-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
edit
Aν εβλεπες ταριφα να:Σκοτωνει μοτοσυκλετιστη και να φευγει
Παταει σκυλο και να γελαει
Να κανει αποπειρα δολοφονιας και να ζηταει και τα ρεσταθα ηθελα να ηξερα τι γνωμη θα ειχες και εσυ
Έχω δει γιατρό, ασφαλιστή, σοφατζή και αλουμινά να τα κάνει αυτά και έχω την ίδια γνώμη με εσένα. Αλλά δεν είναι καθίκια όλοι οι γιατροί, οι ασφαλιστές, οι σοφατζίδες και οι αλουμινάδες, έτσι?
Aν εχεις παρακολουθησει οσα γραφω, τοτε θα εβλεπες οτι δεν μου αρεσει να γενικευω
Ελα ομως που δεν με αφηνουν να ''αγιασω'' αυτοι οι ταριφες
99.9999% αν δω καποιον στον δρομο να κανει βλακεια και κοιταξω μεσα, θα δω αναλογη φατσαΑς γυρισουμε στο θεμα μας ομως
Ειχα παει βολτα κοντα στο καραβι του σχοινια
Οσοι ξερουν εχει μια μεγαλη ευθεια λιγο πριν το καραβι(διαπλατυνση του ηδη παλιου), και πιο κατω προς Μαραθωνως, εχει 2-3 φαναρια πριν φτασουμε σε αυτον
Εκει ακριβως ειχαμε καθησει να βγαλουμε καμια φωτογραφια, σε σημειο που ευνοει το παρκινγκ, εκτος δρομου εννοειται
Ο δρομος εχει φαναρι και 2 λωριδες ανα ρευμα με διαζωμα
Ξαφνικα βλεπουμε το θεϊκο
Ενας οδηγος pick τερατος(οχι datsun) επειδη βαριοτανε να κανει τον κυκλο και να βγει στο επομενο φαναρι
Μπηκε ολος στο αντιθετο ρευμα, μεχρι να βρει ανοιγμα και να βγει
Ο δρομος εκει εχει ελαφρα στροφη(δεξια) και ερχονται με ταχυτητα
Αν ερχοταν καποιος και ηθελε να στριψει δεξια, μπορει να ειχαμε και μετωπικη
Δυστυχως δεν προλαβα να πιασω το κινητο και να βγαλω κανα βιντεοΕνας υπερσυγχρονος δρομος, και ενας οδηγος που δεν κανει ουτε για την ζουγκλα
ΑΥΤΗ ειναι η ΕλλαδαΘα ηθελα να ηξερα ποτε θα ξεβρομισουμε απο ολους αυτους
-
Αφτερ: Ποτέ!
Γιατι κατα πασα πιθανοτητα και να τον δοσεις και να τον μαζεψουν οπισθαγκονα οι μπαυτσοι, θα χει καναν διοικιτη κοντοχωριανο/πρωην συμμαθιτη και τα σχετικα και θα την βγαλει καθαρη....
Μεχρι να παρει καποιον στο λαιμο του. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
edit
Aν εβλεπες ταριφα να:Σκοτωνει μοτοσυκλετιστη και να φευγει
Παταει σκυλο και να γελαει
Να κανει αποπειρα δολοφονιας και να ζηταει και τα ρεσταθα ηθελα να ηξερα τι γνωμη θα ειχες και εσυ
Έχω δει γιατρό, ασφαλιστή, σοφατζή και αλουμινά να τα κάνει αυτά και έχω την ίδια γνώμη με εσένα. Αλλά δεν είναι καθίκια όλοι οι γιατροί, οι ασφαλιστές, οι σοφατζίδες και οι αλουμινάδες, έτσι?
Για αλουμιναδες και ιατρους δεν ξερω, αλλα για τους ταριφες εχω την ιδια γνωμη με τον After....
Leasing RullezZzZzZ!!
