-
elteo τελικά πόσο περίπου υπολογίζεις να σου βγει η διαφορά για το Leon σε 1.8Τ
πάντως θα χαλαστείς πολύ με το εσωτερικό πιστεύω -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πάντως θα χαλαστείς πολύ με το εσωτερικό πιστεύωδεν ξέρω...ακόμα δεν το ψάχνω οικονομικώς...
βασικά για GT κοίταγα...αλλά θα δούμε.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πάντως θα χαλαστείς πολύ με το εσωτερικό πιστεύωδεν ξέρω...ακόμα δεν το ψάχνω οικονομικώς...
βασικά για GT κοίταγα...αλλά θα δούμε.
αποφασισε ρε τι θες να θαψουμε αναλογως!!!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
εγω δε θα το επαιρνα χωρις DSG παντως
ελα ρε παιδια με το DSG ολοι...μαθαμε ξαφνικα το dsg και δεν μπορουμε χωρις αυτο!Λες και ειχαμε και στο χωριο μας!
ελτεο αφου το γουσταρεις και ειναι και γκαυλιαρικο ...παρτο να βγαλεις γουστα!
Τι σχέση έχει αυτό ρε συ; Εσύ πάρε αμάξι χωρίς καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα και αρκουδίσιον γιατί στο χωριό σου δεν είχαν τπτ από αυτά.
Το σκεπτικό είναι το εξής: το dsg είναι κλάσεις ανώτερο (κατά την γνώμη μου πάντα) από κάθε αυτόματο και χειροκίνητο. Εφόσον λοιπόν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα, δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος να μην το βάλεις.
Σάββα, είχα δει σε άλλο φόρουμ που έλεγες για gt και περίμενα πότε θα μας το πεις.
Χτύπα το πάντως.
-
Sorry που πετάγομαι σαν πούτσ@ για (και) ιδιοτελείς λόγους , αλλά δεν μπορώ να μην υπενθυμίσω στον ελτέο ότι πωλείται πεντάθυρο πενταθέσιο (και πεντατάχυτο, ΟΚ τι να κάνουμε) τετρακίνητο VAG 1,8Τ 200 ίππων, αρκετά φθηνότερα από το καινούργιο Λεόν...
-
Χτύπα το .
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Sorry που πετάγομαι σαν πούτσ@ για (και) ιδιοτελείς λόγους , αλλά δεν μπορώ να μην υπενθυμίσω στον ελτέο ότι πωλείται πεντάθυρο πενταθέσιο (και πεντατάχυτο, ΟΚ τι να κάνουμε) τετρακίνητο VAG 1,8Τ 200 ίππων, αρκετά φθηνότερα από το καινούργιο Λεόν...καλοπούλητο φίλε!
πάντως σαν σκέψη δεν είναι κακή!μου άρεσε το ύφος σου...! όλα τα Λ7!
-
Αν δεν τα πρότεινε ήδη κάποιος στις προηγούμενες σελίδες, δες τα Mazda 3 2.0, Golf κάτι με κάτι άλλο και Jazz CVT.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν δεν τα πρότεινε ήδη κάποιος στις προηγούμενες σελίδες, δες τα Mazda 3 2.0, Golf κάτι με κάτι άλλο και Jazz CVT.έρχεται και η ferrari σιγά σιγά...
-
Κατι σε μτχ μποξτερ σε ενδιαφερει ή θες μονο 5θ;
-
Μην τους ακούς, πάρε μια καρότσα E-type και κάτσε φτιάχτην!
(4TF 4 ever! )
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
DSG rules!
Μακράν DSG από χειροκίνητο για εμένα. Μετά από αυτό, τ' άλλα είναι βαρετά
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Youtube VideoGolf GT με ή χωρις DSG
-
Να το κάνεις το βήμα, γιατί φαίνεται ότι το θέλεις! Οι διαδρομές σου είναι ήρεμες γενικά από μποτιλιαρίσματα (αν δεν κάνω λάθος), οπότε δεν θα δεις τίποτα τρομακτικό σε κατανάλωση. Γκάζι θα είσαι μερικά σκαλιά παραπάνω από αυτό που έχεις τώρα, οπότε...!
-
Τι σχέση έχει αυτό ρε συ; Εσύ πάρε αμάξι χωρίς καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα και αρκουδίσιον γιατί στο χωριό σου δεν είχαν τπτ από αυτά.
Μαλλον δεν καταλαβες το λογο που το ειπα...
-
Πολύ πιθανό.
-
αν θες γκολφ παρε γκολφ...
μη παρεις το λεον σαν πιο φθηνο υποκαταστατο... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για το νέο Golf για τούς 140 και 170 ίππους στα 1400 κυβικά.
Ότι 1400 κυβικά είναι λίγα για να αντέξουν 140 και 170 ίππους.δεν εξετάζω το που το διάβασες και αν ισχύει...απλά λέω ότι αυτό είναι 1800...είναι ένα υποκυβισμένο 2.0 ΤFSi.
Ουσιαστικά ο 1.8 TFSI έχει μικρότερη διαδρομή από τον 2.0 TFSI, και είναι σχεδόν τετράγωνης αρχιτεκτονικής, σε αντίθεση με τον 2.0 TFSI που είναι υποτετράγωνος ...
Μα καλά, αυτό το παλιοκαγκουριάρικο και εξαμβλωματικό (Leon) θα πάρεις ...??? Θα σε αφορίσει ο ΧαϊΦιδέλιτυ ... Πρόσεχε γιατί θα μπλέξεις με κακές παρέες κυκλοφορούντων στους δημόσιους δρόμους 'πιστολέρος' ...
-
Από αλλού το περιμέναμε, από αλλού μας ήρθε!
Να το κάνω το βήμα;