρέπει να κοιτάς και το στροφόμετρο και το boost αν θέλεις να οδηγείς οικονομικά. Εγώ σε όλη τη διαδρομή είχα μέση κατανάλωση 7.8lt/100 με βενζίνη 100 οκτανίων (καίει και απλή, αλλά επειδή κάνει λίγα χιλιόμετρα και δεν υπάρχει και σημαντικό πρόβλημα από τον ιδιοκτήτη, αποφάσισε να του βάζει 100άρα...). Εννοείται αν το οδηγούσα καθημερινά, θα μπορούσα να οδηγώ οικονομικότερα. Η διαδρομή για όσους δεν την γνωρίζουν είχε τα πάντα, από κίνηση σε πόλη, αυτοκινητόδρομο, μέχρι στροφιλίκι. Φυσικά είχε και την Κορίνθου-Πατρών με πολλές προσπεράσεις. Κοινώς εντυπωσιακή κατανάλωση για τις επιδόσεις του, αν και δεν το πίεσα ιδιαίτερα (δεν υπάρχει και λόγος...είδα 190 χωρίς να το καταλάβω έξω από την Αρτα...).Mα καλά με 20000+ Ε αυτοκίνητο και θα κάνεις τσιγκουνιές στο 1-2 lt/100 Km στην κατανάλωση ή κυνηγάς κανένα ρεκόρ στο βιβλίο Guinness ...???
Βέβαια, αυτοί που τα οδηγούν, μόνον στην Seat θα βρουν έκδοση με βόδι-κιτ...Αυτό δείχνει και τους στόχους της αντιπροσωπείας, όπως και το κοινό της (όχι όλους, αλλά πολλούς, για να μην παρεξηγούμαι ξανά και δεν το θέλω, ειλικρινά! )
Mα καλά αγαπητε μου επειμένεις σε ένα θέμα που δεν έχεις δίκιο ... Φοράνε τα εργοστασιακά Leon, body-kit ...??? Που το είδες ...??? Τα Cupra & FR που ξέρω δεν φοράνε ... Τώρα ξέρω πώς κάποια 1400-άρια και 1600-άρια φοράνε ένα κατά την άποψή μου κακόγουστο βοδυ-κιτ (δεν είμαι επουδενί λόγω θιασώτης τέτοιων επιλογών) που είναι - λένε οι εδώ αντιπρόσωποι - της Seat Sport... Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο επίσημο από το εργοστάσιο και διορθώστε με σας παρακαλώ εάν κάνω λάθος ... Τώρα μη μου πείς ότι καγκούρικους προφυλακτήρες δεν φοράνε κάποια Audi (κυρίως 1600-άρια A3 & A4 παλιά, αλλά και σηματάκια quattro) και κυρίως Golf (παλιά και καινούργια) σε ίδια ή μεγαλύτερη συχνότητα ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Από τα 2 ποιό είναι πιό καγκουριάρικο ... ? Δεν είναι ανάγκη να βιαστείς να απαντήσεις, σκέψου λίγο ... Ερώτηση assist για σχολιασμό από HighFidelity (καλό βέβαια θα ήταν να υπήρχε και μία Fedra ή μία Moussa δίπλα γιά σύγκριση) ...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Από την Xsara station 1,4 του 98 είναι σαφώς καλύτερο (μιλάμε για το 1,6 ή 1,7d)...
Πρώτο επίπεδο εξοπλισμού μεν, με τα πάντα δε...
προσωπικά δεν με τρελαίνει το αμάξι, αλλά πρέπει να είναι καλό (κάποια στιγμή θα κοιτάξω να τ' οδηγήσω...). Ίσως κάτι σε octavia 1,8tfsi tsi ή όπως αλλιώς το βγάλλουν να είναι φθηνότερο...
-
[quote='elteo'][quote]1.8 TSI 160 HP STYLANCE
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Από αλλού το περιμέναμε, από αλλού μας ήρθε!
για σένα μιλάς;
οχι για τον nolympio ελεγα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να το κάνω το βήμα;Να κάνεις το μετέωρο βήμα του πελαργού,
απόλαυσε δλδ την διαδικασία αναζήτησης καινούριου,αλλά μην αγοράζεις τπτ..προς το παρόν.Περίμενε από ιταλία μεριά***,**το σωτήριο έτος 2008 κάτι καλό ετοιμάζεται,τούρμπο εννοείται,που είναι και της μόδας..
-
το auris να πάρεις...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
το auris να πάρεις...Σε ροζ...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
το auris να πάρεις...
Σε ροζ...
σε ότι χρώμα να'ναι ...
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Από τα 2 ποιό είναι πιό καγκουριάρικο ... ? Δεν είναι ανάγκη να βιαστείς να απαντήσεις, σκέψου λίγο ... Ερώτηση assist για σχολιασμό από HighFidelity (καλό βέβαια θα ήταν να υπήρχε και μία Fedra ή μία Moussa δίπλα γιά σύγκριση) ...
κανένα!