-
Ζώο και καλά να πάθει ο οδηγός του Terrano ΙΙ της αστυνομίας που κάνοντας ΠΑΡΑΝΟΜΗ αναστροφή μπροστά από τη νομαρχία ανατολικής αττικής στη λεωφόρο μαραθώνος την 'έφαγε' στη δεξιά πλευρά από ΝΟΜΙΜΑ διερχόμενο αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Το πιο αστείο απ' όλα ήταν που είχε έρθει άλλο περιπολικό και διαπληκτίζονταν μεταξύ τους οι αστυνομικοί. Φαίνεται ότι ο συνάδερφος του φταίχτη του είπε κάτι του στυλ τα 'θελες και τα 'παθες -
Τον κακομοιρο τον διερχομενο λυπάμαι!
-
Επιστρεφω απο βολτα στα Λιμς.
Βγαινω Συγγρου και στην Α εισοδο για Ν.Σμυρνη εχει γεμησει νερα.
Κοβω και περναει απο διπλα μου ενα ασιμυ κατι φετες....
Πως παει ετσι... θα σκοτωθει αυτος.....
Μπαινω Νεα Σμυρνη, παιρνω ΕΥΔΑΠ ενημερωνω για βλαβη και παιρνω την αστυνομια, να στειλουν περιπολικο, μη σκοτωθει κανενας εκει....
-Καλημερα, στην Λ.Συγγρου εχει νερα, απο αγωγο που εσπασε, δεν στελνετε ενα περιπολικο, μη σκοτωθει κανενας;
-Σε ποιο σημειο;
-Στον ταδε δρομο.
-Στο ρευμα προς;
-Κεντρο
-Χαμηλα ειναι....
-Ε;;;;
-Χαμηλα ειναι.....
-Μας ενημερωσαν για τροχαιο στη Συγγρου... Στον Αγ.Σωστη.....
-....Οχι...Οχι.... πιο πριν ειναι....Φευγω απο κει και βλεπω στο βαθος αλαρμ....
Παω να δω και τι βλεπω;
Το ασιμυ πραγμα -Πουντο πενταθυρο- εχει σκασει στα παρκαρισμενα και μετα στο μεσαιο διαζομα....
Τελικα εκτος απο μαλακομαγνιτης ειμαι και γκαντεμης..... -
ΑΝ ΟΙ ΠΟΡΣΕ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ????
Αυτό αναρωτήθηκα χτες το βραδάκι. Είμαι στη Βουλιαγμένη κατά τις 9 το βράδυ. Η κίνηση νορμάλ και κινούμαι στην μεσαία με 70 περίπου. Κάποια στιγμή βλέπω την αριστερή να μπλοκάρει και ακούω παρατεταμένες κόρνες! Προχωράω λίγο ακόμη και βλέπω τον άρχοντα του δρόμου. Boxter να είναι στην αριστερή και να σερνεται με 40. Από πίσω κολλημένο mx5 όπου ο οδηγός που και πού του κούναγε το χέρι (κοσμιότατα) να κάνει δεξιά και πίσω από το mx5 ενα 307 να κορνάρει και να ανάβει φώτα. Πλάγιαζω την Boxter από δεξία και βλέπω οδηγό 30αρι με (βαμμένο ίσως) ξανθό μαλλί και γυναίκα ίδιας κοψιάς. Εδειχναν ότι και καλά δεν έχουν πάρει χαμπάρι τί γινεται.
Στο μεταξύ και η μεσαία (που είμαι εγώ) έχει κόψει ταχύτητα για να θαυμασει το ζώο. Με το που περνάω το ζώο, αυτό βλέπει την πρόθεση μου να αλλάξω λωρίδα μπροστα του (δεν πήγα να αλλάξω αλλά πλησίασα προς τα αριστερά για να δείξω την πρόθεση μου) και το ζώο αρχίζει να επιταχύνει αργά έτσι ώστε ούτε να πάει με νορμαλ ταχύτητα αλλά ούτε και να με αφήσει να μπώ.
