-
Ο χρήστης klong έγραψε:
Εγώ θέτω υποψηφιότητα για πρόεδροςΤου πέους;
Edit
hrdoukas
Εμ, δεν τρώνε φασoλάδα πιά, οι Έλληνες... -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Για φανταστείτε....Ο τελευταίος πρωθυπουργός που πέθανε φτωχός ήταν αυτός που πήρε την εξουσία με τη βια.Εκτος απο την εξουσια ηθελε και την Δεσποινα.Και αυτην με τη βια, εφτιαξε νομο που ισχυσε για ΜΙΑ μερα,την πηρε.
-
Όσο για τον πρωθυπουργό που πέθανε φτωχός καλύτερα να το περιορίσουμε σε πολιτικούς και όχι στρατιωτικούς Στρατιωτικοί έχουν πεθάνει πολλοί φτωχοί, και αρκετοί στο καθήκον.
ΥΓ: balo μήπως γίνεται να αλλάξεις υπογραφή? Όσο σοβαρή και να είναι η συζήτηση μόλις δω την υπογραφή σου σκάω στα γέλια!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εγώ θέτω υποψηφιότητα για πρόεδρος
Του πέους;
Μα έτσι και αλλιώς ο πρόεδρος θα εκλεγεί δημοκρατικά, τι δημοκρατικό κόμμα θα έχουμε.
Ποιος έχει την μεζούρα
-
Ο Σημίτης πρόσφερε πολλά. Ένα κομμάτι ψωμί το τρώω χάρη σ'αυτόν. Ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ, της Ελλάδας στην ΟΝΕ ,διάφορα μεγάλα έργα .
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ο Σημίτης πρόσφερε πολλά. Ένα κομμάτι ψωμί το τρώω χάρη σ'αυτόν. Ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ, της Ελλάδας στην ΟΝΕ ,διάφορα μεγάλα έργα .Τουλάχιστον αυτός έδωσε παροχές πρίν τις εκλογές και δεν υποσχέθηκε απλώς όπως κάνει η τωρινή κυβέρνηση.
Όχι ότι αυτό είναι καλό.
Θυμάμαι τον τελευταίο χρόνο πριν τις προηγούμενες εκλογές που λέγανε ότι η οικονομία μας είναι πολύ καλή, έχουμε λεφτά παμε πολύ καλά
Δεν θυμάμαι άλλη παρόμοια περίοδο σε αυτή την χώρα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, στην οποία να αισθάνομαι τόσο περήφανος για την χώρα μου και τόσο αισιόδοξος.Μετά βγαίνει το επόμενο κόμμα και λέει ότι όλα αυτά ήταν ψέματα, ότι τα ταμεία είναι άδεια, ότι λέγαμε ψέματα στην Ε.Ε. ότι δεν άξιζε να μπούμε στην ΟΝΕ, ότι πρέπει όλοι να σφίξουμε τα ζωνάρια και να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη
Τότε δεν ήξερα ποιόν να πιστέψω, σκέφτηκα ότι αν η μεν έχουν δίκιο τότε οι προηγούμενοι θέλουν σκότωμα, αν οι προηγούμενοι έχουν δίκιο τότε οι τωρινοί πουλάνε παραμύθι για να μαδήσουν τον δύστυχο λαό.
Αυτή την απορία μου ακόμη δεν την έλυσαΠάντως προτιμώ μέσα στα τοσα ψέμματα και την κοροϊδία τουλάχιστον να βάζω και κάτι στην τσέπη, από παροχές εννοείται και τά τελευταία 3 χρόνια η αύξηση του εισοδήματός μου ήταν 0% (ιδιωτικός τομέας μεν που όμως ζει από έργα δημοσίου).
Για εμένα αυτό αρκεί.
-
Λεβέντη......χαλαραααααα
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Για να καταλάβω...Αλαβάνος,Καρατζαφέρης,Παπαρήγα είναι ονόματα που σου εμπνέουν κάποιου είδους εμπιστοσύνη για οτιδήποτε;Δεν έχει σημασία ποιοί είναι 'οι άλλοι', αλλά 'πόσες έδρες τρώνε' από
τους πρώτους. Ο πονηρός εκλογικός νόμος σώζει τα δύο κόμματα αλλά...- Αν το κόμμα που βγεί έχει 155 έδρες θα κάθεται παναγίτσα
- Αν το κόμμα που βγεί έχει 165 έδρες κάτι θα κάνει αλλά δεν θα μπορεί
να αλλάξει άρθρα του συντάγματος χωρίς συνένεση.
Δεν λέω να ψηφίσετε αλαβάνο,παπαρήγα,καρατζαφέρη. Απλά ΜΗΝ
ΑΦΗΝΕΤΕ κάποιο κόμμα να ΑΛΩΝΙΖΕΙ δίνοντας του τέτοια αυτοδυναμία.
