-
Α, κι εγώ που νόμιζα ότι ο kouk έκλεισε την πρώτη μωβ M3 παγκοσμίως.
-
όσο δεν παίρνει Νίκο....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Α, κι εγώ που νόμιζα ότι ο kouk έκλεισε την πρώτη μωβ M3 παγκοσμίως.Αυτή θα την έπαιρνα κίτρινη εγκάθετε!!!
-
Ε ρε γλέντια....
Είναι απίστευτος!!!
πρέπει να κάνω βόλτα με το υπάρχον όσο προλαβαίνω,γιατι από το καινούργιο,με αυτόν οδηγο, θα με βγάζετε μόνο με ελκυστήρα ...
Δεν πιστεύω να την παρήγγειλε με διχρωμία?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μοτέρ από m5, 20άρες, καπώ ...Θα βρίσκει πρόσφυση στην Ελλάδα αυτό το πράμα;Και δεν θα βρίσκει, αλλά και δεν θα θέλεις να βρίσκει....
Όπου θα έχεις πρόσφυση, θα είναι επειδή θα το έχεις επιτρέψει εσύ με το γκάζι σου...Άσε και το γκάζι της 5αρας είναι ασύλληπτο φιξάκι!...
Μπορείς να πηγαίνεις όλη μέρα με το πλάι, με χαρακτηριστική ευκολία και άνεση, και ενώ εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα, όλοι γύρω σου θα σε πάρουν για τρομοκράτη της ασφάλτου!
Αν τυχόν το κρατήσω για λίγο ακόμα, και βρεθούμε με κανέναν σας στα Μέγαρα, θα καταλάβετε τί λέω....
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Μοτέρ από m5, 20άρες, καπώ ...Θα βρίσκει πρόσφυση στην Ελλάδα αυτό το πράμα;
Και δεν θα βρίσκει, αλλά και δεν θα θέλεις να βρίσκει....
Όπου θα έχεις πρόσφυση, θα είναι επειδή θα το έχεις επιτρέψει εσύ με το γκάζι σου...Άσε και το γκάζι της 5αρας είναι ασύλληπτο φιξάκι!...
Μπορείς να πηγαίνεις όλη μέρα με το πλάι, με χαρακτηριστική ευκολία και άνεση, και ενώ εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα, όλοι γύρω σου θα σε πάρουν για τρομοκράτη της ασφάλτου!
Αν τυχόν το κρατήσω για λίγο ακόμα, και βρεθούμε με κανέναν σας στα Μέγαρα, θα καταλάβετε τί λέω....
Δεν ξέρω, με τρομάζει κάπως.
Αλήθεια εσύ με τι θα μετακινήσαι μεταξύ m5 και 430; (αδιάκριτη ερώτηση ) -
Μην σε τρομάζει καθόλου! Είναι τόσο ευχάριστο 'άθλημα', που μόνο η σκέψη ότι 'τρομοκρατείς' (όντως!) τον κόσμο, σε κάνει να οδηγείς πιο συνετά!
Είμαι σχεδόν στο 90-95% της καθημερινής μου οδήγησης σε M-mode (500 Sport, S-6, Sport suspension, DSC off) σε μια Μ5 που προσπαθεί να χαλιναγωγήσει (μάταια... ) 575 άτια και όχι τα 507 του φτωχού stock της συγγενή!
Όσο για την ερώτηση, δεν αδιάκριτη, αλλά ακόμα κι εγώ δεν έχω καταλήξει στους αντικαταστάτες της Μ5!:iconcool:
Λόγω πλήρους αντικατάστασης του οικογενειακού 'στόλου', είμαι ακόμα σε 'εσωτερικές' διαπραγματεύσεις, και έτσι τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο!
Αν πάμε κανα καφέ όμως ή καμμιά βόλτα στα Μέγαρα, όλο και κάτι θα καταφέρεις να μάθεις...
-
Σε άλλο θρεντ διερευνώ (με άφθονη φιλοσοφία και φιλοκαλλία, μετά του Τέο, του Κόμητος και άλλων φίλων) το άνω όριο των πιθανόν επιλογών μου.
Θα ήθελα εδώ (διερευνώντας το κάτω όριο) να ρωτήσω:
Είναι εφικτή και εύκολη η αντικατάσταση του διαφορικού (3,15) της 330 με το κοντύτερο (3,46) της 130 και της Ζ4 κουπέ 3.0;;
Μπορεί άραγε να συνδυασθεί η αλλαγή αυτή με την εγκατάσταση μπλοκέ από την Quaife; (με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια). -
Δεν βλέπω το λόγο να εγείρονται δυσκολίες, όταν το θέμα του διαφορικού (και του μπλοκέ ιδίως) έχει λυθεί σε άλλες βαυαρικές σειρές επιτυχώς!
-
Να μην πω κιόλας ότι η όποια τοποθέτηση LSD ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σε όλα τα 4TF μέλη και κατόχους BMW....
Για ρώτα και τον Βασίλη για απολαυστικές λεπτομέρειες, γιατί εγώ με τα 500 άτια μου και το m-diff θα φανώ και υπερβολικός!
btw, Βασίληηηη! θα πρέπει να ξαναβρεθούμε τάχιστα στα Μέγαρα, γιατί το flick πλέον τείνει να γίνει η συνήθεια που έγινε λατρεία!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Να μην πω κιόλας ότι η όποια τοποθέτηση LSD ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σε όλα τα 4TF μέλη και κατόχους BMW....Για ρώτα και τον Βασίλη για απολαυστικές λεπτομέρειες, γιατί εγώ με τα 500 άτια μου και το m-diff θα φανώ και υπερβολικός!
btw, Βασίληηηη! θα πρέπει να ξαναβρεθούμε τάχιστα στα Μέγαρα, γιατί το flick πλέον τείνει να γίνει η συνήθεια που έγινε λατρεία!
Έτσι είναι...πάμε για group buy? (εσένα δε σε παίζουμε...έχεις m-diff )
-
για λίγο ακόμα....
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
για λίγο ακόμα....E...ούτε μετά θα σε παίζουμε...θα έχεις e-diff
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Hartge E92 H50Κάποιος...το παρήγγειλε!!!!! Τρούλη προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις την βόλτα!!!
Ποιος? Αυτός που έπινες καφέ σήμερα το πρωί?
Οκ, αυτός είναι καμένος έτσι κι αλλιώς....
Τι προφίλ ελαστικού φοράει? 25? 20? 15?
-
Θα είναι γρηγορότερη από το EVO ?
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
:shifty: Θα είναι γρηγορότερη από το EVO ?νταξ' αυτός είναι
-
Αυτός!...Καθήστε γιατί τώρα λέει για Ε46 με V8 από Μ5!!!!
-
M3 E92.
. & -
-
'Στριφτερός ιάπωνας* μίλησε. Ουγκ.'
*αντιφατικό και αυτοαναιρούμενο ως έννοια.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
'Στριφτερός ιάπωνας* μίλησε. Ουγκ.'*αντιφατικό και αυτοαναιρούμενο ως έννοια.
Σχημα οξύμωρον;
BMW FORUM