Με τα πολλά ο τύπος αποφασίζει να πάει με νορμάλ ταχύτητα (70 περίπου) οπότε το mx5 από πίσω βρίσκει ελέυθερο δρόμο και την κάνει από δεξιά. Δεν προλαβαίνει να φτάσει δίπλα όμως και η Boxter αρχίζει να δίνει (όχι τέρμα αλλά τόσο ώστε να μην τον περάσει!!!!). Με τα πολλά το mx5 τον περνάει διότι το ζώο ήταν και κουλό και δεν μπορούσε ούτε λωρίδα να αλλάξει. Ίδιο σκηνικό με το 307. Την κάνει από δεξιά και μόλις το ζώο βλέπει ότι θα τον περάσει, του δίνει πολύ γκάζι πια και φεύγει (το 307 με το που έγινε αυτό άρχισε παλί τις κορνες και τα φώτα). Η όλη φάση θα κράτησε 2-3 λέπτα. Εγώ μέσα από το φόρουμ θα ήθελα να του πω τα εξής (αν μπορούσε και ξέρει να διαβάζει):
ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ!!!! ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΣΑΓΙΑΣΕΣ ΕΝΑ MX5, ΕΝΑ 307 ΚΑΙ ΕΝΑ COROLLA. ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΡΝΑΡΑΝ, ΖΗΛΕΥΑΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΟΥ ΑΜΑΞΙ...
-
και τη ψαγμένη γκόμενα και τη ψαγμένη γκόμενα
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
και τη ψαγμένη γκόμενα και τη ψαγμένη γκόμενα -
σε κατι κατι τυπους σαν και αυτον (που το κανουν επιτηδες) βγαζω τον πιο αντικοινωνικο εαυτο μου και τρωνε μια σφηνα ή τετοιο κολλημα που το θυμουνται καιρο...
μ@λ....ια μου βεβαια για πολλους λογους αλλα.... -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
σε κατι κατι τυπους σαν και αυτον (που το κανουν επιτηδες) βγαζω τον πιο αντικοινωνικο εαυτο μου και τρωνε μια σφηνα ή τετοιο κολλημα που το θυμουνται καιρο...
μ@λ....ια μου βεβαια για πολλους λογους αλλα....Να σου πω την αλήθεια και εμένα το ίδιο μου βγάζουν. Αλλά όχι σφήνα ακριβώς, σφήνα και μετά με 30. Ήμουν έτοιμος να την κάνω αλλά ξέρεις τί σκέφτομαι? Είναι βραδάκι, είναι ωραία μέρα, έχει χαλαρή κίνηση, γιατί να σπαστώ και να μου χαλάσει η διάθεση? Και αν στο φανάρι που σε πιάσει μετά κατέβει κάτω να σου ζητήσει τον λόγο και κατέβεις και εσύ και αρπαχτείς, η κοπέλα σου δίπλα τί φταίει? Αυτά σκέφτομαι και όταν βλέπω τέτοια το παίρνω στην πλάκα και λέω 'χαχα κοίτα ένα νούμερο, κάτσε να τον χαζέψουμε να το γράψουμε στους 4τροχούς! '
-
Φραπε ή αναψυκτικό ή τέλος πάντων ότι έχεις μέσα στο αμάξι σε ποτήρι, πέταμα μέσα στο αμάξι του ζώου! αυτο θα είναι οραίο θέαμα για να γράψεις στους 4Τ
-
μ@λ....ια μου βεβαια για πολλους λογους αλλα....Αν εχω τασακι, βγαζω αυτο..... Αν δεν εχω τασακι... μπουκαλι με νερο....
Το χω κανει σε Carrera, SLGay και Ζ4....
Κορνες φωτα αρχηκα κ οταν μ εκλεισαν και δεν μα αφησαν να μπω στην αριστερη.....
Οτι εχουμε, στο γκαμ-μπριο.....Καμια μερα θα το ρηξω επιτιδες πανω σε κανα ζωο και θα αφησω την Πειραιως να τρεχει...
Καποιος μου βουλιαξε ελαχιστα την πορτα του οδηγου....