και τα δύο μου αρέσουν εξίσου (ίσως λίγο παραπάνω το C4) για αυτό και το ένα το έχω ήδη και το άλλο σκέφτομαι να το πάρω. Δεν έχω κόλλημα με το design. Να πηγαίνει θέλω. Το 2005 που το πήρα δεν ήταν στην μόδα τα τούρμπο...
Από αλλού το περιμέναμε, από αλλού μας ήρθε!
για σένα μιλάς;
οχι για τον nolympio ελεγα...
ξέρασε τα όλα...θα αλλάξει την Ξαρά του;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάρε το C4 καλύτερα....
( )
Σοβαρά τώρα, αν δεν είσαι και πολύ σίγουρος μην κάνεις την κίνηση μιας και το C4 είναι ακόμα καινούργιο. Για τόσο γρήγορη αλλαγή ή θα πρέπει να σου έχει βγει προβληματικό ή θα πρέπει να είσαι απολύτως σίγουρος και τρελός για το άλλο. Εν προκειμένω δε βλέπω να συμβαίνει τίποτα από τα δύο, οπότε κάνει λίγη υπομονή και σε λίγο καιρό πάρε αυτό που θέλεις όπως το θέλεις χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
και άσε τους Κ7ακηδες να ζβαρνάνε τις μπαριέρες!
..κι ειπε ποτε σου μην τους πεις
τι ασχημοι που μοιαζουν
αυτοι που σε σιχαινονται
μα στεκουν κ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ..όποιος έχει την μύγα να την φέρει πίσω...αφού κατά την παραβολή των ti/sti ...σκοτώνω την ώρα μου δουλεύοντας κόσμο...
-
τι ασχημοι που μοιαζουν
αυτοι που σε σιχαινονται
μα στεκουν κ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ..Mε εκπλήσσεις!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν το κάνω τώρα...γιατί θέλω ένα διάστημα **να βγάλει ότι προβλήματα βγάλει το 1.8 μοτέρ...
**
α και οι μαύρες ζάντες θα είναι after market...εννοείται.μα τα Citroen ειναι στην αξιοπιστία, και το αγόρασες και ανησυχεις για την αξιοπιστία του tfsi?
-
Μπανάκι στην θάλασσα κάναμε φέτος, ή ζεσταθήκαμε πολύ;
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
δεν το κάνω τώρα...γιατί θέλω ένα διάστημα **να βγάλει ότι προβλήματα βγάλει το 1.8 μοτέρ...
**
α και οι μαύρες ζάντες θα είναι after market...εννοείται.μα τα Citroen ειναι στην αξιοπιστία, και το αγόρασες και ανησυχεις για την αξιοπιστία του tfsi?
μιλάω καθαρά για μοτέρ...κι επειδή δεν γνωρίζεις τα μοτέρ της Citroen είναι σκυλιά. 9 χρόνια τέτοια έχω κάτι ξέρω.
αλλά κ ξέχωρα από αυτό...επειδή αγόρασα Citroen δεν μπορώ να κρίνω αξιοπιστία άλλου κατασκευαστή...έλεος ρε φίλε... εντελώς άκυρο το σχόλιο σου.
τέσπα...θα κάνω αυτό που πρέπει...ευχαριστώ όσους συμμετείχαν...krus lock please.
-
Φίλε elteo, ο vengas προφανώς και δεν γνωρίζει για τα μοτέρ της PSA και για την αξιοπιστία τους και ότι είναι σκυλιά σε όποια χρήση.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
τι ασχημοι που μοιαζουν
αυτοι που σε σιχαινονται
μα στεκουν κ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ..Mε εκπλήσσεις!
Εγώ τι να πω... 5-6 χρόνια τον διαβάζω και με εκπλήσσει ακόμα 9/10 φορές
-
κανω καθε εξαμηνο ροικη εξελιξη μην τυχον πεσω σε παγιδα κ παρω
κανα κουβα για αμαξι η κανα μπρικι μηχανη.Τότε πρέπει να αλλάξεις φόρουμ-στέκι...εδώ μέσα μόνο κουβάδες και μπρίκια είμαστε.
-
θα γραψω την απλοικη μου απαντηση (εστω και καθυστερημενα)
για μενα το θεμα ειναι καθαρα οικονομικο. ετσι απλα.
εσυ μονο ξερεις τι παιζει στην τσεπη σου
τα 2 αυτοκινητα δεν συγκρινονται σε επιδοσεις κλπ (η εμφανιση ειναι υποκειμενικη, εμενα το σιτροεν εμφανισιακα μ'αρεσει πιο πολυ αλλα you couldnt care less)
αν μου αρεσε το λεον εμφανισιακα και 'το ειχα' οικονομικα, σε συγκριση με το C4 θα το προτιμουσα ευκολα...
αλλα δεν θα αγοραζα ενα αυτοκινητο που δεν μου κανει κλικ (το λεον δεν μου κανει κλικ)κατα τ'αλλα παντως το λεον θα'ναι μαλλον πιο αξιοπιστο απ'το C4
Να το κάνω το βήμα;