Αν 'κρατηθεί' στις 155 έδρες θα κινείται ΠΟΛΥ προσεκτικά. -
Kλείστε τον κύριο,είναι φαιδρός εγκάθετος.....
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Kλείστε τον κύριο,είναι φαιδρός εγκάθετος.....Τώρα εσύ σε ποιόν αναφέρεσαι;
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Για να καταλάβω...Αλαβάνος,Καρατζαφέρης,Παπαρήγα είναι ονόματα που σου εμπνέουν κάποιου είδους εμπιστοσύνη για οτιδήποτε;Καταρχήν δεν μίλησα για συγκεκριμένα κόμματα,
καταδεύτερον το να ταυτοποιούμε ένα ολόκληρο κόμμα και την ιδεολογία που αυτό αντιπροσωπεύει μόνο με τον αρχηγό του είναι εντελώς λάθος.Αναφέρομαι φυσικά σε παλαιά κόμματα, με ιστορική συνέχεια, που αντιπροσωπεύουν μια συγκεκριμένη ιδεολογία και σε όχι κουκουρούκου μαζώξεις διαφόρων στοιχείων όλων των αποχρώσεων.
Οι συμμαχίες του είδους στο οποίο αναφέρομαι γίνονται με μοίρασμα των υπουργείων.
Έτσι λειτουργούν οι κυβερνήσεις συνασπισμού συνήθως.
Και φυσικά το κυρίαρχο κόμμα ΔΕΝ μπορεί να κάνει ότι γουστάρει γιατί ελέγχεται όχι από την «και καλά» αντιπολίτευση αλλά από τους ίδιους του τους συμμάχους.Εδώ λοιπόν θα είχαν όντως αξία έννοιες όπως κοινωνικός διάλογος, συνένεση κλπ.
Και ναι, θα μου ενέπνεε πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη αν έβλεπα υπουργό εργασίας, παιδείας ή υγείας από το ΚΚΕ ή τον Συνασπισμό.
Επίσης πρέπει να απαλλαγούμε επιτέλους από το σύνδρομο του Μεσσία πολιτικού που θα έρθει να μας σώσει.
Καλώς ή κακώς πρέπει να απαλαγούμε από τις γνωστές οικογένειες -
Στον γίγαντα τον Λεβέντη,σε ποιόν άλλον.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Λεβέντη......χαλαρααααααΥπάρχει και ο Βεργής...
Έχει και προχωρημένες απόψεις για τις γυναίκες (τις αφήνει να γυρνούν τσίτσιδες) και του αρέσουν τα αλλοδαπά... Τι άλλο θέλετε πια... Ορίστε παροχές...
-
Κλισέ,αλλά ταιριάζει στην περίπτωση:Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν.(Ίσως υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτό).
-
Θυμάμαι πιτσιρικάς που διάβασα ένα Λούκυ Λουκ στο οποίο είχανε εκλογές και οι δύο αντίπαλοι μαλώνανε. ως συνήθως, και έβαλε υποψηφιότητα και ένας χαζούτσικος ονόματι 'Ντόπυ'.
Ε! λοιπόν ο 'Ντόπυ' βγήκε Δήμαρχος και τους έβαλε όλους τα δύο πόδια στο ένα παπούτσι.
Κάτι τέτοιο θέλουμε και εμείς για να στρώσουμεΨήφο στον 'Ντόπυ'
-
Καλά,άμα είναι έτσι θα ψηφίσουμε τον pasxo!
-
Καλά,άμα είναι έτσι θα ψηφίσουμε τον pasxo!Από τι pasxei;
Εγώ συμφωνώ και με τον zardoz αλλά θέλει πολύ προσεχτικό σχεδιασμό μην μας φύγει καμμιά έδρα.
Λοιπόν όσοι έχουν μονούς αριθμούς να ψηφίσουν το ένα κόμμα οι άλλοι το άλλο.
Τα μικρά να τα ψηφίσουν τα στρογυλά νούμερα 10,20,30,40, κ.λ.π.
Και σε όσους τους πήρανε τις πινακίδες ψηφίζουν Πολιτική Ενωση Ομοιδεατών Συμπολιτών. -
Καλά,άμα είναι έτσι θα ψηφίσουμε τον pasxo!pasxo είσουν και θα είσαι ο πρωθυπουργός!!!!!!!
-
Καλά,άμα είναι έτσι θα ψηφίσουμε τον pasxo!Λίγα λόγια για τον Πάσχο.
-
O ratanplan ξέρει καλύτερα για αυτόν.Εγώ μια ιδέα έριξα.
Για να σοβαρευτούμε τώρα,καλό είναι να γίνονται εκλογές,το θέμα είναι να έχουν κατασταλλάξει στο τι πρέπει να ψηφίσουν οι πολίτες και γιατί.
Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!