Πρεπει να την φτιαξω..... -
Να σου πω την αλήθεια και εμένα το ίδιο μου βγάζουν. Αλλά όχι σφήνα ακριβώς, σφήνα και μετά με 30. Ήμουν έτοιμος να την κάνω αλλά ξέρεις τί σκέφτομαι? Είναι βραδάκι, είναι ωραία μέρα, έχει χαλαρή κίνηση, γιατί να σπαστώ και να μου χαλάσει η διάθεση? Και αν στο φανάρι που σε πιάσει μετά κατέβει κάτω να σου ζητήσει τον λόγο και κατέβεις και εσύ και αρπαχτείς, η κοπέλα σου δίπλα τί φταίει? Αυτά σκέφτομαι και όταν βλέπω τέτοια το παίρνω στην πλάκα και λέω 'χαχα κοίτα ένα νούμερο, κάτσε να τον χαζέψουμε να το γράψουμε στους 4τροχούς!
δεν εχεις αδικο,αλλα με τη σφηνα που θα του κανω δεν θα κινδυνευσει να τρακαρει για να εκνευριστει.βεβαια απο τετοιο κομπλεξικο ολα να τα περιμενεις....
το πιο γελοιο περιστατικο παντως με κομπλεξικο και καμπριο μου ετυχε προσφατα...
ασημι α4 καμπριο 1.8τ με δυο αρχοντες 45+ μεσα,νταλα μεσημερι με την κουκουλα κατεβασμενη.σερνεται αριστερα με καμια 60αρια.τον φτανω με περισσοτερα ,εχει κενο να κανει δεξια αλλα ,φυσικα δεν ειναι στο ρεπερτοριο των κομπλεξικων αυτη η κινηση.
μετα απο λιγο 3η εγω δεξια τερμα γκαζι,ο τυπος κατεβαζει και ανοιγει και αυτος. ειμαι ηδη διπλα τους και ο συνοδηγος βλεποντας οτι επιταχυνω πιο γρηγορα κατι ειπε στα 'γαλλικα' αλλα εχω ηδη χωθει μπροστα τους και ανοιγω.
απο πισω συνεχιζει στο γκαζι το ζωο αλλα μενει ολο και πιο πισω.
συνεχως βλεπω στον καθρεφτη τον συνοδηγο να 'ψελνει'.ξαφνικα εχω μπροστα μου γαλαζια σακουλα,κολλαω στην μπαριερα ,μην την παρουμε και απο κατω και κολλησει σε καμια εξατμιση,
ομως, η σακουλα απο τον αερα που σηκωνω σηκωνεται στον αερα παιρνει μια απιστευτη τροχια και καταληγει στο κεφαλι του συνοδηγου,οπου και μενει για κανα-δυο δευτερολεπτα μεχρι να την βγαλει απο τα μουτρα του.
με επιασε νευρικο γελιο και αναγκαστηκα να σταματησω γιατι δακρυσα απο το γελιο. -
Χανιά, Εθνική οδός με κατεύθυνση προς Κίσσαμο. Λίγο μετά τα Σούδα και ενώ κινούμαι δεξιά με 80 πολύ χαλαρά κολάει πίσω μου Avensis και αρχίζει να παίζει φώτα (!!!!!!!). Του κάνω κάτι χειρονομίες εις ένδειξη απορίας και τελικά με περνάει από αριστερά. Όταν βέβαια με πέρασε άναψα συνέχεια τα μεγάλα φώτα έτσι για να μπει λίγο στη θέση μου.
Μετά από σύντομο προβληματισμό σχετικά με το τι μάρκα μαλάκας ήταν αυτός, αποφασίζω να απενεργοποιήσω το cruise control, να κατεβάσω 3η και σε λίγες στιγμές να τον φτάσω για να δω από περιέργεια ποιός οδηγούσε. Πάω να τον περάσω από αριστερά ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΤΣΑΛΑ. Κόρνες, φώτα, τελικά πιάνει δεξιά, τον περνάω και εκεί που περιμένω να δω ένα 18χρονο μαλακιστήρι που βούτηξε το αμάξι του μπαμπά, βλέπω ένα 50άρη κύριο μετά της συζύγου του να οδηγεί ήρεμα και φυσικά να μην τολμάει να γυρίσει προς το μέρος μου... Αγνόησα τις προτροπές των συνεπιβατών να κατεβάσω τζάμια και να κάνουμε practise στα γαλλικά μας και συνέχισα χωρίς ακόμα και τώρα 1 εβδομάδα μετά να καταφέρω να έχω ψυχολογήσει την κατάσταση... -
ψιλο-επικινδυνο γιατι στην κρητη ,περα απο το νορμαλ κοσμο,κυκλοφορουν και κατι καλοπαιδα 'λεβεντες' που δεν το εχουν σε πολυ να βγαλουν κανα κουμπουρι...
-
Ναι είχα ενημερωθεί από την Αθήνα. Για να είμαι ειλικρινής πάντως μια χαρά τους είδα σε γενικές γραμμές τους Χανιώτες οδηγούς. Και προτεραιότητα άφηναν και κάτι επιτόπου όπισθεν έκαναν για να διευκολύνουν. Εκτός από μια κυρία που της πήρα τη σειρά σε ένα φανάρι και ακόμα ρίχνει κατάρες.
-
ψιλο-επικινδυνο γιατι στην κρητη ,περα απο το νορμαλ κοσμο,κυκλοφορουν και κατι καλοπαιδα 'λεβεντες' που δεν το εχουν σε πολυ να βγαλουν κανα κουμπουρι...Οι «λεβέντες» κυκλοφορούν με μαύρα isuzu κατά βάση...
-
Προηγούμενη Κυριακή, επιστρέφω απο μπάνιο και κινούμαι μαζί με χιλιάδες άλλους σε επαρχιακή ΕΟ με την διαγαλαξιακή ταχύτητα των 50-70χμ/ω. Στο αντίθετο ρεύμα παρόμοια κατάσταση αλλά με τρομακτικές ταχύτητες των 70-90χμ/ω.
Έχουμε γνωριστεί με τους εμπρός, γελάμε με τα παιδιά τους κλπ, πάμε χαλαρά κάποια στιγμή με 30- όταν καταλαβαίνω να με προσπερνά κάποιος απο ΔΕΞΙΑ μέσα απο ΠΑΡΚΙΝΓΚ (δεν ήταν σταματημένος). Ο τύπος πέρασε τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα (δεν ήταν ο ..πισινός μου) και δεν πήγε μακρύτερα γιατί τα αυτοκίνητα είπαμε ήταν χιλιάδες.
Ομολογώ ότι τρόμαξα, όπως πιστεύω ότι έπαθε και ο μπροστινός και δεν τον έστειλε στα χωράφια όπως πιθανώς να έκανα εγώ αν (που δεν) ήμουν πιο ψύχραιμος. Θεούλη μου....Στην ίδια διαδρομή, πίο πισω χρονικά, ίδια μέρα και κατάσταση αν και σχετικά ελαφρότερη και εμφανίζεται Merc Ε προπροηγούμενο μοντέλο να πηγαίνει δίχως αύριο. Προσπέραση σε δεξιά στροφή 3-4 αυτοκίνητα στη σειρά κλπ. Βρισίδι και επίκληση της θείας δίκης.
20χμ παρακάτω ο τύπος έχει εμπλακεί σε ατύχημα προερχόμενο απο φρενάρισμα και ο μ@λ@κας είναι ο πρώτος. Οι 2 επόμενοι άτυχοι έχουν γίνει χάλια, αυτός έχει μικρές σχετικά ζημιές και θα τον πληρώσουν κιόλας. Κανονικά αυτοί οι τύποι έπρεπε να εξαερώνονται αυτόματα. -
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Φραπε ή αναψυκτικό ή τέλος πάντων ότι έχεις μέσα στο αμάξι σε ποτήρι, πέταμα μέσα στο αμάξι του ζώου! αυτο θα είναι οραίο θέαμα για να γράψεις στους 4ΤΤο έχω κάνει με... λεμονάδα
Είχε ανοιχτό παράθυρο το ζώο. Σαλόνι, ζώο και γκόμενα ζώου πρέπει να κολλούσαν για μέρες
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]